Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

suyum az oldu bugün. ama 1 kupa avakado çayı içtim. az sonra da filtre kahve içebilirim ya da yeşilçay vs.

abla bence portakalı yeme geç saatte yenen meyve yağ olarak depolaniyor. menun güzel afiyet olsun
evde spor için için özel spor ayakkabım var. ara ara zor .buldum. ayakkabı dünyası gibi ev. neyi nereye koyduğumu bilmiyorum. ama nihayet buldum.
Bende eski yürüyüş ayakkabimi yikadim makinede evde spor yaparken kullanıyorum :)

abla bahar sanirim ödem suyu tarifi vemisti onu denedinmi hic
beni en iyi yeşilçay çözüyor canım. bu aralar da nedense az içiyorum. düzenli içtiğim zaman hem ödem sorunum çok az oluyor hemde metabolizmamı hızlandırıyor, tok tutuyor.... yani anlayacağın faydası çok.

O zaman tekrar başlaman lazim yesilcaya abla :)

abla bence portakalı yeme geç saatte yenen meyve yağ olarak depolaniyor. menun güzel afiyet olsun

Bende eski yürüyüş ayakkabimi yikadim makinede evde spor yaparken kullanıyorum :)
iyi yapmışsın canım. evde de lessliede, zumbada , trambolinde ayakkabı gerekiyor. napalım.

iyi yapmışsın canım. evde de lessliede, zumbada , trambolinde ayakkabı gerekiyor. napalım.
Aynen abla :)
o çok kötü bak
sorma abla yaa şu 4 buçuk kiloyuda verseydim iyi olacak
valla başlamayı düşünüyorum. beni çok etkiliyor. canım kahve istedi de şimdi. ama yarından itibaren düzenli başlayayım olmazsa.
Bence sabahtan başla abla
ayyy lesslie yapayım diyodum. yayıldım oturuyorum

en iyisi gidip kendime bir kahve yapayım. kimsecikler yok burada nasılsa
Kalk abla kalk başla leslieye :)

iyi akşamlarkızlar menumuyazam
sabah10:00
1yumurta 3cevuz 4dal marul
2yK tulum peynir domates

ara
yarım armut Y2K yoğurt

öğle14.00
4yk h. et 4yk makarna
salata yoğurt

akşam 18:30
4yk h. et
salata yoğurt 2catal Menemen

ara19:45
1 avuc findik
4 cam fıstığı

su 3lt
spor 30 dk jillian 15 dk cardio

beyaz peynir bitmiş oyüzden ondan yedim ama sporu yaptım ya bir etki etmez kesinlikle

afiyet olsun canım kuruyemiş yağlı olduğu için erken saatte yemen daha iyi :)
beyaz peynir bitmiş oyüzden ondan yedim ama sporu yaptım ya bir etki etmez kesinlikle
Inş dileğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…