- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.659
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.941
A grubu canım çok sukur bugun 88 kiloyu ucundanda olsa gördumrakip siniz diye şimdiden psikolojik savaş yapıyor bir ayda 10 kilo bile verenler var olabilir demen iyi olmamış bakalım sonuç ne olcak başarılar
bu hafta sonu ikimizde çok yoğunuz hafta içi yakanı bırakmam
saat 8 de biraz daha yeseydin kız
bu tramboline yavaş yavaş ısınıyor ki alayım haklı olabilirsin benimde vertigom var iyice başım dönmeye başlarsa şimdilik dursun
Afiyet olsun guzel
canım kan gurubun A y sa hazmı zor olmuştur
Helvaya sık yiyen benim balık yiyince çok az alıyorum
canım Allah şifa versin üzüldüm
canim mercimek şişirdi mi genel olarak güzel
Canlarim bu kahvede moringa ve reis hı mantarı var hem yaziflamaya hemde bağışıklık sistemini güçlendiriyor grip olduğum vakit Allahın izniyle şifa buluyorum
yukarda yazdım canim
bende merak ediyorum ikinizde eşit konumdasiniz geçen hafta az verdin dilekte bir vakit ara verdikten sonra başladı bakalım sonuçlar nasıl olcak heyecanla bekliyoruz
uyandın mı canım
bende akşama ama sade çay içicem ins
süper rakipler sizi çok sevdim yazışmalarinizi
Güzel menu barbunya nin yanında salata olaymış ama yinede doyurucudur
bizede sen öğret diycem ama olcak birşey değil
canım rahat ol kız in yılda bir doğum günü var keyfini çıkar kuzenini kucağına al tabağın doldur o zaten az yar sende gerisini tamamlarsin emekleri eltinin zayi olmasın demi yani
geldim canim merak etme aklımda fikrimde sen varsın
tebrikler canım
evde irkek var kız hafta sonu spor yapmam sanırım evde birazdan yürüyüşe cikicammidenin küçülmesi çok iyi oluyor canım. bir dönem yapmıştım çok iyiydi. fazlasını almıyordu. bu yüzden tok tutucu besinleri seçerek beslenmek lazım. o zaman fazla yenmiyor. hafta içine, ona göre besinler hazırlamayı düşünüyorum. böylelikle zamanla midem küçülür inşallah.
canım kesinlikle haklısın. 2-2,5 dan aşağı olmamalı. benim de kaç zamandır 1,5. 2,5 a yükseltmeye çalışacağım.
zumba yap hemen kendine gelirsin
88 i gördün demek. çok güzel canım. sevindim.A grubu canım çok sukur bugun 88 kiloyu ucundanda olsa gördum
evde irkek var kız hafta sonu spor yapmam sanırım evde birazdan yürüyüşe cikicam
Bende oyle yapmaya çalışıyorum abla. bide bime chia geliyormuş alsammi acaba diyorummidenin küçülmesi çok iyi oluyor canım. bir dönem yapmıştım çok iyiydi. fazlasını almıyordu. bu yüzden tok tutucu besinleri seçerek beslenmek lazım. o zaman fazla yenmiyor. hafta içine, ona göre besinler hazırlamayı düşünüyorum. böylelikle zamanla midem küçülür inşallah.
canım kesinlikle haklısın. 2-2,5 dan aşağı olmamalı. benim de kaç zamandır 1,5. 2,5 a yükseltmeye çalışacağım.
zumba yap hemen kendine gelirsin
jillian Kasları çalıştırdığı için artı cikman normal canım bendede oldu sıkıntı yapıp moral bozma canım. bide uykusuzluktan ödem olabilir. kizinada çok geçmiş olsun canım toparlar ins bu an önceıyı pazarlar kızlar bugun hıc iyi degilim gece boyu oğlan hiç uyumafi Kuz desen zaten hasta bide dün jillian ilk kez yapınca mi ne baya artiyiım bugün noldu kaçamak falan da yoktu menulerimde bi kaç gündür sabahtan beri baş ağrısı halsizlik hiç bişey istemiyo ya ben kadın olmak istemiyorum çok zor geliyor beee
Of neyse bi kahve iceyim bide jillian yapıp kendime gelmeye çalışayım ben en iyisi
Çok geçmiş olsunıyı pazarlar kızlar bugun hıc iyi degilim gece boyu oğlan hiç uyumafi Kuz desen zaten hasta bide dün jillian ilk kez yapınca mi ne baya artiyiım bugün noldu kaçamak falan da yoktu menulerimde bi kaç gündür sabahtan beri baş ağrısı halsizlik hiç bişey istemiyo ya ben kadın olmak istemiyorum çok zor geliyor beee
Of neyse bi kahve iceyim bide jillian yapıp kendime gelmeye çalışayım ben en iyisi
Acık daha toplayım yatmadan Leslie patlatcam. Midemde peynir ekmek tutmayı başardım bu bana detoks olur şimdi.rakibem bugün iyi bir atak yapman lazım yoksa arkamda kalıp tozumu yutmskla kalacaksın:))
sınavın nasıl geçti canımSelam kızlar çok şükür ara sınavları atlattım darısı finallere
Haftaiçi yemek hazırlığımıda yaptım
Pırasa ve kereviz pişirdim salatamı yapıp dolaba attım işten gelince hazır olsun
Biraz dinleneyim yürüyusumude yapıcam bugun
Iyi yapmışsın abla keske hazır evddeyken spor yapsaydin :)aman pazar gününü dinlenme yönünden seviyorum ama başka yönlerden sevmiyorum. evde olunca insan sıkılıyor. ne yesem diye düşünüyor.suyla avuttum kendimi. şimdi de osmanlı kahvesi içiyorum.
Genel anlamda iyi cnmsınavın nasıl geçti canım
Iyi yapmışsın abla keske hazır evddeyken spor yapsaydin :)
ins guzel sonuclar gelir canım :)Genel anlamda iyi cnm
1 tanesi berbattı
Menunde güzel canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 12:00
Kıymalı soğanlı yumurta, domates, salatalık
Roka, az tulum peyniri, 4 zeytin
2 ince dlm tb ekmek
Aralarda atışdırklarım
Şekersiz türkkahvesi
Çeyrek ayva
Akşam 18:00
1 tabak z.yağlı kereviz yemeği
4 yk kadar közlemiş patlıcan yoğurtlu
2 lt su
Spor henüz yok ama yüriycem inşallah
yarına eksi gelir sendenAcık daha toplayım yatmadan Leslie patlatcam. Midemde peynir ekmek tutmayı başardım bu bana detoks olur şimdi.
chiayı tavsiye ederim canım.Bende oyle yapmaya çalışıyorum abla. bide bime chia geliyormuş alsammi acaba diyorum
bugün pek kımıldayamadım. birşeylerle uğraştım. bir de artık ciddi ciddi hapşuruyorum. az sonra kalkıp yeşilçay yapayım kendime.sınavın nasıl geçti canım
Iyi yapmışsın abla keske hazır evddeyken spor yapsaydin :)
alicam sanırım abla.chiayı tavsiye ederim canım.
bugün pek kımıldayamadım. birşeylerle uğraştım. bir de artık ciddi ciddi hapşuruyorum. az sonra kalkıp yeşilçay yapayım kendime.
Afiyet olsun abla menü güzel pastirmadan emin olamadım bisi demicem onun içinsabah 10.00
peynir, 3 dilim pastırma, domates 1,5 dilim tahıl ekmeği
öğlen 14.20
yumurta, peynir, taze soğan, maydanoz, 1,5 dilim tbe, 10 badem, 10 siyah üzüm
ara
yarım portakal
akşam 19.00
1 tabak lahana kavurma, salata, 1 dilim ekmek
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?