Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dayağı yiyen kendi olmadığı için hemen olayın ertesi günü barış demek kolay.
aynen abla sinirlerimi bozdu gitti. ama dedim bi daha bu konu için beni rahatsız etme diye
Afiyet olsun mervecim

Valla baya baktım canım tuzsuz ayranin ödem attığına dair bisi bulamadim. Neyse en azindan tuzsuz ayran ödem yapmazmis bunu öğrendim
Bende odem attirici etkisi var mi diye baktim yok,sadece detoks yapilacagi zaman odem attirabilir belki,mantiken diyorum yoksa bununla ilgili bir sey bende bulamadim.

Bende odem attirici etkisi var mi diye baktim yok,sadece detoks yapilacagi zaman odem attirabilir belki,mantiken diyorum yoksa bununla ilgili bir sey bende bulamadim.
Valla ben ayran çorbası detoksuyla baya güzel kilolar veriyordum
Yoğurtta baya etkili kilo vermede ayranda yoğurttan yapılıyor doğal olarak
Bide diyetisyenim çok acıktığında bi bardak ayran içebilirsin demişti demekki zararlı değil cnm

Afiyet olsun cnm
Akşam baha az olmuş birazcık salataya protein katsaydın yeni iyleştin bağışıklığını düşürme

sabah 08.40
peynir, 7 zeytin, 1 yk avakado, domates, 2 dilim ekmek

öğlen 14.30
mezgit balığı, 1 dilim ekmek, 2 dilim domates

akşam 19.15
kurufasulye, biraz karnıbahar turşusu

2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüş
Turşu belki sıkıntı olabilir ama kendini biliyorsundur şişkinlik yapmıyorsa sorun yok

Aynen canim ben zaten tam bir yogurt canavariyim,sut alip kendim yapiyorum zaten misss oluyor

Abla tartı öncesi fasulye ve tursu olmamis. afiyet olsun
sağol canım. turşuyu az yedim. valla annem yemek olarak kurufasulye yapmıştı. mecbur yedim. ama sorun olacağını zannetmem normal yedim çünkü.

aynen abla sinirlerimi bozdu gitti. ama dedim bi daha bu konu için beni rahatsız etme diye

Afiyet olsun mervecim
senden önce kardeşiyle doğru düzgün konuşsun. karşında insan var, gücün yetiyor diye ne hakla dövüyorsun desin. üstelik küçük çocuğunun önünde. nerden çıktı bunlar desin. yoksa sırf kardeşi sokakta kaldı yok evine dönsün diye sana gelmesin. bunlar çözülsün önce. yoksa bu olaylar hep böyle devam eder.

Turşu belki sıkıntı olabilir ama kendini biliyorsundur şişkinlik yapmıyorsa sorun yok
az yedim zaten canım.

ya abla onun derdi erdem onun başına kalmasın. çünkü ne zaman bi tarafı zorda kalsa doğruca o ablasını gidiyor. oda uğraşmak istemiyor biliyorum. onun için geldi barisalimki erdemle uğraşmak zorunda kalmasın
Oy bu arAlar içimde bir sıkıntı bi mutsuzluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evi salladim spora doğru düzgün baslayamiyorum hiç bisey istediğim gibi gitmiyor ay bu benden sıkıldım ya
hayırlara çıksın canım
Gelip keyfini kaçırdığına göre yapıcı mı yoksa seni mi suçluyor?
Yok canım suclamiyor ama erdemede suçlu demiyor. barışın kapansin konu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…