Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baharım niye izne ayrılıyorsun diyetisyene başlamışken hemdw

kamileceğim bu hafta bende öyleyim bence sporla başlarsak güne bütün günü dizginleriz
inş bu hafta iyi olur bi spora alisabilsek
kendine güvenen bi rakip arıyorum varmı aranızda brnim gibi dişli bi rakiple kapışacak cesareti olan
olabilir belki hirslanduriryarış beni

tamamcanım söz buhaftagüzel olacak

ya emzirme beni çok zorluyor dayanamıyorum ama annemler gittiğim en kisa zamanda kesecem inş az kaldi

Kızlar bu hafta hepimiz dağıldık. Yarın bence baldır baldır + lar dökülecek. Artık dayanamadık yedim mazeretimiz olmasın. Sıkalım birbirimizi haledelim bu işi.
evetya herkes için kötü bi haftayı bahar hariç
afiyetolsun canım guzel

Kizlar lapa günü yaptim bugün
Sabah 10
Bir fincan sütlü kahve
Öğle 14
Lapa
Akşam 18
Lapa. hala yiyorum
Ben lapaya bi kaşık yogurt ekliyorum yoksa yiyemiyorum
Su 1.5 litre
Spor yok
hadi inş güzelsonuc üç alırsın
güzelcanım

afiyet olsun tatlım

sabah 08.40
peynir, 7 zeytin, 1 yk avakado, domates, 2 dilim ekmek

öğlen 14.30
mezgit balığı, 1 dilim ekmek, 2 dilim domates

akşam 19.15
kurufasulye, biraz karnıbahar turşusu

2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüş
turşu ole kuruolmamış yani tartıöncesi
güzeltatlım

ayran bağırsakçalıştırır herzaman iyidir

Oy bu arAlar içimde bir sıkıntı bi mutsuzluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evi salladim spora doğru düzgün baslayamiyorum hiç bisey istediğim gibi gitmiyor ay bu benden sıkıldım ya
al bendende o kadar

herkeskendini dusunuyo kimsenin derdi kardesdegil

afiyetolsunirem güzel

Ahh Kıyamam sana uykusuzluk çok kötü canım ya. Niye izne ayrılıyorsun bu arada.
Kızlar sabahın köründe gorumcem geldi. keyfimizin içine ettiaz öncede gitti. insan haber verir gelirken uyuz oldum sabah sabah. botanik parkada gidemeyiz bu saatten sonra
hahhh sevmediğin ot dibinde bitermis içine etmiş planının gıcık görümce

Oy bu arAlar içimde bir sıkıntı bi mutsuzluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evi salladim spora doğru düzgün baslayamiyorum hiç bisey istediğim gibi gitmiyor ay bu benden sıkıldım ya
değiş bu seni al yeni seni

yaşını soracaktım öğrendim bende 30 yaşındayım çocuklar da büyümüş zayiflamak icin cok iyi bir vakit nanekekik le rakip olacaktık izne ayrılıyor rakibe arıyordun ya teklifin hala gecerliyse yenilmeye hazır ol

Katılıyorum canım. elinde olanda olmayan da bu hafta saldı kendini. az öncede dedim beril ablayla zuhal ablanin suan olmaması burayı boslamak için sebep değil. herkes bu kendine gelmeli bence
Kesinlikle katılıyorum ben ilk geldiğimde menüler çok güzeldi minicik kaçamaklar eleştirildi ama bu hafta menüler olmadı küçük küçük kaçtı. O yüzden hadı tüm takım çıkarsın tavasını kaçmak yapmak yok yapanlarada tava gelsin

kızlar yükleyemedim listemi bi türlü olmadı

her türlü denedim ama olmadı neyse artık yazdıkça görülür

iyi akşamlar kızlar
menu
sabah9:00
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir

ogle14:00
1dilim ekmek
ıspanaklı yumurta salata yoğurt

ara 1avuc fındık 2 mandalina

aksam18:00
salata yoğurt

şu 2
spor yok
afiyet olsun canım cuma öncesi güzel menü
baharim neden izne ayriliyorsun
Yatıyorum kızlar. Herkese iyi geceler. Yarın tartıda görüşürüz.
iyi geceler canım
Evet canım maalesef öyle

öyle oldu elifim
Kizlar yarın hepinize güzel eksiler diliyorum iyi geceler.
iyi geceler elifim
Bugünki menüm
Sabah 9.30 -10.30
Melemen peynir 4 ceviz kahve
Akşam 15 -16 omega 3 helva çok az sebze
Ara 1 kase yoğurt
3.5 lt su spor 1 mil leslie
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin
Selam kizlar telefonum bozuldu gelemedim kusura bakmayin haftalik liste yaptim kendime paylscam birazdan yorumunuzu almak isterim
Hoşgeldin canım
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.

iyi akşamlar kızlar
menu
sabah9:00
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir

ogle14:00
1dilim ekmek
ıspanaklı yumurta salata yoğurt

ara 1avuc fındık 2 mandalina

aksam18:00
salata yoğurt

şu 2
spor yok
afiyet olsun canım cuma öncesi güzel menü
baharim neden izne ayriliyorsun
Yatıyorum kızlar. Herkese iyi geceler. Yarın tartıda görüşürüz.
iyi geceler canım
Evet canım maalesef öyle

öyle oldu elifim
Kizlar yarın hepinize güzel eksiler diliyorum iyi geceler.
iyi geceler elifim
Bugünki menüm
Sabah 9.30 -10.30
Melemen peynir 4 ceviz kahve
Akşam 15 -16 omega 3 helva çok az sebze
Ara 1 kase yoğurt
3.5 lt su spor 1 mil leslie
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin
Selam kizlar telefonum bozuldu gelemedim kusura bakmayin haftalik liste yaptim kendime paylscam birazdan yorumunuzu almak isterim
Hoşgeldin canım
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.

Rakibe mi D dilek sen niye rakibe arıyorsun ki döner donmez bana sözün vardi senin. Ama bak bu güzel oldu aslında bir sürü kişi rakip olmak istiyor. Herkes birbiriyle eşleşirse haftaya güzel sonuçlar alırız . Ama dilek benim ev taşırken unuttun mu sözünü hedefler aynı ve ben ondan önce hedefime ulaşıcam. Bizim yarış tek haftalıkta değil.

Evet bu Konuda haklısın canım. Ayda toplam % bilmem kaç veremeyen listeden ayrılır gb bişi yok muydu bi bakayım kurallarımıza

Kızlar haftada 30 mesaj kuralını uygulamak için mesaj aayılarımızıda sayalım mı bildirim yaparken ?

Bide 3 hafta üst üste kilo veremeyen takımdan uzaklaştırılır var bunun içinde bir çizelge yapsak mı ki ?

Ve bende yatar leptin için gene saat geç oldu. Yarın gidip bi ara elbise bakıcam kendime bakalım 38 lere sığmaya başladım mı

Evet bu Konuda haklısın canım. Ayda toplam % bilmem kaç veremeyen listeden ayrılır gb bişi yok muydu bi bakayım kurallarımıza
Yok diye biliyorum canım
normalde sayiyoruz zaten canim. bazılarımızın bildiriminde +35 diye geçer ama ben pek yazmıyorum mesaj sayım az bile girsem 35 i geçiyor diye. bu takımdan uzaklaştırmaya bisi diyemicem canım kaptanimizin burda olması lazim. kendimden örnek vereyim 2 aya yakın duraklama yaşadım haftada 100 gr filan gidiyordu
Ve bende yatar leptin için gene saat geç oldu. Yarın gidip bi ara elbise bakıcam kendime bakalım 38 lere sığmaya başladım mı
Iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…