- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.461
Dileğim kabul edersen beraber yarisalimkendine güvenen bi rakip arıyorum varmı aranızda brnim gibi dişli bi rakiple kapışacak cesareti olan
gülüşüm şuan yeşil çayımı içiyorum bugün diyete yeniden bismillah diyorum Allahın izniyle 65 olana kadar geri gitmek yok artıksen toparlarsın cnm yeterki şartla kendini
harikasın canımgülüşüm şuan yeşil çayımı içiyorum bugün diyete yeniden bismillah diyorum Allahın izniyle 65 olana kadar geri gitmek yok artık
sağol canım evet yediklerim çok oldu 2 lahmacun olmadı bir olması lazimmis dün mesela patlıcan fazla oldu ins haftaya acısı çıkarins çözümünü bulursun baharcim uykusuz kalmak cidden insanı zorluyor
günaydın canım
evet canım sabah kalkınca biraz ödem oluyor. wc ye cikmamakta etkiliyor maalesef
Günaydın canım
günaydın canım
canım kendini biraz tutarsan devamı gelir. bu hafta kendini sık biraz lütfen
günaydın mervecim
Günaydın dilegim
Ciss yemedin ama yediğin şeyler genelde hep şişlik yapacak şeylerdi canım. ki sarmayi bile 3 gün filan tukettin bu bile tek basina çok fazla. normalde sadece cuma kacamaginda izin var sarmaya.
Anladım canım hiç duymamıştım 4 lü kahveyi. ins bi an önce toparlarsiniz.
Toparlariz canım biz 9. takımız dagilmak bize yakışmaz
ins canım demi iki cocugun vardi daha dusunuyormusun bende bi 6 li rakamları görseydim bizde nanekekik le başlıyoruz haftaya bakalim siz mi bizmi daha fazla kilo vereceğizgülüşüm şuan yeşil çayımı içiyorum bugün diyete yeniden bismillah diyorum Allahın izniyle 65 olana kadar geri gitmek yok artık
Inş sınavların iyi geçer canım tabiki dua ederiz :)harikasın canım
bende öğle yemeğimi yedim ders çalışıyorum malum haftasonu sınavlar dua edin bana
Neyse olan oldu canım haftaya daha çok dikkat eder toparlarsinsağol canım evet yediklerim çok oldu 2 lahmacun olmadı bir olması lazimmis dün mesela patlıcan fazla oldu ins haftaya acısı çıkar
ins canım demi iki cocugun vardi daha dusunuyormusun bende bi 6 li rakamları görseydim bizde nanekekik le başlıyoruz haftaya bakalim siz mi bizmi daha fazla kilo vereceğiz
Benzese gidicek yarına -500 gelicem en azcanım benim reglisin takılma okadar
haftaya eminim en az 1 kilo gider
Gider gitmez mi hiç. Kolay değil ki gün içinde bir sürü güzel yicekler görüyor gözler Burdada irade devreye giriyor. Yememek için büyük mücadele veriyoruz ama tartıda güzel rakamı görünce değiyor. İrademe yenildim yedim demek kolay yol bunca zaman bunu yaptık artık yapmayalım.olmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendime
katılıyorum canım fark ettim ki zuhal ablayla beril abla olmadığı zaman burası çok boslaniyor.Bu gruba uğramayan arkadaşlarım mazaretinizi belirtseydiniz sadece cumadan cumaya bildirim değil ki amaç günde iki msjla olmuyor
Poni mazeretini bildirdi canım. bu hafta sınavı vardı.@MuallimeA cuma dahil 16msj salidan beri yok
Yok canım hala bi günüm var bu günü kaçamaksız hakedersem yarın - yi görücem ben inanıyorum.olmadı evet canım bu hafta hemde hiç iyi olmadı cıs ları yemedim ama fazla kaçırdım anlaşılan hala +600 um şişkinlik de var meto da çok yavaş
canım kendimi tok hissettim gitmedi bağırsaklarım çalışmıyor
canım 4 lu kahvede motinga reisi mantari var gribim diye içtim bugün daha da şiddetlendi oglusum la hastayız korkuyirdum basima geldi ins en kisa zamanda atlatiriz icinde moringa portakalın 7 misli c vitamini İçeriyor
bende de çok var ya ne yapacağız bu hafta verdiğim kiloyu çok kimselere söyledim herhal nazar değdi bu hafta + 600 um
evet haftaya canım ins baslayalim iyi bir rakip olacağızşimdi güzel güzel muhabbet edelim sonra seni çiğ çiğ yiyecegim bir bakayım güncel boy kilona
bende duraklama yaşıyorum
senin ki canım kaç yaşında bizimki 7 aylik
geçen hafta çok iyi verdin bu haftada nazarlıgin olsun
İnş Dilek bende 65 olana kadar durmucam aramızda kaç kilo var suan acaba?gülüşüm şuan yeşil çayımı içiyorum bugün diyete yeniden bismillah diyorum Allahın izniyle 65 olana kadar geri gitmek yok artık
Katılıyorum canım. elinde olanda olmayan da bu hafta saldı kendini. az öncede dedim beril ablayla zuhal ablanin suan olmaması burayı boslamak için sebep değil. herkes bu kendine gelmeli benceKızlar bu hafta hepimiz dağıldık. Yarın bence baldır baldır + lar dökülecek. Artık dayanamadık yedim mazeretimiz olmasın. Sıkalım birbirimizi haledelim bu işi.
Kizlar cok yogun bir gundu sabah teog sinavi vardi gorevliyidm,eve gelince temizlik yemek bu saate kadar totom yer gormedi.Aksama misafir gelebilir.
Yarin da memleketten dayimlar,annem,anaannem gelicek pazara kadar pek ugrayamam
İyi akşamlar kızlar bugün kızım hiç tepemden inmedo bii huysuzlukki sormayın sabaha -200 ile başladım yarına ne olur Allah kerim şimdide akşam yemeğine giriscem
Kolay gelsin kızlar herkes yoğun herkes stresli bu araSelammm kızlarrr
İşten geldimmm karnımı doyurayım
Bol proteinli bi salata hazırlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?