Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cadı misafirim var gece 2yatım nasıl yapam sporu bugün 1saat yürüş yapıyım da yarın eksiyle uyanayım güne
Yaa benımde misafırlerım gelecek. Kalkıp bor sürü şey hazırlamam lazım ama canm spora gütmek istiyor bende bende dün sadece yarım saat yürüyüş yaptım o da bişi değil zaten önemsiz

bacım doğru sen veremezsin ama ben veririm :))

Yaa benımde misafırlerım gelecek. Kalkıp bor sürü şey hazırlamam lazım ama canm spora gütmek istiyor bende bende dün sadece yarım saat yürüyüş yaptım o da bişi değil zaten önemsiz
ikimizde aynı durumdayız bakalım bu tempoda kime spora vakit bulacak

barbunya yemeği şişirir bikere tartıda artı çıkarır :)

günaydın canım hangi şarkıymış o
buray - aşk mı lazım dün radyoda duydum arabada dilime takildi
verebilir canım onun kilo yerlesmedigi icin kolay gider simdi ev taşırken aldigi icin

günaydın kızlar bugün de gezmelere gidiyorum akrabanın kızının yaş günü var ama yemiycem midem bulanıyor midem ağrıyor diyecem ama yemiycem:)
günaydın canım hadi bakalım inşallah atlatabilirsin bizde akşam davetliyiz daha kahvaltı yapamadim yatak odasına hapsoldum kaldim

9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ

ayulduzz ==> 70,4 ==>67

Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>70.5

nanekekik ==> 71,9 ==>70.8

dagyolu ==> 74,2 ==>73

MuallimeA ==> 75,8 ==>74.9

gingercookkie ==> 77,4 ==>

eliya ==> 74,4 ==>73,4
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6

askrhpozitif ==> 89,1 ==>88,9

masalimsii ==> ==>

CurukElma ==> 64,7 ==>63.9

kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>

60kiloyum ==> 86,4 ==>

Benimkilerde 10 yıldır var ne de sağlam yerleşmişlerdir ama beynen inanıyorum olacak. Beyin gücü spor su çay yapıcam inş

hadi bununla geçmiş olsun mefkuşum
ablacım hastane koşturması bitince geri gelirsin dimi sizsiz lik çok etkiliyor bizi

barbunya yemeği şişirir bikere tartıda artı çıkarır :)
Kendime yeni arkadaşlar edindim fizyoterapist kendileri . Unv de aldıkları eğitimleri duygumda ödemi bile masajla cozuyolar. Bu fil hastaları varsa masaj yapıyoruz 5 dk ya lavaboya koşuyorlar dedim. Dedim banada öğret bende masaj yapayım kendinedir su ödemlerden kurtulayım. Pazartesi inş Yen'i teknikler öğreniyorum sisirsin bakalım barbunya masajla haletcem ben onu

afiyet olsun canım

Benimkilerde 10 yıldır var ne de sağlam yerleşmişlerdir ama beynen inanıyorum olacak. Beyin gücü spor su çay yapıcam inş
sorma bende de aynı geçen kilo vermemde 75 de bi sure takılı kalmistim

fizyoterapist liseden beri hep olmak istemisimdir ilk sınavda az bi puanla kaçırdin ikinci sınavda da ben boslamıştım hala içimde uktedir

dinledim çok güzel şarkı gerçekten
dikkat et akşam canım bu hafta şerefimizi kurtaralım

ben çok severim masaj yaptırmayı da yapmayıda iki üç teknik öğretsene banada helede boyun fıtığım için nasılda iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…