- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.081
Ben baklıyat yemeden yaşayamam çok seviyorum nohut barbunya fasulye mercımek mutlaka olmazsa olmazım ama siskinlik yapıyor mu beni hiç rahatsız etmiyor ama belkide ödem tutunuyordurCanım Mevluttede ydim Başka Yiyecek Daha Sağlıklı Şeyler Yoktu
Canım Tıpa Tıp Karataya yapmiyirum ki elimden geldigu kadar benzetmeye calisiyorum
Dengeli Bir Menü
Canım su Koyuyorum Tabi orjinal Kuymak Tadı yok Ama Sade Bazen Yumurta Yemekten İyidir
Çok güzel
teşekkür ederim canım benim
ben barbunya hiç pisirmiyorum şişlik yapiyirmu
evet suyu hemde birden değil gün boyu na yaymak lazım hatta en çok sabah bir başarı hikayesini yazan bir arkadaş bol bol gece kalkio şu icilmesini tavsiye etmiş sizce ne kadar doğru yapalım mı aacep
günaydın canım yapma bunu bize merakla beklerken bildirimini cumaya saklıyorsun tabi saygı duyuyorum aslinda cuma icin bu kilolar çok da belirleyici değil
Daha iyi cnmGünaydın ablam hoşgeldin nasılsın oğlun na
Huhyhu bravo rakibem. Dur gelicem yavaş yavaş. Ben çok veremedim diye yendin gözüyle bakma şakın midem düzeldi geliyorum yetişicem kaplumbağa tavşan misalkızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
Senin metoya hep destek tam destek fıstıkablam benim meto bi yumuk yapmazsa elimden geleni yapıcam
Sana iyi gelen sebzeleri,Huhyhu bravo rakibem. Dur gelicem yavaş yavaş. Ben çok veremedim diye yendin gözüyle bakma şakın midem düzeldi geliyorum yetişicem kaplumbağa tavşan misal
Oo cok güzel canımAnca gitti ve odadan yeni çıktım bende kahvaltı da bu saate kaldı iyice sinir olmaya başladım
Cuma = 89,1 kg
Pazartesi = 88,6
Fark = -500 gram
Cumaya kesin eksiMerhaba kizlar dun arti 2 idim bugin sabitim cok şükür kaliverecek diye ödüm koptu cumaya ins iyi bi eksi gelir
Maşallah dilekkızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
abla güzel haberlerle geldinDaha iyi cnm
Dr bekliyoz şimdi
Inşallah cnmOo cok güzel canım
Cumaya kesin eksi
Maşallah dilek
abla güzel haberlerle geldin
Birde geçen kaptan yardımcısı değilim yapmissin sen bizim motive kaptanimizsin pembis yazılarını gorunce bile yüzüm gülüyor şahsım adına
Zeynep yanlış yere doğru gidiyon kuzuKizlar ayy ozledim valla sizi,sizden ayriyken +1 kilo oldum malesef
Ayy yanlış yazmışım ne 75 i 72.5. Ay aman Allah korusun daha yeni indim 75 lerdenbenimde
Cuma 75.8
Pazartesi 75.5
Fark -300
Evet ablam haklısın dün yedim ekmekleri böyle oldu ama mide elimi kolumu bagladı yarına daha güzel olur inş. Bende patates yedim gerçi ama yarın düzelicek. Midem çiğ bişi almıyor diğer türlüde yemekler gözüme yağlı geliyor.Sana iyi gelen sebzeleri,
Tavuk balık tüketibilirsin cnm
Şişkinlik yapacak şeylerden uzak dur
Haşlanmış soğuk Patates yanında bişey yemezsen ve tuzsuz yağsız olursa o da detoks gibi olurEvet ablam haklısın dün yedim ekmekleri böyle oldu ama mide elimi kolumu bagladı yarına daha güzel olur inş. Bende patates yedim gerçi ama yarın düzelicek. Midem çiğ bişi almıyor diğer türlüde yemekler gözüme yağlı geliyor.
kesinlikle katılıyorum baharcığım sana Zuhal ablam gelince can kan geliyor hepimizeOo cok güzel canım
Cumaya kesin eksi
Maşallah dilek
abla güzel haberlerle geldin
Birde geçen kaptan yardımcısı değilim yapmissin sen bizim motive kaptanimizsin pembis yazılarını gorunce bile yüzüm gülüyor şahsım adına
gülüşüm akşam spor yapak senle ben sabah 45 dakika yürüyüş yaptım biraz önce markete gittim yürüyerek 20dakija da öyle akşamda yapıcam 1saat niyetim bereketli bir gün oldu benim içinhazırlanıp çıkmam lazımmm öptüm sizi eve gider gitmez sizinleyim bugun malum pazartesi yoğunluğu
ayçam eksidesin hadi bekliyorum yetiş banaAyy yanlış yazmışım ne 75 i 72.5. Ay aman Allah korusun daha yeni indim 75 lerden
cumaya eksiye çevir onu panpaKizlar ayy ozledim valla sizi,sizden ayriyken +1 kilo oldum malesef
bugün bende yemeğini yaptım yarısı duruyor olmadı bende onu yarin kendime kısır yapayımkızlar karnabahar kısır yaptım yok böyle bir lezzet aynı normal kısır bayıldım koca tabak yedim bana karnabahar lahana gibi şeyler şişlik yapmadığı için hedefe ulaşana kadar menum de sık sık görürsünüz artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?