Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım gittiğin zamanı hatırlıyorum iyi kilo vermiştin ama 65 kadar düşmüştün sanki

Bi benim yüzüm değişmedi azıcık söyle toparlasa sağından solundan gençleşsem öyle. Millet 10 yaş gençleşiyor ben aynı. Benli 65 şerde düzelir

Buara herkes balık yemeye başladı tam hamsi mevsi mi acaba? Afiyet olsun canm bence çok güzel olmuş menü ama benim nesfite karşı hep bir on yargım var
bi ben sevemedim şu balığı yapınca perdeler eşyalsr her yere koku saniyordum gibi geliyor
ben kahvaltı gevreklerini seviyorum uzun süre tok tutuyor ama içindeki şekerden dolayı artık yulafı tercih ediyorum

Menüde 10 numara dilek. Yarına bomba gibi geliyorsun bakıyorum. Offf su midem nerden çıktı ağız tadıyla kapısamıyorum seninle.

Menüde 10 numara dilek. Yarına bomba gibi geliyorsun bakıyorum. Offf su midem nerden çıktı ağız tadıyla kapısamıyorum seninle.
oyun bozanlık yapma miden yarına düzelir Allahın izniyle kıyasıya mücadelemiz devam ediyor ona göre:) dişime göresin derim hep tırt çıkma sakın:)

ben 10 sene önce gittim memnun kalmamıştım diyetisyenimin göbeği bile vardı:)
Ayyy Benimde. Hatta ilk diyetisyenım çok iyidi. Sonra o Doğuma gidince yerine başkası gelmiş işte kilolu olan ben girdim kapıdan bana sesi ki sen niye geliyorsun gayet iyisin ki ben 86 kiloydum o zamanlar.

Ayyy Benimde. Hatta ilk diyetisyenım çok iyidi. Sonra o Doğuma gidince yerine başkası gelmiş işte kilolu olan ben girdim kapıdan bana sesi ki sen niye geliyorsun gayet iyisin ki ben 86 kiloydum o zamanlar.
şimdi görse kilo alman için liste verir ozaman :)

Şimdi anlamadığım bir konu var benim. Ben iri kemikli sayılmam bence. Neden 72 Kilo olup boyu 1.55 olan bayanın kilosundan gitme hızı ıle benim kilomun gitme hızı aynı değil.

Menüm

Sabahtan 13.30 a kadar bir sürü şey yedim çıkardım

Öğlen 13.30-14.00

2 dilim ekmek 1 dilim peynir

Akşam 17.00
1 dilim ekmek 1 dilim penir

Akşam 19.00
1 dilim ekmek peynir

Sıvı: çok az su nane cayı ve zencefil cayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…