- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.001
canım gittiğin zamanı hatırlıyorum iyi kilo vermiştin ama 65 kadar düşmüştün sankicanım işin aslı eline liste tutuşturuyor. ben kaç yıl önce özel doktora gitmiştim. akapuntur ve diyet listesi vardı haftalık. tamam haftalık hesap verme olayı takip olayı iyi. ama listelere bağımlı kalıyorsun. bırakınca da gerisi geliyor. bana göre değil. mesela o listeler hala aklımda ama yapmak içimden gelmiyor. bazı şeyler çok kısıtlıydı. tatsızdı.
Bizede at motive olsun bizedekızlar kendimi motive edecek şeyler bulmaya karar verdim. netten zayıflayanların öncesi sonrasına bakıyorum. yüzleri ne kadar değişmiş. kaç yıl önce 20 kilo verince benim de yüzüm çok güzelleşmişti.
Bi benim yüzüm değişmedi azıcık söyle toparlasa sağından solundan gençleşsem öyle. Millet 10 yaş gençleşiyor ben aynı. Benli 65 şerde düzelirsalı günü olması lazim canım 29 undaydi.
Nesfit olmamış ama aciklamissin canım afiyet olsun
geçti bile canım
fazla tuketmedigin için sorun olmaz sanırım abla
Abla zaten kilo yüzü çok etkiliyor daha yaşlı gösteriyorbana bi kere çocuğun teki teyze demişti bende teyze anandir dedim uyuz olmuştum öyle deyince
bi ben sevemedim şu balığı yapınca perdeler eşyalsr her yere koku saniyordum gibi geliyorBuara herkes balık yemeye başladı tam hamsi mevsi mi acaba? Afiyet olsun canm bence çok güzel olmuş menü ama benim nesfite karşı hep bir on yargım var
Menüde 10 numara dilek. Yarına bomba gibi geliyorsun bakıyorum. Offf su midem nerden çıktı ağız tadıyla kapısamıyorum seninle.12.30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir bol maydonoz
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
5gibi 1 fincan sütlü türk kahvesi 10 tane çiğ fındık
7ve 8de bir tabak lahana çorbası
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay spor yok
40 kilo nasıl verilir diye fec birini takip ediyorum yasemin söylemişti onu takip et irade nedir azim nedir öğretiyor kadın resmenBizede at motive olsun bizede
oyun bozanlık yapma miden yarına düzelir Allahın izniyle kıyasıya mücadelemiz devam ediyor ona göre:) dişime göresin derim hep tırt çıkma sakın:)Menüde 10 numara dilek. Yarına bomba gibi geliyorsun bakıyorum. Offf su midem nerden çıktı ağız tadıyla kapısamıyorum seninle.
Ayyy Benimde. Hatta ilk diyetisyenım çok iyidi. Sonra o Doğuma gidince yerine başkası gelmiş işte kilolu olan ben girdim kapıdan bana sesi ki sen niye geliyorsun gayet iyisin ki ben 86 kiloydum o zamanlar.ben 10 sene önce gittim memnun kalmamıştım diyetisyenimin göbeği bile vardı:)
ayça ya duyanda 50 yaşında sanır dünkü çocuksun Nekadar genç olacan daha :)Bi benim yüzüm değişmedi azıcık söyle toparlasa sağından solundan gençleşsem öyle. Millet 10 yaş gençleşiyor ben aynı. Benli 65 şerde düzelir
Valla dilek caymak yok ama yarın tartı rakamımı söylemice. :)oyun bozanlık yapma miden yarına düzelir Allahın izniyle kıyasıya mücadelemiz devam ediyor ona göre:) dişime göresin derim hep tırt çıkma sakın:)
şimdi görse kilo alman için liste verir ozaman :)Ayyy Benimde. Hatta ilk diyetisyenım çok iyidi. Sonra o Doğuma gidince yerine başkası gelmiş işte kilolu olan ben girdim kapıdan bana sesi ki sen niye geliyorsun gayet iyisin ki ben 86 kiloydum o zamanlar.
kız sen söyle ben söylemiycem :)Valla dilek caymak yok ama yarın tartı rakamımı söylemice. :)
Sen 3 veremezsin ya. Ben 2.5 vereyim sen 2gelsin eksiler ben üç veriyim sende 2,5:)
Dünkü çocuk mu 29 yaşındayım yahu söyle 21 önde göstersem fena mı olur. Su 40 kilo nasıl gide 23 ünde gösteriyor baksanaayça ya duyanda 50 yaşında sanır dünkü çocuksun Nekadar genç olacan daha :)
:) oda değil 4 felan versem kimse inanmazda en iyisi 3 olunca sabitliyim:)Sen 3 veremezsin ya. Ben 2.5 vereyim sen 2
Ama benim 7 de gitmem kazım spora dilek. O kadar erken kalkman mı? Ben kalkar giderim :)))Ayça hadi yatalım sabah kalkıp spor da buluşalım sözmü
Kesinşimdi görse kilo alman için liste verir ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?