- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.681
sarma da haklısın bundan sonra bulgur vs içine koymuycam haftada bir kez tüketmek mantikliCiddimisin kiz 3 kilo cok zorr
Hayırlı cumalar canım
ins mervecimm
Kız kendini düşün ona göre yap bence
Gecen günde dedim elifim yaz bencede artik :)
evet canim. mesela dedigim gibi şu sarma helvaya çok takıldım ben bunlar kaçamak olacak şeyler
tamamdır canim eline sağlık
ins bu hafta kaçamak olmaz. listede olmasanız bile domino etkisiyle bizde etkileniyoruz canım
bende bu ne diyecektim yazmisin canım
Tamamdir canım
Tamamdir canım anlastik sonundasarma da haklısın bundan sonra bulgur vs içine koymuycam haftada bir kez tüketmek mantikli
canım kendimi zorlayacam bakalım ne verirsem artıkCiddimisin kiz 3 kilo cok zorr
Hayırlı cumalar canım
ins mervecimm
Kız kendini düşün ona göre yap bence
Gecen günde dedim elifim yaz bencede artik :)
evet canim. mesela dedigim gibi şu sarma helvaya çok takıldım ben bunlar kaçamak olacak şeyler
tamamdır canim eline sağlık
ins bu hafta kaçamak olmaz. listede olmasanız bile domino etkisiyle bizde etkileniyoruz canım
bende bu ne diyecektim yazmisin canım
Tamamdir canım
Hadi ınş verirsin dileğimcanım kendimi zorlayacam bakalım ne verirsem artık
Tamam dileğim görüşürüzailem var kızlar gece gelirim diyetimde sıkıntı yok her şey kontrolüm altında
Bnde giricem yarın hangi bölümdesnKızlar haftasonu pek uğrayamaya bilirim malum aöf sınavları var sabah erkenden gidicem yanıma telide alamıyorum ama akşam sizlerleyim
bence cekirdek geç saat olmuşMenümü yazıp kaçayım
Kahvaltı 8:45
1 muz 1 kutu süt
Öğle 12:00
5 kaşık kadar tavuk döner, 2 kaşık pilav
Akşam 18:00
5,6 kaşık menemen, azcık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Ara 20:00
1 avuç kabak çekirdeği
1,5 lit su
Spor yok
kolay gelsin başarılar yarın sınava girecek olan herkeseKızlar haftasonu pek uğrayamaya bilirim malum aöf sınavları var sabah erkenden gidicem yanıma telide alamıyorum ama akşam sizlerleyim
güzelim o dediğin sürenin üzerinden 2 hafta geçti. önceki süreleri hesaba katma. zaten takıma girmedim o dönem.60kiloyum fulya Beril Abla o konuyu @mefkurem e bırakmıştı onlar olmadığı için birsey diyemem sahgull u geçen hafta sormuştum bu hafta 69.9 a inince evleneceğini biliyordum ama sende durumlar değişti bi ara gelmedin deneme syren olumsuz oldu vs ne oldu iban bilmiyorum o nedenle whatsappta sorun var kızlar whatsapptaki biri sorabilir mi
bir kere uykusuzdum o yüzden ayarlayamadım dedim. mandalinayı her zaman 3 adet yemiyorum ki. zaten küçük olmasalar 3 yiyemem fazla gelir.60kiloyum ne diyorsun sen listeye daha mi iyi motive olursun ama vitamin olsun diye yedim uykusuzd yedim gibi mazeretler olmayacak mesela uc mandalina yemek yok bi mandakina 1cb süt benim kilomu sizden fazla deme bak ablam senden fazlaydı ben hiçbir menusunde dedigimden fazlasını görmedim tmm dersen alalım listeye
Aldın başını gittin beni dee geçtin ohh
9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ
ayulduzz ==> 70,4 ==>
Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>
nanekekik ==> 71,9 ==>70.8
dagyolu ==> 74,2 ==>73
MuallimeA ==> 75,8 ==>74.9
gingercookkie ==> 77,4 ==>
eliya ==> 74,4 ==>73,4
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6
askrhpozitif ==> 89,1 ==>
masalimsii ==> ==>
CurukElma ==> 64,7 ==>63.9
kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>72,5
60kiloyum ==> 86,4 ==>85,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?