- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.901
Haaakız şimdi misafirlikte ne yemek yaptığını bilmediğim için bide ilk tanışma olduğu için gündüzü hafif tutmak istedim o konuda haklisin iki gündür sabahlarim az oluyor akşamlarim da geç saatlerde oluyor pazartesi bakalım ne olacak
bencede iyi atlatmışsın, yarında Kaçamaksız olursa pazartesi eksiyi göeürsünKızlar ancak gelebildim menulerde ufak kacamsklar var ama dozu ayarlanmış :)
yarın annemler gelecek ev heryerde doğum gününü ucuz anlattığımı dusunuyorum menüye birde siz yorum yaoin bakalim
Sabah(10:00)
1dkm ekmek
1yum 1dlm peynir roka
Öğle(13:00)
5kofte salata
1/2 bardak ayran
Akşam(19:00)
1yk makarna salatası
2mercimek köftesi
4yaprak sarma
Su:2lt
2 gündur kasıtlı yaptım canımBilerek yapiyorsan sıkıntı yok zaten beybi. dikkatimi çekti ondan dedim. mesela sabah istahsiz olunca az yeniyor ya aksamda bu sefer cok yeniyor dogal olarak aklima o geldi ondan yani.bende nasıl bakiyorsam menulere iki günlük menüyü takibe almışım: D
güzel taktikakşam bi yere gidicem zaman özellikle az yiyorum canım her ihtimale karşı tedbir olsun diye bu akşam çok kacirdigimi dusunmuyorum
Ay maşallah mervem çocuklar uykusuz kalınca insan çok zorlanıyor maalesefBenim kiz çok sukur uyku yoluna girdi nazar dualarını okudum anca sakinledi 3 gecedir cildirtiyordu beni meğer kuzuma nazar degiyormus
Hep okumaya calisiyorum canimda böyle huysuzluk yaptığında nedense hep en son aklıma geliyor okumak ilk gelmesi gerekirken nazar oyle bisey ki iyi gozlede baksan seviyor en çok anne babanın degiyormusAy maşallah mervem çocuklar uykusuz kalınca insan çok zorlanıyor maalesefbol bol oku canım
canım benim umarım gönlünce olur herşeyArkadaslar iyi geceler,ben eda nick degistirdim. kendime gore zor ve yogun gunler gecirdim sayfalarca biriken gecmisi okuyamadim,kendimi yemege verdim bildiginiz,kiloda aldim. herseye sifirdan baslamak istedim. Icime kuskunluk bana yakismazdi. gruplara baktim ve bugun 10. grupta denemeye basladim. hilal mesaj atinca utandim zaten bayadir yazamiyodum bu yuzden haber vermedim. anladimki hata yapmisim. hakkinizi helal edin,insallah hepimiz mutlu oluruz. basta ablam @mefkurem olmak uzere guzel ginlu guzel insan, @berilceee cok vakit geciremesekte sana kaptanim yuregi buyuk insan,ve sizlere tesekur ederim. hakkinizi helal edin. anlayin beni nolur
Bence iyi yapmışsın canim. bi yere gideceğim zaman bende deneyebilirim dicem ama artık istesemde cok yiyemiyorum azalta azalta mide küçüldü2 gündur kasıtlı yaptım canımmantıklı mı oldu bilmiyorum ama atlattım bakalım yarın normale döner menulerim
Aynen öyle diyorlar canım. onun için ailenin daha çok dikkat etmesi lazim.Hep okumaya calisiyorum canimda böyle huysuzluk yaptığında nedense hep en son aklıma geliyor okumak ilk gelmesi gerekirken nazar oyle bisey ki iyi gozlede baksan seviyor en çok anne babanın degiyormus
Cok tesekurler dilekcimcanım benim umarım gönlünce olur herşey
Vayy dilekcim supersın. Benim yok spor malum misafirler yaparım yaparım diye çok ümitlendim lakin anca kalktılar. Yapamadım şimdi yatıcam başım agrıyor midem bulanıyor.ben yürüyüş yapıcam ayak baş parmağımda dolama çıkmış acısına rağmen yapıcam N Nilyyyaaannn rakibem dişli sporsuz, geçemem onu
Çok iyisin Gülşah maşallahMenümm
Sabah 7:40
1 kutu süt
Kahvaltı 12:00
Menemen, salatalık, az tulum peyniri, 4 zeytin
1 dlm tb ekmek
Ara 14:30
Çeyrek nar
Akşam 18:00
1 tabak etli kurufasulye, salata
1 tane kornişon turşu, 1 dlm ekmek
1,5 lit su
40 dk yuruyus
bu kadar gezmeye gene iyi kapatmışsın günü aferin benim arkadaşımaSabah
2 yumurtadan yapılmış unsuz kuymak yağı azdı marul 3 kayısı 2 erik 4 badem
Akşam bir kır pidesi hamuru inceydi salata 2 kutu ayran
Ara 2 -3 kaşık yoğurt
3.lt su
Bende balık istiyorum ahh birileri pişirmede yesemsabah 10.00
peynir, yumurta, yeşillik, domates, 1,5 dilim tahıl ekmeği
öğlen 15.00
3 yk karalahana, 3 yk sulu yoğurt, yarım portakal
akşam 19.00
balık, salata, 1 dilim tahıl ekmeği
az sonra yarım portakal yerim
1,5 lt su, 1 saat yürüyüş.
Tebrikler canım bence güzel menü olmusMenum
Sabah 11
Sucuklu peynirli omlet (sucuk memleketten geliyor market sucugu degil)
Bir dilim çavdar ekmeği
Domates
Akşam 18:30
Bir tabak peynirli mantar
Yarım dilim tb ekmeği
Su 2 ye yakın
Spor 1 saat 15 dk yürüyüş
En güzeli canım benim midenin hiç kuculecegini sanmıyorum önce gözüm doymali benimBence iyi yapmışsın canim. bi yere gideceğim zaman bende deneyebilirim dicem ama artık istesemde cok yiyemiyorum azalta azalta mide küçüldü
Cok şey yapmiyordum ama artik hani o kadar kolay degmez diye dusunuyordum ama simdi tam tersiAynen öyle diyorlar canım. onun için ailenin daha çok dikkat etmesi lazim.
geçmiş olsun canım iyi uykular Allah dinlendirsiVayy dilekcim supersın. Benim yok spor malum misafirler yaparım yaparım diye çok ümitlendim lakin anca kalktılar. Yapamadım şimdi yatıcam başım agrıyor midem bulanıyor.
Sen güzel atlatmışsın canm akşam yemeği niyetine olmusKızlar ancak gelebildim menulerde ufak kacamsklar var ama dozu ayarlanmış :)
yarın annemler gelecek ev heryerde doğum gününü ucuz anlattığımı dusunuyorum menüye birde siz yorum yaoin bakalim
1dkm ekmek
1yum 1dlm peynir roka
5kofte salata
1/2 bardak ayran
1yk makarna salatası
2mercimek köftesi
4yaprak sarma
Çok karışmış bu kadar çeşit tadını alamam ben :))) afiyet olsun az az olmuş güzel olmuş.İyi geceler kızlar
Menum
KAHVALTI(11-12 arası sanırım hatırlamıyorum)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
Yoğurt karışımı(4 yk yoğurt ,1 salatalık , dereotu)
AKŞAM(20:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 küçük köfte
2 yk yoğurtlu kırmızı biber közlemesi
1 yk mantar sote
1 yk ıspanak
3 yk marul salatası
SIVI : 1,5 lt den sonrasını sayamadim
2 kupa yeşil çay
1 çay bardağı çay
Bence de kazası belası atlatmışsın tebriks afiyet olsun.Kızlar ancak gelebildim menulerde ufak kacamsklar var ama dozu ayarlanmış :)
1dkm ekmek
1yum 1dlm peynir roka
5kofte salata
1/2 bardak ayran
1yk makarna salatası
2mercimek köftesi
4yaprak sarma
o zaman mikemmelYok elifim kaşar değil beyaz peynir kaşar bayadir yemedim
balığı ekmeksiz yediğimi düşünemiyorum baby. Ayça kaya yapıyorum ya sözde 4 ekmek hakkim var ona dayanarak rahat yedim yoksa 1 olurdu o ekmek sayısı.Afiyet olsun elifim aksam ekmek olmasa da olurmus ama saati iyi dengelemissin sorun olmaz canım
eltimin parmağında oldu uyuşturup kestiler orayı çok ağrısı vardi hiç unutmamelifim sporla telafi etmişimdir inşallah.
dolama ilk defa başıma geliyor soğan iyi gelirmiş diye duydum yapıyım geçmezsw
ahh Kıyamam pamuğumaBenim kiz çok sukur uyku yoluna girdi nazar dualarını okudum anca sakinledi 3 gecedir cildirtiyordu beni meğer kuzuma nazar degiyormus
Ayy canım yaSen varya elif ne tatli insansin,yesilsarmasikk ben,baban nasil canim nerdesin simdi
Geçmiş olsun canım benimde mide almıyor kurabiye falan artık bulantı oluyor. Barbunya yi çok tuketmissin tartıya yakın zamanlarda dikkat et tüketme. O ısırıklarını görmüyorum.GöÜmden uyku akıyor ama geçmişi bitirilen öyle yatayım. Numarada menümü yazayım
Sabah 10.00
2.5 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen 14.00
1 tabak barbunya
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
Akşam 21.00
Misafirlere ayıp olmasın diye 1 lokma börek
1 lokma kurabiye( arkadaş getirmiş ) tereyağlı yapmış midem bulandı Zaten söylemesi ayıp istifa ettim
Spor yok
Sıvı 1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?