- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.641
harikasın baharım işte bu atalım üzerimizdeki ölü toprağıOrtalamanın ortada ben izni iptal ettim çünkü zaten kaptanlar yok takımın birlik olması lazimistikrar1986 rakip arama boşuna
canımız sağolsun neysek benden başka büyük artılar yok kılo veren arkadaşlarımıda tebrik ederim***9.Takim 493. Etap***
CurukElma(64.8/64.7/0.1/%0.15)
nanekekik(71.7/71.9/+0.2/%-0.28)
ayulduzz (68.4/70,4/-2/-2,92)
MuallimeA (75.7/75.8/+0.1/%-0.13)
gingercookkie (78,4/77.4/1/%1. 28)
askrhpozitif(89,7/89,1/0.6/%0,67)
dagyolu(74.4/74.2/0.2/%0.26)
Nilyyyaaannn (72.5/72,8/-0,3/-0,41)
sahgull(69,9/69,6/0,3/0,02 )471.etapta 3.takımdan izne ayrılan üye döndü yüzde 22ye bölündü, hedefini 58 olarak revize etmek istiyor
9.takım ortalaması:%-0.151
Günaydın dilegimgünaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Inş dileğim bu hafta güzel eksi gelecek sendenmalesef iyi artı çıktım ama söz son listedeki artım 65le mezun olmak istiyorum aslında 59yazmıştım hedefi ama mümkün değil hem kilo vermek değil benim sorunum koruyamıyorum 65inince uzun bi süre o kiloyu korumak gerekirse sonra bi kaç kilo daha veririm
iste takım ruhu baharim gitmeni gerçekten istemiyorum açıkçası giden gidene zatenOrtalamanın ortada ben izni iptal ettim çünkü zaten kaptanlar yok takımın birlik olması lazimistikrar1986 rakip arama boşuna
kendi agzinla yakalanmissin kızDiyetisyen sonucum -600g yağdan vermiştim (ki az buldu hakkında tralice vardı malum) +800de ödem yine neden bu kadar odem tutuyorsun dedi bende gece emmek icin cok kalkıyor uykusuzluktan olur mu dedim hani emmiyodu dediele verdim kendimi protein ve sutu artırdı yeni listeyi oğlumu uyuyunca yazarım atınca okunmuyor
Inş canimmharikasın baharım işte bu atalım üzerimizdeki ölü toprağı
Kızlar haftaya sporu mu artırıyonuz yoksa Kaçamaksız diyetmi yapıyorsunuz bilmem tek bildiğim haftaya 1.olacaz. bu hafta takımın enerjisini düşürmek yok negatif msj yok kendimize ve takımımıza inanıp 1. taşıyacağız Allahın izniyle
gülüş listeye de girdin tebrik ederim şimdiki plan programın ne hedefin kaçtı seninseninde az kalmış canım görüceksin ben inanıyorum
inşallah 2017 ye 6 lı rakamalarla girersin
3kilo aç yatacam gerekirse 3kiloyu vericem ceza olsun bu nefsime:)Günaydın dilegim
Inş dileğim bu hafta güzel eksi gelecek senden
iste takım ruhu baharim gitmeni gerçekten istemiyorum açıkçası giden gidene zaten
kendi agzinla yakalanmissin kızama protein agirlikli beslenmek daha iyi olur bence
Inş canimm
@MuallimeA ponicim bu hafta benimsin. Seni kimseye yar etmem. Seni şöyle bir ezeyim de kendine gel. Zaten senden de ağırım.
Günaydın canım tebrik ederim supersinGünaydın kızlar. Geçen hafta 86.8 dim. Bugün 86.4 um. -400 gr. Wc ye çıkamadım. Napalım artık. Yine de çok şükür eksiyim.
Olacak olacak hepsi olacak biz yolunda bulunalimda gerisi elbet gelecekEvet canım hafta boyu artiydim uykusuzluk aşırı spor hafta başı artı çıkardı. haftaicide dengem şaştı zaten ama toparladim. önümüzdeki maçlara bakicizzz artik
supersin kuzum proteinden zarar gelmez aksine kasa donusmende yağ yakımında sana faydalı olur liste nasıl bilmiyorum ama ekmek vs azaltabilir karbonhidratları ikiyse bire indirirsin dengeler oDiyetisyen sonucum -600g yağdan vermiştim (ki az buldu hakkında tralice vardı malum) +800de ödem yine neden bu kadar odem tutuyorsun dedi bende gece emmek icin cok kalkıyor uykusuzluktan olur mu dedim hani emmiyodu dediele verdim kendimi protein ve sutu artırdı yeni listeyi oğlumu uyuyunca yazarım atınca okunmuyor
Bence de bildiğim kadarıyla hedefinin%80 verdiğin zamanda mezun olabiliyor sub diye hatırlıyorum karar defterinde ama yinede bi tekrar bakmak lazimKızlar su revize işlerini silelim bence bahar yok bunlar havada kalıyor bahar kisa surede dönecektir yada bi yarışmacı listesi olacaktır o zaman dile getiririz
kiz yemeden zayiflanmiyor yapma etme3kilo aç yatacam gerekirse 3kiloyu vericem ceza olsun bu nefsime:)
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 77.4
Fark 1000 g
Yüzde 1.275
Spor 310 dakika
Günaydın herkese
Canm yoğunluk arasında pek giremedim pazar öğleden sonra buradayım inşaallah.
Kilom
75.8
Size zahmet listeye ekler misiniz
geçen hafta: 70,8
güncel : 69,6
fark :1,2
yüzde : %1,694
spor: 132 dk
Geçen hafta 64.8
Bugün 64.7
Fark 100 gr (%0.15)
Mesaj 35+
Spor 302 dk
Dunki lapa ise yaramış kızlar artimi götürmüş eksi yede dusmusum. gene iyi atlattım bu haftayı bence :)
Kizlar malesef +100 um
Gecen hafta:65.1
Bu hafta:65.2
Fark:+0.1
Kizlar regl olmam lazim bugun yarin onun siskinligi olabilir,hafta sonu bir iki kacamagim oldu ama hafta ici firesiz diyete devam ettim,sanirim bi de spor yapmadigim icin boyle oldum
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 89,7 kg
Bu hafta : 89,1 kg
Fark : -0,6 gram
Yüzde : %0,67
Spor:40 dk
Günaydın kızlar. Geçen hafta 86.8 dim. Bugün 86.4 um. -400 gr. Wc ye çıkamadım. Napalım artık. Yine de çok şükür eksiyim.
şeytana uyma canımEvet kızlar benim cadı sonunda uyudu o uyanana kadar evimi temizliğim bu supurmesi kalsın yarın misafirliğe davetliyiz ilk defa gidicez sonrada dışarı çıkar bi hediye bakayım diyorum sözde bu akşam dışarda yiyecektik benim adam yine yan çizdi şeytan diyor yapma yemek akşam ne yerse yesin
geç bile kaldinBende sahalara dönmek istiyorum artik kızlar inşallah menü paylaşmaya basliycam yoksa Tutamıyorum ipin ucunu
tebriklerGünaydın kızlar. Geçen hafta 86.8 dim. Bugün 86.4 um. -400 gr. Wc ye çıkamadım. Napalım artık. Yine de çok şükür eksiyim.
tamam canim anlamaya çalışacağım yazdığını yani sende böyle kaçamak yapıyorsun fazla yiyerek demi bunu dedinCanım taviz vermeni engelliyor ama kilo vermenide yavaşlatıyor. hergün bizde kaçamak sayılacak birşey var menunde bunu anlatmaya çalışıyorum sana
ya benim rakibem bu iste demek burdasin kaçıp gitmek yok dedim daha yarış yapmadan çok mu korkuttum demek kendine geldinOrtalamanın ortada ben izni iptal ettim çünkü zaten kaptanlar yok takımın birlik olması lazimistikrar1986 rakip arama boşuna
canım emzirmeyi yavaş yavaş bıraktığın zaman belkide daha iyi uyur ben gece keçi sutu veriyorumDiyetisyen sonucum -600g yağdan vermiştim (ki az buldu hakkında tralice vardı malum) +800de ödem yine neden bu kadar odem tutuyorsun dedi bende gece emmek icin cok kalkıyor uykusuzluktan olur mu dedim hani emmiyodu dediele verdim kendimi protein ve sutu artırdı yeni listeyi oğlumu uyuyunca yazarım atınca okunmuyor
evet bu işte bu sözlere ne zamandır hasretim ne ya bu diyeti uzatıp hayatı işkence yapıyoruz verek kurtulak sonra koruma dönemini uzatak ta uzatakharikasın baharım işte bu atalım üzerimizdeki ölü toprağı
Kızlar haftaya sporu mu artırıyonuz yoksa Kaçamaksız diyetmi yapıyorsunuz bilmem tek bildiğim haftaya 1.olacaz. bu hafta takımın enerjisini düşürmek yok negatif msj yok kendimize ve takımımıza inanıp 1. taşıyacağız Allahın izniyle
Bence de tatlım en azından yazınca yediğin cislari azaltabilirsin bile sonra bir bakmışsın düzene girmissinBende sahalara dönmek istiyorum artik kızlar inşallah menü paylaşmaya basliycam yoksa Tutamıyorum ipin ucunu
kız o dundu bugün yeni güne başladık bak hiç enerjim yok aldım elime supurgemi bezimi kocami temizlik yapıyordum taki alt komşum düşüncesiz insan zilime basana kadar kızımı uyandırdı el mahkum tekrar uyutuyorum yav onunda küçük bebeği var benim de insan bu dusunur dimi öğle uykusundadir. Diye sanki kapıyı actiracak başka kimse yok apartmanda daha bi odayı anca bitirdim geriye bi dünya oda varaskrhpozitif bebeğim benimde bugün canım hicbirsey yapmak istemiyor o kadar halsizim ki yemek bile yapasim yok ama annemler burda yapmak zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?