Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar

Kızlar bugün tartı günü lütfen eski sistem yazalım arti noktalarıyla bajin zaten kaptanimiz yok düzeni bozmayalim ipin ucu kaçmasın
Cuma:71.9
Ptesi:72.2
Fark:+0.3

Selam kızlar
Geçen hafta 75.7
Bugün76.8
Fark +1.1
acayip kabızım kızlar cumaya eksiye düşerim inşaallah bugün spora başlıyorum

Artı 300 hastalandım gece hiç uyumadım muhtemelen ondan.

Cuma 74.4
P.tesi 74.5
Fark +100

Günaydın kızlar
Tek tek yazamadim hemen bakayım dışarı cikicam birkaç şey almam lazim aklımda gene delice şeyler
Eksi olanları tebrik ederim artı olanlarda cumaya toparlar ins

Bu kadar sürerim bi kurabiyenin izi bilemedim bgn iş yeri doktoruna gittim mide ilacı verdi zaten sorunlu midem vardı o tetiklenmiş dedi

vücut gece uyku modun da ya ödem yapmıyor mu
uykunun ödem yapmadığını biliyorum uykusuzluk ödem yapıyor daha çok. Özellikle gece 2 ve 5 arası leptin hormonunun en fazla salgıladığı zaman o saatlerde uykuda olmak ve yeterince uyumak şart ama tabiki fazla uyku iyi değil işte o zaman şişiyor insan.

Cuma 64.7
Bugün 64.8
Fark +100
bendensin.

günaydın mefkusum oğluşun nasıl daha iyimi?

Bu kadar sürerim bi kurabiyenin izi bilemedim bgn iş yeri doktoruna gittim mide ilacı verdi zaten sorunlu midem vardı o tetiklenmiş dedi
ahh ya geçer inşallah hemen ilaçları ihmal etme tatlım.

Anca gitti ve odadan yeni çıktım bende kahvaltı da bu saate kaldı iyice sinir olmaya başladım

Cuma = 89,1 kg
Pazartesi = 88,6
Fark = -500 gram

Merhaba kizlar dun arti 2 idim bugin sabitim cok şükür kaliverecek diye ödüm koptu cumaya ins iyi bi eksi gelir
inşallah eminim gelicek.

genelimiz iyiyiz artıları miz da öyle yüksek değil ben çok istiyorum bu hafta 1.olmayı neolur asılalom hanımlar kaptanları olmayınca takım çöktü dedirtmeyrlim beril kaptanım için Zuhal ablam için 1.liği alalım bu hafya

günaydın mefkusum
sağolasın cnm daha iyice şükür

kızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
Vavvvvv bu ne kızzz süperrrrrr
Bence cumaya 3 ü de geçer böyle giderse
Hadi bireysel 1.likde gelir inşallah

Günaydın ablam hoşgeldin nasılsın oğlun nasıl oldu
Anca gitti ve odadan yeni çıktım bende kahvaltı da bu saate kaldı iyice sinir olmaya başladım

Cuma = 89,1 kg
Pazartesi = 88,6
Fark = -500 gram
süper canım tebrkler
Merhaba kizlar dun arti 2 idim bugin sabitim cok şükür kaliverecek diye ödüm koptu cumaya ins iyi bi eksi gelir
Iyi toparlamissin canım valla
kızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
Dilekkkkk bu nee maşallah süper kizz hemen bana da anlat naptigini
hilal cumaya en az eksi 500 bekliyorum senden ona göre
ay ins canim ya
Aynen dileğim haklısın valla

hilalim bi numarası yok bacısı cuma artıydım ya, iki gün spora yüklenince gitti asıl yiğitlij k şimdiden sonraverirsem olacak:)

Artı 300 hastalandım gece hiç uyumadım muhtemelen ondan.
Geçmiş olsun canım 300 gr halledilmeyecek bisey degil önce saglik önemli
Cuma 74.4
P.tesi 74.5
Fark +100
Rakibem+100 ile hafta sonunu atlatiysan bu hafta eksi gelir evel Allah
Rakibem hadi göster kendini sen yaparsın
Günaydın kızlar
Tek tek yazamadim hemen bakayım dışarı cikicam birkaç şey almam lazim aklımda gene delice şeyler
Eksi olanları tebrik ederim artı olanlarda cumaya toparlar ins
kız ne çılgınliklar geçiyor aklindan

Cuma 64.7
Bugün 64.8
Fark +100
Hilal kır su şeytanın bacağını
Hoşgeldin abla günaydın
Canım mide çok fena bisey meret psikolojik olarak bile etkileniyor çok sukur atlattım o dönemleri
Cumaya eksiyi gorucez inşallah
eksiyle başlamışız haftaya
Çok sukur canım
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
Süpersin canım bireysellere girersin bence bu hafta su kilolarım bitmeden bir kere de olsa bi derece almak istiyorum bende
Genel olarsk bo artı furyası var ama halledilie ins cumaya dagyolu askrhpoxitif ayyulduz tebrik ederim sizi hele1,6 nedir arkadaş detoksmu yapıyon sen maşallah nickleri galiba yanlis yazdım ama alıntı gitti yine
dileğin yanında bizim eksi az kaldı canım

Genel olarsk bo artı furyası var ama halledilie ins cumaya dagyolu askrhpoxitif ayyulduz tebrik ederim sizi hele1,6 nedir arkadaş detoksmu yapıyon sen maşallah nickleri galiba yanlis yazdım ama alıntı gitti yine
canım Cumaki artımı attım yerleşmeden kilo Çubuk gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…