- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.781
Yaa benımde misafırlerım gelecek. Kalkıp bor sürü şey hazırlamam lazım ama canm spora gütmek istiyor bende bende dün sadece yarım saat yürüyüş yaptım o da bişi değil zaten önemsizcadı misafirim var gece 2yatım nasıl yapam sporu bugün 1saat yürüş yapıyım da yarın eksiyle uyanayım güne
bacım doğru sen veremezsin ama ben veririm :))
9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ
ayulduzz ==> 70,4 ==>67
Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>70.5
nanekekik ==> 71,9 ==>70.8
dagyolu ==> 74,2 ==>73
MuallimeA ==> 75,8 ==>74.9
gingercookkie ==> 77,4 ==>
eliya ==> 74,4 ==>73,4
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6
askrhpozitif ==> 89,1 ==>
masalimsii ==> ==>
CurukElma ==> 64,7 ==>63.9
kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>
60kiloyum ==> 86,4 ==>Dilek ben senin kadar cesur olmadım ya 2.3 yeter ama Şen'inde 3 vereceğini sanmıyorum
ikimizde aynı durumdayız bakalım bu tempoda kime spora vakit bulacakYaa benımde misafırlerım gelecek. Kalkıp bor sürü şey hazırlamam lazım ama canm spora gütmek istiyor bende bende dün sadece yarım saat yürüyüş yaptım o da bişi değil zaten önemsiz
Görücez bakalımbacım doğru sen veremezsin ama ben veririm :))
barbunya yemeği şişirir bikere tartıda artı çıkarır :)Menü
Sabah 9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
4 kuru domates
Öğlen 12.00
1 avuç baharatlı nohut fırınlaması
Akşam18.00
1 tabak barbunya yemeği
Gece: 24.00
Yoğurt kürü
Sıvı : 2lt su
Spor : 30 dk yürüyüş
buray - aşk mı lazım dün radyoda duydum arabada dilime takildigünaydın canım hangi şarkıymış o
verebilir canım onun kilo yerlesmedigi icin kolay gider simdi ev taşırken aldigi icin
9. TAKIM 494. ETAP HEDEF LİSTESİ
ayulduzz ==> 70,4 ==>67
Nilyyyaaannn ==> 72,8 ==>70.5
nanekekik ==> 71,9 ==>70.8
dagyolu ==> 74,2 ==>73
MuallimeA ==> 75,8 ==>74.9
gingercookkie ==> 77,4 ==>
eliya ==> 74,4 ==>73,4
sahgull ==> 69,6 ==> 68,6
askrhpozitif ==> 89,1 ==>
masalimsii ==> ==>
CurukElma ==> 64,7 ==>63.9
kkkmevsim5 ==> 73,8 ==>
60kiloyum ==> 86,4 ==>Dilek ben senin kadar cesur olmadım ya 2.3 yeter ama Şen'inde 3 vereceğini sanmıyorum
günaydın canım hadi bakalım inşallah atlatabilirsin bizde akşam davetliyiz daha kahvaltı yapamadim yatak odasına hapsoldum kaldimgünaydın kızlar bugün de gezmelere gidiyorum akrabanın kızının yaş günü var ama yemiycem midem bulanıyor midem ağrıyor diyecem ama yemiycem:)
Yapacağım yiyeceklere dayansam yeter bu gün bana.ikimizde aynı durumdayız bakalım bu tempoda kime spora vakit bulacak
Benimkilerde 10 yıldır var ne de sağlam yerleşmişlerdir ama beynen inanıyorum olacak. Beyin gücü spor su çay yapıcam inşburay - aşk mı lazım dün radyoda duydum arabada dilime takildi
verebilir canım onun kilo yerlesmedigi icin kolay gider simdi ev taşırken aldigi icin
günaydın canım hadi bakalım inşallah atlatabilirsin bizde akşam davetliyiz daha kahvaltı yapamadim yatak odasına hapsoldum kaldim
hadi bununla geçmiş olsun mefkuşumIyi geceler herkese
Çok şükür oğlum daha iyi
Bugün tekrar su alındı belinden
değeri 180 den 80 ne düşmüş
Pazartesi çıkacak
ama hergün yine hadtaneye gidecek
Ne için bilmiyom ama antreman yaptıracaklarmış 3 hafta kadar
Yarın sınava gireceklerede başarılar
Bu arada takım kararları için benim fikrim yada onayıma gerek yok
Çünkü ben ne kaptanım nede yardımcı
Ayrıca kurallar belli zaten herkes için aynı şey geçerli
Kişinin paylaşımı, menüleri ve kilo vermesi yeterliyse listeye girmeye hak kazanır
9.takım heralde ilk defa sonuncu oldu
Inşallahda son olur
Herkese iyi haftasonları
ye kız ye bi kereden bişey olmaz boşver yarışı sen ye :)Yapacağım yiyeceklere dayansam yeter bu gün bana.
Börek
Tatlı
Biskoti
Offf ne ararsan var
Kendime yeni arkadaşlar edindim fizyoterapist kendileri . Unv de aldıkları eğitimleri duygumda ödemi bile masajla cozuyolar. Bu fil hastaları varsa masaj yapıyoruz 5 dk ya lavaboya koşuyorlar dedim. Dedim banada öğret bende masaj yapayım kendinedir su ödemlerden kurtulayım. Pazartesi inş Yen'i teknikler öğreniyorum sisirsin bakalım barbunya masajla haletcem ben onubarbunya yemeği şişirir bikere tartıda artı çıkarır :)
afiyet olsun canımMenü
Sabah 9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
4 kuru domates
Öğlen 12.00
1 avuç baharatlı nohut fırınlaması
Akşam18.00
1 tabak barbunya yemeği
Gece: 24.00
Yoğurt kürü
Sıvı : 2lt su
Spor : 30 dk yürüyüş
sorma bende de aynı geçen kilo vermemde 75 de bi sure takılı kalmistimBenimkilerde 10 yıldır var ne de sağlam yerleşmişlerdir ama beynen inanıyorum olacak. Beyin gücü spor su çay yapıcam inş
Hııı hııı Şende dünden kalanları ye kız dünya hali bgn var yarın yokuz bosver diyeti :)ye kız ye bi kereden bişey olmaz boşver yarışı sen ye :)
fizyoterapist liseden beri hep olmak istemisimdir ilk sınavda az bi puanla kaçırdin ikinci sınavda da ben boslamıştım hala içimde uktedirKendime yeni arkadaşlar edindim fizyoterapist kendileri . Unv de aldıkları eğitimleri duygumda ödemi bile masajla cozuyolar. Bu fil hastaları varsa masaj yapıyoruz 5 dk ya lavaboya koşuyorlar dedim. Dedim banada öğret bende masaj yapayım kendinedir su ödemlerden kurtulayım. Pazartesi inş Yen'i teknikler öğreniyorum sisirsin bakalım barbunya masajla haletcem ben onu
dinledim çok güzel şarkı gerçektenburay - aşk mı lazım dün radyoda duydum arabada dilime takildi
günaydın canım hadi bakalım inşallah atlatabilirsin bizde akşam davetliyiz daha kahvaltı yapamadim yatak odasına hapsoldum kaldim
Hııı hııı Şende dünden kalanları ye kız dünya hali bgn var yarın yokuz bosver diyeti :)
ben çok severim masaj yaptırmayı da yapmayıda iki üç teknik öğretsene banada helede boyun fıtığım için nasılda iyi gelirKendime yeni arkadaşlar edindim fizyoterapist kendileri . Unv de aldıkları eğitimleri duygumda ödemi bile masajla cozuyolar. Bu fil hastaları varsa masaj yapıyoruz 5 dk ya lavaboya koşuyorlar dedim. Dedim banada öğret bende masaj yapayım kendinedir su ödemlerden kurtulayım. Pazartesi inş Yen'i teknikler öğreniyorum sisirsin bakalım barbunya masajla haletcem ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?