- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.561
baharım niye izne ayrılıyorsun diyetisyene başlamışken hemdw***9.Takim 493. Etap***
CurukElma(64.8/
nanekekik(71.7/)izine ayrılmak istiyor
ayulduzz (68.4/
MuallimeA (75.7/
gingercookkie (78,4/
askrhpozitif(89,7/
dagyolu(74.4/
Nilyyyaaannn (72.5/
sahgull(69,9/ )471.etapta 3.takımdan izne ayrılan üye döndü yüzde 22ye bölündü
9.takım ortalaması:%
iyi geceler canım emeğinin karşılığını alırsın inşallahYatıyorum kızlar. Herkese iyi geceler. Yarın tartıda görüşürüz.
inş bu hafta iyi olur bi spora alisabilsekkamileceğim bu hafta bende öyleyim bence sporla başlarsak güne bütün günü dizginleriz
olabilir belki hirslanduriryarış benikendine güvenen bi rakip arıyorum varmı aranızda brnim gibi dişli bi rakiple kapışacak cesareti olan
tamamcanım söz buhaftagüzel olacakins çözümünü bulursun baharcim uykusuz kalmak cidden insanı zorluyor
günaydın canım
evet canım sabah kalkınca biraz ödem oluyor. wc ye cikmamakta etkiliyor maalesef
Günaydın canım
günaydın canım
canım kendini biraz tutarsan devamı gelir. bu hafta kendini sık biraz lütfen
günaydın mervecim
Günaydın dilegim
Ciss yemedin ama yediğin şeyler genelde hep şişlik yapacak şeylerdi canım. ki sarmayi bile 3 gün filan tukettin bu bile tek basina çok fazla. normalde sadece cuma kacamaginda izin var sarmaya.
Anladım canım hiç duymamıştım 4 lü kahveyi. ins bi an önce toparlarsiniz.
Toparlariz canım biz 9. takımız dagilmak bize yakışmaz
ya emzirme beni çok zorluyor dayanamıyorum ama annemler gittiğim en kisa zamanda kesecem inş az kaldiGider gitmez mi hiç. Kolay değil ki gün içinde bir sürü güzel yicekler görüyor gözler Burdada irade devreye giriyor. Yememek için büyük mücadele veriyoruz ama tartıda güzel rakamı görünce değiyor. İrademe yenildim yedim demek kolay yol bunca zaman bunu yaptık artık yapmayalım.
evetya herkes için kötü bi haftayı bahar hariçKızlar bu hafta hepimiz dağıldık. Yarın bence baldır baldır + lar dökülecek. Artık dayanamadık yedim mazeretimiz olmasın. Sıkalım birbirimizi haledelim bu işi.
afiyetolsun canım guzelKizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah:07.15 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir.
Ogle:12.15 dort kasik pirasa yemegi,bir bardak ayran,1 dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir mandalina,3 ceviz.
Aksam:17.45 dort tane kucuk kofte,salata ve ayran.
2.5 litre su spor yok.
hadi inş güzelsonuc üç alırsınKizlar lapa günü yaptim bugün
Sabah 10
Bir fincan sütlü kahve
Öğle 14
Lapa
Akşam 18
Lapa. hala yiyorum
Ben lapaya bi kaşık yogurt ekliyorum yoksa yiyemiyorum
Su 1.5 litre
Spor yok
güzelcanımMenümm
Kahvaltı 8:30
2 haş yumurta
Öğle 13:00
Salata, haş tavuk, 1 kase yoğurt
Ara 15:30
Yeşilçay
Akşam 18:00
1 haş yımurta ve azcık tavuk vardı bol yeşillikli salata yaptım, 1 bardak ayran
Ara 20:00
Madensuyu
2 lt su
Spor yok
afiyet olsun tatlım12, bir dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
yarım haşlanmış yumurta brnim akıllı koca kendinin sanıp yarısını yedi:)
3:00 bir bardak bir bardak süt
6:00 salata
1tabak karnabahar haşlama
1yumurtalı kıyma kavurma
2,5lt su 4bardak bitki çayı 45 dakika yürüyüş
turşu ole kuruolmamış yani tartıöncesisabah 08.40
peynir, 7 zeytin, 1 yk avakado, domates, 2 dilim ekmek
öğlen 14.30
mezgit balığı, 1 dilim ekmek, 2 dilim domates
akşam 19.15
kurufasulye, biraz karnıbahar turşusu
2 lt su, 20 dk tempolu yürüyüş
güzeltatlımKızlar menüler genel olarak güzel
Bugün menüsü
Sabah (11:30)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 patates
Ara(15:00)
2 küçük mandalina
Akşam(18:00)
1 kase marul salatası
Sıvı: 3 lt su,1 maden suyu
Spor:15 leslie 1 mile 5 dk karın egzersizleri
ayran bağırsakçalıştırır herzaman iyidirValla ben ayran çorbası detoksuyla baya güzel kilolar veriyordum
Yoğurtta baya etkili kilo vermede ayranda yoğurttan yapılıyor doğal olarak
Bide diyetisyenim çok acıktığında bi bardak ayran içebilirsin demişti demekki zararlı değil cnm
al bendende o kadarOy bu arAlar içimde bir sıkıntı bi mutsuzluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evi salladim spora doğru düzgün baslayamiyorum hiç bisey istediğim gibi gitmiyor ay bu benden sıkıldım ya
herkeskendini dusunuyo kimsenin derdi kardesdegilya abla onun derdi erdem onun başına kalmasın. çünkü ne zaman bi tarafı zorda kalsa doğruca o ablasını gidiyor. oda uğraşmak istemiyor biliyorum. onun için geldi barisalimki erdemle uğraşmak zorunda kalmasın
hayırlara çıksın canım
Yok canım suclamiyor ama erdemede suçlu demiyor. barışın kapansin konu diyo
afiyetolsunirem güzelSabah 830
1 dilim ekmek
2 kk bahçıvan light süzme peynir
Öğle 12:30
4 yk Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 avuç leblebi
Akaşam17:30
1.5 parça ızgara tavuk göğsü
1/4 atom marul
70 d. Spor yapıldı. 3 lt su
Ahh Kıyamam sana uykusuzluk çok kötü canım ya. Niye izne ayrılıyorsun bu arada.eliya evet canım telafi listesi bu saatte yine ayaktayim 3ten beri uyutmaya çalışıyorum anne meme anne eeee anne öpüyuk (öpücük) uyumamak için kırk takla sonunda uyudu bende uyuyum şiştiğimi hissediyorum kendimi çok yorgun ama şanslı hissediyorum iyi geceler yada günaydın
hahhh sevmediğin ot dibinde bitermis içine etmiş planının gıcık görümceKızlar sabahın köründe gorumcem geldi. keyfimizin içine ettiaz öncede gitti. insan haber verir gelirken uyuz oldum sabah sabah. botanik parkada gidemeyiz bu saatten sonra
değiş bu seni al yeni seniOy bu arAlar içimde bir sıkıntı bi mutsuzluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evi salladim spora doğru düzgün baslayamiyorum hiç bisey istediğim gibi gitmiyor ay bu benden sıkıldım ya
yaşını soracaktım öğrendim bende 30 yaşındayım çocuklar da büyümüş zayiflamak icin cok iyi bir vakit nanekekik le rakip olacaktık izne ayrılıyor rakibe arıyordun ya teklifin hala gecerliyse yenilmeye hazır oliki tane 11 yaşında oğlum 7 yaşında kızım teyzesi bi ara aşka gelip üçüncüyü düşündüm ama şimdilik rafa kaldırdım o düşünceyii
bugün lahana mı maydanozumu buğday ekmek aldım bomba gibi olucam bu hafta
Kesinlikle katılıyorum ben ilk geldiğimde menüler çok güzeldi minicik kaçamaklar eleştirildi ama bu hafta menüler olmadı küçük küçük kaçtı. O yüzden hadı tüm takım çıkarsın tavasını kaçmak yapmak yok yapanlarada tava gelsinKatılıyorum canım. elinde olanda olmayan da bu hafta saldı kendini. az öncede dedim beril ablayla zuhal ablanin suan olmaması burayı boslamak için sebep değil. herkes bu kendine gelmeli bence
Buna bende katılıyorum eğer çok ağırlıklı spor yaparsan olur ama her spor ödem yapmaz hatta ödemi söker bile.ödemi oluyor diyorlar da bendw ne zaman spor yapsam eksi çıkarım ertesi gün bünyeden bünyeye değişiyor bence
Beyninde inanmak lazım canım.Bu hafta güya spora spora ve diyete resmen tam gaz abandım. Ama sonuç hüsran diyebiliriz. Kesinlikle spordan ve yemekten kaçamadım yok ama olmayınca olmuyor işte ne yapalım.
afiyet olsun canım cuma öncesi güzel menüiyi akşamlar kızlar
menu
sabah9:00
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir
ogle14:00
1dilim ekmek
ıspanaklı yumurta salata yoğurt
ara 1avuc fındık 2 mandalina
aksam18:00
salata yoğurt
şu 2
spor yok
baharim neden izne ayriliyorsun***9.Takim 493. Etap***
CurukElma(64.8/
ayulduzz (68.4/
MuallimeA (75.7/
gingercookkie (78,4/
askrhpozitif(89,7/
dagyolu(74.4/
Nilyyyaaannn (72.5/
iyi geceler canımYatıyorum kızlar. Herkese iyi geceler. Yarın tartıda görüşürüz.
Evet canım maalesef öyleinş bu hafta iyi olur bi spora alisabilsek
olabilir belki hirslanduriryarış beni
tamamcanım söz buhaftagüzel olacak
ya emzirme beni çok zorluyor dayanamıyorum ama annemler gittiğim en kisa zamanda kesecem inş az kaldi
evetya herkes için kötü bi haftayı bahar hariç
afiyetolsun canım guzel
hadi inş güzelsonuc üç alırsın
güzelcanım
afiyet olsun tatlım
turşu ole kuruolmamış yani tartıöncesi
güzeltatlım
ayran bağırsakçalıştırır herzaman iyidir
al bendende o kadar
herkeskendini dusunuyo kimsenin derdi kardesdegil
afiyetolsunirem güzel
öyle oldu elifimAhh Kıyamam sana uykusuzluk çok kötü canım ya. Niye izne ayrılıyorsun bu arada.
hahhh sevmediğin ot dibinde bitermis içine etmiş planının gıcık görümce
değiş bu seni al yeni seni
iyi geceler elifimKizlar yarın hepinize güzel eksiler diliyorum iyi geceler.
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsinBugünki menüm
Sabah 9.30 -10.30
Melemen peynir 4 ceviz kahve
Akşam 15 -16 omega 3 helva çok az sebze
Ara 1 kase yoğurt
3.5 lt su spor 1 mil leslie
Hoşgeldin canımSelam kizlar telefonum bozuldu gelemedim kusura bakmayin haftalik liste yaptim kendime paylscam birazdan yorumunuzu almak isterim
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.Kesinlikle katılıyorum ben ilk geldiğimde menüler çok güzeldi minicik kaçamaklar eleştirildi ama bu hafta menüler olmadı küçük küçük kaçtı. O yüzden hadı tüm takım çıkarsın tavasını kaçmak yapmak yok yapanlarada tava gelsin
afiyet olsun canım cuma öncesi güzel menüiyi akşamlar kızlar
menu
sabah9:00
2dilim ekmek yumurta
domates
marul 1 dilim peynir
ogle14:00
1dilim ekmek
ıspanaklı yumurta salata yoğurt
ara 1avuc fındık 2 mandalina
aksam18:00
salata yoğurt
şu 2
spor yok
baharim neden izne ayriliyorsun***9.Takim 493. Etap***
CurukElma(64.8/
ayulduzz (68.4/
MuallimeA (75.7/
gingercookkie (78,4/
askrhpozitif(89,7/
dagyolu(74.4/
Nilyyyaaannn (72.5/
iyi geceler canımYatıyorum kızlar. Herkese iyi geceler. Yarın tartıda görüşürüz.
Evet canım maalesef öyleinş bu hafta iyi olur bi spora alisabilsek
olabilir belki hirslanduriryarış beni
tamamcanım söz buhaftagüzel olacak
ya emzirme beni çok zorluyor dayanamıyorum ama annemler gittiğim en kisa zamanda kesecem inş az kaldi
evetya herkes için kötü bi haftayı bahar hariç
afiyetolsun canım guzel
hadi inş güzelsonuc üç alırsın
güzelcanım
afiyet olsun tatlım
turşu ole kuruolmamış yani tartıöncesi
güzeltatlım
ayran bağırsakçalıştırır herzaman iyidir
al bendende o kadar
herkeskendini dusunuyo kimsenin derdi kardesdegil
afiyetolsunirem güzel
öyle oldu elifimAhh Kıyamam sana uykusuzluk çok kötü canım ya. Niye izne ayrılıyorsun bu arada.
hahhh sevmediğin ot dibinde bitermis içine etmiş planının gıcık görümce
değiş bu seni al yeni seni
iyi geceler elifimKizlar yarın hepinize güzel eksiler diliyorum iyi geceler.
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsinBugünki menüm
Sabah 9.30 -10.30
Melemen peynir 4 ceviz kahve
Akşam 15 -16 omega 3 helva çok az sebze
Ara 1 kase yoğurt
3.5 lt su spor 1 mil leslie
Hoşgeldin canımSelam kizlar telefonum bozuldu gelemedim kusura bakmayin haftalik liste yaptim kendime paylscam birazdan yorumunuzu almak isterim
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.Kesinlikle katılıyorum ben ilk geldiğimde menüler çok güzeldi minicik kaçamaklar eleştirildi ama bu hafta menüler olmadı küçük küçük kaçtı. O yüzden hadı tüm takım çıkarsın tavasını kaçmak yapmak yok yapanlarada tava gelsin
Evet bu Konuda haklısın canım. Ayda toplam % bilmem kaç veremeyen listeden ayrılır gb bişi yok muydu bi bakayım kurallarımızaafiyet olsun canım cuma öncesi güzel menü
baharim neden izne ayriliyorsun
iyi geceler canım
Evet canım maalesef öyle
öyle oldu elifim
iyi geceler elifim
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin
Hoşgeldin canım
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.
Yok diye biliyorum canımEvet bu Konuda haklısın canım. Ayda toplam % bilmem kaç veremeyen listeden ayrılır gb bişi yok muydu bi bakayım kurallarımıza
normalde sayiyoruz zaten canim. bazılarımızın bildiriminde +35 diye geçer ama ben pek yazmıyorum mesaj sayım az bile girsem 35 i geçiyor diye. bu takımdan uzaklaştırmaya bisi diyemicem canım kaptanimizin burda olması lazim. kendimden örnek vereyim 2 aya yakın duraklama yaşadım haftada 100 gr filan gidiyorduKızlar haftada 30 mesaj kuralını uygulamak için mesaj aayılarımızıda sayalım mı bildirim yaparken ?
Bide 3 hafta üst üste kilo veremeyen takımdan uzaklaştırılır var bunun içinde bir çizelge yapsak mı ki ?
Iyi geceler canimVe bende yatar leptin için gene saat geç oldu. Yarın gidip bi ara elbise bakıcam kendime bakalım 38 lere sığmaya başladım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?