Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü çocuk mu 29 yaşındayım yahu söyle 21 önde göstersem fena mı olur. Su 40 kilo nasıl gide 23 ünde gösteriyor baksana
yok be nerde 23 gösteriyo otuzlarda olduğu belli, ben istemem 20lerde göstermek insanı n yüzü daha oturmamış çocuk gibi görünüyor ama 26 dan sonra helede 30la 35 arası karakteris yüz hatları oluşuyor Cool görünüyorsun, karakteri oturmuş ne istediğini bilen daha aklı selim oluyorsun yazarken bile hayran oldum bu yaşlarımıza:)

hastayım bahanesiyle ekmekleri görülmüşsün hacı:)

Dilek yaa psikolojimi düzeltin

Kizlar menumu yazayim geçmişe yarın bakıcam bugün babamın ziyaretçisi çöktü gelemedim.
Saat 8:30
2 ceviz suyu ve cevizler

Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Tere domates

Saat 17:30
1 avuç büyüklüğünde tavuk göğüs ızgara
Bol salata
4 kaşık makarna

Su 2 litre
Spor yok

Iyi akşamlar kızlar
Menum
sabah9:00
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı

Ogle13:30
,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran

Aksam18:30
2yK kabak salata

Su 3lt spor 30 dk jillian
sabahki tereyağ faLa gibi canım afiyet olsun
son 5kilo resmen vücuda Japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış gibi yapışıyor vermek zor oluyor anlıyorum seni:)
Valla öyle dileğim görüyorsun halimi
Bi benim yüzüm değişmedi azıcık söyle toparlasa sağından solundan gençleşsem öyle. Millet 10 yaş gençleşiyor ben aynı. Benli 65 şerde düzelir
benim yuzum turbansizken kucuk gosteriyor. Ama turbanliyken normal yasimi gosteriyorum bence. kiz ama o kadar yanaklar filan gidincede sevmiyorum ben ya seninkide oylemi olurki
Şimdi anlamadığım bir konu var benim. Ben iri kemikli sayılmam bence. Neden 72 Kilo olup boyu 1.55 olan bayanın kilosundan gitme hızı ıle benim kilomun gitme hızı aynı değil.
Canim kemiklerin kaslarin boy mesafesi arttıkça oranı artar. yani 1.55 boy daki biriyle 1.80 boydaki kişilerin kemik yağ kas oranı aynı değildir. ondan 1.55 teki birisi 1.80 boydaki kişiyle aynı kiloda olsada yağ oranı farklı olduğu için kilo verme hızı fazla olabilir. tabi bunda metofarkı filanda etkili olabilir
geçmiş olsun canım ya kurabiyeden dolayi mi boylesin
yarın bol eksilerle uyanmanız dileğiyle iyi geceler kızlar esen kalınız :)
Iyi geceler dilekcim

Afiyet olsun elifim makarna olmasa olurmus ama günü erken kapatmissin sorun olmaz sanırım

o zaman bi arastirayim bakalım yakinimda baya özel hastaneler var

Bi deneyeyim bakalım aslında fitnees daha çok istiyorum da benim adam niyeyse razı gelmedi ona
Afiyet olsun canım leblebi fazla olmuş ama farkindasin zaten

Bence de mervecim benim elimde böyle fırsat olsa giderdim açıkçası
Haklisin canm
Iyi akşamlar kızlar
Menum
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı

,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran

2yK kabak salata

afiyet olsun su süper

ne yapıcam mutfak tartısını bende bi ara kalori takip ile kilo veriyim diye heves edip almıştım şimdi hiç işime yaramıyor
tilya karışımıni icemiyorum bide porsiyon vs hazırlarken iyi oluyor bi ara vardı bende anneme vermisim bi ARA kullanmıştım baya

Buara herkes balık yemeye başladı tam hamsi mevsi mi acaba? Afiyet olsun canm bence çok güzel olmuş menü ama benim nesfite karşı hep bir on yargım var
balık bu sefer benim canım istedi normalde sevmem eşim de tam tersi hamsi düşkünü burda bi kaç kere okuyunca aserdim resmen sanırım yeni başlıyor mevsimi pek uygun değil fiyatı daha

Afiyet olsun canm geçmiş olsun tekrar dan inşallah bi an önce toparlarsin
canım erken yemissin makarnalar afiyet olsun

günaydın kızlar erkenciyim bugün çünkü yürüyüş yapıcam.haftaya nasıl başlarsan öyle devam eder demiş büyüklerimiz:) cumadan umutluyum koydum kafaya 3kilo verilecek bu hafta
bugün kilo bildirimi yapmıycam ama eksideyim onu söyleyim

makarna olmasaymış çok güzelmiş ama ekmek olmayınca gün içinde okadar koşturma olunca pek bi yan etkisi olacağını sanmıyorum

günaydın canım niye söylemiyorsun cuma supriz mi olacak

Kızlar herkese hayırlı haftalar ins herkesin hedefine ulaşması nasip olur
Geçmişte yarım kaldım menümüde paylaşacağım
Bugün -500 çıktım bakayım biraz sizde durumlar nasıl bugün çok işim var haftalik temizlik ins bitirim gelirim
Rakibem çok merak ediyorum sende durumlar nasıl

süper eksi 500 bir ve üstü olsun cumaya inşallah

kötü bi pazar olmuş tekrar geçmiş olsun prensese.

Afiyet olsun Hiloş um. Durumlar nasil bi problem yok dimi.

Afiyet olsun güzel menü.

chiayı tavsiye ederim canım.

bugün pek kımıldayamadım. birşeylerle uğraştım. bir de artık ciddi ciddi hapşuruyorum. az sonra kalkıp yeşilçay yapayım kendime.
dikkat et fulya cım.

ekmegi baya iyi yemişsin pastirma yinede cok tuketme derim afiyet olsun.

Menüm gelsin

KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit

AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası

SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
nesfiti bir daha görmek istemiyorum menun de onun yerine kahvalti yada yulaf ezmesi ceviz kuru meyve sut karistir ye biliyorum paketin sonuydu yenisini alma diye yaziyorum. afiyet olsun bebeğim.

diyetisyenine göre değişiyor bence araştır öyle git. Ben diyetisyen siz kilo verdim arkadaşlarım diyetisyene gidiyor bende kilo verdim onlarda. söyle bir durum var yağ mi kas mi su mu ne gidiyor biliyorsun. Ben bir listeye asla sadık kalamam bana göre değil o yüzden gitmedim ama yağ kas oranı için yakın zamanda gitmek istiyorum.

harika.

Dünkü menüm
Sabah 10:30 2 dilim ekmek
1 kk peynir
Çay
15:30
2 elma
Akşam 18:00
1 kase Ispanak kavurması
200 g yoğurt
muhteşem menü.

Iyi akşamlar kızlar
Menum
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı

,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran

2yK kabak salata

Çok güzel menü Kamilem.

ohh misss Güle güle kirletin.

ben 10 sene önce gittim memnun kalmamıştım diyetisyenimin göbeği bile vardı:)
kendine Hayrı yokmuş onun.

bi ben sevemedim şu balığı yapınca perdeler eşyalsr her yere koku saniyordum gibi geliyor
ben kahvaltı gevreklerini seviyorum uzun süre tok tutuyor ama içindeki şekerden dolayı artık yulafı tercih ediyorum
Bende nefret ediyorum koku olayından dolayi zaten elimi suremem balığa eşim temizler pişirir balkonda vantilator koyuyor bide, alip gidiyor kokuyu kapali balkon sorun gerci yinede bi koku oluyor. hava yağmurlu değilse yaz kış farketmez disarda da pisiririz piknik alanımız var. Ama yinede her balık tan sonra değişmez rutinimiz herkes duş alır ve kıyafetler direk makinaya yoksa hiçbiri içeri giremez çizerim

ahh canım ya hala o kurabiye nin izlerimi bu istifra çok dikkat et kendine.

Afiyet olsun elifim makarna olmasa olurmus ama günü erken kapatmissin sorun olmaz sanırım
Hiloş um 4 kaşık makarna 1 dilim ekmek karbon almasazsam az yersem kilo veremiyorum

Günaydın kızlar
Günaydın

makarna olmasaymış çok güzelmiş ama ekmek olmayınca gün içinde okadar koşturma olunca pek bi yan etkisi olacağını sanmıyorum
Karbon almayinca bende SİSTEM Arıza YAPIYOR WC falan HAK getire bide Karbon almayinca KİLO veremiyorum.

Canım Mevluttede ydim Başka Yiyecek Daha Sağlıklı Şeyler Yoktu

Canım Tıpa Tıp Karataya yapmiyirum ki elimden geldigu kadar benzetmeye calisiyorum

Dengeli Bir Menü

Canım su Koyuyorum Tabi orjinal Kuymak Tadı yok Ama Sade Bazen Yumurta Yemekten İyidir

Menüm
Saat 9
2 ceviz geceden suya koyulmus

Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Yeşillik
Domates

Saat 18
400 gram fırın da hamsi
Salata
2 dilim tam bugday

Su 2 litre
Spor yok.
Çok güzel

bu kadar gezmeye gene iyi kapatmışsın günü aferin benim arkadaşıma
teşekkür ederim canım benim

ben barbunya hiç pisirmiyorum şişlik yapiyirmu

Kizlar dikkatimi çekti bircogumuz suyu az tüketiyoruz, su Başımızın tacı hele diyetteyk en. Hepinizi günlük en az 2 litre su içmeye davet ediyorum öpüldünüz canlar.
evet suyu hemde birden değil gün boyu na yaymak lazım hatta en çok sabah bir başarı hikayesini yazan bir arkadaş bol bol gece kalkio şu icilmesini tavsiye etmiş sizce ne kadar doğru yapalım mı aacep

günaydın canım yapma bunu bize merakla beklerken bildirimini cumaya saklıyorsun tabi saygı duyuyorum aslinda cuma icin bu kilolar çok da belirleyici değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…