- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.121
Sabah çok aç kalmışsın cnm ama tabi canın istemediyse yapcak bişey yokMenum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım spor muhteşemm8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Menü
Sabah (9:30)
1/2dlm ekmek
1yumurta
(Oğlum yedirmedi )
Öğle(12:30)
2dlm ekmek
1dlm peynir
1tatli kaşığı acuka
3zeytin
(Kahvaltı devamı gibi pldu )
Ara(16:00)
1avuc leblebi üzüm karışımı
Akşam(18:30)
1kase şehriye çorbası
Salata
5yk taze fasulye
1kase yogurt
Su:2lt
Menüm
08.30
1 mandalina
1 neskafe
15.00
1 d ekmek
3 halka sucuklu yumurta(2 tane)
4 zeytin
1 kk peynir
Domatws salatalık tere
Su 1.5
Spor henüz yok
Kızlar okul saatm biraz ileri alındı sabah bişy yiyemiyorum pek okuldan gelip bakıcımızı gönderp bişeyler yiyene kadar saat baya geçiyor bugün öğlen çok yedim sanırm açlık hisstmedm bi tane mandalina yerim.
Afiyet olsun canmMenüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
Az olmus canm az metabolizmayı şaşırtan lazım benceMenum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Süpersin8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Afiyet olsun canmMenü
Sabah (9:30)
1/2dlm ekmek
1yumurta
(Oğlum yedirmedi )
Öğle(12:30)
2dlm ekmek
1dlm peynir
1tatli kaşığı acuka
3zeytin
(Kahvaltı devamı gibi pldu )
Ara(16:00)
1avuc leblebi üzüm karışımı
Akşam(18:30)
1kase şehriye çorbası
Salata
5yk taze fasulye
1kase yogurt
Su:2lt
kız 3 ten beri bisey yemedin miMenüm
08.30
1 mandalina
1 neskafe
15.00
1 d ekmek
3 halka sucuklu yumurta(2 tane)
4 zeytin
1 kk peynir
Domatws salatalık tere
Su 1.5
Spor henüz yok
Kızlar okul saatm biraz ileri alındı sabah bişy yiyemiyorum pek okuldan gelip bakıcımızı gönderp bişeyler yiyene kadar saat baya geçiyor bugün öğlen çok yedim sanırm açlık hisstmedm bi tane mandalina yerim.
çok guzel canım
aciktigimi aksam anladim canımSabah çok aç kalmışsın cnm ama tabi canın istemediyse yapcak bişey yok
Afiyet olsun canım spor muhteşemm
Güzel cnm
Spor yapmıyormusum
Afiyet olsun gün boyu aç kalınca normal öğlen okadar yemen
Kız ne cisi bakayımYarın öğleye kadar işteyim sonra kan vermek için hastaneye gidicem, öğle yemeğimi yer öyle çıkarım dışarda acıkırsam cıs yerim
Cuma sabahta çokk erken gitcem hastaneye kan sonucları kontrol için nasıl yapsam tartıda o saatte ödem olcak diye korkuyorum
Yiyebilsem arttırmak iyi olur ama sıkıntı orda canim yaAfiyet olsun canm
Az olmus canm az metabolizmayı şaşırtan lazım bence
Süpersin
Afiyet olsun canm
kız 3 ten beri bisey yemedin mi
evet dilekcim 65 e kadar indim. orda kaldım. ben 60 istiyordum. doktor 62 diyelim diyordu. ama ben 65 de kalmıştım. ahh aahhhh o günler. 65 olmak istiyorum yeniden. ama bu sefer koruyacağım. kıymetini bilemedim.canım gittiğin zamanı hatırlıyorum iyi kilo vermiştin ama 65 kadar düşmüştün sanki
harikasın senkızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
ben de eskiden çok yemezdim ama artık daka sık yiyorum.Ben baklıyat yemeden yaşayamam çok seviyorum nohut barbunya fasulye mercımek mutlaka olmazsa olmazım ama siskinlik yapıyor mu beni hiç rahatsız etmiyor ama belkide ödem tutunuyordur
kız sen ne beceriklisin öyle. vay vay şuna bak.Kizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldımEki Görüntüle 1918344 suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.
Anlatım bozukluğu olmuşçok guzel canım
aciktigimi aksam anladim canım
Kız ne cisi bakayımKan sonuclari ne için canım hastalık filan degil dimiv
Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olur cnmKizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldımEki Görüntüle 1918344 suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.
Valla süper fikir hamarat hatunKizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olcakKizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
sagol abla sevindim ya görünüşü biraz kötü duruyor ama mavi olunca güzel dururevet dilekcim 65 e kadar indim. orda kaldım. ben 60 istiyordum. doktor 62 diyelim diyordu. ama ben 65 de kalmıştım. ahh aahhhh o günler. 65 olmak istiyorum yeniden. ama bu sefer koruyacağım. kıymetini bilemedim.
harikasın sen
ben de eskiden çok yemezdim ama artık daka sık yiyorum.
kız sen ne beceriklisin öyle. vay vay şuna bak.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın devam etmiyor dimi hastalığınAnlatım bozukluğu olmuş
Öğlen yiyip çıkıcamki dışarda yemek zorunda kalmayım diyedemeye çalıştım
Canım malesef bi rahatsızlık geçirdim ondan dolayı rutin kontroller
cumaya ins toparlarsin ablasabah giremedim foruma. çok yoğundum.
cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
Iyi akşamlar aysecim izin hakkın dolmuştu mezun olabiliyordun öyle konuştuk bizde yoksa 6 ay listeye giremicektin :) rica ederizIyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Sen nasılsın fıstıkIyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olur cnm
Valla süper fikir hamarat hatun
Altına ne koydun ana malzeme ne
sağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)Gayet güzel olmuş kaplanınca harika olcak
Ellerine sağlık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?