Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizim hakkımızda kaptanımla mefkurem gelir sağlık sorunlarını halledip dönünce sopayı ellerine alırlar :)

ayçam rakibem bu hafta menunu yazarken beni etiketle özellikle ilgilenecem senle
okadar haklısınki kendi adıma çok özür diliyorum takıma olan sorumluluk larımı yerine getirmediğim bi hafta oldu ama 65 olana kadar tekrarlamayacam Allahın izniyle

ayçanın boyunun ölçüsünü alıcam bu hafta :) haftaya da senle kapışalım

ayça ile sözleştik bu hafta ama bi arkadaşımızla rakip ol bence işe yarayacağına eminim

Kızlar neden ayrıldığını sormussunuz bakin bbu saat oldu ben hala ayaktayim tartı bana nasıl gülsün bedenim pert diyetisyene odemi yağı kası görüyorum bu beni mutlu ediyor ama bu uykusuzluklar sisiyorum sonra boşu boşuna artı cikip takimi etkilemenin anlami yok artı odem biliyorum ama bu uyku düzeni eskisi gibi duzelrne kadar izinli olurum

Günaydın kızlar
Yeni bir gün yeni umutlar ve mutluluklarla dolsun inşallah
Bu gece yine nöbetçiydik kızımla ay küçükken ki uyumasını özledim ben bu sopanın elimden tutar gözlerimin içine baka baka uyurduk şimdi ne mümkün ne yatağında duruyor ne ayagimda sallanıyor nede yanımda yatıyor

Ne çıkarcı bi insanmis canım. Gorumcenn ay bırak beter olsunlar ikisi de al birine vur ötekine madem başından savmak istiyor kardeşine adam ol demeyi bilse ya
Spor ve su süper olmus
ödemi oluyor diyorlar da bendw ne zaman spor yapsam eksi çıkarım ertesi gün bünyeden bünyeye değişiyor bence
bende ayniyim çok fazla hareket ettiğim vr suyu çok içtiğim günün ertesi günü eksi olurum bir tek suyu çoğaltmaya ilk başladığım günler 1-2 gün vücudum suyu tutuyor

Kaçta yürüyorsun bantta. Yada kaç dakikada kaç km yürüyorsun.
5-6 km hız yeterli olur canim yeni başlıyor san 4 ile başla 45 dk sonra hem sureyi hemde bacakların alıştıkça zaten otomatik hızı yukseltiyorsun

Bi boşluğa dustuk sanırım takım olarak başarmak. İstiyorsan elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız
kuzusu bizim de uyku düzenimiz çok kötü biliyorum ki takımdan ayrıldığım an verdiklerimi en yakın zamanda geri alicam her ne olursa olsun ayrılma derim bi diyetisyene git bakalım neticeyi gor baktım haftalarca kilo veremiyor Sun o zaman ayrılmayı yine dusunursn simdi süper gidiyorken yapma bunu kendine

Geçen hafta 78.4
Bu hafta 77.4
Fark 1000 g
Yüzde 1.275
Spor 310 dakika
Supersin
Günaydın bu arada kızlar. Herkese bol eksili bir gün diliyorum.
günaydın cbm inşallah

***9.Takim 493. Etap***

CurukElma(64.8/
nanekekik(71.7/)izine ayrılmak istiyor
ayulduzz (68.4/
MuallimeA (75.7/75.8/+0.1/%-0.13)
gingercookkie (78,4/77.4/1/%1. 28)
askrhpozitif(89,7/
dagyolu(74.4/
Nilyyyaaannn (72.5/
sahgull(69,9/ )471.etapta 3.takımdan izne ayrılan üye döndü yüzde 22ye bölündü

9.takım ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…