- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.541
çok şükür bitti bandımda yürüyüşümü bile yaptım bugün nasip olursa 1saaten az yapmıycam bu haftaAnladım Can'ım. Taşınma yarı yıkım derler. Allah kolaylık versin.
Aynen düşüncesi o canım. ama kusura bakmasın yaptığını ödeyecek.
ödemi oluyor diyorlar da bendw ne zaman spor yapsam eksi çıkarım ertesi gün bünyeden bünyeye değişiyor benceSpordan gelince tartılınca evet artı oluyor ama sabaha kadar o etki kalmıyor. Bunu çok test ettim Hilal'cim. Ama bu hafta da beklediğim sonucu alamadım. O ayrı konu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız canım.
bilmiyorum dileğimnerde kalıyor eşin hilalim şimdi
Eger denediysen sorun yok canımSpordan gelince tartılınca evet artı oluyor ama sabaha kadar o etki kalmıyor. Bunu çok test ettim Hilal'cim. Ama bu hafta da beklediğim sonucu alamadım. O ayrı konu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız canım.
niye bacım duraklama dönemine mi geldin acabaDilek cim bu hafta kendime çok güveniyordum ama süngüm düştü Can'ım. Yoksa meydan okurdum sana.
Bu hafta güya spora spora ve diyete resmen tam gaz abandım. Ama sonuç hüsran diyebiliriz. Kesinlikle spordan ve yemekten kaçamadım yok ama olmayınca olmuyor işte ne yapalım.senin tartı durumları ne benim feci dağıldım bugün toparlamaya çalıştım bu hafta harika olacak ama
içip içip kapına dayanmasın yanlız kalmasam aslında bu dönembilmiyorum dileğim
Eger denediysen sorun yok canım
Kaçta yürüyorsun bantta. Yada kaç dakikada kaç km yürüyorsun.çok şükür bitti bandımda yürüyüşümü bile yaptım bugün nasip olursa 1saaten az yapmıycam bu hafta
canım bazen direniyor vücud ama eğer moral bozup önüne geleni yemezsen tıkır tıkır gidiyor bu haftanın karşılığını haftaya alacaksın benceBu hafta güya spora spora ve diyete resmen tam gaz abandım. Ama sonuç hüsran diyebiliriz. Kesinlikle spordan ve yemekten kaçamadım yok ama olmayınca olmuyor işte ne yapalım.
İstiyorsa yapsın. Denemesi bedava. Hilal bir ay uzaklaştırma aldı. Kodesin dibini boylar.içip içip kapına dayanmasın yanlız kalmasam aslında bu dönem
Ben de öyle umuyorum.canım bazen direniyor vücud ama eğer moral bozup önüne geleni yemezsen tıkır tıkır gidiyor bu haftanın karşılığını haftaya alacaksın bence
yok canım gelemez elimde yazılı kağıt var hem sabah anneme gidicem hafta sonu oradayımiçip içip kapına dayanmasın yanlız kalmasam aslında bu dönem
Aynen canımİstiyorsa yapsın. Denemesi bedava. Hilal bir ay uzaklaştırma aldı. Kodesin dibini boylar.
Kamilem tam tartıdan bir gün öncesine yakışır bir menü olmuş canım.iyi akşamlar kızlar
menu
sabah9:00
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir
ogle14:00
1dilim ekmek
ıspanaklı yumurta salata yoğurt
ara 1avuc fındık 2 mandalina
aksam18:00
salata yoğurt
şu 2
spor yok
Neden izne ayrılmak istiyorsun? Çok güzel gidiyordun halbuki.***9.Takim 493. Etap***
CurukElma(64.8/
nanekekik(71.7/)izine ayrılmak istiyor
ayulduzz (68.4/
MuallimeA (75.7/
gingercookkie (78,4/
askrhpozitif(89,7/
dagyolu(74.4/
Nilyyyaaannn (72.5/
9.takım ortalaması:%
Sabah 830
1 dilim ekmek
2 kk bahçıvan light süzme peynir
Öğle 12:30
4 yk Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 avuç leblebi
Akaşam17:30
1.5 parça ızgara tavuk göğsü
1/4 atom marul
70 d. Spor yapıldı. 3 lt su
menüler çok güzeliyi akşamlar kızlar
menu
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir
1dilim ekmek
salata yoğurt
şu 2
spor yok
güzel menu kuzumiyi akşamlar kızlar
menu
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir
1dilim ekmek
salata yoğurt
şu 2
spor yok
Sağol Can'ım.menüler çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?