Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlarr selamm

Sabah kalktım bir kutu süt içtim sınava gittim
Kadıköyde indim modaya yürüdüm aslında tranvaya binebilirdim ama binmedim 15 dk giderken 15 dk dönüşte yürüdüm hemde mis gibi deniz havası aldım

Eve geldim eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış
Evi toparladım birazda kestirdim şimdi birazcık nar yiycem
Akşamada kurufasulye yapcam
Bende durumlar böyle

Normalde sabah poğoça simit tost ne bulursam yerdim ama yemedim

hoşgeldin canım nasıldı sınavın spor yerine iyi olmuş tramvaya binmemen canım sende bu tarafta oturuyorsun sanırım uskudar camlicadayim bende :)

ya sinir oldum bütün alintilarim bi anda gittikızlar hepinize cevap haxirlamistim ama şimdi geri donsmiycem Mefkurem çok sevindimoğlunun çıkmasına allah bidahagöstermesin torun nasıl bu arada
sende bi an once dön berilceee ile birliktesiz olmayınca baya kötü oldu Takım azçık fircaya ve kulağını cekilmesinei htiyacımız var

fizyoterapist liseden beri hep olmak istemisimdir ilk sınavda az bi puanla kaçırdin ikinci sınavda da ben boslamıştım hala içimde uktedir
Ben fizyoterapist işte doktor söyler onlar yapar diye düşünüyodum ama çok yanılmışım büyük bir hayranlıkla dinliyorum söylediklerini. Bence doktor kadar hatta belkide daha fazla bilgililer

ben çok severim masaj yaptırmayı da yapmayıda iki üç teknik öğretsene banada helede boyun fıtığım için nasılda iyi gelir
Bende çok severim ama bizim fizyoterapist erkek kız olsaydı ooo uygulamalı ogrenırdım ama sımdı malum sadece anlatıyor anladığım kadarıyla aktarırım sizede

Ne güzel ya benimde çalışmaktan totom yere değmedi taşlarına Bile bakmadım. İnş güzel olmusturlar.

Insallah canmhedefi tutururum

Aynen onlarsız olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…