- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.581
bizim hakkımızda kaptanımla mefkurem gelir sağlık sorunlarını halledip dönünce sopayı ellerine alırlar :)afiyet olsun canım cuma öncesi güzel menü
baharim neden izne ayriliyorsun
iyi geceler canım
Evet canım maalesef öyle
öyle oldu elifim
iyi geceler elifim
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin
Hoşgeldin canım
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.
helva olmasaymış iyiymişBugünki menüm
Sabah 9.30 -10.30
Melemen peynir 4 ceviz kahve
Akşam 15 -16 omega 3 helva çok az sebze
Ara 1 kase yoğurt
3.5 lt su spor 1 mil leslie
ayçam rakibem bu hafta menunu yazarken beni etiketle özellikle ilgilenecem senleKesinlikle katılıyorum ben ilk geldiğimde menüler çok güzeldi minicik kaçamaklar eleştirildi ama bu hafta menüler olmadı küçük küçük kaçtı. O yüzden hadı tüm takım çıkarsın tavasını kaçmak yapmak yok yapanlarada tava gelsin
ayçanın boyunun ölçüsünü alıcam bu hafta :) haftaya da senle kapışalımyaşını soracaktım öğrendim bende 30 yaşındayım çocuklar da büyümüş zayiflamak icin cok iyi bir vakit nanekekik le rakip olacaktık izne ayrılıyor rakibe arıyordun ya teklifin hala gecerliyse yenilmeye hazır ol
ayça ile sözleştik bu hafta ama bi arkadaşımızla rakip ol bence işe yarayacağına eminiminş bu hafta iyi olur bi spora alisabilsek
olabilir belki hirslanduriryarış beni
tamamcanım söz buhaftagüzel olacak
ya emzirme beni çok zorluyor dayanamıyorum ama annemler gittiğim en kisa zamanda kesecem inş az kaldi
evetya herkes için kötü bi haftayı bahar hariç
afiyetolsun canım guzel
hadi inş güzelsonuc üç alırsın
güzelcanım
afiyet olsun tatlım
turşu ole kuruolmamış yani tartıöncesi
güzeltatlım
ayran bağırsakçalıştırır herzaman iyidir
al bendende o kadar
herkeskendini dusunuyo kimsenin derdi kardesdegil
afiyetolsunirem güzel
ne listesi canım detoks mukızlar yükleyemedim listemi bi türlü olmadı
her türlü denedim ama olmadı neyse artık yazdıkça görülür
Ne çıkarcı bi insanmis canım. Gorumcenn ay bırak beter olsunlar ikisi de al birine vur ötekine madem başından savmak istiyor kardeşine adam ol demeyi bilse yaya abla onun derdi erdem onun başına kalmasın. çünkü ne zaman bi tarafı zorda kalsa doğruca o ablasını gidiyor. oda uğraşmak istemiyor biliyorum. onun için geldi barisalimki erdemle uğraşmak zorunda kalmasın
hayırlara çıksın canım
Yok canım suclamiyor ama erdemede suçlu demiyor. barışın kapansin konu diyo
Spor ve su süper olmusSabah 830
1 dilim ekmek
2 kk bahçıvan light süzme peynir
Öğle 12:30
4 yk Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ara 15:30
1 avuç leblebi
Akaşam17:30
1.5 parça ızgara tavuk göğsü
1/4 atom marul
70 d. Spor yapıldı. 3 lt su
bende ayniyim çok fazla hareket ettiğim vr suyu çok içtiğim günün ertesi günü eksi olurum bir tek suyu çoğaltmaya ilk başladığım günler 1-2 gün vücudum suyu tutuyorödemi oluyor diyorlar da bendw ne zaman spor yapsam eksi çıkarım ertesi gün bünyeden bünyeye değişiyor bence
5-6 km hız yeterli olur canim yeni başlıyor san 4 ile başla 45 dk sonra hem sureyi hemde bacakların alıştıkça zaten otomatik hızı yukseltiyorsunKaçta yürüyorsun bantta. Yada kaç dakikada kaç km yürüyorsun.
***9.Takim 493. Etap***
CurukElma(64.8/
nanekekik(71.7/)izine ayrılmak istiyor
ayulduzz (68.4/
MuallimeA (75.7/
gingercookkie (78,4/
askrhpozitif(89,7/
dagyolu(74.4/
Nilyyyaaannn (72.5/
sahgull(69,9/ )471.etapta 3.takımdan izne ayrılan üye döndü yüzde 22ye bölündü
9.takım ortalaması:%
Bi boşluğa dustuk sanırım takım olarak başarmak. İstiyorsan elimizden gelenin en iyisini yapmalıyızKesinlikle katılıyorum ben ilk geldiğimde menüler çok güzeldi minicik kaçamaklar eleştirildi ama bu hafta menüler olmadı küçük küçük kaçtı. O yüzden hadı tüm takım çıkarsın tavasını kaçmak yapmak yok yapanlarada tava gelsin
kuzusu bizim de uyku düzenimiz çok kötü biliyorum ki takımdan ayrıldığım an verdiklerimi en yakın zamanda geri alicam her ne olursa olsun ayrılma derim bi diyetisyene git bakalım neticeyi gor baktım haftalarca kilo veremiyor Sun o zaman ayrılmayı yine dusunursn simdi süper gidiyorken yapma bunu kendineKızlar neden ayrıldığını sormussunuz bakin bbu saat oldu ben hala ayaktayim tartı bana nasıl gülsün bedenim pert diyetisyene odemi yağı kası görüyorum bu beni mutlu ediyor ama bu uykusuzluklar sisiyorum sonra boşu boşuna artı cikip takimi etkilemenin anlami yok artı odem biliyorum ama bu uyku düzeni eskisi gibi duzelrne kadar izinli olurum
SupersinGeçen hafta 78.4
Bu hafta 77.4
Fark 1000 g
Yüzde 1.275
Spor 310 dakika
günaydın cbm inşallahGünaydın bu arada kızlar. Herkese bol eksili bir gün diliyorum.
aynen tatlım bana yeni bir ben lazımAhh Kıyamam sana uykusuzluk çok kötü canım ya. Niye izne ayrılıyorsun bu arada.
hahhh sevmediğin ot dibinde bitermis içine etmiş planının gıcık görümce
değiş bu seni al yeni seni
Canm yoğunluk arasında pek giremedim pazar öğleden sonra buradayım inşaallah.
tebrikler canım listedesingeçen hafta: 70,8
güncel : 69,6
fark :1,2
yüzde : %1,694
spor: 132 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?