Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de önceden simit poğaca börek falan yerdim. ama uzun süredir yemiyorum. normal kahvaltı yapıyorum. işyerine tupperware içinde götürüyorum. öğleni de yanıma alıyorum. iyi oluyor.

aferin benim gülüşüme listeye de girdin göster kendini
sınav nasıl geçti

Bugin uyanır uyanmaz müzikle başlamak hem moral olarak çok iyi geldi hemde daha enerjik hissediyorum ya uzun zamandır müzikten ayrı kaldım onun etkisi var yada müzik ruha gerçekten iyi geliyor
bende çok severim iş yaparken dinlemeyi helede

benim içinde geçerli su dilek uc kg veremesin takımın girişine ascam onu kulaklarından Fitt_anne
kekliğim vücudumu tanıyosam bana kazık atmaz yeterki boğazım dursun spor yapayım vermezsem diğer takımlara özellikle malum takımlara ifşa edebilirsin beni:)

3 kilo mu bu nasıl hedeff dilekkkk çocuk doğurman lazm imkansız gibi
Poni can iki haftadır çok yedim diyete sadık kalamadım bunun metoyu canlndıracağını düşünüyorum sporda yapınca etki edecek ya üç kilo çok değil ki 5de 5le sende vermiştin

bacım atlattım gibi sınavı kızla beraber yedim tabağımı, pide yaptırmışlar çok iyi oldu bu benim için pastayla pidenin yarısını kıza yedirdim sporlada eriticrm şimdi

kız ekmek yok kaçamak yok olur o kadar :) sagol canim ama izleyemedik teyzemler geldi
Doktor strange izlicektik canım suan vizyonda gidemedim çok istiyorum söylemesi ayıp tam marvel hayraniyimda
Hedefleri not aldım bi tutturmayı cuma yüzüne vurcam

3 kilo mu bu nasıl hedeff dilekkkk çocuk doğurman lazm imkansız gibi
kız bu lafa ne güldüm yaa
Bugin uyanır uyanmaz müzikle başlamak hem moral olarak çok iyi geldi hemde daha enerjik hissediyorum ya uzun zamandır müzikten ayrı kaldım onun etkisi var yada müzik ruha gerçekten iyi geliyor
Aynen müzik bana da iyi gelir canım acayip moda sokuyor insani
sinavin nasil gecti tatlim
Günaydın güne güzel başladım öğlen yemeğinde gayet iyiydi devamı gelecek inş bu hafta çok güzel olmalı
Hadi ins canim
gece iyi uyumuşum. kendime geldim. ama sabah bir kalktım elim ayağım şiş. napıcam bu ödemi bilmiyorum. yürüyüş yaptım.şimdi daha gerçi.
abla bahar sanirim ödem suyu tarifi vemisti onu denedinmi hic
15dk cardio 30 dk jillian yapıldı pert oldum gidip duşalayım görüşürüz
oh masallah canim bende yarın jilliana geri baslicam
Dileğim olmamis ki ama sabah kaşar varmış bide neyse toparlarsin kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım akşam ekmek olmasa da olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…