Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

A grubu canım çok sukur bugun 88 kiloyu ucundanda olsa gördum
evde irkek var kız hafta sonu spor yapmam sanırım evde birazdan yürüyüşe cikicam

Bende oyle yapmaya çalışıyorum abla. bide bime chia geliyormuş alsammi acaba diyorum

ıyı pazarlar kızlar bugun hıc iyi degilim gece boyu oğlan hiç uyumafi Kuz desen zaten hasta bide dün jillian ilk kez yapınca mi ne baya artiyiım bugün noldu kaçamak falan da yoktu menulerimde bi kaç gündür sabahtan beri baş ağrısı halsizlik hiç bişey istemiyo ya ben kadın olmak istemiyorum çok zor geliyor beee
Of neyse bi kahve iceyim bide jillian yapıp kendime gelmeye çalışayım ben en iyisi

jillian Kasları çalıştırdığı için artı cikman normal canım bendede oldu sıkıntı yapıp moral bozma canım. bide uykusuzluktan ödem olabilir. kizinada çok geçmiş olsun canım toparlar ins bu an önce

Çok geçmiş olsun
Ahh şu hergün tartılmak bizi yakan aslında sabah bende kalkar kalkmaz tartıldım baya artıydım şimdi tok karnına tartıldım sabahkinden eksiyim
Yani bazen ödem olabilir yada başka bişey oluyor böyle şeyler hergün tartılmamak lazım

aman pazar gününü dinlenme yönünden seviyorum ama başka yönlerden sevmiyorum. evde olunca insan sıkılıyor. ne yesem diye düşünüyor.suyla avuttum kendimi. şimdi de osmanlı kahvesi içiyorum.

sınavın nasıl geçti canım
aman pazar gününü dinlenme yönünden seviyorum ama başka yönlerden sevmiyorum. evde olunca insan sıkılıyor. ne yesem diye düşünüyor.suyla avuttum kendimi. şimdi de osmanlı kahvesi içiyorum.
Iyi yapmışsın abla keske hazır evddeyken spor yapsaydin :)

Menüm

Kahvaltı 12:00
Kıymalı soğanlı yumurta, domates, salatalık
Roka, az tulum peyniri, 4 zeytin
2 ince dlm tb ekmek

Aralarda atışdırklarım
Şekersiz türkkahvesi
Çeyrek ayva

Akşam 18:00
1 tabak z.yağlı kereviz yemeği
4 yk kadar közlemiş patlıcan yoğurtlu

2 lt su
Spor henüz yok ama yüriycem inşallah

Genel anlamda iyi cnm
1 tanesi berbattı
ins guzel sonuclar gelir canım :)
Menunde güzel canım afiyet olsun

Bende oyle yapmaya çalışıyorum abla. bide bime chia geliyormuş alsammi acaba diyorum
chiayı tavsiye ederim canım.

sınavın nasıl geçti canım

Iyi yapmışsın abla keske hazır evddeyken spor yapsaydin :)
bugün pek kımıldayamadım. birşeylerle uğraştım. bir de artık ciddi ciddi hapşuruyorum. az sonra kalkıp yeşilçay yapayım kendime.

sabah 10.00
peynir, 3 dilim pastırma, domates 1,5 dilim tahıl ekmeği

öğlen 14.20
yumurta, peynir, taze soğan, maydanoz, 1,5 dilim tbe, 10 badem, 10 siyah üzüm

ara
yarım portakal

akşam 19.00
1 tabak lahana kavurma, salata, 1 dilim ekmek

2 lt su

chiayı tavsiye ederim canım.

bugün pek kımıldayamadım. birşeylerle uğraştım. bir de artık ciddi ciddi hapşuruyorum. az sonra kalkıp yeşilçay yapayım kendime.
alicam sanırım abla.
Aman abla dikkat et
Afiyet olsun abla menü güzel pastirmadan emin olamadım bisi demicem onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…