Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende oyle yapmaya çalışıyorum abla. bide bime chia geliyormuş alsammi acaba diyorum
ne zaman geliyormus canım

hadi gozun aydın canım hafta içi yemekleri yapman da iyi olmus

değişik bi menü olmuş Karatay olsa pastırma yiyebiliyorsunda

Su az olmus ama 2 ye tamamlamissindir eminim canm
menun güzel canım

alicam sanırım abla.
Aman abla dikkat et

Afiyet olsun abla menü güzel pastirmadan emin olamadım bisi demicem onun için
bir tane aferin içtim az önce. tedbirimi alayım. duştan sonra şapır şupur hapşuruk başladı.
ben yağsız pastırma alıyorum canım. yağlı olanını yiyemiyorum zaten. saf et olduğu için sucuk, salam, sosisten daha sağlıklı merak etme canım.

evet karatayda da pastırma var. saf et olduğu için izin veriyor.

Menüm gelsin

KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit

AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası

SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
tatlım nesfitin içinde şeker var biliyorsun değil mi. böyle şeyleri seviyorsan ben sana evde granola tarifi vereyim. istediğin malzemeyi koyuyorsun. daha sağlıklı. mesela şu an evde var. yapmıştım. ama uzun zamandır yemiyorum.

bu arada kahvaltıdan sonra birşey yemedin mi. nasıl dayanıyorsun?

Canim karatayda varda karatayda ekmek vs yok ama sen ekmekte yemissin yok normalde nesfit yemiyorum canim bugün bisey istemedi onunda paketi açılmış az bisey kalmış onu yedim arada bisey yemedim bugün su iciyorum

kızlar kendimi motive edecek şeyler bulmaya karar verdim. netten zayıflayanların öncesi sonrasına bakıyorum. yüzleri ne kadar değişmiş. kaç yıl önce 20 kilo verince benim de yüzüm çok güzelleşmişti.

Canim karatayda varda karatayda ekmek vs yok ama sen ekmekte yemissin yok normalde nesfit yemiyorum canim bugün bisey istemedi onunda paketi açılmış az bisey kalmış onu yedim arada bisey yemedim bugün su iciyorum
???????? fıstık sen karıştırdın galiba beni başkasıyla. bem karatay yapmıyorum ki

ilk hedefim. aldığım en son pantalonun içine girmek. bu arada buraya 89,5 la başlamışım. 3 kilo vermişim. 3 kilo bile pantalonda farketti valla.

İnstagram kullanıyorsan 40kilonasılverilir takip edebilirsin beni acayip motive ediyor

salı günü olması lazim canım 29 undaydi.
Menüm gelsin

KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit

AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası

SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
Nesfit olmamış ama aciklamissin canım afiyet olsun
Su az olmus ama 2 ye tamamlamissindir eminim canm
menun güzel canım
geçti bile canım
fazla tuketmedigin için sorun olmaz sanırım abla
Abla zaten kilo yüzü çok etkiliyor daha yaşlı gösteriyor bana bi kere çocuğun teki teyze demişti bende teyze anandir dedim uyuz olmuştum öyle deyince

bi bakayım bugün 3 tane a101 'e digital mutfak tartısı aradım bulamadım salı günü onada bakayım bakalım hava güzel olursa

Bu arada 60kiloyum pantolon demisken dün Yazın başında aldığım petrol mavisi bir tunigim vardı aldıktan sonra hemen kilo almış giyemiyordum dun onun içine girebilidim biraz üzerime yapıştı ama cok mutlu oldum

Ve bir konu daha aklımı kurcalıyor diyetisyen konusu eşimle konustukta sigorta karşılaşmasada git dedi madem sağlık sorunu diyorsun git dert etme dedi ama ben kararsız kaldım özel hastane nasıl olur faydasi olur mu elime liste tutusturup gönderirse verdiğim paraya acirim

canım işin aslı eline liste tutuşturuyor. ben kaç yıl önce özel doktora gitmiştim. akapuntur ve diyet listesi vardı haftalık. tamam haftalık hesap verme olayı takip olayı iyi. ama listelere bağımlı kalıyorsun. bırakınca da gerisi geliyor. bana göre değil. mesela o listeler hala aklımda ama yapmak içimden gelmiyor. bazı şeyler çok kısıtlıydı. tatsızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…