Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Edacım önemli olan nerde olduğu değil
hedefe ulaşman cnm
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap

Helal olsun ve başarılar cnm

Tebrikler canım bence güzel menü olmus
Sağol canım
Ay oda iyi degil ki kuzum ya az yemekten kilo vermem azaldı iste
Afiyet olsun canım yarın sporla telafi edersin gene iyi atlatmissin
Sağol elifim
Kizlar dikkatimi çekti bircogumuz suyu az tüketiyoruz, su Başımızın tacı hele diyetteyk en. Hepinizi günlük en az 2 litre su içmeye davet ediyorum öpüldünüz canlar.
valla yatana kadar 3 oluyordur elifim menüyü genelde erken yazıyorum ya ondan az gibi geliyor :) iyi geceler canim
Kızlar iyi geceler yarın gorusmek üzere Allah 'a emanetsiniz
Iyi geceler canim

Tatlım ne hakkı helal olsun herkes istediği grupta yarışabilir nerde basariyorsan orda ol canım bazen yenilik iyidir bol kilo vermeler
Menüm
Saat 9
2 ceviz geceden suya koyulmus

Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Yeşillik
Domates

Saat 18
400 gram fırın da hamsi
Salata
2 dilim tam bugday

Su 2 litre
Spor yok.
Güzel canim afiyet.
geçmiş olsun aycam

geçmiş olsun canım

kızima yedirme çabasında olunca canın yemekler arası baya uzun oluyor o yüzden pek karışık olmadı bana

orasida öyle canım hedefe yaklaştıkça da zor gidiyor

Günaydın iyi pazarlar gençler

İyi pazarlar dun gece film izledim ikide yattım 8de kalk borusu çaldı allahtan gece fmdi geri yattı bide sallatmadi filan istese daha kotu olurdum birazdan annemler gelecek opuldunuz

Günaydın kızlar. Midem hala çok kötü. Tereyağı maf etti beni. İnş en kısa zamanda toplarım

Günaydın herkese dün moral tavandi bugün yerlerde ne dengesizim
Kahvaltilarini hazırladım geçtim yatak odasına 2 ,80 yatiyorum
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım

kızima yedirme çabasında olunca canın yemekler arası baya uzun oluyor o yüzden pek karışık olmadı bana

orasida öyle canım hedefe yaklaştıkça da zor gidiyor
Evet canım

günaydın kızlar huzurlu mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için inşallah
benim halılar gelicek 15gün oldu vereli deli ettiler beni bidaha kesinlikle vermem bu firmaya.trmizlik yapıp halıları mı serecem bu gün lahana çorbası yapıp onu içicem detoksu una birebir uyumam ben kahvaltısız yapamam iki kilo vericem diye:) öğle akşamı onla geçirsem kafi bana

Annemler hala gelmedi sütçü bekliyormuş (annemin sutcuden alıyorum sutu yoğurt ve peynir icin ) bende kahvaltı yaptım artık cok acikmistim
sütçü dedinde benimde dolapta sütüm gece getirdi eşim pişirmediydim onu koyum ocağa hemen

Vayy dilekcim supersın. Benim yok spor malum misafirler yaparım yaparım diye çok ümitlendim lakin anca kalktılar. Yapamadım şimdi yatıcam başım agrıyor midem bulanıyor.
rakibem bugün iyi bir atak yapman lazım yoksa arkamda kalıp tozumu yutmskla kalacaksın:))

CurukElma hilal sen niye gidip takımları basiyon uye kontrolü yapiyom bakiyim.bazen gerçekten geçmişi bırakmak ister duymamak ister gormemek ister yeniden başlamak ister
napim baharim en azindan haber verilebilir bende böyleyim. böyle şeyleri sevmiyorum
Annemler hala gelmedi sütçü bekliyormuş (annemin sutcuden alıyorum sutu yoğurt ve peynir icin ) bende kahvaltı yaptım artık cok acikmistim
Kız kahvaltıya geleceklerdi dimi geç kalmışlar baya :/
Günaydın dileğim 15 gün baya uzunmus ya getirirler ins bugün :/

Olabilir tabi ama gene de elimden geleni yapacağım. Ya nasip. Övgün için de teşekkürler.
rakip siniz diye şimdiden psikolojik savaş yapıyor bir ayda 10 kilo bile verenler var olabilir demen iyi olmamış bakalım sonuç ne olcak başarılar

bu hafta sonu ikimizde çok yoğunuz hafta içi yakanı bırakmam

saat 8 de biraz daha yeseydin kız

Benim beynim sallanır gerçi salonda iki defa kullandım ama öyle yarım saat falan ben gelemem öyle şeylere.
bu tramboline yavaş yavaş ısınıyor ki alayım haklı olabilirsin benimde vertigom var iyice başım dönmeye başlarsa şimdilik dursun

Afiyet olsun guzel
canım kan gurubun A y sa hazmı zor olmuştur

Helvaya sık yiyen benim balık yiyince çok az alıyorum
canım Allah şifa versin üzüldüm

canim mercimek şişirdi mi genel olarak güzel

Canlarim bu kahvede moringa ve reis hı mantarı var hem yaziflamaya hemde bağışıklık sistemini güçlendiriyor grip olduğum vakit Allahın izniyle şifa buluyorum
yukarda yazdım canim

Dılekcım menü güzel ama spor yok. Geçerim kız ben seni. Bide elma yemişsin meyve hemde 1 de nasılda yükseltmiştir o ınısulın
bende merak ediyorum ikinizde eşit konumdasiniz geçen hafta az verdin dilekte bir vakit ara verdikten sonra başladı bakalım sonuçlar nasıl olcak heyecanla bekliyoruz

cadı misafirim var gece 2yatım nasıl yapam sporu bugün 1saat yürüş yapıyım da yarın eksiyle uyanayım güne
uyandın mı canım

günaydın kızlar bugün de gezmelere gidiyorum akrabanın kızının yaş günü var ama yemiycem midem bulanıyor midem ağrıyor diyecem ama yemiycem:)
bende akşama ama sade çay içicem ins

bacım doğru sen veremezsin ama ben veririm :))
süper rakipler sizi çok sevdim yazışmalarinizi

Güzel menu barbunya nin yanında salata olaymış ama yinede doyurucudur

bizede sen öğret diycem ama olcak birşey değil

canım rahat ol kız in yılda bir doğum günü var keyfini çıkar kuzenini kucağına al tabağın doldur o zaten az yar sende gerisini tamamlarsin emekleri eltinin zayi olmasın demi yani

Nerdesin rakibem sesin soluğun cikmiyor@dagyolu
geldim canim merak etme aklımda fikrimde sen varsın

tebrikler canım

Bence iyi yapmışsın canim. bi yere gideceğim zaman bende deneyebilirim dicem ama artık istesemde cok yiyemiyorum azalta azalta mide küçüldü
midenin küçülmesi çok iyi oluyor canım. bir dönem yapmıştım çok iyiydi. fazlasını almıyordu. bu yüzden tok tutucu besinleri seçerek beslenmek lazım. o zaman fazla yenmiyor. hafta içine, ona göre besinler hazırlamayı düşünüyorum. böylelikle zamanla midem küçülür inşallah.
Kizlar dikkatimi çekti bircogumuz suyu az tüketiyoruz, su Başımızın tacı hele diyetteyk en. Hepinizi günlük en az 2 litre su içmeye davet ediyorum öpüldünüz canlar.
canım kesinlikle haklısın. 2-2,5 dan aşağı olmamalı. benim de kaç zamandır 1,5. 2,5 a yükseltmeye çalışacağım.

Günaydın herkese dün moral tavandi bugün yerlerde ne dengesizim
Kahvaltilarini hazırladım geçtim yatak odasına 2 ,80 yatiyorum
zumba yap hemen kendine gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…