- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.741
Senin lisansın neydi Can'ım. Bu arada sen bu sene mi görev aldın geçen sene çalışıyormuydun?Bnmkide macera ya kamu yönetimi hele bi de çocukla zor oluyo bi tane daha çocuk istiyorum 10 seneye bitiririm herhalde
Öğretmenm canım şubatta 6.yılım doluyo hey gidi yıllar heySenin lisansın neydi Can'ım. Bu arada sen bu sene mi görev aldın geçen sene çalışıyormuydun?
Çok yorucu değil mi Nasıl yapıyorsunuz ?Valla sağlık sorunun yoksa trambolin harikaa bende de var ve çok güzwl sıkılaştırıyor vücuda şekil veriyor
Şuan biraz ham olduğum için ağrı yapıyor ama ilerleyen zamanlarda aktif kullanıcam inşallah
Açtım canım geçti saat hem ekmekte yemeyince löp löp gitti valla
Evet yorucu ama alıştırmak lazımÇok yorucu değil mi Nasıl yapıyorsunuz ?
Canim haftaici sifir kacamak oluyor ama haftasonu hep bir seyler planlar misafirler oluyor engel olamiyorimCanım o yaptığın kaçamaklar engelliyor bence. bizim gözümüze ufak görünüyor ama vücudun yağ yakmasını engelliyor olabilir. bu hafta full kacamaksiz geçir farkı görelim :)
Kiz bu masalimlisi ben mi oluyorum acaba.ay nasil ekleniyor hic bilmiyorum9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ
ayulduzz ==> 70,4 ==>
Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>
nanekekik ==> 71,9 ==>70.8
dagyolu ==> 74,2 ==>
MuallimeA ==> 75,8 ==>
gingercookkie ==> 77,4 ==>
eliya ==> 74.4 ==> 73.4
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6
askrhpozitif ==> 89,1 ==>
masalimsii ==> ==>
CurukElma ==> 64,7 ==>
kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>
60kiloyum ==> 86,4 ==>
En iyisini yaparsıncök tepesineDip kosem temizliğim anca bitti ama bende bittim bide benim sipa ile iki kat guclesiyor işler bu akşam çıkıyorum dışarı bu yorgunluğa hic yemek yapamicambenim adam arkadaşlarıyla hep gideceğine azda benimle gitsin bir aydır terfisini kutlucaz
Ben eve yeni geldim canim yazacağım birazdanBenim rakibem nirdesinnnn ben mutfağı kapattım ama sıvı gıda alırım sen ne yaptın canım
Menümü yazıp kaçayım
Kahvaltı 8:45
1 muz 1 kutu süt
Öğle 12:00
5 kaşık kadar tavuk döner, 2 kaşık pilav
Akşam 18:00
5,6 kaşık menemen, azcık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Ara 20:00
1 avuç kabak çekirdeği
1,5 lit su
Spor yok
Menü güzel sınavda başarılarKızlar haftasonu pek uğrayamaya bilirim malum aöf sınavları var sabah erkenden gidicem yanıma telide alamıyorum ama akşam sizlerleyim
Abla o zaman onlar karar versingüzelim o dediğin sürenin üzerinden 2 hafta geçti. önceki süreleri hesaba katma. zaten takıma girmedim o dönem.
bir kere uykusuzdum o yüzden ayarlayamadım dedim. mandalinayı her zaman 3 adet yemiyorum ki. zaten küçük olmasalar 3 yiyemem fazla gelir.
kiloma göre değerlendirin demek yanlış değil ki tatlım. 70 ya da 65 kilo biriyle 86-87 yani 90 kiloya yakın birinin öğün miktarı tabiki aynı olmaz. takıma girince tabiki daha iyi motive olurum. buna inanıyorum.
bilmiyorum. neyse berille zuhal karar verirler.
Menude güzel spordasabah 08.40
peynir, domates, 2 dilim ekmek
öğlen 14.00
ızgara adana, domates, yeşillik, 1 dilim ekmek
akşam 19.00
1,5 servis kaşığı kurufasulye, yoğurt
2 lt su, 80 dakika yürüyüş.
bugün yürüyüşüm çok güzel oldu. suyu 2,5 yapsam çok iyi olur.
Kaçamak yok ama full kahvaltımenum
sabah10:00
2dilim ekmek
tulum peynir Y2K
domates 1yagda yumurta
ogle14:30
sabahın aynısı sadece yumurta ikiydi
akşam18:00
2K kiyma
yarım kase tarhanaçorbası
salata
su 2oldu
spor birazdan yapınca yazarım
BenimdeBende bütün gün kahvaltı yapabilirim en sevdiğim öğün
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Saat 8
1 bardak süt
Saat 11
1 kaşık soğanlı yumurta
1 kk peynir
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığına denk tahin helvasi
5 zeytin
Saat 17
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık sulu köfte patates yok
3 kaşık kadar haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor malesef
Menülere vaktim olunca yorum yapıcam şimdi çay faslında benimkiler :)
evet canım ben seni yanlış etiketleyince gulsahta yanlış devam etmiş sen bugun ki kilonu ve hedefini yaz eklerizKiz bu masalimlisi ben mi oluyorum acaba.ay nasil ekleniyor hic bilmiyorum
Canim hedef nezamana kadarEn iyisini yaparsıncök tepesine
Ben eve yeni geldim canim yazacağım birazdan
Menü güzel sınavda başarılar
Abla o zaman onlar karar versin
Menude güzel sporda
Kaçamak yok ama full kahvaltı
Benimdekabızlık olmayacagini bilsem full kahvaltı ile yaşarım o yuzden konfleksli menü cok zorladı yiyesim gelmedi peynir yum olmadan doymuyorum
Afiyet olsun canım güzel menü
evet canım ben seni yanlış etiketleyince gulsahta yanlış devam etmiş sen bugun ki kilonu ve hedefini yaz ekleriz
Haftalık hedef cnmCanim hedef nezamana kadar
Haftalık hedef canım kasım hedeflerini zaten belirlemistikCanim hedef nezamana kadar
Benim beynim sallanır gerçi salonda iki defa kullandım ama öyle yarım saat falan ben gelemem öyle şeylere.Evet yorucu ama alıştırmak lazım
İlk zamanlar 5 dk zorlanıyorum ama alışınca yarım saat
Bide videoları var youtubede baya zevkli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?