- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.670
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.981
biliyorum canım onu. saol.
ayy alemsin sen yaa
tamam canım ınş hava güzel olur kar geliyormuş çünkübi bakayım bugün 3 tane a101 'e digital mutfak tartısı aradım bulamadım salı günü onada bakayım bakalım hava güzel olursa
Abla oda gitsin artik hazirandan beri ugrasiyorum :)
mervecim bi git istersen denersin. baktin faydası olmazsa birakirsinBu arada60kiloyum pantolon demisken dün Yazın başında aldığım petrol mavisi bir tunigim vardı aldıktan sonra hemen kilo almış giyemiyordum dun onun içine girebilidim biraz üzerime yapıştı ama cok mutlu oldum
Ve bir konu daha aklımı kurcalıyor diyetisyen konusu eşimle konustukta sigorta karşılaşmasada git dedi madem sağlık sorunu diyorsun git dert etme dedi ama ben kararsız kaldım özel hastane nasıl olur faydasi olur mu elime liste tutusturup gönderirse verdiğim paraya acirim
Afiyet olsun dilekcim12.30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir bol maydonoz
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
5gibi 1 fincan sütlü türk kahvesi 10 tane çiğ fındık
7ve 8de bir tabak lahana çorbası
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay spor yok
güzel olmuş canım afiyet olsun12.30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir bol maydonoz
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
5gibi 1 fincan sütlü türk kahvesi 10 tane çiğ fındık
7ve 8de bir tabak lahana çorbası
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay spor yok
Bilmiyorum çok kararsız kaldımcanım işin aslı eline liste tutuşturuyor. ben kaç yıl önce özel doktora gitmiştim. akapuntur ve diyet listesi vardı haftalık. tamam haftalık hesap verme olayı takip olayı iyi. ama listelere bağımlı kalıyorsun. bırakınca da gerisi geliyor. bana göre değil. mesela o listeler hala aklımda ama yapmak içimden gelmiyor. bazı şeyler çok kısıtlıydı. tatsızdı.
Diyetisyen belki biraz daha motive eder diye yoksa klasik listeaskrhpozitif nette çok güzel diyete sağlıklı beslenmeye uygun tarifler var. onlarla birşeyler hazırlayabilirsin.
dimi ya bi denesem fena olmaz herhalde
tamam canım ınş hava güzel olur kar geliyormuş çünkü
mervecim bi git istersen denersin. baktin faydası olmazsa birakirsin
Afiyet olsun dilekcim
Dünkü menüm
Sabah 10:30 2 dilim ekmek
1 kk peynir
Çay
15:30
2 elma
Akşam 18:00
1 kase Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ben iki sene önce gittim çok memnun kaldım çok güzel kilo verdim sonra biraz zayıflayınca bıraktım şimdi öyle pişmanımki keşke sonuna kadar devam etseydim, ama tabi diyetisyende çok önemli biraz araştır gitmeden önce, valla çok zevkliydi aç kalmadan verdim hatta akşamları bisküvi bile veriyordu çayın yanındaBu arada60kiloyum pantolon demisken dün Yazın başında aldığım petrol mavisi bir tunigim vardı aldıktan sonra hemen kilo almış giyemiyordum dun onun içine girebilidim biraz üzerime yapıştı ama cok mutlu oldum
Ve bir konu daha aklımı kurcalıyor diyetisyen konusu eşimle konustukta sigorta karşılaşmasada git dedi madem sağlık sorunu diyorsun git dert etme dedi ama ben kararsız kaldım özel hastane nasıl olur faydasi olur mu elime liste tutusturup gönderirse verdiğim paraya acirim
Jilliandandir canim takılma o fazlaligaıyı pazarlar kızlar bugun hıc iyi degilim gece boyu oğlan hiç uyumafi Kuz desen zaten hasta bide dün jillian ilk kez yapınca mi ne baya artiyiım bugün noldu kaçamak falan da yoktu menulerimde bi kaç gündür sabahtan beri baş ağrısı halsizlik hiç bişey istemiyo ya ben kadın olmak istemiyorum çok zor geliyor beee
Of neyse bi kahve iceyim bide jillian yapıp kendime gelmeye çalışayım ben en iyisi
OOhhh ne guzelSelam kızlar çok şükür ara sınavları atlattım darısı finallere
Haftaiçi yemek hazırlığımıda yaptım
Pırasa ve kereviz pişirdim salatamı yapıp dolaba attım işten gelince hazır olsun
Biraz dinleneyim yürüyusumude yapıcam bugun
Menum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
2 dilim domates
Kk peynirden tost
Bir fincan sütlü kahve
Öğle 14:30
Bir avuç leblebi
10 tane badem
Akşam 17:30
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 köfte
Yarım dilim kizarmis tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yok
Menüm
Kahvaltı 12:00
Kıymalı soğanlı yumurta, domates, salatalık
Roka, az tulum peyniri, 4 zeytin
2 ince dlm tb ekmek
Aralarda atışdırklarım
Şekersiz türkkahvesi
Çeyrek ayva
1 tabak z.yağlı kereviz yemeği
4 yk kadar közlemiş patlıcan yoğurtlu
2 lt su
Spor henüz yok ama yüriycem inşallah
sabah 10.00
peynir, 3 dilim pastırma, domates 1,5 dilim tahıl ekmeği
öğlen 14.20
yumurta, peynir, taze soğan, maydanoz, 1,5 dilim tbe, 10 badem, 10 siyah üzüm
ara
yarım portakal
akşam 19.00
1 tabak lahana kavurma, salata, 1 dilim ekmek
2 lt su
Menüler güzelMenüm gelsin
KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit
AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası
SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
Canım illaki liste verecek öyle an ve an takip edenler özel muayenehane ve çok yüklü malesef ücreti ayrica yağ mi kas mi su mu neyse onu bile görmek motive ediyorBu arada60kiloyum pantolon demisken dün Yazın başında aldığım petrol mavisi bir tunigim vardı aldıktan sonra hemen kilo almış giyemiyordum dun onun içine girebilidim biraz üzerime yapıştı ama cok mutlu oldum
güzel menüDünkü menüm
1 kk peynir
Çay
2 elma
1 kase Ispanak kavurması
200 g yoğurt
KıLar herkese merhaba yoldan geldim çok yorgunum menüleri yazıp yatacağım geçmişi sonra okurum.
Dünkü menüm
1 kk peynir
Çay
2 elma
1 kase Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Afiyet olsun canım leblebi fazla olmuş ama farkindasin zatenBugün
Sabah 10:00
2 dilim ekmek 6 cherry domates 1 kk peynir çay
Ara 15:00 2 elma 6 avuç leblebi ve beyaz nohut biliyorum olmadı ama dayanamadım yedim
Akşam 19:00
1 küçük kase salata
Bence de mervecim benim elimde böyle fırsat olsa giderdim açıkçasıgüzel olmuş canım afiyet olsun
Bilmiyorum çok kararsız kaldım
Diyetisyen belki biraz daha motive eder diye yoksa klasik liste
dimi ya bi denesem fena olmaz herhalde
kamileceğim güzel menü sen niye listede değilsinIyi akşamlar kızlar
Menum
sabah9:00
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı
Ogle13:30
,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran
Aksam18:30
2yK kabak salata
Su 3lt spor 30 dk jillian
ben 10 sene önce gittim memnun kalmamıştım diyetisyenimin göbeği bile vardı:)Ben iki sene önce gittim çok memnun kaldım çok güzel kilo verdim sonra biraz zayıflayınca bıraktım şimdi öyle pişmanımki keşke sonuna kadar devam etseydim, ama tabi diyetisyende çok önemli biraz araştır gitmeden önce, valla çok zevkliydi aç kalmadan verdim hatta akşamları bisküvi bile veriyordu çayın yanında
leblebi çok olmuş ama akşamı yemeyerek telafi etmişsindirBugün
Sabah 10:00
2 dilim ekmek 6 cherry domates 1 kk peynir çay
Ara 15:00 2 elma 6 avuç leblebi ve beyaz nohut biliyorum olmadı ama dayanamadım yedim
Akşam 19:00
1 küçük kase salata
ne yapıcam mutfak tartısını bende bi ara kalori takip ile kilo veriyim diye heves edip almıştım şimdi hiç işime yaramıyorbi bakayım bugün 3 tane a101 'e digital mutfak tartısı aradım bulamadım salı günü onada bakayım bakalım hava güzel olursa
bak bu menu çok güzelDünkü menüm
1 kk peynir
Çay
2 elma
1 kase Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Ayy inşallah dilek. A kadar az şey yedim ki lütfen gelsin eksiyarına eksi gelir senden
ben spor yapmıycam hala temizlik yapıyorum
son 5kilo resmen vücuda Japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış gibi yapışıyor vermek zor oluyor anlıyorum seni:)
tamam canım ınş hava güzel olur kar geliyormuş çünkü
mervecim bi git istersen denersin. baktin faydası olmazsa birakirsin
Afiyet olsun dilekcim
gelsin eksiler ben üç veriyim sende 2,5:)Ayy inşallah dilek. A kadar az şey yedim ki lütfen gelsin eksi
Buara herkes balık yemeye başladı tam hamsi mevsi mi acaba? Afiyet olsun canm bence çok güzel olmuş menü ama benim nesfite karşı hep bir on yargım varMenüm gelsin
KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit
AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası
SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?