- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.061
Günaydın kızlar
günaydın kızlar erkenciyim bugün çünkü yürüyüş yapıcam.haftaya nasıl başlarsan öyle devam eder demiş büyüklerimiz:) cumadan umutluyum koydum kafaya 3kilo verilecek bu hafta
bugün kilo bildirimi yapmıycam ama eksideyim onu söyleyim
Kızlar herkese hayırlı haftalar ins herkesin hedefine ulaşması nasip olur
Geçmişte yarım kaldım menümüde paylaşacağım
Bugün -500 çıktım bakayım biraz sizde durumlar nasıl bugün çok işim var haftalik temizlik ins bitirim gelirim
Rakibem çok merak ediyorum sende durumlar nasıl
kötü bi pazar olmuş tekrar geçmiş olsun prensese.
Afiyet olsun Hiloş um. Durumlar nasil bi problem yok dimi.
Afiyet olsun güzel menü.
dikkat et fulya cım.
ekmegi baya iyi yemişsin pastirma yinede cok tuketme derim afiyet olsun.
nesfiti bir daha görmek istemiyorum menun deonun yerine kahvalti yada yulaf ezmesi ceviz kuru meyve sut karistir ye biliyorum paketin sonuydu yenisini alma diye yaziyorum. afiyet olsun bebeğim.
diyetisyenine göre değişiyor bence araştır öyle git. Ben diyetisyen siz kilo verdim arkadaşlarım diyetisyene gidiyor bende kilo verdim onlarda. söyle bir durum var yağ mi kas mi su mu ne gidiyor biliyorsun. Ben bir listeye asla sadık kalamam bana göre değil o yüzden gitmedim ama yağ kas oranı için yakın zamanda gitmek istiyorum.
harika.
muhteşem menü.
Çok güzel menü Kamilem.
ohh misss Güle güle kirletin.
kendine Hayrı yokmuş onun.
Bende nefret ediyorum koku olayından dolayi zaten elimi suremem balığa eşim temizler pişirir balkonda vantilator koyuyor bide, alip gidiyor kokuyu kapali balkon sorun gerci yinede bi koku oluyor. hava yağmurlu değilse yaz kış farketmez disarda da pisiririz piknik alanımız var. Ama yinede her balık tan sonra değişmez rutinimiz herkes duş alır ve kıyafetler direk makinaya yoksa hiçbiri içeri giremez çizerim
ahh canım ya hala o kurabiye nin izlerimi bu istifra çok dikkat et kendine.
Hiloş um 4 kaşık makarna 1 dilim ekmek karbon almasazsam az yersem kilo veremiyorum
Günaydın
Karbon almayinca bende SİSTEM Arıza YAPIYOR WC falan HAK getire bide Karbon almayinca KİLO veremiyorum.
günaydınnn
Kızlar bugün tartı günü lütfen eski sistem yazalım arti noktalarıyla bajin zaten kaptanimiz yok düzeni bozmayalim ipin ucu kaçmasın
Cuma:71.9
Ptesi:72.2
Fark:+0.3
Selam kızlar
Geçen hafta 75.7
Bugün76.8
Fark +1.1
acayip kabızım kızlar cumaya eksiye düşerim inşaallah bugün spora başlıyorum
Artı 300 hastalandım gece hiç uyumadım muhtemelen ondan.
Cuma 74.4
P.tesi 74.5
Fark +100
Günaydın kızlar+200 gr
Tek tek yazamadim hemen bakayım dışarı cikicam birkaç şey almam lazim aklımda gene delice şeyler
Eksi olanları tebrik ederim artı olanlarda cumaya toparlar ins