Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah 11:30
Kk kadar pizza
Peynir
Domates
Öğle 15
Bir dilim biskuvili pasta( ablam resmen bana suikast düzenliyor ne zaman gelicem desem seviyorum diye bunu yapıyor )
Akşam 19:30
Yağsız pişmiş hamsi 25 tane yemisimdir
Bol salata
Su1.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş

Bence şartları zorla ve al evde mutlaka olmalı spor aleti ben pişman oldum keşke daha önce aldaydım koşubandını
bende aslında trambolin var. ama nedense zıplamaya üşeniyorum. onu da yaparım ama eliptik çok güzel olurdu. çok özeniyorum.

ohhh afiyet şeker olsun. cuma cısı olsun. daha da yok sana pasta
hamsiler iyiymiş.
moralin nasıl tatlım bugün?

bende aslında trambolin var. ama nedense zıplamaya üşeniyorum. onu da yaparım ama eliptik çok güzel olurdu. çok özeniyorum.
Valla sağlık sorunun yoksa trambolin harikaa bende de var ve çok güzwl sıkılaştırıyor vücuda şekil veriyor
Şuan biraz ham olduğum için ağrı yapıyor ama ilerleyen zamanlarda aktif kullanıcam inşallah

Abla dikkat ettim ankaradan dondugunden beri boylesin. hava değişimi yaramadimi acaba atlatamadin bi türlü
evet canım kaç haftadır böyle. ucundan görünüyor. sonra kaçıyor. mesela şimdi hafif bir başağrısı, halsizlik ve az burun akıntısı var. boğazda da sanki az bişiler var. karbonatla gargara yapayım.

Menüm
Saat 8
1 bardak süt

Saat 11
1 kaşık soğanlı yumurta
1 kk peynir
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığına denk tahin helvasi
5 zeytin

Saat 17
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık sulu köfte patates yok
3 kaşık kadar haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt

Su 1.5 litre
Spor malesef

Menülere vaktim olunca yorum yapıcam şimdi çay faslında benimkiler :)

Abla dikkat ettim ankaradan dondugunden beri boylesin. hava değişimi yaramadimi acaba atlatamadin bi türlü
evet canım kaç haftadır böyle. ucundan görünüyor. sonra kaçıyor. mesela şimdi hafif bir başağrısı, halsizlik ve az burun akıntısı var. boğazda da sanki az bişiler var. karbonatla gargara yapayım.

aslında az daha dinleneyim. belki az sonra iki zıplarım belli olmaz

hamsiler iyiymiş.
Abla ne zaman kaçamak yaptım :) cuma kaçamağı haric cokk nadirdir abla Merak etme :) valla iyim abla bugün kardeşimi kandirdim ablam çocuğa baktı biz yürüyüş yaptık :)
aman dikkat et abla bu mevsimde hasta olmak zor
Afiyet olsun elifim

hamsiler iyiymiş.
Abla ne zaman kaçamak yaptım :) cuma kaçamağı haric cokk nadirdir abla Merak etme :) valla iyim abla bugün kardeşimi kandirdim ablam çocuğa baktı biz yürüyüş yaptık :)
aman dikkat et abla bu mevsimde hasta olmak zor
Afiyet olsun elifim

Bnde kafasızım bende, şu iki ileri bi geriler olmasaydı ooo. 1.5 ay sonra kardeşimin nişanı var 6 kilo vermek istiyorum sonra 4 kilo daha verip 3 ay sonra bebiş istiyom hayal galiba bu kağnı hızında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…