- 30 Kasım 2014
- 30.088
- 132.632
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.841
ben de önceden simit poğaca börek falan yerdim. ama uzun süredir yemiyorum. normal kahvaltı yapıyorum. işyerine tupperware içinde götürüyorum. öğleni de yanıma alıyorum. iyi oluyor.Kızlarr selamm
Sabah kalktım bir kutu süt içtim sınava gittim
Kadıköyde indim modaya yürüdüm aslında tranvaya binebilirdim ama binmedim 15 dk giderken 15 dk dönüşte yürüdüm hemde mis gibi deniz havası aldım
Eve geldim eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış
Evi toparladım birazda kestirdim şimdi birazcık nar yiycem
Akşamada kurufasulye yapcam
Bende durumlar böyle
Normalde sabah poğoça simit tost ne bulursam yerdim ama yemedim
öyleyse ben günde 3 öğün masaj yaptırayımMasajla ödem mi gidermiş, daha neler duyucm
kız rakip masajlafalanödem atıp elimden kurtulacani saniyosan yanıliyorsun jillianinbeni pert ettiği gibi pert edecem seni gardini iyi alöyleyse ben günde 3 öğün masaj yaptırayımiyi olur valla
bak beni gaza getirmekız rakip masajla falan ödem atıp elimden kurtulacani saniyosan yanıliyorsun jillianin beni pert ettiği gibi pert edecem seni gardini iyi al
kesinlikle canım hedef 1.lik her elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsınGünaydın güne güzel başladım öğlen yemeğinde gayet iyiydi devamı gelecek inş bu hafta çok güzel olmalı
aferin benim gülüşüme listeye de girdin göster kendiniKızlarr selamm
Kadıköyde indim modaya yürüdüm aslında tranvaya binebilirdim ama binmedim 15 dk giderken 15 dk dönüşte yürüdüm hemde mis gibi deniz havası aldım
Bende durumlar böyle
bende çok severim iş yaparken dinlemeyi heledeBugin uyanır uyanmaz müzikle başlamak hem moral olarak çok iyi geldi hemde daha enerjik hissediyorum ya uzun zamandır müzikten ayrı kaldım onun etkisi var yada müzik ruha gerçekten iyi geliyor
kekliğim vücudumu tanıyosam bana kazık atmaz yeterki boğazım dursun spor yapayım vermezsem diğer takımlara özellikle malum takımlara ifşa edebilirsin beni:)
68,4kadar rahat veririm gerisi biraz zor ama imkansız değilFitt_anne dilek yapar yapar yerleşmemiş kilo hemencik gider
Poni can iki haftadır çok yedim diyete sadık kalamadım bunun metoyu canlndıracağını düşünüyorum sporda yapınca etki edecek ya üç kilo çok değil ki 5de 5le sende vermiştin3 kilo mu bu nasıl hedeff dilekkkk çocuk doğurman lazm imkansız gibi
vur kuz elimi maşalı biri lazım takıma zati:)Hedefleri not aldım bi tutturmayı cuma yüzüne vurcam
bacım atlattım gibi sınavı kızla beraber yedim tabağımı, pide yaptırmışlar çok iyi oldu bu benim için pastayla pidenin yarısını kıza yedirdim sporlada eriticrm şimdigelmiş geçmiş olsun çok sevindim mefkusum Rabbim yasatmasin bir daha. İyi olsun evlatlarimiz her daim.
Çok tehlikeli birgün
bugün tehlike kol geziyor 9. Takımda, aman dikkat tatlım
bize de öğretirsin artık
Bence hayatımızda keşke ler olmamalı tekrar deneyebilirsin yapabilirsin.
Ayy sende mi pastalara bakişicaksin çok fena
oo iyi seyirler ne izliyceksiniz?
5 te 5 mi yapıcaksn canm sendePoni can iki haftadır çok yedim diyete sadık kalamadım bunun metoyu canlndıracağını düşünüyorum sporda yapınca etki edecek ya üç kilo çok değil ki 5de 5le sende vermiştin
Canım geçmiş olsunben yürüyüş yapıcam ayak baş parmağımda dolama çıkmış acısına rağmen yapıcam N Nilyyyaaannn rakibem dişli sporsuz, geçemem onu
O neymiş ki5 te 5 mi yapıcaksn canm sende
kız ekmek yok kaçamak yok olur o kadar :) sagol canim ama izleyemedik teyzemler geldiBu akşam hepimiz büyük bi sınav vericez desene canım
Ay utandım valla baya actim canım ya protein diye de çekinmeden yedim
sağol canım henüz karar vermedim napcama oturdum çizgi film izliyoruz
iyi seyirler canım
Doktor strange izlicektik canım suan vizyonda gidemedim çok istiyorumgelmiş geçmiş olsun çok sevindim mefkusum Rabbim yasatmasin bir daha. İyi olsun evlatlarimiz her daim.
Çok tehlikeli birgün
bugün tehlike kol geziyor 9. Takımda, aman dikkat tatlım
bize de öğretirsin artık
Bence hayatımızda keşke ler olmamalı tekrar deneyebilirsin yapabilirsin.
Ayy sende mi pastalara bakişicaksin çok fena
oo iyi seyirler ne izliyceksiniz?
Hedefleri not aldım bi tutturmayı cuma yüzüne vurcam
kız bu lafa ne güldüm yaa3 kilo mu bu nasıl hedeff dilekkkk çocuk doğurman lazm imkansız gibi
Aynen müzik bana da iyi gelir canım acayip moda sokuyor insaniBugin uyanır uyanmaz müzikle başlamak hem moral olarak çok iyi geldi hemde daha enerjik hissediyorum ya uzun zamandır müzikten ayrı kaldım onun etkisi var yada müzik ruha gerçekten iyi geliyor
sinavin nasil gecti tatlimKızlarr selamm
Bende durumlar böyle
Hadi ins canimGünaydın güne güzel başladım öğlen yemeğinde gayet iyiydi devamı gelecek inş bu hafta çok güzel olmalı
abla bahar sanirim ödem suyu tarifi vemisti onu denedinmi hicgece iyi uyumuşum. kendime geldim. ama sabah bir kalktım elim ayağım şiş. napıcam bu ödemi bilmiyorum. yürüyüş yaptım.şimdi daha gerçi.
oh masallah canim bende yarın jilliana geri baslicam15dk cardio 30 dk jillian yapıldı pert oldum gidip duşalayım görüşürüz
Dileğim olmamis ki amaselam kızlar menumu yazayım
11.00 bir dilim tam buğday ekmek
2 parça kaşar
1tabak menemen
5 zeytin
bol yeşillik
4:00 yarım pide salata, 4tqne yaprak sarması
2,5lt su 3 bardak bitki çayı 1saat yürüş
akşam acıkırsam süt içerim
Afiyet olsun canım akşam ekmek olmasa da olurmusMenümm
Sabah 7:40
1 kutu süt
Kahvaltı 12:00
Menemen, salatalık, az tulum peyniri, 4 zeytin
1 dlm tb ekmek
Ara 14:30
Çeyrek nar
Akşam 18:00
1 tabak etli kurufasulye, salata
1 tane kornişon turşu, 1 dlm ekmek
1,5 lit su
40 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?