Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay biran geçen yazdığımız hedefiyazdım sandım da ne ara hedefe ulaştım dedimki değilmiş

bende temizlik ysptim bugün ama çocuklar uyusun muhakkak spor yapicam

cuma olunca bişey demeyek bugün

aksama kadar gecistormissin ama güzel

erken kalkan erken yol alır boşa dememişler bende 9.30 da kalktim o yuzden kahvaltıyı gecistirdim

menum
sabah10:00
2dilim ekmek
tulum peynir Y2K
domates 1yagda yumurta

ogle14:30
sabahın aynısı sadece yumurta ikiydi

akşam18:00
2K kiyma
yarım kase tarhanaçorbası
salata

su 2oldu
spor birazdan yapınca yazarım
canım doyduysann problem yok ama sebzeyi artirsan hem doyurucu hem de bağırsak hareketi için iyi olur

Aldın başını gittin beni dee geçtin ohh
kız sen benden sonra başladın arti 10 kilo geriden başladın aramızda kaç kilo kaldıben akıllı olaydımşimdi 60 olmustumda iki ileri bi geri gidiyorum hep kafasizben nolacak asıl sen aldın başını yanıbaşıma geldin
güzel menütatlım

canım doyduysann problem yok ama sebzeyi artirsan hem doyurucu hem de bağırsak hareketi için iyi olur
bugün benim koca evde yoktucanım yemekyapmak istemdi hergünyap yap insan ondanda sıkılıyor bugunde gevirtireyim dedim yoksa aslında Şehriye vardı öğlen çocuklara yaptimda yemek istemedicanim

Spor harika

menün de suyun da çok güzel. sporu da yaparsan süper olur. ama aklında olsun. suda 3 lt yi pek geçme. fazla sıvı da böbrekleri yoruyormuş.

afiyet olsun canım kacamagin minik olmus
Kızlar haftasonu pek uğrayamaya bilirim malum aöf sınavları var sabah erkenden gidicem yanıma telide alamıyorum ama akşam sizlerleyim
Tamam canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun abla spor çok guzel
menum
sabah10:00
2dilim ekmek
tulum peynir Y2K
domates 1yagda yumurta

ogle14:30
sabahın aynısı sadece yumurta ikiydi

akşam18:00
2K kiyma
yarım kase tarhanaçorbası
salata

su 2oldu
spor birazdan yapınca yazarım
afiyet olsun canım
bugün bir terledim bir üşüdüm. inşallah hasta olmam.
Inş olmazsin abla

saol canım evet yürüyüş çok iyi oldu. bugün nedense vücudum kaskatıydı. açıldı.
evde yer yok. yoksa aklımda hemen eliptik bisiklet alacağım.
Bence şartları zorla ve al evde mutlaka olmalı spor aleti ben pişman oldum keşke daha önce aldaydım koşubandını

afiyet olsun canım kacamagin minik olmus

Tamam canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun abla spor çok guzel

afiyet olsun canım

Inş olmazsin abla
inşallah canım. zaten birkaç haftadır geliyor gibi yapıyor. sonra uzaklaşıyor. birazdan sıcacık yeşilçay ya da kabuk tarçın çayı içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…