Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne avukatı canım yaa

Iyi geçmesine sevindim canim ins bi sonraki sinavlarinda güzel gecer :) o iki yaş sendromu çok zor bebelerin içinden canavar çıkıyor nerdeyse
Hiç sorma ya. sizin nasıl geçti bu sendrom

Çok geçmiş olsn canm ya hepsi üst üste gwlmiş

Afiyet olsun canım sabah kahvaltı yapsan daha güzel olurmus. yer elmasinida pek severim ben
biz yer elmasından zeytinyağlı yemek yaparız. çocukken sevmezdim yemezdim ama artık seviyorum. gerçi nadir yapıyoruz.

Geçmiş olsun abla o kadar önlem almana rağmen oldun genede demekki hassas bi bunyen var
evet maalesef. benim bağışıklık sistemim pek güçlü değil. D vitamini takviyesi alıyorum bu yüzen. o da çok etkiliymiş.

Çok geçmiş olsn canm ya hepsi üst üste gwlmiş
aynen öyle oldu canım. üçü bir arada

Canm muhabbet olsun diye soruyorm özel olacak ama evlenmeyi hiç düşünmedin mi

Canm ovulasyon testini denedin mi? geçende bi velimle bi konu geçti 4 çocuğu var benden büyük olduğu da belli bana siz benden küçük müsünüz hocam aaaaaa dedi
Denedim tatlim zamani var daha demekki takmamaya calisiyorum ama iste dengesiz insanlar hatirlatiyorlar.

Senin velide bosbogazmis,patavatsiz insanlar iste

Canm muhabbet olsun diye soruyorm özel olacak ama evlenmeyi hiç düşünmedin mi
düşünmekle olmuyor ki tatlım. biliyorsun evlenmek doğum ve ölüm gibi kadere bağlı. yıllar önce nişanlandım ayrıldım. ben ayrılmıştım. çok iyi bir insandı ama benim için doğru insan değildi. ayrıldım. ki bugün doğru bir karar verdiğimi görüyorum. yürümezmiş. iyiki ayrılmışım. sonra da ne bileyim olmadı işte.

Yemeğini hiç yemedim abla ama küçükken annem alırdı pazardan kıtır kıtır yerdikbayadir denk gelmedim görürsem alayim
Bnm kız da tutturmalara başladı daha 1.5 yaşında kolayca atlatırız inşaallahhhh
Inş canım. dediklerini fazla yapmamaya çalışın yoksa ilerleyen zamanda işin çok zor olur

kurusoğan ve biraz pirinçle zeytinyağlı yemeği de çok güzel oluyor. üzerine kuru naneyle servis yapılıyor.

Eline sağlık becerikli hatun
sabah giremedim foruma. çok yoğundum.

cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
Cumaya inşallah eksi olursun canım
akşam ekmeği sabah yesen daha iyi canim

Ay onu bende bi kere yaptım sonra yerin dibine girdim kivirana kadar canım çıktı ama tabi böyle değildi eşimin arkadaslariyla tanışmıştik ilk kez kız bahçıvan bi kot giymiş neyse sohbet ettik baya uzun sonra dedim hamileliğin kaçıncı ayindasin diye sordum ve o an yerin dibine battim hamile değilmiş o an yok olmak istedim
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım sabah kahvaltı yapsan daha güzel olurmus. yer elmasinida pek severim ben
Canım sabah eşimin kuzeni gitmek bilmedi bende o evdeyken yatak odasindan cikmiyorm öyle olunca 2 yi buldu bende hemen yer elması yedim
Yok canm bi kahve içtm biraz önce bişy istemiyo canm. Naptın diyetisyen işini gidecek misin
gidicem ponicim ama önce artiracagim

çok geçmiş olsun canım

Denedim tatlim zamani var daha demekki takmamaya calisiyorum ama iste dengesiz insanlar hatirlatiyorlar.

Senin velide bosbogazmis,patavatsiz insanlar iste

Nasip canm malum bu işler takma kafana boşver

Anladım canm alınmadın de mi ya

bizde de babam alırdı hep dün markette görünce çocukluğuma gittim fiyatına bakmadan kaptim valla

Sağol canım
Anladım canım
bizde de babam alırdı hep dün markette görünce çocukluğuma gittim fiyatına bakmadan kaptim valla
Valla sen yazınca benimde aklıma onlar geldi canım :)

saol canım. evet ekmeği akşam yememem lazım.
senin işinde zor valla. kendi evinde rahatça hareket edemiyorsun.
Anladım canm alınmadın de mi ya
yok canım alınmadım. bu soruyu çok aldım ben bugüne kadar

kızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
vavvvv süpersin Dilo.

benimde
Cuma 75.8
Pazartesi 75.5
Fark -300
bu ekside supermis.

mefkusum bi ara vermişti tarifi kaybettim sanırım nasıl yaptığını yazarmisın?

Guzel canim afiyet olsun.

Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım çok aç kalmissin ama.

maşallah hem spora hem suya hem menüye

Afiyet olsun canım.

İyi akşamlar herkese
Napıyonuz kızlar
İyiz poni sen nasılsın bakim.

Afiyet olsun acikmadiysan sorun yok canım.

hayırdır canım tahlil falan okudum da özel değilse rahatsızlıgın neydi?

varyaaaaa baa yıll dımmm. Kız ne marifetlisin sen maşallah. Son halini merakla bekliyorum tüm eşyaların. Ellerine sağlık.

sabah giremedim foruma. çok yoğundum.

cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
verirsin baby si

Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Tebrikler canım. Ama mefkusumun dediği gibi su başlığı değiştir.

Afiyet olsun canım güzel menü.

gözleri bozuk bence o kadının. Sıkma canını salla gitsin.

hayırdır ya Ayşem bu durumlardan haberimiz yoktu hakkında hayırlısı çürümesin ama için yeni günler güzel günler çıkarsın rabbim karşına.

Afiyet olsun canımcım.

Menüm

Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)

Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik

SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
saat 2 ye kadar acmiydin tatlım ya olmaz ki meton çalışmaz ama.

Çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…