- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.501
sabah 08.40
peynir, 7 zeytin, 1 yk avakado, domates, 2 dilim ekmek
öğlen 14.30
mezgit balığı, 1 dilim ekmek, 2 dilim domates
akşam 19.15
kurufasulye, biraz karnıbahar turşusu
2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüş
aynen abla sinirlerimi bozdu gitti. ama dedim bi daha bu konu için beni rahatsız etme diyedayağı yiyen kendi olmadığı için hemen olayın ertesi günü barış demek kolay.
Afiyet olsun mervecimKızlar menüler genel olarak güzel
Bugün menüsü
Sabah (11:30)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 patates
Ara(15:00)
2 küçük mandalina
Akşam(18:00)
1 kase marul salatası
Sıvı: 3 lt su,1 maden suyu
Spor:15 leslie 1 mile 5 dk karın egzersizleri
Bende odem attirici etkisi var mi diye baktim yok,sadece detoks yapilacagi zaman odem attirabilir belki,mantiken diyorum yoksa bununla ilgili bir sey bende bulamadim.Valla baya baktım canım tuzsuz ayranin ödem attığına dair bisi bulamadim. Neyse en azindan tuzsuz ayran ödem yapmazmis bunu öğrendim
Valla ben ayran çorbası detoksuyla baya güzel kilolar veriyordumBende odem attirici etkisi var mi diye baktim yok,sadece detoks yapilacagi zaman odem attirabilir belki,mantiken diyorum yoksa bununla ilgili bir sey bende bulamadim.
Afiyet olsun cnmKızlar menüler genel olarak güzel
Bugün menüsü
Sabah (11:30)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 patates
Ara(15:00)
2 küçük mandalina
Akşam(18:00)
1 kase marul salatası
Sıvı: 3 lt su,1 maden suyu
Spor:15 leslie 1 mile 5 dk karın egzersizleri
Turşu belki sıkıntı olabilir ama kendini biliyorsundur şişkinlik yapmıyorsa sorun yoksabah 08.40
peynir, 7 zeytin, 1 yk avakado, domates, 2 dilim ekmek
öğlen 14.30
mezgit balığı, 1 dilim ekmek, 2 dilim domates
akşam 19.15
kurufasulye, biraz karnıbahar turşusu
2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüş
Aynen canim ben zaten tam bir yogurt canavariyim,sut alip kendim yapiyorum zaten misss oluyorValla ben ayran çorbası detoksuyla baya güzel kilolar veriyordum
Yoğurtta baya etkili kilo vermede ayranda yoğurttan yapılıyor doğal olarak
Bide diyetisyenim çok acıktığında bi bardak ayran içebilirsin demişti demekki zararlı değil cnm
sağol canım. turşuyu az yedim. valla annem yemek olarak kurufasulye yapmıştı. mecbur yedim. ama sorun olacağını zannetmem normal yedim çünkü.Abla tartı öncesi fasulye ve tursu olmamis. afiyet olsun
senden önce kardeşiyle doğru düzgün konuşsun. karşında insan var, gücün yetiyor diye ne hakla dövüyorsun desin. üstelik küçük çocuğunun önünde. nerden çıktı bunlar desin. yoksa sırf kardeşi sokakta kaldı yok evine dönsün diye sana gelmesin. bunlar çözülsün önce. yoksa bu olaylar hep böyle devam eder.aynen abla sinirlerimi bozdu gitti. ama dedim bi daha bu konu için beni rahatsız etme diye
Afiyet olsun mervecim
az yedim zaten canım.Turşu belki sıkıntı olabilir ama kendini biliyorsundur şişkinlik yapmıyorsa sorun yok
eşim arkadaşına gitti yemeklerim vardı aslindada canım istemedi bi salata yedim canım az oldu aslında şimdi de midemde açlık var ama yapacak bisey yok yarın cumaAfiyet olsun cnm
Akşam baha az olmuş birazcık salataya protein katsaydın yeni iyleştin bağışıklığını düşürme
Gelip keyfini kaçırdığına göre yapıcı mı yoksa seni mi suçluyor?Kızlar sabahın köründe gorumcem geldi. keyfimizin içine ettiaz öncede gitti. insan haber verir gelirken uyuz oldum sabah sabah. botanik parkada gidemeyiz bu saatten sonra
Dilek cim bu hafta kendime çok güveniyordum ama süngüm düştü Can'ım. Yoksa meydan okurdum sana.kendine güvenen bi rakip arıyorum varmı aranızda brnim gibi dişli bi rakiple kapışacak cesareti olan
Ben de kutluyorum.Tum ogretmen arkadaslarimin ogretmenler gununu kutluyorum
Ne lapası ?Kizlar lapa günü yaptim bugün
Sabah 10
Bir fincan sütlü kahve
Öğle 14
Lapa
Akşam 18
Lapa. hala yiyorum
Ben lapaya bi kaşık yogurt ekliyorum yoksa yiyemiyorum
Su 1.5 litre
Spor yok
ya abla onun derdi erdem onun başına kalmasın. çünkü ne zaman bi tarafı zorda kalsa doğruca o ablasını gidiyor. oda uğraşmak istemiyor biliyorum. onun için geldi barisalimki erdemle uğraşmak zorunda kalmasınsağol canım. turşuyu az yedim. valla annem yemek olarak kurufasulye yapmıştı. mecbur yedim. ama sorun olacağını zannetmem normal yedim çünkü.
senden önce kardeşiyle doğru düzgün konuşsun. karşında insan var, gücün yetiyor diye ne hakla dövüyorsun desin. üstelik küçük çocuğunun önünde. nerden çıktı bunlar desin. yoksa sırf kardeşi sokakta kaldı yok evine dönsün diye sana gelmesin. bunlar çözülsün önce. yoksa bu olaylar hep böyle devam eder.
az yedim zaten canım.
hayırlara çıksın canımOy bu arAlar içimde bir sıkıntı bi mutsuzluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evi salladim spora doğru düzgün baslayamiyorum hiç bisey istediğim gibi gitmiyor ay bu benden sıkıldım ya
Yok canım suclamiyor ama erdemede suçlu demiyor. barışın kapansin konu diyoGelip keyfini kaçırdığına göre yapıcı mı yoksa seni mi suçluyor?
Menü süper...Kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah:07.15 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir.
Ogle:12.15 dort kasik pirasa yemegi,bir bardak ayran,1 dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir mandalina,3 ceviz.
Aksam:17.45 dort tane kucuk kofte,salata ve ayran.
2.5 litre su spor yok.
Pirinç lapasi canımNe lapası ?
Tartıya bir gün kaldığı için mi ekmek hiç yemedin?Menümm
Kahvaltı 8:30
2 haş yumurta
Öğle 13:00
Salata, haş tavuk, 1 kase yoğurt
Ara 15:30
Yeşilçay
Akşam 18:00
1 haş yımurta ve azcık tavuk vardı bol yeşillikli salata yaptım, 1 bardak ayran
Ara 20:00
Madensuyu
2 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?