- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.661
güzel olmuş 3 lu rakiplerim olmuş bu hafta korkun benden tam gaz sporumla geliyorum@ayulduzz & @Nilyyyaaannn
North River & istikrar1986
@MuallimeA & @gingercookkie
eliya & sahgull &@askrhpozitif
@masalimsii &CurukElma
F Fittek & @60kiloyum
Kızlar eslesmeyenleri kura çektim bugün bildirim yapanlardan bu haftada böyle olsun rakipler
uymadim canım da azıcık trip attım bu dedi artık şeref meselesi oldu bir aydır cikicaz yemeğe bi çıkamadık ister akşam yemeğe ister kahvaltıya çıkalım dedişeytana uyma canım
geç bile kaldin
Cikss korkmuyorum aldım gardimi geliyorumbence siz ikiniz korkun benden
harikasin bebegimGeçen hafta 78.4
Bu hafta 77.4
Fark 1000 g
Yüzde 1.275
Spor 310 dakika
oooo çok iyi habersevindim kız poniBu arada dün kıyafet aldım 44 beden bol geldi ve L beden biraz dar da olsa oluyo artık çok mutluyum
hosgeldin listeye ve 6 lara ay bide ben görsem şu altilari olsemde gam yemiycemgeçen hafta: 70,8
güncel : 69,6
fark :1,2
yüzde : %1,694
spor: 132 dk
eksi olmana güzelcanimGeçen hafta 64.8
Bugün 64.7
Fark 100 gr (%0.15)
Mesaj 35+
Spor 302 dk
Dunki lapa ise yaramış kızlar artimi götürmüş eksi yede dusmusum. gene iyi atlattım bu haftayı bence :)
regl olunca olmuştur haftaya iyi bi eksigelir sendenKizlar malesef +100 um
Gecen hafta:65.1
Bu hafta:65.2
Fark:+0.1
Kizlar regl olmam lazim bugun yarin onun siskinligi olabilir,hafta sonu bir iki kacamagim oldu ama hafta ici firesiz diyete devam ettim,sanirim bi de spor yapmadigim icin boyle oldum
güzel mervem TebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta : 89,7 kg
Bu hafta : 89,1 kg
Fark : -0,6 gram
Yüzde : %0,67
Spor:40 dk
güzel kız rakip şükürGünaydın kızlar. Geçen hafta 86.8 dim. Bugün 86.4 um. -400 gr. Wc ye çıkamadım. Napalım artık. Yine de çok şükür eksiyim.
iyi dusunmussin çünkü izin hiç eksi getirmiyobizeOrtalamanın ortada ben izni iptal ettim çünkü zaten kaptanlar yok takımın birlik olması lazimistikrar1986 rakip arama boşuna
çok iyi haber yağdan gitmesi ödemi atarsın bi şekilde canimDiyetisyen sonucum -600g yağdan vermiştim (ki az buldu hakkında tralice vardı malum) +800de ödem yine neden bu kadar odem tutuyorsun dedi bende gece emmek icin cok kalkıyor uykusuzluktan olur mu dedim hani emmiyodu dediele verdim kendimi protein ve sutu artırdı yeni listeyi oğlumu uyuyunca yazarım atınca okunmuyor
oooo hızlı bi hafta olacak rakipleri bak@ayulduzz & @Nilyyyaaannn
@masalimsii &CurukElma
F Fittek & @60kiloyum
Kızlar eslesmeyenleri kura çektim bugün bildirim yapanlardan bu haftada böyle olsun rakipler
kolay gelsin rakibemmNeysem kaçtım ben az daha gitmezsem yarı temizlenmiş yarı pis bir ev olacak
tatlım bir yaştan hatta 6 aydan sonra gece beslenmesini kesenler var Dr tomris cesuroglu(idelumdur ikiz artı üçüncü ile emzirme uzmanı) 1yas sonrasi diyor beceremedim amaNorth River canım benim bu sipalarin artık deliksiz uykuya ihtiyaçları var gece beslenmemeleri lazım biz bi ara bırakmıştık gece beslenmelerini çok ta rahat olmuştu ama bu arAlar huysuzluk uzerinde
dusuncesizlik gerçekten olan olmuş artik isleride halledersin. Bende bişey yapmak istemiyordum ama supurdum sildim toz aldım yemek yaptım ahanda oturdum 10 dk ya benimki de gelir ye topla yıka sonra çay faslı ahh bitmez anacım.Bence de tatlım en azından yazınca yediğin cislari azaltabilirsin bile sonra bir bakmışsın düzene girmissin
kız o dundu bugün yeni güne başladık bak hiç enerjim yok aldım elime supurgemi bezimi kocami temizlik yapıyordum taki alt komşum düşüncesiz insan zilime basana kadar kızımı uyandırdı el mahkum tekrar uyutuyorum yav onunda küçük bebeği var benim de insan bu dusunur dimi öğle uykusundadir. Diye sanki kapıyı actiracak başka kimse yok apartmanda daha bi odayı anca bitirdim geriye bi dünya oda var
Oyy deme kız valla korktum ben spor yapamiyorum annemler bende ya ama çıkabilirsem sabah çıkarım onlar uyanmadan.
ucmuşum 3 hafta önce 69 kiloydum ayıp bana ya
9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ
ayulduzz ==> 70,4 ==>
Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>
nanekekik ==> 71,9 ==>
dagyolu ==> 74,2 ==>
MuallimeA ==> 75,8 ==>
gingercookkie ==> 77,4 ==>
eliya ==> 74.4 ==> 73.4
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6
askrhpozitif ==> 89,1 ==>
masalimsii ==> ==>
CurukElma ==> 64,7 ==>
kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>
60kiloyum ==> 86,4 ==>
Ciddimisin kiz 3 kilo cok zorr3kilo aç yatacam gerekirse 3kiloyu vericem ceza olsun bu nefsime:)
Hayırlı cumalar canımHerkese hayırlı cumalar...
ins mervecimmGünaydın canım tebrik ederim supersin
Olacak olacak hepsi olacak biz yolunda bulunalimda gerisi elbet gelecek
supersin kuzum proteinden zarar gelmez aksine kasa donusmende yağ yakımında sana faydalı olur liste nasıl bilmiyorum ama ekmek vs azaltabilir karbonhidratları ikiyse bire indirirsin dengeler o
Bence de bildiğim kadarıyla hedefinin%80 verdiğin zamanda mezun olabiliyor sub diye hatırlıyorum karar defterinde ama yinede bi tekrar bakmak lazim
kiz yemeden zayiflanmiyor yapma etme
Kız kendini düşün ona göre yap benceEvet kızlar benim cadı sonunda uyudu o uyanana kadar evimi temizliğim bu supurmesi kalsın yarın misafirliğe davetliyiz ilk defa gidicez sonrada dışarı çıkar bi hediye bakayım diyorum sözde bu akşam dışarda yiyecektik benim adam yine yan çizdi şeytan diyor yapma yemek akşam ne yerse yesin
Gecen günde dedim elifim yaz bencede artik :)Bende sahalara dönmek istiyorum artik kızlar inşallah menü paylaşmaya basliycam yoksa Tutamıyorum ipin ucunu
evet canim. mesela dedigim gibi şu sarma helvaya çok takıldım ben bunlar kaçamak olacak şeylertebrikler
tamam canim anlamaya çalışacağım yazdığını yani sende böyle kaçamak yapıyorsun fazla yiyerek demi bunu dedin
ya benim rakibem bu iste demek burdasin kaçıp gitmek yok dedim daha yarış yapmadan çok mu korkuttum demek kendine geldinhadi bismillah görelim bakalım kim kimi yiyecek hoc ben sonucu ins biliyorum da
canım emzirmeyi yavaş yavaş bıraktığın zaman belkide daha iyi uyur ben gece keçi sutu veriyorum
evet bu işte bu sözlere ne zamandır hasretim ne ya bu diyeti uzatıp hayatı işkence yapıyoruz verek kurtulak sonra koruma dönemini uzatak ta uzatak
tamamdır canim eline sağlık@ayulduzz & @Nilyyyaaannn
@masalimsii &CurukElma
F Fittek & @60kiloyum
ins bu hafta kaçamak olmaz. listede olmasanız bile domino etkisiyle bizde etkileniyoruz canımiyi günler kızlar geç kaldım kusurabakmayin listede değilim ya sıkıntı olmaz galiba
geçen hafta 73,9
bu hafta 73,8
-100
haliyle eksi olmaya razi olduk okadar kacanaktansonra bu hafta kaçamak bi haftaolsun inş
bende bu ne diyecektim yazmisin canım
9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ
ayulduzz ==> 70,4 ==>
Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>
nanekekik ==> 71,9 ==>
dagyolu ==> 74,2 ==>
MuallimeA ==> 75,8 ==>
gingercookkie ==> 77,4 ==>
eliya ==> ==>
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6
askrhpozitif ==> 89,1 ==>
masalimsii ==> ==>
CurukElma ==> 64,7 ==>
kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>
60kiloyum ==> 86,4 ==>
Tamamdir canımkızlar kilosunu bildiklerimi ekledim herkes haftalık hedefini ekleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?