Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsa
Sen nasılsın fıstık
Bence önce profilindeki yazıyı değiştir
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayim profildeki yazı sadece özet. ...
Onun dışında 73.2 idim bu sabah.çok değişken hala kilom.bi 70 bi 72 bi 71 bi 73 öyle.
Sen nasılsın?

Menumu yazayim

Sabah:08.00 uc ceviz,1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kk peynir,roka ve yesil cay.

Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi ve roka.

15.30 bir cennet hirmasi.

Aksam:17.30 uc kasik bulgur pilavi,bir kucuk tabak kurutulmus biber kavurmasi ve ayran.

2 litre su spor yok

Inan laf olsun diye söylemiyom
Çok yaratıcı olmuş cnm
Bisürü para verip alacağın koltuktan daha kıymetli bana göre

Ona mi kalmış ya sormak boş bogazlik yapmış sıkma canını kuzum moralini bozma sakin.

O kadının biraz gözleri bozukmuş anlaşılan
Kuzum 65 kilo biri ne kadar şişman olabilirki
Bence çokda tınnnn salla gitsin

hayırdır aysem avukat filan nolduki
afiyet olsun canım menü güzel
Inan laf olsun diye söylemiyom
Çok yaratıcı olmuş cnm
Bisürü para verip alacağın koltuktan daha kıymetli bana göre
Sağol ablam. hazır alacaktım birine 125 dediler birine 190 yuh dedim bende. odayı baştan yapmaya kalksam 3 4 bin gidecek bende böyle çözüm buldum

Tatlım insan sürekli olumsuzluklara odaklanırsa dahada çukurun dibine girer
Yoksa herkesde ne sorunlar var ama bi şekilde hayat devam ediyor
Ya bu zamanı burnumuzdan getirecez yada sahip olduğumuz olumlu şeyleri düşünüp şükredecez

Diğer konudada Allah yardımcın olsun
Iyi düşündünmü
Acele karar vermeseydin

Ona mi kalmış ya sormak boş bogazlik yapmış sıkma canını kuzum moralini bozma sakin.
Ya canim moral bozulmayacak gibi degilki ya bide hamilelik konusunda da kilo konusunda da hassasim kadin her iki bam telime dokundu.
O kadının biraz gözleri bozukmuş anlaşılan
Kuzum 65 kilo biri ne kadar şişman olabilirki
Bence çokda tınnnn salla gitsin
Abla ben de ona sasirdim zaten,kabanimi cikarmiyorum usudugum icin belki biraz iri gorunmus olabilirim ama okadar mumkun degil ya.Napalim kimsenin agzini bantla kapatamiyoruz en iyisi takmamak.

Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
senin adına çok sevindim canım.

sagol abla sevindim ya görünüşü biraz kötü duruyor ama mavi olunca güzel durur

cumaya ins toparlarsin abla
tamamlanınca tabiki güzel durur.
inşallah canım. cumaya kadar dikkatli yemem gerek. bir de tabi şu wc işini çözmem gerek.
tık yok.
gerçekten çok iyi düşünmüşsün. tebrik ederim. becerine maşallah diyorum hilalcim
seni anlıyorum canım. gerçekten çok moral bozucu birşey. beni de bir kere öyle zannetmişlerdi. farkettirmedim ama çok bozulmuştum.

Hoşgeldin canım ufaklikla oyun oynuyoruz bi yandan kk ye bakıyorum arada sen neler yaptın bakim :)

Sende benim gibi bisi yememissinki canım afiyet olsun
Yoğun bi haftasonu geçti canm sınavlar iyi geçti sonra yemeğe misafirlerim vardı. sonracıma kızım çok yoruyor ya 2 yaş sendromuna girdi tam girdi

Canım düşününce kendi moralini bozmaktan başka bisi yapamazsinki en iyisi önüne bakmak bosver canımbenim
Sağol abla :)

Yoğun bi haftasonu geçti canm sınavlar iyi geçti sonra yemeğe misafirlerim vardı. sonracıma kızım çok yoruyor ya 2 yaş sendromuna girdi tam girdi
Iyi geçmesine sevindim canim ins bi sonraki sinavlarinda güzel gecer :) o iki yaş sendromu çok zor bebelerin içinden canavar çıkıyor nerdeyse

bugün hastalığım iyice ortaya çıktı. boğazda ve burunda akıntı, başağrısı, halsizlik. ben de üst solunum yolları başlayınca alerjide atağa geçiyor. sabah birde yine midem nüksetti tam oldu. iyice huzursuz oldum. doktora uğradım. hepsi için ilaç yazdı. midem için sabahtan yine nexium a başlayacağım.

Canm ovulasyon testini denedin mi? geçende bi velimle bi konu geçti 4 çocuğu var benden büyük olduğu da belli bana siz benden küçük müsünüz hocam aaaaaa dedi

Geçmiş olsun abla o kadar önlem almana rağmen oldun genede demekki hassas bi bunyen var

Helal kız daha değerli olur el emeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…