- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.961
ne zaman geliyormus canımBende oyle yapmaya çalışıyorum abla. bide bime chia geliyormuş alsammi acaba diyorum
hadi gozun aydın canım hafta içi yemekleri yapman da iyi olmusSelam kızlar çok şükür ara sınavları atlattım darısı finallere
Haftaiçi yemek hazırlığımıda yaptım
Pırasa ve kereviz pişirdim salatamı yapıp dolaba attım işten gelince hazır olsun
Biraz dinleneyim yürüyusumude yapıcam bugun
değişik bi menü olmuş Karatay olsa pastırma yiyebiliyorsundasabah 10.00
peynir, 3 dilim pastırma, domates 1,5 dilim tahıl ekmeği
öğlen 14.20
yumurta, peynir, taze soğan, maydanoz, 1,5 dilim tbe, 10 badem, 10 siyah üzüm
ara
yarım portakal
akşam 19.00
1 tabak lahana kavurma, salata, 1 dilim ekmek
2 lt su
Su az olmus ama 2 ye tamamlamissindir eminim canmMenum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
2 dilim domates
Kk peynirden tost
Bir fincan sütlü kahve
Öğle 14:30
Bir avuç leblebi
10 tane badem
Akşam 17:30
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 köfte
Yarım dilim kizarmis tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yok
menun güzel canımMenüm
Kahvaltı 12:00
Kıymalı soğanlı yumurta, domates, salatalık
Roka, az tulum peyniri, 4 zeytin
2 ince dlm tb ekmek
Aralarda atışdırklarım
Şekersiz türkkahvesi
Çeyrek ayva
Akşam 18:00
1 tabak z.yağlı kereviz yemeği
4 yk kadar közlemiş patlıcan yoğurtlu
2 lt su
Spor henüz yok ama yüriycem inşallah
bir tane aferin içtim az önce. tedbirimi alayım. duştan sonra şapır şupur hapşuruk başladı.alicam sanırım abla.
Aman abla dikkat et
Afiyet olsun abla menü güzel pastirmadan emin olamadım bisi demicem onun için
evet karatayda da pastırma var. saf et olduğu için izin veriyor.ne zaman geliyormus canım
hadi gozun aydın canım hafta içi yemekleri yapman da iyi olmus
değişik bi menü olmuş Karatay olsa pastırma yiyebiliyorsunda
tatlım nesfitin içinde şeker var biliyorsun değil mi. böyle şeyleri seviyorsan ben sana evde granola tarifi vereyim. istediğin malzemeyi koyuyorsun. daha sağlıklı. mesela şu an evde var. yapmıştım. ama uzun zamandır yemiyorum.Menüm gelsin
KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit
AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası
SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
Canim karatayda varda karatayda ekmek vs yok ama sen ekmekte yemissin yok normalde nesfit yemiyorum canim bugün bisey istemedi onunda paketi açılmış az bisey kalmış onu yedim arada bisey yemedim bugün su iciyorumbir tane aferin içtim az önce. tedbirimi alayım. duştan sonra şapır şupur hapşuruk başladı.
ben yağsız pastırma alıyorum canım. yağlı olanını yiyemiyorum zaten. saf et olduğu için sucuk, salam, sosisten daha sağlıklı merak etme canım.
evet karatayda da pastırma var. saf et olduğu için izin veriyor.
tatlım nesfitin içinde şeker var biliyorsun değil mi. böyle şeyleri seviyorsan ben sana evde granola tarifi vereyim. istediğin malzemeyi koyuyorsun. daha sağlıklı. mesela şu an evde var. yapmıştım. ama uzun zamandır yemiyorum.
bu arada kahvaltıdan sonra birşey yemedin mi. nasıl dayanıyorsun?
???????? fıstık sen karıştırdın galiba beni başkasıyla. bem karatay yapmıyorum kiCanim karatayda varda karatayda ekmek vs yok ama sen ekmekte yemissin yok normalde nesfit yemiyorum canim bugün bisey istemedi onunda paketi açılmış az bisey kalmış onu yedim arada bisey yemedim bugün su iciyorum
Yok yok karistirmadim canım pastırma bi karataya oturuyor onu anlatmaya calisiyorum???????? fıstık sen karıştırdın galiba beni başkasıyla. bem karatay yapmıyorum ki
evet uyuyor. saf ete izin veriyor karatay. hem kahvaltıya değişiklik oluyor. ben zaten haftasonu yiyorum.Yok yok karistirmadim canım pastırma bi karataya oturuyor onu anlatmaya calisiyorum
İnstagram kullanıyorsan 40kilonasılverilir takip edebilirsin beni acayip motive ediyorkızlar kendimi motive edecek şeyler bulmaya karar verdim. netten zayıflayanların öncesi sonrasına bakıyorum. yüzleri ne kadar değişmiş. kaç yıl önce 20 kilo verince benim de yüzüm çok güzelleşmişti.
salı günü olması lazim canım 29 undaydi.ne zaman geliyormus canım
hadi gozun aydın canım hafta içi yemekleri yapman da iyi olmus
değişik bi menü olmuş Karatay olsa pastırma yiyebiliyorsunda
Nesfit olmamış ama aciklamissin canım afiyet olsunMenüm gelsin
KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit
AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası
SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
geçti bile canımSu az olmus ama 2 ye tamamlamissindir eminim canm
menun güzel canım
fazla tuketmedigin için sorun olmaz sanırım ablabir tane aferin içtim az önce. tedbirimi alayım. duştan sonra şapır şupur hapşuruk başladı.
ben yağsız pastırma alıyorum canım. yağlı olanını yiyemiyorum zaten. saf et olduğu için sucuk, salam, sosisten daha sağlıklı merak etme canım.
evet karatayda da pastırma var. saf et olduğu için izin veriyor.
tatlım nesfitin içinde şeker var biliyorsun değil mi. böyle şeyleri seviyorsan ben sana evde granola tarifi vereyim. istediğin malzemeyi koyuyorsun. daha sağlıklı. mesela şu an evde var. yapmıştım. ama uzun zamandır yemiyorum.
bu arada kahvaltıdan sonra birşey yemedin mi. nasıl dayanıyorsun?
Abla zaten kilo yüzü çok etkiliyor daha yaşlı gösteriyorkızlar kendimi motive edecek şeyler bulmaya karar verdim. netten zayıflayanların öncesi sonrasına bakıyorum. yüzleri ne kadar değişmiş. kaç yıl önce 20 kilo verince benim de yüzüm çok güzelleşmişti.
biliyorum canım onu. saol.İnstagram kullanıyorsan 40kilonasılverilir takip edebilirsin beni acayip motive ediyor
ayy alemsin sen yaaAbla zaten kilo yüzü çok etkiliyor daha yaşlı gösteriyorbana bi kere çocuğun teki teyze demişti bende teyze anandir dedim uyuz olmuştum öyle deyince
bi bakayım bugün 3 tane a101 'e digital mutfak tartısı aradım bulamadım salı günü onada bakayım bakalım hava güzel olursasalı günü olması lazim canım 29 undaydi.
Nesfit olmamış ama aciklamissin canım afiyet olsun
geçti bile canım
fazla tuketmedigin için sorun olmaz sanırım abla
Abla zaten kilo yüzü çok etkiliyor daha yaşlı gösteriyorbana bi kere çocuğun teki teyze demişti bende teyze anandir dedim uyuz olmuştum öyle deyince
azimli sıçanım:)
canım işin aslı eline liste tutuşturuyor. ben kaç yıl önce özel doktora gitmiştim. akapuntur ve diyet listesi vardı haftalık. tamam haftalık hesap verme olayı takip olayı iyi. ama listelere bağımlı kalıyorsun. bırakınca da gerisi geliyor. bana göre değil. mesela o listeler hala aklımda ama yapmak içimden gelmiyor. bazı şeyler çok kısıtlıydı. tatsızdı.Bu arada60kiloyum pantolon demisken dün Yazın başında aldığım petrol mavisi bir tunigim vardı aldıktan sonra hemen kilo almış giyemiyordum dun onun içine girebilidim biraz üzerime yapıştı ama cok mutlu oldum
Ve bir konu daha aklımı kurcalıyor diyetisyen konusu eşimle konustukta sigorta karşılaşmasada git dedi madem sağlık sorunu diyorsun git dert etme dedi ama ben kararsız kaldım özel hastane nasıl olur faydasi olur mu elime liste tutusturup gönderirse verdiğim paraya acirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?