Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah Mervem ya, ne güzel gidiyordum bu ev işi konsantremi alt üst etti millet streste iştahı kesilir eşim mesela bende dünyaları yesem doymam
Dilek senin bu ev tasima işi planlimiydi aniden mi gelişti o dönem buralarda yoktum pek bilmiyorum durumu. Herşey konsantrasyonu bozuyor valla bende bi türlü adapte olamıyorum diyete, kendimi tahin helvasi ni gömerken buldum dün gece 10 da yediğim pizza da cabası napıcam bilmiyorum çok motivasyon suz çok üzgünüm. Sen toparlarsın bari dilom ya.

Kizlar tralice olmadı biliyorum ama dün cok tuhaf bir ruh halindeydim bugünde annemde tartildim -200hala artiya geçmedi ama buyuk ihtimal bi kısım kesimi goturmustu diyetisyene msj attim yediğimi telafi için menu gönderecek
ohh diyetisyene gel, ne güzel valla ye trileceyi ara diyetisyeni ama hersey bi yana hala -200 mikemmelsin

inşallah Mervem ya, ne güzel gidiyordum bu ev işi konsantremi alt üst etti millet streste iştahı kesilir eşim mesela bende dünyaları yesem doymam
bende ayniyim canım stresli olduğum zaman buzdolabının dibinden ayrılmam ama sen yaparsın azimlisin maşallah ne yargılardan eksilere gelmiş kadının vesselam

Dun ki menü
Sabah
Yok
Öğle(12:00)
1dlmnekmek
5yk tavuklu mantarlı sote
Salata

Ara(15:00)
1armut 10findik

Akşam(17:00)
1kase mercimek çorbası
Salata
3yk mantarlı tavuk sote

Ara(19:00)
1dlm tralice

Kizlar tralice olmadı biliyorum ama dün cok tuhaf bir ruh halindeydim bugünde annemde tartildim -200hala artiya geçmedi ama buyuk ihtimal bi kısım kesimi goturmustu diyetisyene msj attim yediğimi telafi için menu gönderecek
bu iyi en azindan artıya dusmemissin baharim
Bu gün tartıldım +200 deyim Dilek ya. Ama regl ödemi sanırım Cuma'ya - gelir ama çok gelmez sanırım 71 i ucundan görürüm diye düşünüyorum :)
yarın saf pro yap canım sporunuda bugün yap yarın yapma. kasların cumaya şiş olmasın eksiye düşmüş olursun
Elifim sıkma canını kuzum senin için zor zamanlar. Sen toparlarsin biliyorum senin azmini
Babam tatlıyi çok seviyor hergün farklı birsey yapıyorum resmen kendimle boğuşuyorum kızlar ölem ben ya
Canim yeni ameliyat olmuş birisi için o kadar tatli iyi olmaz bence
Bugün yine geç bir kahvaltı oldu kızla beraber olunca uzuyor da uzuyor şimdi ev işlerine giriscem bu arAlar evi salliyordum bir dur demeliyim sanirim
çocukla olunca öyle oluyor maalesef mervem
teyzem de Mevlüt var oraya gidiyo akşama görüşürüz
Allah kabul etsin dileğim

Tamam canm denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…