Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın bi pro patlatırsın eksiye düşersin canım
İnşallah canım bu arAlar aseriyorum resmen
aynen bazen fırsat olmuyor yapamıyorum bazen de benim yapasim gelmiyor utuler duruyir daha anca babamız geldiğinde yapabiliyorum 2 postada çamaşır yikadim bi makinası kaldı asilcak totisi hiç kaldirasim yok

tatlım okunmuyor

Kızlar erdem aradı eşyalarını alacakmış. bende hazırladım kapının önüne koydum geldi aldı gitti
iyi yapmissin canım

Afiyet olsun
bende bide şu var kalkinca hemen kahvaltı yapamıyorum o yüzdende geç saatlerde oluyor genelde
canım bende aynıyım kalkınca önce tartılıp sonra limonlu su içiyorum kahvaltıya istek artıyor

Çok şükür ablacım çok sevindim izin dönüşü ne zaman

Afiyet olsun guzel menüler

önce kafanı toparlamaya çalış canım gerisi gelir

Kızlar dunki menum klasik karatay kahvaltisi aksam misafirlikteydim 1 kase corba tavuk sote 8 tane yaprak sarmasi salata suyu sayamadım
Kızlar karşıma çıkacak varmı bir rakibe yarışalım çok nadirde olsa yenilmek de neymiş bunu bana gösterecek biri varmı

Evet canm ama saf protein yapamadım malesef öğle yemeği kaçırdım yanımdada karnabahar haşlaması getirmiştim onu yicem canm.
karnabahar da güzel bence bugun için yarınin hazırlığıni yaparsın bugünden yaşasın saf pro günü

Hiloş bugün 15 dk öncesine kadam mükemmeldi hersey komşumuz getirdiği bişiyi görünce gözüm döndü offf yaaaaa offf.
Valla babam her şekil yer o tatlıyi bayram sabahi 1 tepsi baklava yer öyle camiye gider tam tatlı hastası :))))

Eki Görüntüle 1916024

Acı kahveler bendennnn
Araöğün yoktu yanımda eve gidene kadar idare eder beni
ohh afiyet şifa olsun.

bide okun sa. Bu arada önceki listeleri kaçırdım bi ara ativer Elif bacina :)

Kızlar erdem aradı eşyalarını alacakmış. bende hazırladım kapının önüne koydum geldi aldı gitti
Aman defolup gitsin sinirim zipliyorsun erdem adını duyunca.

Sabır canım sabır
ahh ahhh

kız is yap bol bol nerde hareket orda bereket hem temiz düzenli ev gibisi varmı ohh miss

fazla stres yapmadan yap canım. hergün ufak ufak işler yap o zaman hem birikme olmaz
sarma olmamis hemde tartiya yakin zaman canim
Ay niye böyle oldunki elifim ya madem yapacaksın tatliyi o zaman babana yetecek kadar yapsan iyi olmaz mi ?

Menum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
2kk peynir den tost
Öğle 14
1 dilim tb ekmeği
3 köfte
Akşam 18:30
2 yumurta
2 orta boy domatesten menemen
1.5 dilim tb ekmeği
Bir kutu zero
Su 2 litre
Spor yok
Kızlar ekmek çok olmuş yazınca fark ettim ama çok açtım doymadim ekmek yemeyince. sporda yapamadım maalesef. yarın saf pro yapicam ins

sabah 08.40
yumurta, peynir, 7 zeytin, domates, 3 lokma tbe, 3 lokma unsuz ekmek

öğlen 12.30
1 baget, 1 dilim ekmek, haşlanmış kabak, 1 ceviz, 2 yk yoğurt

ara 16.00
30 gr tahıllı kıtır uno

akşam 19.00
3 yk karalahana, 1 dilim ekmek, cacık

2 lt su, 45 dk yürüyüş

dün doğru düzgün birşey yemedin o yüzden canım. aç olman normal. bence menüdeki tek zararlı zero kola. asitli şeyler içme.

afiyet olsun abla
Bugün ki menüm
Sabah 8-10
3 Kayısı 12 Badem 2 bardak kahve biri 4 u bir arada
Akşam 16-18
Yoğurtlu karnibahar salatası fırında patlıcan yemeği
2.5 lt su
4 ü bir arada kahve nasıl oluyor canım afiyet olsun
dün doğru düzgün birşey yemedin o yüzden canım. aç olman normal. bence menüdeki tek zararlı zero kola. asitli şeyler içme.
Abla tatlı yemektense zeroyu arada içmek daha iyi. hem istediğim kiloya indigim zaman arada da olsa icecegim. o zamanda zero icerim

Kizlar bende menumu yazayim

Sabah:09.40 uc zeytin,1 kk peynir,1 has. Yumurta,3 ceviz ve yesil cay.

Ogle:14.00 uc tane kofte,bir parca peynir,6 yesil zeytin,yarim has yumurta,3 dilim ekmek ve cay.

Aksam:18.30 bir cennet hurmasi.

Kizlar arkadasa kahvaltiya gittik ondan dengesiz oldu,ekmek cok oluncada aksam yemek istemedim.

2 litre su spor yapamadim.

evdekiler birbirini yesin sonra :) ben yemiyorum zaten az veya çok sonuçta ben yapıyorum yapıp ta yiyemiyorum o koyuyor nolurdu şöyle yiyip yiyip kilo almasak :)

birkaç haftadır midem rahatsız canım.

gitsin bakalım
dikkat et tatlım. Ne kadar kilo verdin hiç takip edemedim.

İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak. İnanıyorum. Dualarımız daima sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…