- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.161
Ne avukatı canım yaaTekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsa
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayimprofildeki yazı sadece özet. ...
Onun dışında 73.2 idim bu sabah.çok değişken hala kilom.bi 70 bi 72 bi 71 bi 73 öyle.
Sen nasılsın?
Hiç sorma ya. sizin nasıl geçti bu sendromIyi geçmesine sevindim canim ins bi sonraki sinavlarinda güzel gecer :) o iki yaş sendromu çok zor bebelerin içinden canavar çıkıyor nerdeyse
Çok geçmiş olsn canm ya hepsi üst üste gwlmişbugün hastalığım iyice ortaya çıktı. boğazda ve burunda akıntı, başağrısı, halsizlik. ben de üst solunum yolları başlayınca alerjide atağa geçiyor. sabah birde yine midem nüksetti tam oldu. iyice huzursuz oldum. doktora uğradım. hepsi için ilaç yazdı. midem için sabahtan yine nexium a başlayacağım.
Sağol ponim :)Helal kız daha değerli olur el emeği
Zor gecti canımHiç sorma ya. sizin nasıl geçti bu sendrom
Çok geçmiş olsn canm ya hepsi üst üste gwlmiş
biz yer elmasından zeytinyağlı yemek yaparız. çocukken sevmezdim yemezdim ama artık seviyorum. gerçi nadir yapıyoruz.Afiyet olsun canım sabah kahvaltı yapsan daha güzel olurmus. yer elmasinida pek severim ben
evet maalesef. benim bağışıklık sistemim pek güçlü değil. D vitamini takviyesi alıyorum bu yüzen. o da çok etkiliymiş.Geçmiş olsun abla o kadar önlem almana rağmen oldun genede demekki hassas bi bunyen var
aynen öyle oldu canım. üçü bir aradaÇok geçmiş olsn canm ya hepsi üst üste gwlmiş
Bnm kız da tutturmalara başladı daha 1.5 yaşında kolayca atlatırız inşaallahhhhSağol ponim :)
Zor gecti canımbenim ufaklık kırıp dökmeyi çok seviyor evi elden geçirdi resmen
Canm muhabbet olsun diye soruyorm özel olacak ama evlenmeyi hiç düşünmedin mibiz yer elmasından zeytinyağlı yemek yaparız. çocukken sevmezdim yemezdim ama artık seviyorum. gerçi nadir yapıyoruz.
evet maalesef. benim bağışıklık sistemim pek güçlü değil. D vitamini takviyesi alıyorum bu yüzen. o da çok etkiliymiş.
aynen öyle oldu canım. üçü bir arada
Denedim tatlim zamani var daha demekki takmamaya calisiyorum ama iste dengesiz insanlar hatirlatiyorlar.Canm ovulasyon testini denedin mi? geçende bi velimle bi konu geçti 4 çocuğu var benden büyük olduğu da belli bana siz benden küçük müsünüz hocam aaaaaa dedi
düşünmekle olmuyor ki tatlım. biliyorsun evlenmek doğum ve ölüm gibi kadere bağlı. yıllar önce nişanlandım ayrıldım. ben ayrılmıştım. çok iyi bir insandı ama benim için doğru insan değildi. ayrıldım. ki bugün doğru bir karar verdiğimi görüyorum. yürümezmiş. iyiki ayrılmışım. sonra da ne bileyim olmadı işte.Canm muhabbet olsun diye soruyorm özel olacak ama evlenmeyi hiç düşünmedin mi
Yemeğini hiç yemedim abla ama küçükken annem alırdı pazardan kıtır kıtır yerdikbayadir denk gelmedimbiz yer elmasından zeytinyağlı yemek yaparız. çocukken sevmezdim yemezdim ama artık seviyorum. gerçi nadir yapıyoruz.
evet maalesef. benim bağışıklık sistemim pek güçlü değil. D vitamini takviyesi alıyorum bu yüzen. o da çok etkiliymiş.
aynen öyle oldu canım. üçü bir arada
Inş canım. dediklerini fazla yapmamaya çalışın yoksa ilerleyen zamanda işin çok zor olurBnm kız da tutturmalara başladı daha 1.5 yaşında kolayca atlatırız inşaallahhhh
kurusoğan ve biraz pirinçle zeytinyağlı yemeği de çok güzel oluyor. üzerine kuru naneyle servis yapılıyor.Yemeğini hiç yemedim abla ama küçükken annem alırdı pazardan kıtır kıtır yerdikbayadir denk gelmedimgörürsem alayim
Inş canım. dediklerini fazla yapmamaya çalışın yoksa ilerleyen zamanda işin çok zor olur
kurusoğan ve biraz pirinçle zeytinyağlı yemeği de çok güzel oluyor. üzerine kuru naneyle servis yapılıyor.
Eline sağlık becerikli hatunKizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldımEki Görüntüle 1918344 suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.
Cumaya inşallah eksi olursun canımsabah giremedim foruma. çok yoğundum.
cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
akşam ekmeği sabah yesen daha iyi canimsabah 08.40
peynir, 15 badem, domates, salatalık
öğlen 12.30
5 yk pancar sapı kavurması, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 5 badem
akşam 18.30
4 ızgara köfte, 2 dilim ekmek, turpotu salatası, 100 mlt kefir
2 lt su, 30 dk yürüyüş
Ay onu bende bi kere yaptım sonra yerin dibine girdim kivirana kadar canım çıktı ama tabi böyle değildi eşimin arkadaslariyla tanışmıştik ilk kez kız bahçıvan bi kot giymiş neyse sohbet ettik baya uzun sonra dedim hamileliğin kaçıncı ayindasin diye sordum ve o an yerin dibine battim hamile değilmişAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
afiyet olsun canımMenumu yazayim
Sabah:08.00 uc ceviz,1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi ve roka.
15.30 bir cennet hirmasi.
Aksam:17.30 uc kasik bulgur pilavi,bir kucuk tabak kurutulmus biber kavurmasi ve ayran.
2 litre su spor yok
Canım sabah eşimin kuzeni gitmek bilmedi bende o evdeyken yatak odasindan cikmiyorm öyle olunca 2 yi buldu bende hemen yer elması yedimAfiyet olsun canım sabah kahvaltı yapsan daha güzel olurmus. yer elmasinida pek severim ben
gidicem ponicim ama önce artiracagimYok canm bi kahve içtm biraz önce bişy istemiyo canm. Naptın diyetisyen işini gidecek misin
çok geçmiş olsun canımbugün hastalığım iyice ortaya çıktı. boğazda ve burunda akıntı, başağrısı, halsizlik. ben de üst solunum yolları başlayınca alerjide atağa geçiyor. sabah birde yine midem nüksetti tam oldu. iyice huzursuz oldum. doktora uğradım. hepsi için ilaç yazdı. midem için sabahtan yine nexium a başlayacağım.
Denedim tatlim zamani var daha demekki takmamaya calisiyorum ama iste dengesiz insanlar hatirlatiyorlar.
Senin velide bosbogazmis,patavatsiz insanlar iste
düşünmekle olmuyor ki tatlım. biliyorsun evlenmek doğum ve ölüm gibi kadere bağlı. yıllar önce nişanlandım ayrıldım. ben ayrılmıştım. çok iyi bir insandı ama benim için doğru insan değildi. ayrıldım. ki bugün doğru bir karar verdiğimi görüyorum. yürümezmiş. iyiki ayrılmışım. sonra da ne bileyim olmadı işte.
bizde de babam alırdı hep dün markette görünce çocukluğuma gittim fiyatına bakmadan kaptim vallaYemeğini hiç yemedim abla ama küçükken annem alırdı pazardan kıtır kıtır yerdikbayadir denk gelmedimgörürsem alayim
Inş canım. dediklerini fazla yapmamaya çalışın yoksa ilerleyen zamanda işin çok zor olur
Sağol canımEline sağlık becerikli hatun
Cumaya inşallah eksi olursun canım
akşam ekmeği sabah yesen daha iyi canim
Ay onu bende bi kere yaptım sonra yerin dibine girdim kivirana kadar canım çıktı ama tabi böyle değildi eşimin arkadaslariyla tanışmıştik ilk kez kız bahçıvan bi kot giymiş neyse sohbet ettik baya uzun sonra dedim hamileliğin kaçıncı ayindasin diye sordum ve o an yerin dibine battim hamile değilmişo an yok olmak istedim
afiyet olsun canım
Canım sabah eşimin kuzeni gitmek bilmedi bende o evdeyken yatak odasindan cikmiyorm öyle olunca 2 yi buldu bende hemen yer elması yedim
gidicem ponicim ama önce artiracagim
çok geçmiş olsun canım
Valla sen yazınca benimde aklıma onlar geldi canım :)bizde de babam alırdı hep dün markette görünce çocukluğuma gittim fiyatına bakmadan kaptim valla
saol canım. evet ekmeği akşam yememem lazım.Cumaya inşallah eksi olursun canım
akşam ekmeği sabah yesen daha iyi canim
Canım sabah eşimin kuzeni gitmek bilmedi bende o evdeyken yatak odasindan cikmiyorm öyle olunca 2 yi buldu bende hemen yer elması yedim
gidicem ponicim ama önce artiracagim
çok geçmiş olsun canım
yok canım alınmadım. bu soruyu çok aldım ben bugüne kadarAnladım canm alınmadın de mi ya
vavvvv süpersin Dilo.kızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
bu ekside supermis.benimde
Cuma 75.8
Pazartesi 75.5
Fark -300
mefkusum bi ara vermişti tarifi kaybettim sanırım nasıl yaptığını yazarmisın?kızlar karnabahar kısır yaptım yok böyle bir lezzet aynı normal kısır bayıldım koca tabak yedim bana karnabahar lahana gibi şeyler şişlik yapmadığı için hedefe ulaşana kadar menum de sık sık görürsünüz artık:)
Guzel canim afiyet olsun.Menüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
Afiyet olsun canım çok aç kalmissin ama.Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
maşallah hem spora hem suya hem menüye8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Afiyet olsun canım.Menü
Sabah (9:30)
1/2dlm ekmek
1yumurta
(Oğlum yedirmedi )
Öğle(12:30)
2dlm ekmek
1dlm peynir
1tatli kaşığı acuka
3zeytin
(Kahvaltı devamı gibi pldu )
Ara(16:00)
1avuc leblebi üzüm karışımı
Akşam(18:30)
1kase şehriye çorbası
Salata
5yk taze fasulye
1kase yogurt
Su:2lt
İyiz poni sen nasılsın bakim.İyi akşamlar herkese
Napıyonuz kızlar
Afiyet olsun acikmadiysan sorun yok canım.Menüm
08.30
1 mandalina
1 neskafe
15.00
1 d ekmek
3 halka sucuklu yumurta(2 tane)
4 zeytin
1 kk peynir
Domatws salatalık tere
Su 1.5
Spor henüz yok
Kızlar okul saatm biraz ileri alındı sabah bişy yiyemiyorum pek okuldan gelip bakıcımızı gönderp bişeyler yiyene kadar saat baya geçiyor bugün öğlen çok yedim sanırm açlık hisstmedm bi tane mandalina yerim.
hayırdır canım tahlil falan okudum da özel değilse rahatsızlıgın neydi?Yarın öğleye kadar işteyim sonra kan vermek için hastaneye gidicem, öğle yemeğimi yer öyle çıkarım dışarda acıkırsam cıs yerim
Cuma sabahta çokk erken gitcem hastaneye kan sonucları kontrol için nasıl yapsam tartıda o saatte ödem olcak diye korkuyorum
varyaaaaa baa yıll dımmm. Kız ne marifetlisin sen maşallah. Son halini merakla bekliyorum tüm eşyaların. Ellerine sağlık.Kizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldımEki Görüntüle 1918344 suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.
verirsin baby sisabah giremedim foruma. çok yoğundum.
cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
Tebrikler canım. Ama mefkusumun dediği gibi su başlığı değiştir.Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Afiyet olsun canım güzel menü.sabah 08.40
peynir, 15 badem, domates, salatalık
öğlen 12.30
5 yk pancar sapı kavurması, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 5 badem
akşam 18.30
4 ızgara köfte, 2 dilim ekmek, turpotu salatası, 100 mlt kefir
2 lt su, 30 dk yürüyüş
gözleri bozuk bence o kadının. Sıkma canını salla gitsin.Ayy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
hayırdır ya Ayşem bu durumlardan haberimiz yoktu hakkında hayırlısı çürümesin ama için yeni günler güzel günler çıkarsın rabbim karşına.Tekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsa
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayimprofildeki yazı sadece özet. ...
Onun dışında 73.2 idim bu sabah.çok değişken hala kilom.bi 70 bi 72 bi 71 bi 73 öyle.
Sen nasılsın?
Afiyet olsun canımcım.Menumu yazayim
Sabah:08.00 uc ceviz,1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi ve roka.
15.30 bir cennet hirmasi.
Aksam:17.30 uc kasik bulgur pilavi,bir kucuk tabak kurutulmus biber kavurmasi ve ayran.
2 litre su spor yok
saat 2 ye kadar acmiydin tatlım ya olmaz ki meton çalışmaz ama.Menüm
Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)
Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik
SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Çok çok geçmiş olsun.bugün hastalığım iyice ortaya çıktı. boğazda ve burunda akıntı, başağrısı, halsizlik. ben de üst solunum yolları başlayınca alerjide atağa geçiyor. sabah birde yine midem nüksetti tam oldu. iyice huzursuz oldum. doktora uğradım. hepsi için ilaç yazdı. midem için sabahtan yine nexium a başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?