- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.921
Edacım önemli olan nerde olduğu değilArkadaslar iyi geceler,ben eda nick degistirdim. kendime gore zor ve yogun gunler gecirdim sayfalarca biriken gecmisi okuyamadim,kendimi yemege verdim bildiginiz,kiloda aldim. herseye sifirdan baslamak istedim. Icime kuskunluk bana yakismazdi. gruplara baktim ve bugun 10. grupta denemeye basladim. hilal mesaj atinca utandim zaten bayadir yazamiyodum bu yuzden haber vermedim. anladimki hata yapmisim. hakkinizi helal edin,insallah hepimiz mutlu oluruz. basta ablamMefkurem olmak uzere guzel ginlu guzel insan, @berilceee cok vakit geciremesekte sana kaptanim yuregi buyuk insan,ve sizlere tesekur ederim. hakkinizi helal edin. anlayin beni nolur
Sağol canımTebrikler canım bence güzel menü olmus
Ay oda iyi degil ki kuzum ya az yemekten kilo vermem azaldı isteEn güzeli canım benim midenin hiç kuculecegini sanmıyorum önce gözüm doymali benim
Cok şey yapmiyordum ama artik hani o kadar kolay degmez diye dusunuyordum ama simdi tam tersi
geçmiş olsun canım iyi uykular Allah dinlendirsi
Afiyet olsun canım yarın sporla telafi edersin gene iyi atlatmissinGöÜmden uyku akıyor ama geçmişi bitirilen öyle yatayım. Numarada menümü yazayım
Sabah 10.00
2.5 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen 14.00
1 tabak barbunya
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
Akşam 21.00
Misafirlere ayıp olmasın diye 1 lokma börek
1 lokma kurabiye( arkadaş getirmiş ) tereyağlı yapmış midem bulandı Zaten söylemesi ayıp istifa ettim
Spor yok
Sıvı 1.5 lt su
Sağol elifimÇok karışmış bu kadar çeşit tadını alamam ben :))) afiyet olsun az az olmuş güzel olmuş.
Bence de kazası belası atlatmışsın tebriks afiyet olsun.
o zaman mikemmel
balığı ekmeksiz yediğimi düşünemiyorum baby. Ayça kaya yapıyorum ya sözde 4 ekmek hakkim var ona dayanarak rahat yedim yoksa 1 olurdu o ekmek sayısı.
eltimin parmağında oldu uyuşturup kestiler orayı çok ağrısı vardi hiç unutmamdene bakım çözüm olur inşallah.
ahh Kıyamam pamuğuma
Ayy canım yanerelerdesin kız sen dayak yiycen benden ne işin var 10. Takımda niye buraya gelmedin
Geçmiş olsun canım benimde mide almıyor kurabiye falan artık bulantı oluyor. Barbunya yi çok tuketmissin tartıya yakın zamanlarda dikkat et tüketme. O ısırıklarını görmüyorum.
valla yatana kadar 3 oluyordur elifim menüyü genelde erken yazıyorum ya ondan az gibi geliyor :) iyi geceler canimKizlar dikkatimi çekti bircogumuz suyu az tüketiyoruz, su Başımızın tacı hele diyetteyk en. Hepinizi günlük en az 2 litre su içmeye davet ediyorumöpüldünüz canlar.
Iyi geceler canimKızlar iyi geceler yarın gorusmek üzere Allah 'a emanetsiniz
Tatlım ne hakkı helal olsun herkes istediği grupta yarışabilir nerde basariyorsan orda ol canım bazen yenilik iyidir bol kilo vermelerArkadaslar iyi geceler,ben eda nick degistirdim. kendime gore zor ve yogun gunler gecirdim sayfalarca biriken gecmisi okuyamadim,kendimi yemege verdim bildiginiz,kiloda aldim. herseye sifirdan baslamak istedim. Icime kuskunluk bana yakismazdi. gruplara baktim ve bugun 10. grupta denemeye basladim. hilal mesaj atinca utandim zaten bayadir yazamiyodum bu yuzden haber vermedim. anladimki hata yapmisim. hakkinizi helal edin,insallah hepimiz mutlu oluruz. basta ablamMefkurem olmak uzere guzel ginlu guzel insan, @berilceee cok vakit geciremesekte sana kaptanim yuregi buyuk insan,ve sizlere tesekur ederim. hakkinizi helal edin. anlayin beni nolur
Güzel canim afiyet.Menüm
Saat 9
2 ceviz geceden suya koyulmus
Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Yeşillik
Domates
Saat 18
400 gram fırın da hamsi
Salata
2 dilim tam bugday
Su 2 litre
Spor yok.
geçmiş olsun aycamGöÜmden uyku akıyor ama geçmişi bitirilen öyle yatayım. Numarada menümü yazayım
Sabah 10.00
2.5 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen 14.00
1 tabak barbunya
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
Akşam 21.00
1 lokma kurabiye( arkadaş getirmiş ) tereyağlı yapmış midem bulandı Zaten söylemesi ayıp istifa ettim
Spor yok
Sıvı 1.5 lt su
Cok tesekurler canimTatlım ne hakkı helal olsun herkes istediği grupta yarışabilir nerde basariyorsan orda ol canım bazen yenilik iyidir bol kilo vermeler
geçmiş olsun canımGöÜmden uyku akıyor ama geçmişi bitirilen öyle yatayım. Numarada menümü yazayım
Sabah 10.00
2.5 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen 14.00
1 tabak barbunya
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
Akşam 21.00
Spor yok
Sıvı 1.5 lt su
kızima yedirme çabasında olunca canın yemekler arası baya uzun oluyor o yüzden pek karışık olmadı banaÇok karışmış bu kadar çeşit tadını alamam ben :))) afiyet olsun az az olmuş güzel olmuş.
Bence de kazası belası atlatmışsın tebriks afiyet olsun.
o zaman mikemmel
balığı ekmeksiz yediğimi düşünemiyorum baby. Ayça kaya yapıyorum ya sözde 4 ekmek hakkim var ona dayanarak rahat yedim yoksa 1 olurdu o ekmek sayısı.
eltimin parmağında oldu uyuşturup kestiler orayı çok ağrısı vardi hiç unutmamdene bakım çözüm olur inşallah.
ahh Kıyamam pamuğuma
Ayy canım yanerelerdesin kız sen dayak yiycen benden ne işin var 10. Takımda niye buraya gelmedin
Geçmiş olsun canım benimde mide almıyor kurabiye falan artık bulantı oluyor. Barbunya yi çok tuketmissin tartıya yakın zamanlarda dikkat et tüketme. O ısırıklarını görmüyorum.
orasida öyle canım hedefe yaklaştıkça da zor gidiyorSağol canım
Ay oda iyi degil ki kuzum ya az yemekten kilo vermem azaldı iste
Afiyet olsun canım yarın sporla telafi edersin gene iyi atlatmissin
Sağol elifim
valla yatana kadar 3 oluyordur elifim menüyü genelde erken yazıyorum ya ondan az gibi geliyor :) iyi geceler canim
Iyi geceler canim
Günaydın iyi pazarlar gençler
İyi pazarlar dun gece film izledim ikide yattım 8de kalk borusu çaldı allahtan gece fmdi geri yattı bide sallatmadi filan istese daha kotu olurdum birazdan annemler gelecek opuldunuz
Günaydın kızlar. Midem hala çok kötü. Tereyağı maf etti beni. İnş en kısa zamanda toplarım
günaydın kızlarGünaydın herkese dün moral tavandi bugün yerlerdene dengesizim
Kahvaltilarini hazırladım geçtim yatak odasına 2 ,80 yatiyorum
Evet canımgeçmiş olsun canım
kızima yedirme çabasında olunca canın yemekler arası baya uzun oluyor o yüzden pek karışık olmadı bana
orasida öyle canım hedefe yaklaştıkça da zor gidiyor
sütçü dedinde benimde dolapta sütüm gece getirdi eşim pişirmediydim onu koyum ocağa hemenAnnemler hala gelmedi sütçü bekliyormuş (annemin sutcuden alıyorum sutu yoğurt ve peynir icin ) bende kahvaltı yaptım artık cok acikmistim
rakibem bugün iyi bir atak yapman lazım yoksa arkamda kalıp tozumu yutmskla kalacaksın:))Vayy dilekcim supersın. Benim yok spor malum misafirler yaparım yaparım diye çok ümitlendim lakin anca kalktılar. Yapamadım şimdi yatıcam başım agrıyor midem bulanıyor.
napim baharim en azindan haber verilebilirCurukElma hilal sen niye gidip takımları basiyon uye kontrolü yapiyom bakiyim.bazen gerçekten geçmişi bırakmak ister duymamak ister gormemek ister yeniden başlamak ister
Kız kahvaltıya geleceklerdi dimi geç kalmışlar baya :/Annemler hala gelmedi sütçü bekliyormuş (annemin sutcuden alıyorum sutu yoğurt ve peynir icin ) bende kahvaltı yaptım artık cok acikmistim
Günaydın dileğim 15 gün baya uzunmus ya getirirler ins bugün :/günaydın kızlar huzurlu mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için inşallah
benim halılar gelicek 15gün oldu vereli deli ettiler beni bidaha kesinlikle vermem bu firmaya.trmizlik yapıp halıları mı serecem bu gün lahana çorbası yapıp onu içicem detoksu una birebir uyumam ben kahvaltısız yapamam iki kilo vericem diye:) öğle akşamı onla geçirsem kafi bana
rakip siniz diye şimdiden psikolojik savaş yapıyor bir ayda 10 kilo bile verenler var olabilir demen iyi olmamış bakalım sonuç ne olcak başarılarOlabilir tabi ama gene de elimden geleni yapacağım. Ya nasip. Övgün için de teşekkürler.
bu hafta sonu ikimizde çok yoğunuz hafta içi yakanı bırakmamEn iyisini yaparsıncök tepesine
Ben eve yeni geldim canim yazacağım birazdan
Menü güzel sınavda başarılar
Abla o zaman onlar karar versin
Menude güzel sporda
Kaçamak yok ama full kahvaltı
Benimdekabızlık olmayacagini bilsem full kahvaltı ile yaşarım o yuzden konfleksli menü cok zorladı yiyesim gelmedi peynir yum olmadan doymuyorum
Afiyet olsun canım güzel menü
evet canım ben seni yanlış etiketleyince gulsahta yanlış devam etmiş sen bugun ki kilonu ve hedefini yaz ekleriz
saat 8 de biraz daha yeseydin kızMenü
Sabah(10:30)
1yum 1dlm peynir
Roka bolca
3zeytin
1dlm ekmek
Ara(12:00)
Activia
Öğle(15:00)
2ev kurabiyesi dün yapmıştım yemedim bugün yedim
1bardak süt
Akşam(17:00)
1ton baligi ile salata
1dlm ekmek
Ara(20:00)
3findik 1gun kurusu 1dlm armut çay misafirlikteydim karışık oldu
Su:2lt
bu tramboline yavaş yavaş ısınıyor ki alayım haklı olabilirsin benimde vertigom var iyice başım dönmeye başlarsa şimdilik dursunBenim beynim sallanır gerçi salonda iki defa kullandım ama öyle yarım saat falan ben gelemem öyle şeylere.
Afiyet olsun guzelSabah 8:30
1 yumurta haşlanmış
2 dilim ekmek
2 kk light süzme peynir
Öğle
200 g yoğurt
2 yk Bulgurlu pırasa yemeği
Ara
1.5 elma
Akşam
3 Çiçek karnıbahar kıymalı
100 g yoğurt
1/4 atom marul
3 lt su
70 d. Spor yapıldı.
canım kan gurubun A y sa hazmı zor olmuşturİyi geceler hanımlar eve anca geldik camasirlari asamamistim onları astım hemencecik geldim
Menüm
KAHVALTI(10:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Akşam(20:30)
1 avuç içi kadar et
1 köfte
1 küçük tavuk (derisiz)
1 lokma sucuk
4 küçük kuzu şiş
2 bardak ayran
Sıvı:3,5 lt su
1 bardak çay
1 maden suyu( hala iciyorum)
Bu arada gelir gelmez tartildim 89,7
Helvaya sık yiyen benim balık yiyince çok az alıyorumkaçamakcuma için diyelim
helvayı sıkyiyen senmiydin elifim biri vardudaçıkaramadım
biz gerçektençok yavasiz senle senin oldu galibaama benim daha hic 1,5 verdiğim bile olmadı ağır ağır nolcak bilmiyrm iki ay kaldı bende okula geri döncem ama yerimde sayıyorum aynada kendime ters ters bakmaktan bıktım artık ben kendimi sevmek istiyorum ama irade nerelere gitti bilmiyorum
ooo allahkolaylikversin galiba kalabalık misafir
ne biliyimbaya karışıkolmus
güzel yine harikasin iremim
o nasıl bi menu arkadaş akşam yemegine bak bütün et türlerini denemişin bide balık olayı eksik kalmayacakmis
canım Allah şifa versin üzüldümbende yatayimzaten kimse kalmamış benim kız fena hasta Boğazlar gitmiş ben bile actirinca ağzını görebiliyorum okadaryani bide su çiçeği çıkarıyor felaket huysuz oğlumdesen atom karınca aksama kadar arkamdan kitap tablet taşıyo ucak kedi gemi deyip duuruyo bi yemek yap bi kitaba bak bi ev süpur tekrar kitap tablet beynim döndü kızım dum kustu her yere yolluğun birini şimdi deterjanladim işlattim yarın yıkiycam inş . 15dk cardioyapabildim yatiyim. artık feci yorgunum hadi herkese iyi geceler
canim mercimek şişirdi mi genel olarak güzelmenum
11.00 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
yeşillik
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:00 bir fincan kahve
4gibi 1 haşlanmış patates 1elma
7;00 1tabak mercimek çorbası
1tabak tavuk yemeği
salata
1 büyük bardak yeşil çay 2lt su spor yok
Canlarim bu kahvede moringa ve reis hı mantarı var hem yaziflamaya hemde bağışıklık sistemini güçlendiriyor grip olduğum vakit Allahın izniyle şifa buluyorumÇok güzel menun afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü 4 u bir arada kahve nedir tatlım?
Afiyet olsun hersey çok güzel
Afiyet olsun canımcım.
pastanın severim senin afiyet olsun balım.
Afiyet olsun güzel olmuş karışık olsada
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım. Baya iyi yemişsin aksami
Afiyet olsun tatlım çok güzel menun.
yukarda yazdım canimKacamaklarda rağmen yine de eksiyi gormussun canim haftaya daha iyi olur kacamaksız sporlu
Sağol canım benim
kuzum ben ilk gece uyandığında mama vermedim eğer 5 -10dk içinde uykuya dalmazsa verdim onun dışında ikinci uyandığında mama verdim bu sekilde akşam 10 da yatardik 7-8 arası mama içerdi ama şimdi eser yok bu eski halimizden
Zilede yazsam çözüm bulamadım bi karşı komşum sağolsun hep tedbirlidir kapımı tiklatir millet apartmana giremez benim zile başar
Kiz spor yapmadan yediklerini düzene koyarsin sonra da sporla desteklersin
Afiyet olsun canm
Allah kolaylık versin canimcim
3 u 1 aradayi biliyorum da 4 ü1 nasil
Süper olmus
Dip kose bugun bende spor yapacak beden bırakmadı aksamda uzun zaman sonra disardaydik geç döndük spor bugün artık inş
afiyet olsun canm
Aman dikkat hemen sicak bii dus alsaydin hasta olmanı engeller kemiklerin ısınır
Tam bi cuma menüsü olmuş canm belki bu kaçamak iyi gelir gramla gitmen degisir
Ben bi programdan takip ediyorum oda iyi oluyor kiloma boyuma gore hesapliyor be kadar icmem gerektigini
Menü güzel olmuş canım
Allah yardımcın olsun tatlım
Afiyet olsun canım
Spor ve su süper
Canım akşam yicem diye gündüz hiç bisey yemedim akşam mangal tarzı bi yere gittik fazla yemicektim fazla söylemişler kalmasin diye yedim tabi özlemişimekmek başka bisey yrmedigim için ızgarada oldukları içinde gönül rahatlığıyla yedim
Afiyet olsun canm
aynen canım ama bir aydır bekliyorum çıkacaz diye ne zaman planlamak bi aksilik olup erteliyorduk gündüz bilerek gecistirdim cumanın rahatlığı da vardi
bende merak ediyorum ikinizde eşit konumdasiniz geçen hafta az verdin dilekte bir vakit ara verdikten sonra başladı bakalım sonuçlar nasıl olcak heyecanla bekliyoruzDılekcım menü güzel ama spor yok. Geçerim kız ben seni. Bide elma yemişsin meyve hemde 1 de nasılda yükseltmiştir o ınısulın
uyandın mı canımcadı misafirim var gece 2yatım nasıl yapam sporu bugün 1saat yürüş yapıyım da yarın eksiyle uyanayım güne
bende akşama ama sade çay içicem insgünaydın kızlar bugün de gezmelere gidiyorum akrabanın kızının yaş günü var ama yemiycem midem bulanıyor midem ağrıyor diyecem ama yemiycem:)
süper rakipler sizi çok sevdim yazışmalarinizibacım doğru sen veremezsin ama ben veririm :))
Güzel menu barbunya nin yanında salata olaymış ama yinede doyurucudurMenü
Sabah 9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
4 kuru domates
Öğlen 12.00
1 avuç baharatlı nohut fırınlaması
Akşam18.00
1 tabak barbunya yemeği
Gece: 24.00
Yoğurt kürü
Sıvı : 2lt su
Spor : 30 dk yürüyüş
bizede sen öğret diycem ama olcak birşey değilKendime yeni arkadaşlar edindim fizyoterapist kendileri . Unv de aldıkları eğitimleri duygumda ödemi bile masajla cozuyolar. Bu fil hastaları varsa masaj yapıyoruz 5 dk ya lavaboya koşuyorlar dedim. Dedim banada öğret bende masaj yapayım kendinedir su ödemlerden kurtulayım. Pazartesi inş Yen'i teknikler öğreniyorum sisirsin bakalım barbunya masajla haletcem ben onu
canım rahat ol kız in yılda bir doğum günü var keyfini çıkar kuzenini kucağına al tabağın doldur o zaten az yar sende gerisini tamamlarsin emekleri eltinin zayi olmasın demi yaniKızlar bu akşam doğum günü var eltimin kızın ilk yaşı kalabalıkta az hasarla atlatmayı planlıyorum zaten böyle ortamlarda kuzey dur oğlum kuzey ordan in oglum kuzey itekleme ablayi demekten peşinde koşmaktan totom yer görmez genelde
geldim canim merak etme aklımda fikrimde sen varsınNerdesin rakibem sesin soluğun cikmiyor@dagyolu
tebrikler canımKızlarr selamm
Sabah kalktım bir kutu süt içtim sınava gittim
Kadıköyde indim modaya yürüdüm aslında tranvaya binebilirdim ama binmedim 15 dk giderken 15 dk dönüşte yürüdüm hemde mis gibi deniz havası aldım
Eve geldim eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış
Evi toparladım birazda kestirdim şimdi birazcık nar yiycem
Akşamada kurufasulye yapcam
Bende durumlar böyle
Normalde sabah poğoça simit tost ne bulursam yerdim ama yemedim
midenin küçülmesi çok iyi oluyor canım. bir dönem yapmıştım çok iyiydi. fazlasını almıyordu. bu yüzden tok tutucu besinleri seçerek beslenmek lazım. o zaman fazla yenmiyor. hafta içine, ona göre besinler hazırlamayı düşünüyorum. böylelikle zamanla midem küçülür inşallah.Bence iyi yapmışsın canim. bi yere gideceğim zaman bende deneyebilirim dicem ama artık istesemde cok yiyemiyorum azalta azalta mide küçüldü
canım kesinlikle haklısın. 2-2,5 dan aşağı olmamalı. benim de kaç zamandır 1,5. 2,5 a yükseltmeye çalışacağım.Kizlar dikkatimi çekti bircogumuz suyu az tüketiyoruz, su Başımızın tacı hele diyetteyk en. Hepinizi günlük en az 2 litre su içmeye davet ediyorumöpüldünüz canlar.
zumba yap hemen kendine gelirsinGünaydın herkese dün moral tavandi bugün yerlerdene dengesizim
Kahvaltilarini hazırladım geçtim yatak odasına 2 ,80 yatiyorum
evet canım ya. balığa bayılıyorum. hiçbir zaman hayır demem. enfesto bir yemekBende balık istiyorum ahh birileri pişirmede yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?