Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım o yaptığın kaçamaklar engelliyor bence. bizim gözümüze ufak görünüyor ama vücudun yağ yakmasını engelliyor olabilir. bu hafta full kacamaksiz geçir farkı görelim :)
Canim haftaici sifir kacamak oluyor ama haftasonu hep bir seyler planlar misafirler oluyor engel olamiyorim ya tabi bu demek degil pasta borek kizartma vs yiyorum.Ama karbon miktari fazla oluyor sanirim

Kizlar gecmisi okuyamadim bugun pertim cikti resmen yarin memleketten dayimlar geliyor,pogaca,pasta vs hazirlik yaptim temizlik yatak carsaf derken bu saat oldu.

Kiz bu masalimlisi ben mi oluyorum acaba.ay nasil ekleniyor hic bilmiyorum

En iyisini yaparsıncök tepesine
Benim rakibem nirdesinnnn ben mutfağı kapattım ama sıvı gıda alırım sen ne yaptın canım
Ben eve yeni geldim canim yazacağım birazdan

Kızlar haftasonu pek uğrayamaya bilirim malum aöf sınavları var sabah erkenden gidicem yanıma telide alamıyorum ama akşam sizlerleyim
Menü güzel sınavda başarılar
Abla o zaman onlar karar versin
Menude güzel sporda
menum
sabah10:00
2dilim ekmek
tulum peynir Y2K
domates 1yagda yumurta

ogle14:30
sabahın aynısı sadece yumurta ikiydi

akşam18:00
2K kiyma
yarım kase tarhanaçorbası
salata

su 2oldu
spor birazdan yapınca yazarım
Kaçamak yok ama full kahvaltı
Bende bütün gün kahvaltı yapabilirim en sevdiğim öğün
Afiyet olsun
Benimde kabızlık olmayacagini bilsem full kahvaltı ile yaşarım o yuzden konfleksli menü cok zorladı yiyesim gelmedi peynir yum olmadan doymuyorum
Afiyet olsun canım güzel menü
Kiz bu masalimlisi ben mi oluyorum acaba.ay nasil ekleniyor hic bilmiyorum
evet canım ben seni yanlış etiketleyince gulsahta yanlış devam etmiş sen bugun ki kilonu ve hedefini yaz ekleriz

Menü
Sabah(10:30)
1yum 1dlm peynir
Roka bolca
3zeytin
1dlm ekmek

Ara(12:00)
Activia

Öğle(15:00)
2ev kurabiyesi dün yapmıştım yemedim bugün yedim
1bardak süt

Akşam(17:00)
1ton baligi ile salata
1dlm ekmek

Ara(20:00)
3findik 1gun kurusu 1dlm armut çay misafirlikteydim karışık oldu
Su:2lt

Canim hedef nezamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…