- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.141
Menü güzel abla afiyet olsunsabah 08.40
peynir, 15 badem, domates, salatalık
öğlen 12.30
5 yk pancar sapı kavurması, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 5 badem
akşam 18.30
4 ızgara köfte, 2 dilim ekmek, turpotu salatası, 100 mlt kefir
2 lt su, 30 dk yürüyüş
Tekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsasagol abla sevindim ya görünüşü biraz kötü duruyor ama mavi olunca güzel durur
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın devam etmiyor dimi hastalığın
cumaya ins toparlarsin abla
Iyi akşamlar aysecim izin hakkın dolmuştu mezun olabiliyordun öyle konuştuk bizde yoksa 6 ay listeye giremicektin :) rica ederiz
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayimSen nasılsın fıstık
Bence önce profilindeki yazıyı değiştir
Inan laf olsun diye söylemiyomsağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)
Abla kare olanı eski çamaşır sepetim yuvarlak olanda damacana. içlerine yün doldurdum eski bi döşek vardı çöpe gitmeyi bekliyordu onun yunlerini kullandım. ustune de eski battaniyeyle kaplama yaptım disi da yumus yumus olsun diye :)
Ona mi kalmış ya sormak boş bogazlik yapmışAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
O kadının biraz gözleri bozukmuş anlaşılanAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
hayırdır aysem avukat filan noldukiTekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsa
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayimprofildeki yazı sadece özet. ...
Onun dışında 73.2 idim bu sabah.çok değişken hala kilom.bi 70 bi 72 bi 71 bi 73 öyle.
Sen nasılsın?
afiyet olsun canım menü güzelMenumu yazayim
Sabah:08.00 uc ceviz,1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi ve roka.
15.30 bir cennet hirmasi.
Aksam:17.30 uc kasik bulgur pilavi,bir kucuk tabak kurutulmus biber kavurmasi ve ayran.
2 litre su spor yok
Sağol ablam. hazır alacaktım birine 125 dediler birine 190 yuh dedim bende. odayı baştan yapmaya kalksam 3 4 bin gidecek bende böyle çözüm buldumInan laf olsun diye söylemiyom
Çok yaratıcı olmuş cnm
Bisürü para verip alacağın koltuktan daha kıymetli bana göre
Afiyet olsun canım sabah kahvaltı yapsan daha güzel olurmus. yer elmasinida pek severim benMenüm
Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)
Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik
SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Tatlım insan sürekli olumsuzluklara odaklanırsa dahada çukurun dibine girerTekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsa
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayimprofildeki yazı sadece özet. ...
Onun dışında 73.2 idim bu sabah.çok değişken hala kilom.bi 70 bi 72 bi 71 bi 73 öyle.
Sen nasılsın?
Ya canim moral bozulmayacak gibi degilki ya bide hamilelik konusunda da kilo konusunda da hassasim kadin her iki bam telime dokundu.Ona mi kalmış ya sormak boş bogazlik yapmışsıkma canını kuzum moralini bozma sakin.
Abla ben de ona sasirdim zaten,kabanimi cikarmiyorum usudugum icin belki biraz iri gorunmus olabilirim ama okadar mumkun degil ya.Napalim kimsenin agzini bantla kapatamiyoruz en iyisi takmamak.O kadının biraz gözleri bozukmuş anlaşılan
Kuzum 65 kilo biri ne kadar şişman olabilirki
Bence çokda tınnnn salla gitsin
senin adına çok sevindim canım.Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
tamamlanınca tabiki güzel durur.sagol abla sevindim ya görünüşü biraz kötü duruyor ama mavi olunca güzel durur
cumaya ins toparlarsin abla
gerçekten çok iyi düşünmüşsün. tebrik ederim. becerine maşallah diyorum hilalcimsağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)
Abla kare olanı eski çamaşır sepetim yuvarlak olanda damacana. içlerine yün doldurdum eski bi döşek vardı çöpe gitmeyi bekliyordu onun yunlerini kullandım. ustune de eski battaniyeyle kaplama yaptım disi da yumus yumus olsun diye :)
seni anlıyorum canım. gerçekten çok moral bozucu birşey. beni de bir kere öyle zannetmişlerdi. farkettirmedim ama çok bozulmuştum.Ayy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defai şu tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yoğun bi haftasonu geçti canm sınavlar iyi geçti sonra yemeğe misafirlerim vardı. sonracıma kızım çok yoruyor ya 2 yaş sendromuna girdi tam girdiHoşgeldin canım ufaklikla oyun oynuyoruz bi yandan kk ye bakıyorum arada sen neler yaptın bakim :)
Sende benim gibi bisi yememissinki canım afiyet olsun
Canım düşününce kendi moralini bozmaktan başka bisi yapamazsinki en iyisi önüne bakmak bosver canımbenimYa canim moral bozulmayacak gibi degilki ya bide hamilelik konusunda da kilo konusunda da hassasim kadin her iki bam telime dokundu.
Abla ben de ona sasirdim zaten,kabanimi cikarmiyorum usudugum icin belki biraz iri gorunmus olabilirim ama okadar mumkun degil ya.Napalim kimsenin agzini bantla kapatamiyoruz en iyisi takmamak.
Sağol abla :)senin adına çok sevindim canım.
tamamlanınca tabiki güzel durur.
inşallah canım. cumaya kadar dikkatli yemem gerek. bir de tabi şu wc işini çözmem gerek.
tık yok.
gerçekten çok iyi düşünmüşsün. tebrik ederim. becerine maşallah diyorum hilalcim
seni anliyorum canım. gerçekten çok moral bozucu birşey. beni de bir kere öyle zannetmişlerdi. farkettirmedim ama çok bozulmuştum.
Yok canm bi kahve içtm biraz önce bişy istemiyo canm. Naptın diyetisyen işini gidecek misinAfiyet olsun canm
Az olmus canm az metabolizmayı şaşırtan lazım bence
Süpersin
Afiyet olsun canm
kız 3 ten beri bisey yemedin mi
Iyi geçmesine sevindim canim ins bi sonraki sinavlarinda güzel gecer :) o iki yaş sendromu çok zor bebelerin içinden canavar çıkıyor nerdeyseYoğun bi haftasonu geçti canm sınavlar iyi geçti sonra yemeğe misafirlerim vardı. sonracıma kızım çok yoruyor ya 2 yaş sendromuna girdi tam girdi
Canm ovulasyon testini denedin mi? geçende bi velimle bi konu geçti 4 çocuğu var benden büyük olduğu da belli bana siz benden küçük müsünüz hocam aaaaaa dediAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Geçmiş olsun abla o kadar önlem almana rağmen oldun genede demekki hassas bi bunyen varbugün hastalığım iyice ortaya çıktı. boğazda ve burunda akıntı, başağrısı, halsizlik. ben de üst solunum yolları başlayınca alerjide atağa geçiyor. sabah birde yine midem nüksetti tam oldu. iyice huzursuz oldum. doktora uğradım. hepsi için ilaç yazdı. midem için sabahtan yine nexium a başlayacağım.
Helal kız daha değerli olur el emeğisağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?