Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Sabah çok aç kalmışsın cnm ama tabi canın istemediyse yapcak bişey yok
Afiyet olsun canım spor muhteşemm

Güzel cnm
Spor yapmıyormusum

Afiyet olsun gün boyu aç kalınca normal öğlen okadar yemen

Yarın öğleye kadar işteyim sonra kan vermek için hastaneye gidicem, öğle yemeğimi yer öyle çıkarım dışarda acıkırsam cıs yerim

Cuma sabahta çokk erken gitcem hastaneye kan sonucları kontrol için nasıl yapsam tartıda o saatte ödem olcak diye korkuyorum

Kizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldım suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.

Afiyet olsun canm
Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Az olmus canm az metabolizmayı şaşırtan lazım bence
Süpersin
Afiyet olsun canm
kız 3 ten beri bisey yemedin mi

Eki Görüntüle 1918337

Bende yürüyüşümü yaptım 50 dk
Pazartesi için mucize bence
çok guzel canım
Sabah çok aç kalmışsın cnm ama tabi canın istemediyse yapcak bişey yok

Afiyet olsun canım spor muhteşemm

Güzel cnm
Spor yapmıyormusum

Afiyet olsun gün boyu aç kalınca normal öğlen okadar yemen
aciktigimi aksam anladim canım
Kız ne cisi bakayım Kan sonuclari ne için canım hastalık filan degil dimiv

canım gittiğin zamanı hatırlıyorum iyi kilo vermiştin ama 65 kadar düşmüştün sanki
evet dilekcim 65 e kadar indim. orda kaldım. ben 60 istiyordum. doktor 62 diyelim diyordu. ama ben 65 de kalmıştım. ahh aahhhh o günler. 65 olmak istiyorum yeniden. ama bu sefer koruyacağım. kıymetini bilemedim.

kızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
harikasın sen
Ben baklıyat yemeden yaşayamam çok seviyorum nohut barbunya fasulye mercımek mutlaka olmazsa olmazım ama siskinlik yapıyor mu beni hiç rahatsız etmiyor ama belkide ödem tutunuyordur
ben de eskiden çok yemezdim ama artık daka sık yiyorum.

kız sen ne beceriklisin öyle. vay vay şuna bak.

çok guzel canım

aciktigimi aksam anladim canım

Kız ne cisi bakayım Kan sonuclari ne için canım hastalık filan degil dimiv
Anlatım bozukluğu olmuş
Öğlen yiyip çıkıcamki dışarda yemek zorunda kalmayım diye demeye çalıştım

Canım malesef bi rahatsızlık geçirdim ondan dolayı rutin kontroller

Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olur cnm

Valla süper fikir hamarat hatun
Altına ne koydun ana malzeme ne

Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olcak
Ellerine sağlık cnm

sagol abla sevindim ya görünüşü biraz kötü duruyor ama mavi olunca güzel durur
Anlatım bozukluğu olmuş
Öğlen yiyip çıkıcamki dışarda yemek zorunda kalmayım diye demeye çalıştım

Canım malesef bi rahatsızlık geçirdim ondan dolayı rutin kontroller
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın devam etmiyor dimi hastalığın
sabah giremedim foruma. çok yoğundum.

cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
cumaya ins toparlarsin abla
Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Iyi akşamlar aysecim izin hakkın dolmuştu mezun olabiliyordun öyle konuştuk bizde yoksa 6 ay listeye giremicektin :) rica ederiz

Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olur cnm

Valla süper fikir hamarat hatun
Altına ne koydun ana malzeme ne

Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olcak
Ellerine sağlık cnm
sağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)
Abla kare olanı eski çamaşır sepetim yuvarlak olanda damacana. içlerine yün doldurdum eski bi döşek vardı çöpe gitmeyi bekliyordu onun yunlerini kullandım. ustune de eski battaniyeyle kaplama yaptım disi da yumus yumus olsun diye :)

Ayy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dedi ya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandim sinirlerim alt ust oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…