- 30 Kasım 2014
- 30.088
- 132.632
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.861
arada birşey yemedin mi? gayet güzelMenum
Sabah 11
Sucuklu peynirli omlet (sucuk memleketten geliyor market sucugu degil)
Bir dilim çavdar ekmeği
Domates
Akşam 18:30
Bir tabak peynirli mantar
Yarım dilim tb ekmeği
Su 2 ye yakın
Spor 1 saat 15 dk yürüyüş
abla bence portakalı yeme geç saatte yenen meyve yağ olarak depolaniyor. menun güzel afiyet olsunsabah 10.00
peynir, yumurta, yeşillik, domates, 1,5 dilim tahıl ekmeği
öğlen 15.00
3 yk karalahana, 3 yk sulu yoğurt, yarım portakal
akşam 19.00
balık, salata, 1 dilim tahıl ekmeği
az sonra yarım portakal yerim
1,5 lt su, 1 saat yürüyüş.
Bende eski yürüyüş ayakkabimi yikadim makinede evde spor yaparken kullanıyorum :)evde spor için için özel spor ayakkabım var. ara ara zor .buldum. ayakkabı dünyası gibi ev. neyi nereye koyduğumu bilmiyorum. ama nihayet buldum.
beni en iyi yeşilçay çözüyor canım. bu aralar da nedense az içiyorum. düzenli içtiğim zaman hem ödem sorunum çok az oluyor hemde metabolizmamı hızlandırıyor, tok tutuyor.... yani anlayacağın faydası çok.abla bahar sanirim ödem suyu tarifi vemisti onu denedinmi hic
Yok abla yemedim evdekiler pastalari götürdü bende kedi gibi izledimarada birşey yemedin mi? gayet güzel
O zaman tekrar başlaman lazim yesilcaya abla :)beni en iyi yeşilçay çözüyor canım. bu aralar da nedense az içiyorum. düzenli içtiğim zaman hem ödem sorunum çok az oluyor hemde metabolizmamı hızlandırıyor, tok tutuyor.... yani anlayacağın faydası çok.
iyi yapmışsın canım. evde de lessliede, zumbada , trambolinde ayakkabı gerekiyor. napalım.abla bence portakalı yeme geç saatte yenen meyve yağ olarak depolaniyor. menun güzel afiyet olsun
Bende eski yürüyüş ayakkabimi yikadim makinede evde spor yaparken kullanıyorum :)
o çok kötü bakYok abla yemedim evdekiler pastalari götürdü bende kedi gibi izledim
valla başlamayı düşünüyorum. beni çok etkiliyor. canım kahve istedi de şimdi. ama yarından itibaren düzenli başlayayım olmazsa.O zaman tekrar başlaman lazim yesilcaya abla :)
Aynen abla :)iyi yapmışsın canım. evde de lessliede, zumbada , trambolinde ayakkabı gerekiyor. napalım.
sorma abla yaao çok kötü bak
Bence sabahtan başla ablavalla başlamayı düşünüyorum. beni çok etkiliyor. canım kahve istedi de şimdi. ama yarından itibaren düzenli başlayayım olmazsa.
ayyy lesslie yapayım diyodum. yayıldım oturuyorum
Kalk abla kalk başla leslieye :)en iyisi gidip kendime bir kahve yapayım. kimsecikler yok burada nasılsa
beyaz peynir bitmiş oyüzden ondan yedim ama sporu yaptım ya bir etki etmez kesinliklekız ekmek yok kaçamak yok olur o kadar :) sagol canim ama izleyemedik teyzemler geldi
Doktor strange izlicektik canım suan vizyonda gidemedim çok istiyorumsöylemesi ayıp tam marvel hayraniyimda
kız bu lafa ne güldüm yaa
Aynen müzik bana da iyi gelir canım acayip moda sokuyor insani
sinavin nasil gecti tatlim
Hadi ins canim
abla bahar sanirim ödem suyu tarifi vemisti onu denedinmi hic
oh masallah canim bende yarın jilliana geri baslicam
Dileğim olmamis ki amasabah kaşar varmış bide neyse toparlarsin kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım akşam ekmek olmasa da olurmus
afiyet olsun canım kuruyemiş yağlı olduğu için erken saatte yemen daha iyi :)iyi akşamlarkızlar menumuyazam
sabah10:00
1yumurta 3cevuz 4dal marul
2yK tulum peynir domates
ara
yarım armut Y2K yoğurt
öğle14.00
4yk h. et 4yk makarna
salata yoğurt
akşam 18:30
4yk h. et
salata yoğurt 2catal Menemen
ara19:45
1 avuc findik
4 cam fıstığı
su 3lt
spor 30 dk jillian 15 dk cardio
Inş dileğim :)beyaz peynir bitmiş oyüzden ondan yedim ama sporu yaptım ya bir etki etmez kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?