Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sabahın köründe gorumcem geldi. keyfimizin içine ettiaz öncede gitti. insan haber verir gelirken uyuz oldum sabah sabah. botanik parkada gidemeyiz bu saatten sonra

sağol canım evet yediklerim çok oldu 2 lahmacun olmadı bir olması lazimmis dün mesela patlıcan fazla oldu ins haftaya acısı çıkar

gülüşüm şuan yeşil çayımı içiyorum bugün diyete yeniden bismillah diyorum Allahın izniyle 65 olana kadar geri gitmek yok artık
ins canım demi iki cocugun vardi daha dusunuyormusun bende bi 6 li rakamları görseydim bizde nanekekik le başlıyoruz haftaya bakalim siz mi bizmi daha fazla kilo vereceğiz

harikasın canım
bende öğle yemeğimi yedim ders çalışıyorum malum haftasonu sınavlar dua edin bana
Inş sınavların iyi geçer canım tabiki dua ederiz :)
Neyse olan oldu canım haftaya daha çok dikkat eder toparlarsin

olmadığını biliyorum aslında canım sabahlarıpek bi istekli kalkıyorum ama gün içindeo istikrar nedense gidiyor anlamadım napacaım ben kendime
Gider gitmez mi hiç. Kolay değil ki gün içinde bir sürü güzel yicekler görüyor gözler Burdada irade devreye giriyor. Yememek için büyük mücadele veriyoruz ama tartıda güzel rakamı görünce değiyor. İrademe yenildim yedim demek kolay yol bunca zaman bunu yaptık artık yapmayalım.

Yok canım hala bi günüm var bu günü kaçamaksız hakedersem yarın - yi görücem ben inanıyorum.

Kızlar bu hafta hepimiz dağıldık. Yarın bence baldır baldır + lar dökülecek. Artık dayanamadık yedim mazeretimiz olmasın. Sıkalım birbirimizi haledelim bu işi.
Katılıyorum canım. elinde olanda olmayan da bu hafta saldı kendini. az öncede dedim beril ablayla zuhal ablanin suan olmaması burayı boslamak için sebep değil. herkes bu kendine gelmeli bence

Kizlar cok yogun bir gundu sabah teog sinavi vardi gorevliyidm,eve gelince temizlik yemek bu saate kadar totom yer gormedi.Aksama misafir gelebilir.

Yarin da memleketten dayimlar,annem,anaannem gelicek pazara kadar pek ugrayamam

Kizlar cok yogun bir gundu sabah teog sinavi vardi gorevliyidm,eve gelince temizlik yemek bu saate kadar totom yer gormedi.Aksama misafir gelebilir.

Yarin da memleketten dayimlar,annem,anaannem gelicek pazara kadar pek ugrayamam

İyi akşamlar kızlar bugün kızım hiç tepemden inmedo bii huysuzlukki sormayın sabaha -200 ile başladım yarına ne olur Allah kerim şimdide akşam yemeğine giriscem

Selammm kızlarrr
İşten geldimmm karnımı doyurayım
Bol proteinli bi salata hazırlıycam
Kolay gelsin kızlar herkes yoğun herkes stresli bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…