- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.441
canım benim reglisin takılma okadarGünaydın kızlar bi umut gözümü açar açmaz tartıldım +300. Lavaboya çıkmadım uykudan kalkınca ödemde olmuşumdur dımı aslında - dir o belki dimi
olmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendimeTartiya yakın günler bakliyat tuketmiyoruz canım bunun için kuru olmamış e bide pilav varafiyet olsun canım
gelecek inşallah canım bugün lahana almaya gidicem kürüne başlıyacamcanım bende aynıyım kalkınca önce tartılıp sonra limonlu su içiyorum kahvaltıya istek artıyor
Çok şükür ablacım çok sevindim izin dönüşü ne zaman
Afiyet olsun guzel menüler
önce kafanı toparlamaya çalış canım gerisi gelir
olmadı evet canım bu hafta hemde hiç iyi olmadı cıs ları yemedim ama fazla kaçırdım anlaşılan hala +600 um şişkinlik de var meto da çok yavaşfazla stres yapmadan yap canım. hergün ufak ufak işler yap o zaman hem birikme olmaz
sarma olmamis hemde tartiya yakin zaman canim
Ay niye böyle oldunki elifim yamadem yapacaksın tatliyi o zaman babana yetecek kadar yapsan iyi olmaz mi ?
canım kendimi tok hissettim gitmedi bağırsaklarım çalışmıyorsabah az olmuş gibi geldi bana.
canım 4 lu kahvede motinga reisi mantari var gribim diye içtim bugün daha da şiddetlendi oglusum la hastayız korkuyirdum basima geldi ins en kisa zamanda atlatiriz icinde moringa portakalın 7 misli c vitamini İçeriyorafiyet olsun abla
4 ü bir arada kahve nasıl oluyor canım afiyet olsun
Abla tatlı yemektense zeroyu arada içmek daha iyi. hem istediğim kiloya indigim zaman arada da olsa icecegim. o zamanda zero icerim
bende de çok var ya ne yapacağız bu hafta verdiğim kiloyu çok kimselere söyledim herhal nazar değdi bu hafta + 600 umBugun bi şişkinlik var ya nazar ettim kendime sabah tartıda
evet haftaya canım ins baslayalim iyi bir rakip olacağızKiz zaten 1gun kaldı haftaya diyorsan ben varım
Sabah 6yk musli 1meyve 1bardak sut
Ara 1bardak yoğurt t 7yaban mersini
Öğle 1tonlu yada 2yk bakliyatli yada 2kk peynirli yada100g tavukla yada 1yumurtali salata 2dlm ekmek
Ara 1sutlu kahve 7yaban mersini
Akşam öğle ile ayni
Ara 1probiyotik 7yaban mersini
bende duraklama yaşıyorumEğer ise yaramazsa detoks filan denersin canim. ben 2 ay duraklama yasadim 3 gün detoks yapinca kırılmıştı
senin ki canım kaç yaşında bizimki 7 aylik@eliya evet canım telafi listesi bu saatte yine ayaktayim 3ten beri uyutmaya çalışıyorum anne meme anne eeee anne öpüyuk (öpücük) uyumamak için kırk takla sonunda uyudu bende uyuyum şiştiğimi hissediyorum kendimi çok yorgun ama şanslı hissediyorum iyi geceler yada günaydın
geçen hafta çok iyi verdin bu haftada nazarlıgin olsunGünaydın kızlar bi umut gözümü açar açmaz tartıldım +300. Lavaboya çıkmadım uykudan kalkınca ödemde olmuşumdur dımı aslında - dir o belki dimi
21aylik canım ama hala emdiği icin cok zorluyor sabır diyorum 2ay sonra No memeeeolmadı evet canım bu hafta hemde hiç iyi olmadı cıs ları yemedim ama fazla kaçırdım anlaşılan hala +600 um şişkinlik de var meto da çok yavaş
canım kendimi tok hissettim gitmedi bağırsaklarım çalışmıyor
canım 4 lu kahvede motinga reisi mantari var gribim diye içtim bugün daha da şiddetlendi oglusum la hastayız korkuyirdum basima geldi ins en kisa zamanda atlatiriz icinde moringa portakalın 7 misli c vitamini İçeriyor
bende de çok var ya ne yapacağız bu hafta verdiğim kiloyu çok kimselere söyledim herhal nazar değdi bu hafta + 600 um
evet haftaya canım ins baslayalim iyi bir rakip olacağızşimdi güzel güzel muhabbet edelim sonra seni çiğ çiğ yiyecegim bir bakayım güncel boy kilona
bende duraklama yaşıyorum
senin ki canım kaç yaşında bizimki 7 aylik
geçen hafta çok iyi verdin bu haftada nazarlıgin olsun
ins canım fazlasıyla neticesini görürsüngelecek inşallah canım bugün lahana almaya gidicem kürüne başlıyacam
canım ben de bugün geç uyandım oğlum uyuyunca bende uyudum iyi oldu bugün herkes ins kaçamak siz geçirirgünaydın kızlar 0kaçamaklı bir gün olsun inşallah, yeni uyandım çocukların okuluda yok bilerek kalkmadım iyce dinlendim valla
2 yaşını doldurman mantıklı seninki büyük zor dönemleri anlatmışsın ins tabi çocuğun her geçen günü daha zor diyorlar ama annenin uykusuz kalması bana daha çok zor geliyor21aylik canım ama hala emdiği icin cok zorluyor sabır diyorum 2ay sonra No memeee
kamileceğim bu hafta bende öyleyim bence sporla başlarsak güne bütün günü dizginlerizolmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendime
ozaman bu kadar dinlenmişken bi spor yaparız çok geç olmadanins canım fazlasıyla neticesini görürsün
canım ben de bugün geç uyandım oğlum uyuyunca bende uyudum iyi oldu bugün herkes ins kaçamak siz geçirir
2 yaşını doldurman mantıklı seninki büyük zor dönemleri anlatmışsın ins tabi çocuğun her geçen günü daha zor diyorlar ama annenin uykusuz kalması bana daha çok zor geliyor
Gülşahım takımlarında inişli çıkışlı dönemleri oluyor işte domino taşı gibiyiz motivasyomumuzda çöküşümüzdw birbirimizi etkiliyor, ama biz 9.tqkımız tökezlwriz ama yıkılmayız Allahın izniylebu hafta takım içi yarışada adapte olamadık silkelenelim motivasyonumuzu kaybetmeyelim
sayenizde çok güzel adapte oldum devamı gelsin istiyorum
ins çözümünü bulursun baharcim uykusuz kalmak cidden insanı zorluyor@eliya evet canım telafi listesi bu saatte yine ayaktayim 3ten beri uyutmaya çalışıyorum anne meme anne eeee anne öpüyuk (öpücük) uyumamak için kırk takla sonunda uyudu bende uyuyum şiştiğimi hissediyorum kendimi çok yorgun ama şanslı hissediyorum iyi geceler yada günaydın
günaydın canımGunaydin kizlar
evet canım sabah kalkınca biraz ödem oluyor. wc ye cikmamakta etkiliyor maalesefGünaydın kızlar bi umut gözümü açar açmaz tartıldım +300. Lavaboya çıkmadım uykudan kalkınca ödemde olmuşumdur dımı aslında - dir o belki dimi
Günaydın canımgünaydın hanımlarr
günaydın canımGünaydın kizlar
canım kendini biraz tutarsan devamı gelir. bu hafta kendini sık biraz lütfenolmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendime
günaydın mervecimGünaydın kızlar
Günaydın dilegimgünaydın kızlar 0kaçamaklı bir gün olsun inşallah, yeni uyandım çocukların okuluda yok bilerek kalkmadım iyce dinlendim valla
Ciss yemedin ama yediğin şeyler genelde hep şişlik yapacak şeylerdi canım. ki sarmayi bile 3 gün filan tukettin bu bile tek basina çok fazla. normalde sadece cuma kacamaginda izin var sarmaya.olmadı evet canım bu hafta hemde hiç iyi olmadı cıs ları yemedim ama fazla kaçırdım anlaşılan hala +600 um şişkinlik de var meto da çok yavaş
canım kendimi tok hissettim gitmedi bağırsaklarım çalışmıyor
canım 4 lu kahvede motinga reisi mantari var gribim diye içtim bugün daha da şiddetlendi oglusum la hastayız korkuyirdum basima geldi ins en kisa zamanda atlatiriz icinde moringa portakalın 7 misli c vitamini İçeriyor
bende de çok var ya ne yapacağız bu hafta verdiğim kiloyu çok kimselere söyledim herhal nazar değdi bu hafta + 600 um
evet haftaya canım ins baslayalim iyi bir rakip olacağızşimdi güzel güzel muhabbet edelim sonra seni çiğ çiğ yiyecegim bir bakayım güncel boy kilona
bende duraklama yaşıyorum
senin ki canım kaç yaşında bizimki 7 aylik
geçen hafta çok iyi verdin bu haftada nazarlıgin olsun
Toparlariz canım biz 9. takımız dagilmak bize yakışmazbu hafta takım içi yarışada adapte olamadık silkelenelim motivasyonumuzu kaybetmeyelim
sayenizde çok güzel adapte oldum devamı gelsin istiyorum
traliçe olmasaymış nede güzel bir menuymüşDun ki menü
Sabah
Yok
Öğle(12:00)
1dlmnekmek
5yk tavuklu mantarlı sote
Salata
Ara(15:00)
1armut 10findik
Akşam(17:00)
1kase mercimek çorbası
Salata
3yk mantarlı tavuk sote
Ara(19:00)
1dlm tralice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?