Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ortalamanın ortada ben izni iptal ettim çünkü zaten kaptanlar yok takımın birlik olması lazim istikrar1986 rakip arama boşuna
harikasın baharım işte bu atalım üzerimizdeki ölü toprağı
Kızlar haftaya sporu mu artırıyonuz yoksa Kaçamaksız diyetmi yapıyorsunuz bilmem tek bildiğim haftaya 1.olacaz. bu hafta takımın enerjisini düşürmek yok negatif msj yok kendimize ve takımımıza inanıp 1. taşıyacağız Allahın izniyle

canımız sağolsun neysek benden başka büyük artılar yok kılo veren arkadaşlarımıda tebrik ederim

günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Günaydın dilegim
Inş dileğim bu hafta güzel eksi gelecek senden
Ortalamanın ortada ben izni iptal ettim çünkü zaten kaptanlar yok takımın birlik olması lazim istikrar1986 rakip arama boşuna
iste takım ruhu baharim gitmeni gerçekten istemiyorum açıkçası giden gidene zaten
kendi agzinla yakalanmissin kız ama protein agirlikli beslenmek daha iyi olur bence
Inş canimm

3kilo aç yatacam gerekirse 3kiloyu vericem ceza olsun bu nefsime:)

Günaydın kızlar. Geçen hafta 86.8 dim. Bugün 86.4 um. -400 gr. Wc ye çıkamadım. Napalım artık. Yine de çok şükür eksiyim.
Günaydın canım tebrik ederim supersin
Evet canım hafta boyu artiydim uykusuzluk aşırı spor hafta başı artı çıkardı. haftaicide dengem şaştı zaten ama toparladim. önümüzdeki maçlara bakicizzz artik
Olacak olacak hepsi olacak biz yolunda bulunalimda gerisi elbet gelecek
supersin kuzum proteinden zarar gelmez aksine kasa donusmende yağ yakımında sana faydalı olur liste nasıl bilmiyorum ama ekmek vs azaltabilir karbonhidratları ikiyse bire indirirsin dengeler o

Kızlar su revize işlerini silelim bence bahar yok bunlar havada kalıyor bahar kisa surede dönecektir yada bi yarışmacı listesi olacaktır o zaman dile getiririz
Bence de bildiğim kadarıyla hedefinin%80 verdiğin zamanda mezun olabiliyor sub diye hatırlıyorum karar defterinde ama yinede bi tekrar bakmak lazim
3kilo aç yatacam gerekirse 3kiloyu vericem ceza olsun bu nefsime:)
kiz yemeden zayiflanmiyor yapma etme

60kiloyum ne diyorsun sen listeye daha mi iyi motive olursun ama vitamin olsun diye yedim uykusuzd yedim gibi mazeretler olmayacak mesela uc mandalina yemek yok bi mandakina 1cb süt benim kilomu sizden fazla deme bak ablam senden fazlaydı ben hiçbir menusunde dedigimden fazlasını görmedim tmm dersen alalım listeye

Evet kızlar benim cadı sonunda uyudu o uyanana kadar evimi temizliğim bu supurmesi kalsın yarın misafirliğe davetliyiz ilk defa gidicez sonrada dışarı çıkar bi hediye bakayım diyorum sözde bu akşam dışarda yiyecektik benim adam yine yan çizdi şeytan diyor yapma yemek akşam ne yerse yesin

Geçen hafta 78.4
Bu hafta 77.4
Fark 1000 g
Yüzde 1.275
Spor 310 dakika

Günaydın herkese

Canm yoğunluk arasında pek giremedim pazar öğleden sonra buradayım inşaallah.
Kilom
75.8
Size zahmet listeye ekler misiniz

geçen hafta: 70,8
güncel : 69,6
fark :1,2
yüzde : %1,694

spor: 132 dk

Geçen hafta 64.8
Bugün 64.7
Fark 100 gr (%0.15)
Mesaj 35+
Spor 302 dk

Dunki lapa ise yaramış kızlar artimi götürmüş eksi yede dusmusum. gene iyi atlattım bu haftayı bence :)

Kizlar malesef +100 um
Gecen hafta:65.1
Bu hafta:65.2
Fark:+0.1

Kizlar regl olmam lazim bugun yarin onun siskinligi olabilir,hafta sonu bir iki kacamagim oldu ama hafta ici firesiz diyete devam ettim,sanirim bi de spor yapmadigim icin boyle oldum

Kilo bildirimi

Geçen hafta :
89,7 kg
Bu hafta : 89,1 kg
Fark : -0,6 gram
Yüzde : %0,67
Spor:40 dk

Günaydın kızlar. Geçen hafta 86.8 dim. Bugün 86.4 um. -400 gr. Wc ye çıkamadım. Napalım artık. Yine de çok şükür eksiyim.

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar artı olanlara da haftaya inşallah diyorum.

askrhpozitif bebeğim benimde bugün canım hicbirsey yapmak istemiyor o kadar halsizim ki yemek bile yapasim yok ama annemler burda yapmak zorundayım.

şeytana uyma canım

Bende sahalara dönmek istiyorum artik kızlar inşallah menü paylaşmaya basliycam yoksa Tutamıyorum ipin ucunu
geç bile kaldin

tebrikler

Canım taviz vermeni engelliyor ama kilo vermenide yavaşlatıyor. hergün bizde kaçamak sayılacak birşey var menunde bunu anlatmaya çalışıyorum sana
tamam canim anlamaya çalışacağım yazdığını yani sende böyle kaçamak yapıyorsun fazla yiyerek demi bunu dedin

ya benim rakibem bu iste demek burdasin kaçıp gitmek yok dedim daha yarış yapmadan çok mu korkuttum demek kendine geldin hadi bismillah görelim bakalım kim kimi yiyecek hoc ben sonucu ins biliyorum da

canım emzirmeyi yavaş yavaş bıraktığın zaman belkide daha iyi uyur ben gece keçi sutu veriyorum

evet bu işte bu sözlere ne zamandır hasretim ne ya bu diyeti uzatıp hayatı işkence yapıyoruz verek kurtulak sonra koruma dönemini uzatak ta uzatak

Bende sahalara dönmek istiyorum artik kızlar inşallah menü paylaşmaya basliycam yoksa Tutamıyorum ipin ucunu
Bence de tatlım en azından yazınca yediğin cislari azaltabilirsin bile sonra bir bakmışsın düzene girmissin
askrhpozitif bebeğim benimde bugün canım hicbirsey yapmak istemiyor o kadar halsizim ki yemek bile yapasim yok ama annemler burda yapmak zorundayım.
kız o dundu bugün yeni güne başladık bak hiç enerjim yok aldım elime supurgemi bezimi kocami temizlik yapıyordum taki alt komşum düşüncesiz insan zilime basana kadar kızımı uyandırdı el mahkum tekrar uyutuyorum yav onunda küçük bebeği var benim de insan bu dusunur dimi öğle uykusundadir. Diye sanki kapıyı actiracak başka kimse yok apartmanda daha bi odayı anca bitirdim geriye bi dünya oda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…