Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilerek yapiyorsan sıkıntı yok zaten beybi. dikkatimi çekti ondan dedim. mesela sabah istahsiz olunca az yeniyor ya aksamda bu sefer cok yeniyor dogal olarak aklima o geldi ondan yani.bende nasıl bakiyorsam menulere iki günlük menüyü takibe almışım : D

bencede iyi atlatmışsın, yarında Kaçamaksız olursa pazartesi eksiyi göeürsün

2 gündur kasıtlı yaptım canım mantıklı mı oldu bilmiyorum ama atlattım bakalım yarın normale döner menulerim

Ay maşallah mervem çocuklar uykusuz kalınca insan çok zorlanıyor maalesef bol bol oku canım
Hep okumaya calisiyorum canimda böyle huysuzluk yaptığında nedense hep en son aklıma geliyor okumak ilk gelmesi gerekirken nazar oyle bisey ki iyi gozlede baksan seviyor en çok anne babanın degiyormus

canım benim umarım gönlünce olur herşey

ben yürüyüş yapıcam ayak baş parmağımda dolama çıkmış acısına rağmen yapıcam N Nilyyyaaannn rakibem dişli sporsuz, geçemem onu
Vayy dilekcim supersın. Benim yok spor malum misafirler yaparım yaparım diye çok ümitlendim lakin anca kalktılar. Yapamadım şimdi yatıcam başım agrıyor midem bulanıyor.

Çok iyisin Gülşah maşallah

Sabah
2 yumurtadan yapılmış unsuz kuymak yağı azdı marul 3 kayısı 2 erik 4 badem
Akşam bir kır pidesi hamuru inceydi salata 2 kutu ayran
Ara 2 -3 kaşık yoğurt
3.lt su
bu kadar gezmeye gene iyi kapatmışsın günü aferin benim arkadaşıma

Bende balık istiyorum ahh birileri pişirmede yesem

Bence iyi yapmışsın canim. bi yere gideceğim zaman bende deneyebilirim dicem ama artık istesemde cok yiyemiyorum azalta azalta mide küçüldü
En güzeli canım benim midenin hiç kuculecegini sanmıyorum önce gözüm doymali benim
Aynen öyle diyorlar canım. onun için ailenin daha çok dikkat etmesi lazim.
Cok şey yapmiyordum ama artik hani o kadar kolay degmez diye dusunuyordum ama simdi tam tersi
Vayy dilekcim supersın. Benim yok spor malum misafirler yaparım yaparım diye çok ümitlendim lakin anca kalktılar. Yapamadım şimdi yatıcam başım agrıyor midem bulanıyor.
geçmiş olsun canım iyi uykular Allah dinlendirsi

GöÜmden uyku akıyor ama geçmişi bitirilen öyle yatayım. Numarada menümü yazayım

Sabah 10.00
2.5 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık

Öğlen 14.00
1 tabak barbunya

Akşam 18.00
1 tabak barbunya

Akşam 21.00
Misafirlere ayıp olmasın diye 1 lokma börek
1 lokma kurabiye( arkadaş getirmiş ) tereyağlı yapmış midem bulandı Zaten söylemesi ayıp istifa ettim

Spor yok
Sıvı 1.5 lt su

Sen güzel atlatmışsın canm akşam yemeği niyetine olmus

Çok karışmış bu kadar çeşit tadını alamam ben :))) afiyet olsun az az olmuş güzel olmuş.

Bence de kazası belası atlatmışsın tebriks afiyet olsun.

Yok elifim kaşar değil beyaz peynir kaşar bayadir yemedim
o zaman mikemmel

Afiyet olsun elifim aksam ekmek olmasa da olurmus ama saati iyi dengelemissin sorun olmaz canım
balığı ekmeksiz yediğimi düşünemiyorum baby. Ayça kaya yapıyorum ya sözde 4 ekmek hakkim var ona dayanarak rahat yedim yoksa 1 olurdu o ekmek sayısı.

elifim sporla telafi etmişimdir inşallah.
dolama ilk defa başıma geliyor soğan iyi gelirmiş diye duydum yapıyım geçmezsw
eltimin parmağında oldu uyuşturup kestiler orayı çok ağrısı vardi hiç unutmam dene bakım çözüm olur inşallah.

Benim kiz çok sukur uyku yoluna girdi nazar dualarını okudum anca sakinledi 3 gecedir cildirtiyordu beni meğer kuzuma nazar degiyormus
ahh Kıyamam pamuğuma

Sen varya elif ne tatli insansin,yesilsarmasikk ben,baban nasil canim nerdesin simdi
Ayy canım ya nerelerdesin kız sen dayak yiycen benden ne işin var 10. Takımda niye buraya gelmedin

Geçmiş olsun canım benimde mide almıyor kurabiye falan artık bulantı oluyor. Barbunya yi çok tuketmissin tartıya yakın zamanlarda dikkat et tüketme. O ısırıklarını görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…