- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.021
yok be nerde 23 gösteriyo otuzlarda olduğu belli, ben istemem 20lerde göstermek insanı n yüzü daha oturmamış çocuk gibi görünüyor ama 26 dan sonra helede 30la 35 arası karakteris yüz hatları oluşuyor Cool görünüyorsun, karakteri oturmuş ne istediğini bilen daha aklı selim oluyorsun yazarken bile hayran oldum bu yaşlarımıza:)Dünkü çocuk mu 29 yaşındayım yahu söyle 21 önde göstersem fena mı olur. Su 40 kilo nasıl gide 23 ünde gösteriyor baksana
hastayım bahanesiyle ekmekleri görülmüşsün hacı:)Menüm
Sabahtan 13.30 a kadar bir sürü şey yedim çıkardım
Öğlen 13.30-14.00
2 dilim ekmek 1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 dilim ekmek 1 dilim penir
Akşam 19.00
1 dilim ekmek peynir
Sıvı: çok az su nane cayı ve zencefil cayı
Dilek yaayok be nerde 23 gösteriyo otuzlarda olduğu belli, ben istemem 20lerde göstermek insanı n yüzü daha oturmamış çocuk gibi görünüyor ama 26 dan sonra helede 30la 35 arası karakteris yüz hatları oluşuyor Cool görünüyorsun, karakteri oturmuş ne istediğini bilen daha aklı selim oluyorsun yazarken bile hayran oldum bu yaşlarımıza:)
Ya midem bomboş ki hala götürdüm ekmekleri ama yarın patates mi haşlayıp yesem? Hem patates kürü olurhastayım bahanesiyle ekmekleri görülmüşsün hacı:)
Kabız olma yavru sonraYa midem bomboş ki hala götürdüm ekmekleri ama yarın patates mi haşlayıp yesem? Hem patates kürü olur
sabahki tereyağ faLa gibi canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar
Menum
sabah9:00
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı
Ogle13:30
,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran
Aksam18:30
2yK kabak salata
Su 3lt spor 30 dk jillian
Valla öyle dileğim görüyorsun halimison 5kilo resmen vücuda Japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış gibi yapışıyor vermek zor oluyor anlıyorum seni:)
benim yuzum turbansizken kucuk gosteriyor. Ama turbanliyken normal yasimi gosteriyorum bence. kiz ama o kadar yanaklar filan gidincede sevmiyorum ben ya seninkide oylemi olurkiBi benim yüzüm değişmedi azıcık söyle toparlasa sağından solundan gençleşsem öyle. Millet 10 yaş gençleşiyor ben aynı. Benli 65 şerde düzelir
Canim kemiklerin kaslarin boy mesafesi arttıkça oranı artar. yani 1.55 boy daki biriyle 1.80 boydaki kişilerin kemik yağ kas oranı aynı değildir. ondan 1.55 teki birisi 1.80 boydaki kişiyle aynı kiloda olsada yağ oranı farklı olduğu için kilo verme hızı fazla olabilir. tabi bunda metofarkı filanda etkili olabilirŞimdi anlamadığım bir konu var benim. Ben iri kemikli sayılmam bence. Neden 72 Kilo olup boyu 1.55 olan bayanın kilosundan gitme hızı ıle benim kilomun gitme hızı aynı değil.
geçmiş olsun canım ya kurabiyeden dolayi mi boylesinMenüm
Öğlen 13.30-14.00
Akşam 17.00
Akşam 19.00
1 dilim ekmek peynir
Iyi geceler dilekcimyarın bol eksilerle uyanmanız dileğiyle iyi geceler kızlar esen kalınız :)
Afiyet olsun elifim makarna olmasa olurmus ama günü erken kapatmissin sorun olmaz sanırımKizlar menumu yazayim geçmişe yarın bakıcam bugün babamın ziyaretçisi çöktü gelemedim.
Saat 8:30
2 ceviz suyu ve cevizler
Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Tere domates
Saat 17:30
1 avuç büyüklüğünde tavuk göğüs ızgara
Bol salata
4 kaşık makarna
Su 2 litre
Spor yok
o zaman bi arastirayim bakalım yakinimda baya özel hastaneler varBen iki sene önce gittim çok memnun kaldım çok güzel kilo verdim sonra biraz zayıflayınca bıraktım şimdi öyle pişmanımki keşke sonuna kadar devam etseydim, ama tabi diyetisyende çok önemli biraz araştır gitmeden önce, valla çok zevkliydi aç kalmadan verdim hatta akşamları bisküvi bile veriyordu çayın yanında
Bi deneyeyim bakalım aslında fitnees daha çok istiyorum da benim adam niyeyse razı gelmedi onaJilliandandir canim takılma o fazlaliga
OOhhh ne guzel
Menüler güzel
Canım illaki liste verecek öyle an ve an takip edenler özel muayenehane ve çok yüklü malesef ücreti ayrica yağ mi kas mi su mu neyse onu bile görmek motive ediyor
güzel menü
Haklisin canmAfiyet olsun canım leblebi fazla olmuş ama farkindasin zaten
Bence de mervecim benim elimde böyle fırsat olsa giderdim açıkçası
afiyet olsun su süperIyi akşamlar kızlar
Menum
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı
,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran
2yK kabak salata
tilya karışımıni icemiyorum bide porsiyon vs hazırlarken iyi oluyor bi ara vardı bende anneme vermisim bi ARA kullanmıştım bayane yapıcam mutfak tartısını bende bi ara kalori takip ile kilo veriyim diye heves edip almıştım şimdi hiç işime yaramıyor
balık bu sefer benim canım istedi normalde sevmem eşim de tam tersi hamsi düşkünü burda bi kaç kere okuyunca aserdim resmen sanırım yeni başlıyor mevsimi pek uygun değil fiyatı dahaBuara herkes balık yemeye başladı tam hamsi mevsi mi acaba? Afiyet olsun canm bence çok güzel olmuş menü ama benim nesfite karşı hep bir on yargım var
Afiyet olsun canm geçmiş olsun tekrar dan inşallah bi an önce toparlarsinMenüm
Öğlen 13.30-14.00
Akşam 17.00
Akşam 19.00
1 dilim ekmek peynir
canım erken yemissin makarnalar afiyet olsunKizlar menumu yazayim geçmişe yarın bakıcam bugün babamın ziyaretçisi çöktü gelemedim.
2 ceviz suyu ve cevizler
Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Tere domates
Bol salata
4 kaşık makarna
Su 2 litre
Spor yok
makarna olmasaymış çok güzelmiş ama ekmek olmayınca gün içinde okadar koşturma olunca pek bi yan etkisi olacağını sanmıyorumKizlar menumu yazayim geçmişe yarın bakıcam bugün babamın ziyaretçisi çöktü gelemedim.
2 ceviz suyu ve cevizler
Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Tere domates
Bol salata
4 kaşık makarna
Su 2 litre
Spor yok
günaydın canım niye söylemiyorsun cuma supriz mi olacakgünaydın kızlar erkenciyim bugün çünkü yürüyüş yapıcam.haftaya nasıl başlarsan öyle devam eder demiş büyüklerimiz:) cumadan umutluyum koydum kafaya 3kilo verilecek bu hafta
bugün kilo bildirimi yapmıycam ama eksideyim onu söyleyim
süper eksi 500 bir ve üstü olsun cumaya inşallahKızlar herkese hayırlı haftalar ins herkesin hedefine ulaşması nasip olur
Geçmişte yarım kaldım menümüde paylaşacağım
Bugün -500 çıktım bakayım biraz sizde durumlar nasıl bugün çok işim var haftalik temizlik ins bitirim gelirim
Rakibem çok merak ediyorum sende durumlar nasıl
kötü bi pazar olmuş tekrar geçmiş olsun prensese.ıyı pazarlar kızlar bugun hıc iyi degilim gece boyu oğlan hiç uyumafi Kuz desen zaten hasta bide dün jillian ilk kez yapınca mi ne baya artiyiım bugün noldu kaçamak falan da yoktu menulerimde bi kaç gündür sabahtan beri baş ağrısı halsizlik hiç bişey istemiyo ya ben kadın olmak istemiyorum çok zor geliyor beee
Of neyse bi kahve iceyim bide jillian yapıp kendime gelmeye çalışayım ben en iyisi
Afiyet olsun Hiloş um. Durumlar nasil bi problem yok dimi.Menum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
2 dilim domates
Kk peynirden tost
Bir fincan sütlü kahve
Öğle 14:30
Bir avuç leblebi
10 tane badem
Akşam 17:30
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 köfte
Yarım dilim kizarmis tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yok
Afiyet olsun güzel menü.Menüm
Kahvaltı 12:00
Kıymalı soğanlı yumurta, domates, salatalık
Roka, az tulum peyniri, 4 zeytin
2 ince dlm tb ekmek
Aralarda atışdırklarım
Şekersiz türkkahvesi
Çeyrek ayva
Akşam 18:00
1 tabak z.yağlı kereviz yemeği
4 yk kadar közlemiş patlıcan yoğurtlu
2 lt su
Spor henüz yok ama yüriycem inşallah
dikkat et fulya cım.chiayı tavsiye ederim canım.
bugün pek kımıldayamadım. birşeylerle uğraştım. bir de artık ciddi ciddi hapşuruyorum. az sonra kalkıp yeşilçay yapayım kendime.
ekmegi baya iyi yemişsin pastirma yinede cok tuketme derim afiyet olsun.sabah 10.00
peynir, 3 dilim pastırma, domates 1,5 dilim tahıl ekmeği
öğlen 14.20
yumurta, peynir, taze soğan, maydanoz, 1,5 dilim tbe, 10 badem, 10 siyah üzüm
ara
yarım portakal
akşam 19.00
1 tabak lahana kavurma, salata, 1 dilim ekmek
2 lt su
nesfiti bir daha görmek istemiyorum menun deMenüm gelsin
KAHVALTI(12:00)
1 kase nesfit
AKŞAM(18:30)
150-200 gr tavada hamisi
Havuç salatası
SIVI:1,5 lt su ,1 kupa Yeşilcay( hala iciyorum)
SPOR: 70 dk yuruyus
diyetisyenine göre değişiyor bence araştır öyle git. Ben diyetisyen siz kilo verdim arkadaşlarım diyetisyene gidiyor bende kilo verdim onlarda. söyle bir durum var yağ mi kas mi su mu ne gidiyor biliyorsun. Ben bir listeye asla sadık kalamam bana göre değil o yüzden gitmedim ama yağ kas oranı için yakın zamanda gitmek istiyorum.Bu arada @60kiloyum pantolon demisken dün Yazın başında aldığım petrol mavisi bir tunigim vardı aldıktan sonra hemen kilo almış giyemiyordum dun onun içine girebilidim biraz üzerime yapıştı ama cok mutlu oldum
Ve bir konu daha aklımı kurcalıyor diyetisyen konusu eşimle konustukta sigorta karşılaşmasada git dedi madem sağlık sorunu diyorsun git dert etme dedi ama ben kararsız kaldım özel hastane nasıl olur faydasi olur mu elime liste tutusturup gönderirse verdiğim paraya acirim
harika.12.30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir bol maydonoz
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
5gibi 1 fincan sütlü türk kahvesi 10 tane çiğ fındık
7ve 8de bir tabak lahana çorbası
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay spor yok
muhteşem menü.Dünkü menüm
Sabah 10:30 2 dilim ekmek
1 kk peynir
Çay
15:30
2 elma
Akşam 18:00
1 kase Ispanak kavurması
200 g yoğurt
Çok güzel menü Kamilem.Iyi akşamlar kızlar
Menum
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
1tk tereyağı
,2yK bulgur pilavı
4yk kabak
Salata ayran
2yK kabak salata
ohh misss Güle güle kirletin.iyi yoruldum ama şükür işler de bitti cam balkona stor yaptırılacak mutfak masasına sandalye alınacak ve tablolar asılacak bunlarında acelesi yok taşınma zor iş ama her odaya girince içim açılıyor pırıl pırıl :)
ben 10 sene önce gittim memnun kalmamıştım diyetisyenimin göbeği bile vardı:)
Bende nefret ediyorum koku olayından dolayi zaten elimi suremem balığa eşim temizler pişirir balkonda vantilator koyuyor bide, alip gidiyor kokuyu kapali balkon sorun gerci yinede bi koku oluyor. hava yağmurlu değilse yaz kış farketmez disarda da pisiririz piknik alanımız var. Ama yinede her balık tan sonra değişmez rutinimiz herkes duş alır ve kıyafetler direk makinaya yoksa hiçbiri içeri giremez çizerimbi ben sevemedim şu balığı yapınca perdeler eşyalsr her yere koku saniyordum gibi geliyor
ben kahvaltı gevreklerini seviyorum uzun süre tok tutuyor ama içindeki şekerden dolayı artık yulafı tercih ediyorum
ahh canım ya hala o kurabiye nin izlerimi bu istifra çok dikkat et kendine.Menüm
Öğlen 13.30-14.00
Akşam 17.00
Akşam 19.00
1 dilim ekmek peynir
Hiloş um 4 kaşık makarna 1 dilim ekmek karbon almasazsam az yersem kilo veremiyorumAfiyet olsun elifim makarna olmasa olurmus ama günü erken kapatmissin sorun olmaz sanırım
GünaydınGünaydın kızlar
Karbon almayinca bende SİSTEM Arıza YAPIYOR WC falan HAK getire bide Karbon almayinca KİLO veremiyorum.makarna olmasaymış çok güzelmiş ama ekmek olmayınca gün içinde okadar koşturma olunca pek bi yan etkisi olacağını sanmıyorum
rakibem duyarda havluyu erken atar diye :)günaydın canım niye söylemiyorsun cuma supriz mi olacak
Canım Mevluttede ydim Başka Yiyecek Daha Sağlıklı Şeyler YoktuSüpersin
Yinede güzel atlatmissin canım
aynen canım kızım doğana kadar çok dinlerdim onu duymam diye dinleyemiyorum iş yaparken yerlesmemis olduğu icin kolay gider diye dusunuyorum
Afiyet olsun cNm su seninde az olmus
Oldu bi kere canim
Meyvesi mümkün oldukça erken tüketmeye vak canm
afiyet olsun canm
Kuruyemiş leri daha erken tuketmelisin
karatayda pide yoktu sanırım canım daha yeni 2 lahmacun yemistin
Canım Tıpa Tıp Karataya yapmiyirum ki elimden geldigu kadar benzetmeye calisiyorumkesinlikle olmamış. aysecim lütfen karatay yapıyorum deme. senin yaptığın bence karatay değil açıkçası. pideler sarmalar lahmacunlar helvalar. bak bi hafta yi gecti hergün menunde bunlardan birisi vardı. hergün yazmaktan sıkıldım ben artık açıkçası. kuymak hakkindaki fikrimide biliyorsun.
mervecim bu ara fark ettim sabah az yeyince sen akşam daha çok yiyorsun bunun onleminiv al canım afiyet olsun
Sağol canım
Dengeli Bir MenüKızlar ancak gelebildim menulerde ufak kacamsklar var ama dozu ayarlanmış :)
yarın annemler gelecek ev heryerde doğum gününü ucuz anlattığımı dusunuyorum menüye birde siz yorum yaoin bakalim
Sabah(10:00)
1dkm ekmek
1yum 1dlm peynir roka
Öğle(13:00)
5kofte salata
1/2 bardak ayran
Akşam(19:00)
1yk makarna salatası
2mercimek köftesi
4yaprak sarma
Su:2lt
Canım su Koyuyorum Tabi orjinal Kuymak Tadı yok Ama Sade Bazen Yumurta Yemekten İyidirbugün olmaz yarın olur yeter ki iste :)
güne güzel başlamışsin, sınavın nasıl geçti hangi bölümü okuyorsun?
maydanoz suyu denesen.
oo harikayiz
Afiyet olsun canım pide sarma beraber göze batıyor ama bence sıkıntı yok hem akşam yememişsin hemde kaloriyi bakarsak sorun yok. Sen yine de yan yana bu kadar karbon tüketme gerçi sen yapmadın bilirim.
Ooo çok fena geçmiş olsun canim, ilerlemeden çaresine bak acısı kötü oluyor.
Afiyet olsun canım turşu su tutuyor vücutta çok tukwtmemissin gerçi dikkatli olalım. Suyun az olmuş.
neyse bugun kismet degilmis yarın izleyiverin.
Afiyet olsun tatlım meyveyi gündüz ara olarak tüketmeyi dene çok geç saatlerde birde yemek üstüne iyi olmuyor. Suyun az olmuş.
Afiyet olsun tatlım bu peynirler kaşardı dimi dikkat et fazla kaçırma. Az yemişsin sma.
Afiyet olsun canım cım. 4 kaşık makarna 1 dilim ekmek olduğu için sorun yok.
Afiyet olsun tatlım. Unsuz nasıl oluyor kuymak? Kır pidesi çok uygun değil ama gün içinde az yemişsin sorun değil bu durumda.
Çok güzelMenüm
Saat 9
2 ceviz geceden suya koyulmus
Saat 11
4 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
5 zeytin
Yeşillik
Domates
Saat 18
400 gram fırın da hamsi
Salata
2 dilim tam bugday
Su 2 litre
Spor yok.
teşekkür ederim canım benimbu kadar gezmeye gene iyi kapatmışsın günü aferin benim arkadaşıma
ben barbunya hiç pisirmiyorum şişlik yapiyirmuGöÜmden uyku akıyor ama geçmişi bitirilen öyle yatayım. Numarada menümü yazayım
Sabah 10.00
2.5 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen 14.00
1 tabak barbunya
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
Akşam 21.00
Misafirlere ayıp olmasın diye 1 lokma börek
1 lokma kurabiye( arkadaş getirmiş ) tereyağlı yapmış midem bulandı Zaten söylemesi ayıp istifa ettim
Spor yok
Sıvı 1.5 lt su
evet suyu hemde birden değil gün boyu na yaymak lazım hatta en çok sabah bir başarı hikayesini yazan bir arkadaş bol bol gece kalkio şu icilmesini tavsiye etmiş sizce ne kadar doğru yapalım mı aacepKizlar dikkatimi çekti bircogumuz suyu az tüketiyoruz, su Başımızın tacı hele diyetteyk en. Hepinizi günlük en az 2 litre su içmeye davet ediyorumöpüldünüz canlar.
günaydın canım yapma bunu bize merakla beklerken bildirimini cumaya saklıyorsun tabi saygı duyuyorum aslinda cuma icin bu kilolar çok da belirleyici değilgünaydın kızlar erkenciyim bugün çünkü yürüyüş yapıcam.haftaya nasıl başlarsan öyle devam eder demiş büyüklerimiz:) cumadan umutluyum koydum kafaya 3kilo verilecek bu hafta
bugün kilo bildirimi yapmıycam ama eksideyim onu söyleyim
canım ablacım hele sende paylaş ne olmuş ki yani rakibinin hirslanmasi seni daha da hirslandirirsüper eksi 500 bir ve üstü olsun cumaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?