Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gelecek inşallah canım bugün lahana almaya gidicem kürüne başlıyacam

olmadı evet canım bu hafta hemde hiç iyi olmadı cıs ları yemedim ama fazla kaçırdım anlaşılan hala +600 um şişkinlik de var meto da çok yavaş

sabah az olmuş gibi geldi bana.
canım kendimi tok hissettim gitmedi bağırsaklarım çalışmıyor

afiyet olsun abla

4 ü bir arada kahve nasıl oluyor canım afiyet olsun

Abla tatlı yemektense zeroyu arada içmek daha iyi. hem istediğim kiloya indigim zaman arada da olsa icecegim. o zamanda zero icerim
canım 4 lu kahvede motinga reisi mantari var gribim diye içtim bugün daha da şiddetlendi oglusum la hastayız korkuyirdum basima geldi ins en kisa zamanda atlatiriz icinde moringa portakalın 7 misli c vitamini İçeriyor

Bugun bi şişkinlik var ya nazar ettim kendime sabah tartıda
bende de çok var ya ne yapacağız bu hafta verdiğim kiloyu çok kimselere söyledim herhal nazar değdi bu hafta + 600 um

evet haftaya canım ins baslayalim iyi bir rakip olacağız şimdi güzel güzel muhabbet edelim sonra seni çiğ çiğ yiyecegim bir bakayım güncel boy kilona

Eğer ise yaramazsa detoks filan denersin canim. ben 2 ay duraklama yasadim 3 gün detoks yapinca kırılmıştı
bende duraklama yaşıyorum

senin ki canım kaç yaşında bizimki 7 aylik

Günaydın kızlar bi umut gözümü açar açmaz tartıldım +300. Lavaboya çıkmadım uykudan kalkınca ödemde olmuşumdur dımı aslında - dir o belki dimi
geçen hafta çok iyi verdin bu haftada nazarlıgin olsun

21aylik canım ama hala emdiği icin cok zorluyor sabır diyorum 2ay sonra No memeee

gelecek inşallah canım bugün lahana almaya gidicem kürüne başlıyacam
ins canım fazlasıyla neticesini görürsün

günaydın kızlar 0kaçamaklı bir gün olsun inşallah, yeni uyandım çocukların okuluda yok bilerek kalkmadım iyce dinlendim valla
canım ben de bugün geç uyandım oğlum uyuyunca bende uyudum iyi oldu bugün herkes ins kaçamak siz geçirir

21aylik canım ama hala emdiği icin cok zorluyor sabır diyorum 2ay sonra No memeee
2 yaşını doldurman mantıklı seninki büyük zor dönemleri anlatmışsın ins tabi çocuğun her geçen günü daha zor diyorlar ama annenin uykusuz kalması bana daha çok zor geliyor

olmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendime
kamileceğim bu hafta bende öyleyim bence sporla başlarsak güne bütün günü dizginleriz

ozaman bu kadar dinlenmişken bi spor yaparız çok geç olmadan

bu hafta takım içi yarışada adapte olamadık silkelenelim motivasyonumuzu kaybetmeyelim
sayenizde çok güzel adapte oldum devamı gelsin istiyorum
Gülşahım takımlarında inişli çıkışlı dönemleri oluyor işte domino taşı gibiyiz motivasyomumuzda çöküşümüzdw birbirimizi etkiliyor, ama biz 9.tqkımız tökezlwriz ama yıkılmayız Allahın izniyle

ins çözümünü bulursun baharcim uykusuz kalmak cidden insanı zorluyor
günaydın canım
Günaydın kızlar bi umut gözümü açar açmaz tartıldım +300. Lavaboya çıkmadım uykudan kalkınca ödemde olmuşumdur dımı aslında - dir o belki dimi
evet canım sabah kalkınca biraz ödem oluyor. wc ye cikmamakta etkiliyor maalesef
günaydın hanımlarr
Günaydın canım
Günaydın kizlar
günaydın canım
olmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendime
canım kendini biraz tutarsan devamı gelir. bu hafta kendini sık biraz lütfen
Günaydın kızlar
günaydın mervecim
günaydın kızlar 0kaçamaklı bir gün olsun inşallah, yeni uyandım çocukların okuluda yok bilerek kalkmadım iyce dinlendim valla
Günaydın dilegim
Ciss yemedin ama yediğin şeyler genelde hep şişlik yapacak şeylerdi canım. ki sarmayi bile 3 gün filan tukettin bu bile tek basina çok fazla. normalde sadece cuma kacamaginda izin var sarmaya.
Anladım canım hiç duymamıştım 4 lü kahveyi. ins bi an önce toparlarsiniz.
bu hafta takım içi yarışada adapte olamadık silkelenelim motivasyonumuzu kaybetmeyelim
sayenizde çok güzel adapte oldum devamı gelsin istiyorum
Toparlariz canım biz 9. takımız dagilmak bize yakışmaz

Dun ki menü
Sabah
Yok
Öğle(12:00)
1dlmnekmek
5yk tavuklu mantarlı sote
Salata

Ara(15:00)
1armut 10findik

Akşam(17:00)
1kase mercimek çorbası
Salata
3yk mantarlı tavuk sote

Ara(19:00)
1dlm tralice
traliçe olmasaymış nede güzel bir menuymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…