- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.721
bende aslında trambolin var. ama nedense zıplamaya üşeniyorum. onu da yaparım ama eliptik çok güzel olurdu. çok özeniyorum.Bence şartları zorla ve al evde mutlaka olmalı spor aleti ben pişman oldum keşke daha önce aldaydım koşubandını
Abla dikkat ettim ankaradan dondugunden beri boylesin. hava değişimi yaramadimi acaba atlatamadin bi türlüinşallah canım. zaten birkaç haftadır geliyor gibi yapıyor. sonra uzaklaşıyor. birazdan sıcacık yeşilçay ya da kabuk tarçın çayı içerim.
ohhh afiyet şeker olsun. cuma cısı olsun. daha da yok sana pastaMenum
Sabah 11:30
Kk kadar pizza
Peynir
Domates
Öğle 15
Bir dilim biskuvili pasta( ablam resmen bana suikast düzenliyor ne zaman gelicem desem seviyorum diye bunu yapıyor)
Akşam 19:30
Yağsız pişmiş hamsi 25 tane yemisimdir
Bol salata
Su1.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş
Valla sağlık sorunun yoksa trambolin harikaa bende de var ve çok güzwl sıkılaştırıyor vücuda şekil veriyorbende aslında trambolin var. ama nedense zıplamaya üşeniyorum. onu da yaparım ama eliptik çok güzel olurdu. çok özeniyorum.
evet canım kaç haftadır böyle. ucundan görünüyor. sonra kaçıyor. mesela şimdi hafif bir başağrısı, halsizlik ve az burun akıntısı var. boğazda da sanki az bişiler var. karbonatla gargara yapayım.Abla dikkat ettim ankaradan dondugunden beri boylesin. hava değişimi yaramadimi acaba atlatamadin bi türlü
evet canım kaç haftadır böyle. ucundan görünüyor. sonra kaçıyor. mesela şimdi hafif bir başağrısı, halsizlik ve az burun akıntısı var. boğazda da sanki az bişiler var. karbonatla gargara yapayım.Abla dikkat ettim ankaradan dondugunden beri boylesin. hava değişimi yaramadimi acaba atlatamadin bi türlü
aslında az daha dinleneyim. belki az sonra iki zıplarım belli olmazValla sağlık sorunun yoksa trambolin harikaa bende de var ve çok güzwl sıkılaştırıyor vücuda şekil veriyor
Şuan biraz ham olduğum için ağrı yapıyor ama ilerleyen zamanlarda aktif kullanıcam inşallah
Abla ne zaman kaçamak yaptım :) cuma kaçamağı haric cokk nadirdir abla Merak etme :) valla iyim abla bugün kardeşimi kandirdim ablam çocuğa baktı biz yürüyüş yaptık :)ohhh afiyet şeker olsun. cuma cısı olsun. daha da yok sana pasta
hamsiler iyiymiş.
moralin nasıl tatlım bugün?
aman dikkat et abla bu mevsimde hasta olmak zorevet canım kaç haftadır böyle. ucundan görünüyor. sonra kaçıyor. mesela şimdi hafif bir başağrısı, halsizlik ve az burun akıntısı var. boğazda da sanki az bişiler var. karbonatla gargara yapayım.
Afiyet olsun elifimMenüm
Saat 8
1 bardak süt
Saat 11
1 kaşık soğanlı yumurta
1 kk peynir
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığına denk tahin helvasi
5 zeytin
Saat 17
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık sulu köfte patates yok
3 kaşık kadar haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor malesef
Menülere vaktim olunca yorum yapıcam şimdi çay faslında benimkiler :)
Abla ne zaman kaçamak yaptım :) cuma kaçamağı haric cokk nadirdir abla Merak etme :) valla iyim abla bugün kardeşimi kandirdim ablam çocuğa baktı biz yürüyüş yaptık :)ohhh afiyet şeker olsun. cuma cısı olsun. daha da yok sana pasta
hamsiler iyiymiş.
moralin nasıl tatlım bugün?
aman dikkat et abla bu mevsimde hasta olmak zorevet canım kaç haftadır böyle. ucundan görünüyor. sonra kaçıyor. mesela şimdi hafif bir başağrısı, halsizlik ve az burun akıntısı var. boğazda da sanki az bişiler var. karbonatla gargara yapayım.
Afiyet olsun elifimMenüm
Saat 8
1 bardak süt
Saat 11
1 kaşık soğanlı yumurta
1 kk peynir
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığına denk tahin helvasi
5 zeytin
Saat 17
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık sulu köfte patates yok
3 kaşık kadar haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor malesef
Menülere vaktim olunca yorum yapıcam şimdi çay faslında benimkiler :)
Evet Can'ım. Öyle istedim diye galiba bizi eş yapmışlar. Annem gezmeye gitmişti. Konya sarması getirmiş ben bir tane bile yemeden kutu bitti. Kork benden yani bu hafta.
Bnmkide macera ya kamu yönetimi hele bi de çocukla zor oluyo bi tane daha çocuk istiyorum 10 seneye bitiririm herhaldeBaşarılar cnm
Ben normalde muhasebe mezunuyumda
2. Üni okuyayım dedim tamamen macera
Tıbbi dökümantasyon okuyorum sen
Bnde kafasızım bende, şu iki ileri bi geriler olmasaydı ooo. 1.5 ay sonra kardeşimin nişanı var 6 kilo vermek istiyorum sonra 4 kilo daha verip 3 ay sonra bebiş istiyom hayal galiba bu kağnı hızındakız sen benden sonra başladın arti 10 kilo geriden başladın aramızda kaç kilo kaldıben akıllı olaydımşimdi 60 olmustumda iki ileri bi geri gidiyorum hep kafasizben nolacak asıl sen aldın başını yanıbaşıma geldin
güzel menütatlım
Sen bu hafta 1 kilo verdin ya önümüzdeki haftaya daha az verirsin haha düşünceme bakEvet Can'ım. Öyle istedim diye galiba bizi eş yapmışlar. Annem gezmeye gitmişti. Konya sarması getirmiş ben bir tane bile yemeden kutu bitti. Kork benden yani bu hafta.
Olabilir tabi ama gene de elimden geleni yapacağım. Ya nasip. Övgün için de teşekkürler.Sen bu hafta 1 kilo verdin ya önümüzdeki haftaya daha az verirsin haha düşünceme bakayrıca iradene hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?