- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.621
afiyet olsun canım cuma öncesi güzel menü
baharim neden izne ayriliyorsun
iyi geceler canım
Evet canım maalesef öyle
öyle oldu elifim
iyi geceler elifim
Canım karatayda bu kadar sık helva yemek varmı? bu haftada böyle olmasın menulerin lütfen. bunların yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin
Hoşgeldin canım
O kadar ceza verildi kim uyguladı ? ben pek uygulayan görmedim canım. aksine menüler dahada bozuldu herkesin bi bahanesi vardı.
canlarim karatayda şekerli birşey olmayınca helva taviz vermemi engelliyor ve balık yağıyla beraber beni zayıflatıyor bu hafta akşamki menülerim de çok yedim evet bazı şeyler fazla oldu ve bağırsaklarım çalışmadı karatayda doymadan kalkmak yok ama spor da çok yapmak lazım ki dengelensin en büyük hatam bu koşu bandı na şimdide motor istettiler leslie de biraz dizim agriyir geçiyor ben ne sporu yapabilirimhelva olmasaymış iyiymiş
ya üçlü rakip olsak daha heyecanlı olmazmi yoksa korkuyormusunuzRakibe mi @dilek sen niye rakibe arıyorsun kidöner donmez bana sözün vardi senin. Ama bak bu güzel oldu aslında bir sürü kişi rakip olmak istiyor. Herkes birbiriyle eşleşirse haftaya güzel sonuçlar alırız . Ama dilek benim ev taşırken unuttun mu sözünü hedefler aynı ve ben ondan önce hedefime ulaşıcam. Bizim yarış tek haftalıkta değil.
evet dört gözle bekliyoruzbizim hakkımızda kaptanımla mefkurem gelir sağlık sorunlarını halledip dönünce sopayı ellerine alırlar :)
alabiliyorsan ikimizin birden boyunun ölçüsünü alayçanın boyunun ölçüsünü alıcam bu hafta :) haftaya da senle kapışalım
canım anlamıştım çocuktan dolayı ayrılmak istediğini uykusuzluk gerçekten herşeyi etkiliyor ins en kisa zamanda atlatirsinizKızlar neden ayrıldığını sormussunuz bakin bbu saat oldu ben hala ayaktayim tartı bana nasıl gülsün bedenim pert diyetisyene odemi yağı kası görüyorum bu beni mutlu ediyor ama bu uykusuzluklar sisiyorum sonra boşu boşuna artı cikip takimi etkilemenin anlami yok artı odem biliyorum ama bu uyku düzeni eskisi gibi duzelrne kadar izinli olurum
tebrikler çok iyi vermissinGeçen hafta 78.4
Bu hafta 77.4
Fark 1000 g
Yüzde 1.275
Spor 310 dakika
günaydın annelik çok zor bir meslek ins mukafatida o nispette olacakGünaydın kızlar
Yeni bir gün yeni umutlar ve mutluluklarla dolsun inşallah
Bu gece yine nöbetçiydik kızımla ay küçükken ki uyumasını özledim ben bu sopanın elimden tutar gözlerimin içine baka baka uyurduk şimdi ne mümkün ne yatağında duruyor ne ayagimda sallanıyor nede yanımda yatıyor
tebrikler canım çok iyigeçen hafta: 70,8
güncel : 69,6
fark :1,2
yüzde : %1,694
spor: 132 dk
ins canımÇok daha iyi verebilirdin canim artik menunu yazdığın zaman yaptığımız uyarilari dikkate alırsın
evet canım onun siskinligi dur haftaya inş fazlasıyla giderKizlar malesef +100 um
Gecen hafta:65.1
Bu hafta:65.2
Fark:+0.1
Kizlar regl olmam lazim bugun yarin onun siskinligi olabilir,hafta sonu bir iki kacamagim oldu ama hafta ici firesiz diyete devam ettim,sanirim bi de spor yapmadigim icin boyle oldum