- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.521
Dilek yaşın kaç sorması ayıp?iki tane 11 yaşında oğlum 7 yaşında kızım teyzesi bi ara aşka gelip üçüncüyü düşündüm ama şimdilik rafa kaldırdım o düşünceyii
bugün lahana mı maydanozumu buğday ekmek aldım bomba gibi olucam bu hafta
Sabah kahvaltın çok geç olmuş.12, bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
yarım haşlanmış yumurta brnim akıllı koca kendinin sanıp yarısını yedi:)
3:00 bir bardak bir bardak süt
6:00 salata
1tabak karnabahar haşlama
1yumurtalı kıyma kavurma
2,5lt su 4bardak bitki çayı 45 dakika yürüyüş
Tartıdan önceki akşam bakliyat ve turşu yemeseydin iyiydi. Ödem tutuyor çünkü.sabah 08.40
peynir, 7 zeytin, 1 yk avakado, domates, 2 dilim ekmek
öğlen 14.30
mezgit balığı, 1 dilim ekmek, 2 dilim domates
akşam 19.15
kurufasulye, biraz karnıbahar turşusu
2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüş
84 lüyüm canım Şubat ta 33 yaşıma basılan inşallah ya senDilek yaşın kaç sorması ayıp?
harika helede sporSabah 830
1 dilim ekmek
2 kk bahçıvan light süzme peynir
Öğle 12:30
4 yk Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 avuç leblebi
Akaşam17:30
1.5 parça ızgara tavuk göğsü
1/4 atom marul
70 d. Spor yapıldı. 3 lt su
bacım kaç günün yorgunluğunu atayım diye uyudum bugun ondan geç kaldıSabah kahvaltın çok geç olmuş.
lapamı yaptın hilal tartı ne diyodu sana artmıydınPirinç lapasi canım
Afiyet olsun canım menü güzel sporu perşembe yapmasan daha iyi kaslar sistigi için tartida artı oluyorSabah 830
1 dilim ekmek
2 kk bahçıvan light süzme peynir
Öğle 12:30
4 yk Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 avuç leblebi
Akaşam17:30
1.5 parça ızgara tavuk göğsü
1/4 atom marul
70 d. Spor yapıldı. 3 lt su
Evet canım artiydim ins toparlar lapa eksiye dönerimlapamı yaptın hilal tartı ne diyodu sana artmıydın
Kolaydı o kadar. Kafasından gitsin de ne olursa olsun.ya abla onun derdi erdem onun başına kalmasın. çünkü ne zaman bi tarafı zorda kalsa doğruca o ablasını gidiyor. oda uğraşmak istemiyor biliyorum. onun için geldi barisalimki erdemle uğraşmak zorunda kalmasın
hayırlara çıksın canım
Yok canım suclamiyor ama erdemede suçlu demiyor. barışın kapansin konu diyo
34 yaşındayım.84 lüyüm canım Şubat ta 33 yaşıma basılan inşallah ya sen
ayran detoksu candır..Valla ben ayran çorbası detoksuyla baya güzel kilolar veriyordum
Yoğurtta baya etkili kilo vermede ayranda yoğurttan yapılıyor doğal olarak
Bide diyetisyenim çok acıktığında bi bardak ayran içebilirsin demişti demekki zararlı değil cnm
Sağol canım.harika helede spor
akranmışız:)34 yaşındayım.
Anladım Can'ım. Taşınma yarı yıkım derler. Allah kolaylık versin.bacım kaç günün yorgunluğunu atayım diye uyudum bugun ondan geç kaldı
Aynen düşüncesi o canım. ama kusura bakmasın yaptığını ödeyecek.Kolaydı o kadar. Kafasından gitsin de ne olursa olsun.
senin tartı durumları ne benim feci dağıldım bugün toparlamaya çalıştım bu hafta harika olacak amaSağol canım.
nerde kalıyor eşin hilalim şimdiAynen düşüncesi o canım. ama kusura bakmasın yaptığını ödeyecek.
Spordan gelince tartılınca evet artı oluyor ama sabaha kadar o etki kalmıyor. Bunu çok test ettim Hilal'cim. Ama bu hafta da beklediğim sonucu alamadım. O ayrı konu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız canım.Afiyet olsun canım menü güzel sporu perşembe yapmasan daha iyi kaslar sistigi için tartida artı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?