- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.321
iyi de tatlım ne zamana kadar böyle. sen ev hanımısın. gelirin yok. o evde nasıl olacak? 1 ay sonra devam edecek misin anlamadım.Sağol abla
Canım zaten anneme 2 günlüğüne gidecektim. annemin tansiyonu hiper tansiyon dil altiyla düşmüyor maalesefo kadar halti yiyecek ben evimden gidicem. yok öyle. gitmicem biyere oda masraflarımı karşılamak zorunda canım
yok canım olur mu hiç. bugün senin için kötü birgün olmuş. sorun değil.Kızlar menulere yorum yazamıyorum suan yanlış anlamayın. benimde yazacak menum yok bisi yemedim iki çatal revani yedim oda cok tatlı geldi geri çıkardım
iyi de tatlım ne zamana kadar böyle. sen ev hanımısın. gelirin yok. o evde nasıl olacak? 1 ay sonra devam edecek misin anlamadım.
Uzaklastirmayi uzattiricam abla 6 aya o zamana kadarda dusunucem. Suan bunları düşünmek istemiyorum çünküyok canım olur mu hiç. bugün senin için kötü birgün olmuş. sorun değil.
En iyisini sen bilirsin canım . Orası senin de evin haklısın. Tabi ki karşılamak zorunda.Sağol abla
Canım zaten anneme 2 günlüğüne gidecektim. annemin tansiyonu hiper tansiyon dil altiyla düşmüyor maalesefo kadar halti yiyecek ben evimden gidicem. yok öyle. gitmicem biyere oda masraflarımı karşılamak zorunda canım
Kıyamam ben sana. Allah yardımcın olsun.Kızlar menulere yorum yazamıyorum suan yanlış anlamayın. benimde yazacak menum yok bisi yemedim iki çatal revani yedim oda cok tatlı geldi geri çıkardım
En iyisini sen bilirsin canım . Orası senin de evin haklısın. Tabi ki karşılamak zorunda.
Sağol canım benimKıyamam ben sana. Allah yardımcın olsun.
doğrudur canım.Uzaklastirmayi uzattiricam abla 6 aya o zamana kadarda dusunucem. Suan bunları düşünmek istemiyorum çünkü
4 ü gecti ablahilal kaç yıllık evlisin?
evlendikten hemen sonra mı ortaya çıktı bu olaylar? alkol ve diğeri4 ü gecti abla
yok abla annesi vefat ettikten sonra olduevlendikten hemen sonra mı ortaya çıktı bu olaylar? alkol ve diğeri
Amin canım ınşZor bir süreç seni bekliyor Can'ım. Rabbim senin evladın için en doğru kararı vermeni sağlasın İnşallah.
Maalesef erkekler bazen bu tarz duygusal travmalarda pusulayı şaşırıyorlar. Buna benzer bir durum ben de yaşadım. Ama direkten döndüm çok şükür. Umarım rotayı doğrultur eşin.yok abla annesi vefat ettikten sonra oldu
Amin canım ınş
hayırdır tatlım kötü bir haber değildir inşallah.Kolay gelsin canım
amcamdan kötü bir haber aldım canm
ahh ya bi alkol herseyi ve herkesi etkiliyor ne var şu zikkim da içip deliriyorlar. Bide inkar mi ediyor hayretler icersindeyim. Dikkatli ol hilal im içip gelir başka pislikler yapar Allah korusun düşünmek istemiyorum yavrunada dikkat et etkilenmesin olaylardanKızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.
ahh hilalim ya Rabbim hayırlı kapılar acsin inşallah.Sağol abla
Geçmiş olsun canım yediğin birsey mi dokundu.midem rahatsız. tüm gün rahatsız etti.
ins canimMaalesef erkekler bazen bu tarz duygusal travmalarda pusulayı şaşırıyorlar. Buna benzer bir durum ben de yaşadım. Ama direkten döndüm çok şükür. Umarım rotayı doğrultur eşin.
Inş elifimhayırdır tatlım kötü bir haber değildir inşallah.
ahh ya bi alkol herseyi ve herkesi etkiliyor ne var şu zikkim da içip deliriyorlar. Bide inkar mi ediyor hayretler icersindeyim. Dikkatli ol hilal im içip gelir başka pislikler yapar Allah korusun düşünmek istemiyorum yavrunada dikkat et etkilenmesin olaylardanhayırlısı olsun artık annene de üzüldüm kadın perişan olmuştur. adamın ne anası varmış bu kadar iz bırakmış oğlunda anlam veremiyorum.
ahh hilalim ya Rabbim hayırlı kapılar acsin inşallah.
Geçmiş olsun canım yediğin birsey mi dokundu.
Çok sevindim bu habere mefkusum gözün aydın için rahatlamistir inşallah sonuçlar güzel çıkar gelmiş geçmiş olur. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Iyi akşamlar
Bugünkü olumsuzluk ve üzücü haberden sonra
Benden biraz Iyi haber gelsin
Çok şükür oğlum bugün daha Iyi
Ateşi fazla çıkmıyor artık
Baş ağrısı içinde kuvvetli ilaç yerine daha düşüğünü vermeye başladılar
Bugünde dışarda dolaştı biraz
Bununkinin türü bakteriyal değil viralmış
O yüzden tehlikeli değil
Mr sonuçlarıda temiz çıktı
Perşembe tekrar belinden su alınıp enfeksiyon durumuna bakılacak
Kızlar moralim çok kötü erdem gene içti çok fena kavga ettik bu sefer bildiğiniz dayak yedim. her yerim morluk içinde. yarın darp raporu alicam şikayetçi olucam napicam bununla bilmiyorum ben ya
Uzaklaştırma akşamda eve gitme hilal o zorla girmeye çalışır polisi ararsın olay uzar çocuk açısından kötü bunlara daha fazla tanık olmasın uzaklaştırmayı al annemlere git
Daha dün gece Erdem gelecek diye yazdığında ( ne kadar çok seviyor kocasını dilinden düşürmüyor adını Allah herkese böyle evlilik versin ) diye içimden geçirdim. Ne kadar yanılmışım. Hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor bazen. Ne diyim . Allah Hakkı'nızda hayırlısını versin. Allah ona da hidayet nasip etsin. Ama o hidayete Eren'e kadar sen şenlikten geçeceksin. Kesinlikle taviz verme. Taviz tavizi getiriyor. Evli değilim bekara karı boşamak kolay diye düşünme lütfen.
Kızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.
ay canım hilal ya çok üzüldüm vallasanki yaşamış gibi inanmıyorum ama en doğrusunusen bilirsin o evde seni rahatbırakmaz zannetmiyorum annenhiç bilmiyomu ki bu kadar korkuyorsun uygun bi dilleanlat aliatira alisrltira bence orası uygun değil de tabi sen en doğrusunubilirsin ama çocuğuna dikkatet elinden geldiğince etkilenmesin diye de bişey sorcam sen bu adamı seviuomysun ben sanki öyle anladım yazdıklarından düzelme umudun varmı sen bilirsinde hersey belki ama alkol dayak ne kadardüzelir her ictiginde yada kizdiginda uzuldugundede tekrarederse nolacak annenin maddidurumu nasil destekolabilecekmi sana ya valla baciminbaşına gelse bu kadar uzulurdum ay vallaben bugün zor uyurumSağol abla
ay abla hilaleçok üzüldüm en azındansenin oglanın durumununiyi olmasi bari tebessümettirdi sevindimablam allahbidahagostermesinIyi akşamlar
Bugünkü olumsuzluk ve üzücü haberden sonra
Benden biraz Iyi haber gelsin
Çok şükür oğlum bugün daha Iyi
Ateşi fazla çıkmıyor artık
Baş ağrısı içinde kuvvetli ilaç yerine daha düşüğünü vermeye başladılar
Bugünde dışarda dolaştı biraz
Bununkinin türü bakteriyal değil viralmış
O yüzden tehlikeli değil
Mr sonuçlarıda temiz çıktı
Perşembe tekrar belinden su alınıp enfeksiyon durumuna bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?