Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

harika tebrikler

elifim karbonhidratlar sabah öğle olarak tüketsen daha iyi olur bence, kabızlığa lahanada çok iyi geliyor aklında bulunsun

ben azcık artıyım ama yüzüklerimi zor taktım belli ödem var bakalım artık bugun bol bol su içeyim yarın belli olur
canım sen uyanır uyanmaz tartılmak zorundasın ya kesinlikle ödem dır sporda yaptın akşam o etkilemiş olabilir hemdw

süper eksi 500 bir ve üstü olsun cumaya inşallah
ins canım geçen hafta ki yanlış lirimi buldum ins telafi edeceğim

Günaydın canım
harika tebrikler
cok sagolasin artiya ins dönmem

bebişim monotonlaştı ya takım 2haftadır, heyecan yapalım biraz dedim belkide veremiycem ak koyun kara koyun cuma ya belli olsun
bu hafta bomba gibiyim ins 1.cilik gelir ins

Kızlar bugün tartı günü lütfen eski sistem yazalım arti noktalarıyla bajin zaten kaptanimiz yok düzeni bozmayalim ipin ucu kaçmasın
Cuma:71.9
Ptesi:72.2
Fark:+0.3

Güzel bi eksi olmus
Yok canım bi daha almam zaten
rakibem duyarda havluyu erken atar diye :)
Hahaha ben daha tartilamadim yatak odası da hala esirim
ben azcık artıyım ama yüzüklerimi zor taktım belli ödem var bakalım artık bugun bol bol su içeyim yarın belli olur
Sabah uyanınca bende çok şiş oluyorum gece yüzükleri hiç takamiyorum Zaten uyandiriyor gece bu gün bende kendimi çok şiş hissediyorum bakalım
Kızlar bugün tartı günü lütfen eski sistem yazalım arti noktalarıyla bajin zaten kaptanimiz yok düzeni bozmayalim ipin ucu kaçmasın
Tartilinca hemen yazicam
Selam kızlar
Geçen hafta 75.7
Bugün76.8
Fark +1.1
acayip kabızım kızlar cumaya eksiye düşerim inşaallah bugün spora başlıyorum
cumaya eksi olur inşallah kabızlık için sinameki çayı iceblirsin canim

istikrar1986 rakibe haftaya hızlı başladı azıcık tirsmadim değil ama halledeceğiz geri vites yok
kendini göster canım +300 çok değil ama bu hafta ins yenileceğin yüksek
ben bu şekilde yazılacağını bilmiyordum bi dahasuna yazım

gece uyandigimda bende içiyorum her zaman hatta cuma tartı gününden önce tartıya yansır diye icmiyorum ölüyorum susuzluktan. İçilebilir en zararsız şey şu.

elifim karbonhidratlar sabah öğle olarak tüketsen daha iyi olur bence, kabızlığa lahanada çok iyi geliyor aklında bulunsun
dikkat ederim canım. Ayça kaya nin diyetine uymaya çalışıyorum onda serbest ama dikkat ederim

hallolur cumaya

Artı 300 hastalandım gece hiç uyumadım muhtemelen ondan.
Geçmiş olsun canım ya gribal durumlarmi? Muhtemelen uykusuzluktandir. İrem cım akciğer ameliyatindan sonra çok terleme soğuk soğuk terleme normal mi? Babam çok fazla terliyor sana sormak istedim.

vücut gece uyku modun da ya ödem yapmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…