- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.821
benim içinde geçerliVurursun sen utandırırsn
3 kilo mu bu nasıl hedeff dilekkkk çocuk doğurman lazm imkansız gibi
hoşgeldin canım nasıldı sınavın spor yerine iyi olmuş tramvaya binmemen canım sende bu tarafta oturuyorsun sanırım uskudar camlicadayim bende :)Kızlarr selamm
Sabah kalktım bir kutu süt içtim sınava gittim
Kadıköyde indim modaya yürüdüm aslında tranvaya binebilirdim ama binmedim 15 dk giderken 15 dk dönüşte yürüdüm hemde mis gibi deniz havası aldım
Eve geldim eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış
Evi toparladım birazda kestirdim şimdi birazcık nar yiycem
Akşamada kurufasulye yapcam
Bende durumlar böyle
Normalde sabah poğoça simit tost ne bulursam yerdim ama yemedim
İyi fena değildihoşgeldin canım nasıldı sınavın spor yerine iyi olmuş tramvaya binmemen canım sende bu tarafta oturuyorsun sanırım uskudar camlicadayim bende :)
Günaydın canım. Bol eksilo bir hafta olacak inşallahGünaydın güne güzel başladım öğlen yemeğinde gayet iyiydi devamı gelecek inş bu hafta çok güzel olmalı
yakinmissin canimİyi fena değildi
Ataşehirdeyim cnm bende yakın sayılır
aynen öyle yaptım canım zaten. çıkınca da kabuk tarçın çayı içtim. iyi oldu. gece güzel uyumuşum.Aman dikkat hemen sicak bii dus alsaydin hasta olmanı engeller kemiklerin ısınır
Ben fizyoterapist işte doktor söyler onlar yapar diye düşünüyodum ama çok yanılmışım büyük bir hayranlıkla dinliyorum söylediklerini. Bence doktor kadar hatta belkide daha fazla bilgililerfizyoterapist liseden beri hep olmak istemisimdir ilk sınavda az bi puanla kaçırdin ikinci sınavda da ben boslamıştım hala içimde uktedir
Bende çok severim ama bizim fizyoterapist erkek kız olsaydı ooo uygulamalı ogrenırdım ama sımdı malum sadece anlatıyor anladığım kadarıyla aktarırım sizedeben çok severim masaj yaptırmayı da yapmayıda iki üç teknik öğretsene banada helede boyun fıtığım için nasılda iyi gelir
Ne güzel ya benimde çalışmaktan totom yere değmedi taşlarına Bile bakmadım. İnş güzel olmusturlar.Kızlar bu akşam doğum günü var eltimin kızın ilk yaşı kalabalıkta az hasarla atlatmayı planlıyorum zaten böyle ortamlarda kuzey dur oğlum kuzey ordan in oglum kuzey itekleme ablayi demekten peşinde koşmaktan totom yer görmez genelde
Insallah canmhedefi tutururumValla dikkat et artık canım haftasonuda olsa tut kendinihem bak rakibiz bu hafta
afiyet olsun baharim
Tamam canım ama aksam menunu yazmaya çalış en azindan
afiyet olsun canım
maşallah kız aksam baya yemissin afiyet olsun :)
Evet canım cuma kacamagimdi zaten
Gecmis olsun canim gene de spora vakit bulmussun
Afiyet olsun dilegim
Sagol elifimm
Cok şükür atlattiniz abla dahada güzel haberler gelecek bence :)
Inş ablam ya bu hafta cidden benim gördüğüm en kötü sonuç oldu
günaydın mervecim :)
sorma mervem ya önceden en kötü haftada 1 kg giderdi ne zaman duraklamaya girdim sonradan duzelsede böyle gitmeye başladı istebu şifa orucunda 2.1 gitmişti 5 günde
vay vay hedefe bak supersinkız
iyi eğlenceler dileğim
afiyet olsun canım
kız bize de söyle tuyolari
Aleykum selam hoşgeldin ponicim
Aynen onlarsız olmuyorya sinir oldum bütün alintilarim bi anda gittikızlar hepinize cevap haxirlamistim ama şimdi geri donsmiycemMefkurem çok sevindimoğlunun çıkmasına allah bidahagöstermesin torun nasıl bu arada
sende bi an once dönberilceee ile birliktesiz olmayınca baya kötü oldu Takım azçık fircaya ve kulağını cekilmesinei htiyacımız var
Masajla ödem mi gidermiş, daha neler duyucmBen fizyoterapist işte doktor söyler onlar yapar diye düşünüyodum ama çok yanılmışım büyük bir hayranlıkla dinliyorum söylediklerini. Bence doktor kadar hatta belkide daha fazla bilgililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?