Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü gene çok güzel.

Sabah 8:30
2 dilim ekmek.
2 kk bahçıvan light süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay
Öğle 13:00
200 g yoğurt
6 yk kavrulmuş Ispanak
1 dilim ekmek
Ara 15:00
2 elma
17:00
2 avuç leblebi
18:00
1.5 parça ızgara tavuk göğsü
1/2 atom marul

2.5 litre su
1saat spor yapıldı.

Kiz zaten 1gun kaldı haftaya diyorsan ben varım
Sabah 6yk musli 1meyve 1bardak sut
Ara 1bardak yoğurt t 7yaban mersini
Öğle 1tonlu yada 2yk bakliyatli yada 2kk peynirli yada100g tavukla yada 1yumurtali salata 2dlm ekmek
Ara 1sutlu kahve 7yaban mersini
Akşam öğle ile ayni
Ara 1probiyotik 7yaban mersini

afiyet olsun canım öğle çok kalabalık olmuş aksam meyveyle telafi etmişsin ama keşke hurma yerine yogurt salata filan olsaydı daha güzel olurdu afiyet olsun
afiyet olsun canım menü güzel
Bugun bi şişkinlik var ya nazar ettim kendime sabah tartıda
Ay ınş yarına geçer canım
evdekiler birbirini yesin sonra :) ben yemiyorum zaten az veya çok sonuçta ben yapıyorum yapıp ta yiyemiyorum o koyuyor nolurdu şöyle yiyip yiyip kilo almasak :)

dikkat et tatlım. Ne kadar kilo verdin hiç takip edemedim.
Ay keşke elifim ya
Sakin kalmaya çalış. Yakında muhtemelen çocuk için de gelecek.
Sakinim canım. önceki olanlardan ders aldım aceleyle karar vermiyorum. çocuk için gelse de göremez canım. daha gelemeyecegini biliyor sonuçta
Yaşadıklarına göre menü süper Hilal'cim. Bu da bize kapak olsun. 9. Takım bayanları. Şahsım adına ben şimdiye kadar dağılmıştım. Seni duruşun için tebrik ediyorum. CurukElma
Sağol canım ama zaten amacı bu beni bundan vazgeçirmek. kendimi bozup onun ekmeğine yağ surmicem tam gaz devam
Moralim bozuk. Pazartesiye göre artı 200 deyim. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
Canım acaba bu yeme stiline vücut alışmış olabilirmi
Afiyet olsun canım aslında bugün daha iyi normalde daha az yiyordun sanki

Bilmiyorum belki de alışmış olabilir. Sadece ara öğünüm fazla bugün. Onun dışında standart her zaman yediklerim Can'ım. Bakalım cuma günü göreceğiz farkı.

Kızlar yarin oglusu bakırköy botanik parka götürmeyi düşünüyorum. Çocuk o kadar şeye şahit oldu hem ona hem bana iyi gelir.yanımda minik sandvicler goturucem bide bugün ton balığı aldım onu alirim yanıma. biraz kuruyemiş kutu sütle günü atlatabilecegimi düşünüyorum. hafta sonundan itibaren yağmur gelecekmiş daha hava düzelmez diye düşünüyorum siz ne dersiniz

Bilmiyorum belki de alışmış olabilir. Sadece ara öğünüm fazla bugün. Onun dışında standart her zaman yediklerim Can'ım. Bakalım cuma günü göreceğiz farkı.
Eğer ise yaramazsa detoks filan denersin canim. ben 2 ay duraklama yasadim 3 gün detoks yapinca kırılmıştı

Eğer ise yaramazsa detoks filan denersin canim. ben 2 ay duraklama yasadim 3 gün detoks yapinca kırılmıştı

Tatlı seanslarına ara ver bence. Hem sana hem ona zarar.
ben yemiyorum psikolojik zarar yaşıyorum :) bu ara babişkoya sütlü tatlı yapıp Kandırayım bir muddet :))

Moralim bozuk. Pazartesiye göre artı 200 deyim. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
halledersin canım ya sıkıntı yapma bence. Arada olur duraklama lar. Yarın detoks mu yapsan.

telafi listesimi mu bu bahar im.

Bence uygun hem kafanız dağılır hem ruhuna iyi gelir diye düşünüyorum. Yiyecekleri de iyi düşünmus sun ama ertesi gün cuma sandviç ters tepmesin.

Olabilir elifim yada haslanmis yumurta alabilirim yanıma elma filan muhammed uyusun ufaktan hazırlık yapicam sabah telaş sırasında bisi unutmayim. sabah ta kahvaltı yapıp cikicam ogleni kurtarsam yeter bence

memnun kızlar
sabah 9;00
2dilin ekmek tulumpeynir
domatesmarul

ogle14:00
1kase kuru fasulye
salata yoğurt

aksam18:00
5-6 yk bulgur pilavı
1yağda yumurta
2dturp 1dilim peynir yogurt
vallaakşam noldu anlamadım pilavı çocuklar yiyecekti yiyen olmayınca onu yemiş bulundm

Tartiya yakın günler bakliyat tuketmiyoruz canım bunun için kuru olmamış e bide pilav var afiyet olsun canım

eliya evet canım telafi listesi bu saatte yine ayaktayim 3ten beri uyutmaya çalışıyorum anne meme anne eeee anne öpüyuk (öpücük) uyumamak için kırk takla sonunda uyudu bende uyuyum şiştiğimi hissediyorum kendimi çok yorgun ama şanslı hissediyorum iyi geceler yada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…