- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.101
kız sizin orda yağmur yok mu bugün cikamadim ben yuruyuse mübarek geceden başladı durduraksiz hala yağıyor rahmetgülüşüm akşam spor yapak senle ben sabah 45 dakika yürüyüş yaptım biraz önce markete gittim yürüyerek 20dakija da öyle akşamda yapıcam 1saat niyetim bereketli bir gün oldu benim için
sen verirsin dileğim su lahana corbasini arastirayim bende bihilalim bi numarası yok bacısı cuma artıydım ya, iki gün spora yüklenince gitti asıl yiğitlij k şimdiden sonraverirsem olacak:)
Ya çocuğun odasına küçük koltuk alacaktım pahalı geldi. Bende kendim yaptımGeçmiş olsun canım 300 gr halledilmeyecek bisey degil önce saglik önemli
Rakibem+100 ile hafta sonunu atlatiysan bu hafta eksi gelir evel Allah
Rakibem hadi göster kendini sen yaparsın
kız ne çılgınliklar geçiyor aklindan
Hilal kır su şeytanın bacağını
Hoşgeldin abla günaydın
Canım mide çok fena bisey meret psikolojik olarak bile etkileniyor çok sukur atlattım o dönemleri
Cumaya eksiyi gorucez inşallah
Çok sukur canım
Süpersin canım bireysellere girersin bence bu hafta su kilolarım bitmeden bir kere de olsa bi derece almak istiyorum bende
dileğin yanında bizim eksi az kaldı canım
Aman iyi olsun abla güzel haberlerle gel hep :)Daha iyi cnm
Dr bekliyoz şimdi
tebrikler canımbenimde
Cuma 75.8
Pazartesi 75.5
Fark -300
canım sık gelmiyosun ki buraya neler yediginide bilmiyoruzKizlar ayy ozledim valla sizi,sizden ayriyken +1 kilo oldum malesef
Görüşürüz canımhazırlanıp çıkmam lazımmm öptüm sizi eve gider gitmez sizinleyim bugun malum pazartesi yoğunluğu
Denemek lazim dileğim :)kızlar karnabahar kısır yaptım yok böyle bir lezzet aynı normal kısır bayıldım koca tabak yedim bana karnabahar lahana gibi şeyler şişlik yapmadığı için hedefe ulaşana kadar menum de sık sık görürsünüz artık:)
Tatlim bu hafta sonu memleketten misafirlerim vardi gelemeyecegimi soylemistim normalde menulerimi yaziyorum.sen verirsin dileğim su lahana corbasini arastirayim bende bi
Ya çocuğun odasına küçük koltuk alacaktım pahalı geldi. Bende kendim yaptımhizimi alamadım 2. yi de yaptım. ama kumaş lazim kaplamak için
Inş kiricam mervem ya
Aman iyi olsun abla güzel haberlerle gel hep :)
tebrikler canım
canım sık gelmiyosun ki buraya neler yediginide bilmiyoruz
Görüşürüz canım
Denemek lazim dileğim :)
Biliyorum canım ama en azindan akşamları menunu yazsaydin daha iyi olurdu. neyse ins cumaya toparlarsin :)Tatlim bu hafta sonu memleketten misafirlerim vardi gelemeyecegimi soylemistim normalde menulerimi yaziyorum.
Yapalım canım azcık dinleneyimde yüriycem inşallahgülüşüm akşam spor yapak senle ben sabah 45 dakika yürüyüş yaptım biraz önce markete gittim yürüyerek 20dakija da öyle akşamda yapıcam 1saat niyetim bereketli bir gün oldu benim için
O konuda haklisin canim,insaallah toparlarim:)Biliyorum canım ama en azindan akşamları menunu yazsaydin daha iyi olurdu. neyse ins cumaya toparlarsin :)
Afiyet olsun canım menü güzelMenüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
anam aç gezmiş sin ya:)Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
kız birşey yememissinMenum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
anam aç gezmiş sin ya:)
farkına varmadim valla aciktigimin nasil kaptirdiysam kendimi :)Afiyet olsun canım güzel menü
kız birşey yememissin
8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Menüler güzel kızlar afiyet olsunMenü
Sabah (9:30)
1/2dlm ekmek
1yumurta
(Oğlum yedirmedi )
Öğle(12:30)
2dlm ekmek
1dlm peynir
1tatli kaşığı acuka
3zeytin
(Kahvaltı devamı gibi pldu )
Ara(16:00)
1avuc leblebi üzüm karışımı
Akşam(18:30)
1kase şehriye çorbası
Salata
5yk taze fasulye
1kase yogurt
Su:2lt
Hoşgeldin canım ufaklikla oyun oynuyoruz bi yandan kk ye bakıyorum arada sen neler yaptın bakim :)İyi akşamlar herkese
Napıyonuz kızlar
Sende benim gibi bisi yememissinki canım afiyet olsunMenüm
08.30
1 mandalina
1 neskafe
15.00
1 d ekmek
3 halka sucuklu yumurta(2 tane)
4 zeytin
1 kk peynir
Domatws salatalık tere
Su 1.5
Spor henüz yok
Kızlar okul saatm biraz ileri alındı sabah bişy yiyemiyorum pek okuldan gelip bakıcımızı gönderp bişeyler yiyene kadar saat baya geçiyor bugün öğlen çok yedim sanırm açlık hisstmedm bi tane mandalina yerim.
mandalina ve nescafe zamanla midende problem yapar zaten sekerli iciyorsun sen onun yerine evde küçük paketler ysp sandviç kuruyemis tarzi hazır olsun canım kahvaltı yapamiyorsan at cantanaMenüm
08.30
1 mandalina
1 neskafe
15.00
1 d ekmek
3 halka sucuklu yumurta(2 tane)
4 zeytin
1 kk peynir
Domatws salatalık tere
Su 1.5
Spor henüz yok
Kızlar okul saatm biraz ileri alındı sabah bişy yiyemiyorum pek okuldan gelip bakıcımızı gönderp bişeyler yiyene kadar saat baya geçiyor bugün öğlen çok yedim sanırm açlık hisstmedm bi tane mandalina yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?