- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.061
Hain seni. Demekki 16 dk daha spor yapıcam.Kızlar bir buçuk saat yürüyüş yapıldı
Ben onun watsapta oyalayım sen spora koş emıGel ablacım Şen'inde ekleyelim :) yarın iş var ne yapsamda çürük elma beni geçemese diye düşünüyorum öğle arası yürüyüşe çıkıcam
O zaman olur canım yinede az daha masumlaşti :)yok canm yağda kızartma değildi fırında borektide şekli ona benzediği için öyle dedim
Aminn canım sağolkız ikincisinimi düşünüyorsun Ay ne güzel Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Nasıldı canm kardeşinle aran? 1.5 da azmış annen çalışkanmışAynen dileğim onemli olan işinin görülmesi :)
Sadece fikrimi söyledim canım benim sonradan zorda kalma diye tabiki senin kararın :) hem benim kardesimlede 1.5 yaş var aramızda :)
hayırlı olsun dileğim yeni evin :)
sagol abla sana da :)
bi günde uyu abla vücudun ihtiyacı vardı demekki :)
Hoşgeldin canım :)
Çok merak ediyorum haftada ne kadar vereceksin. bende ekmek aşkımdan dolayı yapamıyom karatayTavuk tammamda
İnegınde otlayanı gezenı dıyo hoca
Köye gıtmek Laz'ım bence
Herseye rağmen yarın alış verıs yapıp baslıyacam masalım
Sağol abla. Ben yapıyom o yapıyor. 1 dk kar zor yaptım 2 gündeBen onun watsapta oyalayım sen spora koş emı
Aman hısssss duymasın aramızda
bi doktora görün istersen ablaYok kuzum bu kıloyla spor ayakkabıdan başka gıyemıyom
Bugun evdeyım ve gecmedı hala
ablam senin nasıl spor yaptığını biliyoruz bizimkinin lafimi olurBen burda totıs büyütürken sen cokkkkk kıskandırıyon
Olmazkı canım
Gel ablacım Şen'inde ekleyelim :) yarın iş var ne yapsamda çürük elma beni geçemese diye düşünüyorum öğle arası yürüyüşe çıkıcam
Hain seni. Demekki 16 dk daha spor yapıcam.
Vay vay sinsi planlar görüyorum buradaBen onun watsapta oyalayım sen spora koş emı
Aman hısssss duymasın aramızda
aslında iyidir aramız ama onda azicik kıskançlık var. mesela annemlere gittiğimde annem ondan bisi istesin sevgili kızın geldi o yapsın der hepAminn canım sağol
Nasıldı canm kardeşinle aran? 1.5 da azmış annen çalışkanmış
Çok merak ediyorum haftada ne kadar vereceksin. bende ekmek aşkımdan dolayı yapamıyom karatay
menü güzel rakibem afiyet olsun :)Gelelim menüye
Sabah: 8.00
10 badem
1 neskafe
Sabah 11.00
2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 domates
Öğlen 14.00
Yarım ayva
2 mandalın
10 fıstık
1 kabak haşlaması yoğurtlu
Akşam
100 gr tavuk gögüs
1 tabak kabak haslaması
Spor: 1 saat 15 dk yapıldı + 16 dk yapılcak
Sıvı 1 bardak yeşil çay 2lt su şimdilik 2.5 yapılacak
Kız istesem fark atardım fazla kasmiyorumSağol abla. Ben yapıyom o yapıyor. 1 dk kar zor yaptım 2 günde
Yok öyle şeylerbi doktora görün istersen abla
ablam senin nasıl spor yaptığını biliyoruz bizimkinin lafimi olur
Vay vay sinsi planlar görüyorum buradaabla sırtımdan vurdun beni
Canım o kadar spora normaldir bence.meyveleri gündüz yersen sorun olmaz bence yiyebilirsin yaniBugün tartıldım o yüzden morarman çöktüm ve biraz fazla yedim -100 gr çıktı sabah oysaki -400 fln çıkmasını bekliyodum. Yarın görücez artık. Kızlar birkaç sorum var.
1- bu hafata söz verdim kendime başka meyve yemicem diye ama aş erer gibiyim. Bi meyveye bide fıstığa napcam bilmiyorum.Çok mu zararlılar bunlar.
2- balık yağı kullanmak istiyorum çok unutkan oldum sabah mı almaya başlıyım bide vitamin Karatay tavsiye ediyordu dimi.
Bilemicem vallaYok öyle şeylerhiç yapar mıyız aşk olsun
Yani bende havada karada geçerimde seni bakma bende fazla kasmıyorumaslında iyidir aramız ama onda azicik kıskançlık var. mesela annemlere gittiğimde annem ondan bisi istesin sevgili kızın geldi o yapsın der hep
menü güzel rakibem afiyet olsun :)
Kız istesem fark atardım fazla kasmiyorum
Yani bende havada karada geçerimde seni bakma bende fazla kasmıyorum
Inegi hic duymadim kizTavuk tammamda
İnegınde otlayanı gezenı dıyo hoca
Köye gıtmek Laz'ım bence
Herseye rağmen yarın alış verıs yapıp baslıyacam masalım
Çok iyi canım :)
Çok üzüldüm ablacım. Acil şifalar diliyorum. Nöbet falan geçirmiyor değil mi?Iyi akşamlar herkese
Biraz önce eve geldim sizlere bakayım dedim
Beyin zarında iltihaplanma olmuş iremim diğer adıyla menenjit
Şükür ki başlangıçtaymış ve bulaşıcı değil
En yüksek diğer 1000 olurken bununki 180 miş
Test sonuçlarını başka yere gönderdiler pazartesi daha net belli olacak hangi tür olduğu
Şimdi çok yönlü antibiyotik veriyolar
Bide ateşi çıkıyor arada, baş ağrısıda çok oluyor
Onlar içinde ilaç veriyolar
Durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?