- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.181
Sağol elifim bitirdiğim zaman resim atarım şimdi bi avizeyle abajur buldum onu yapsammi diyorum cocuk odasina olur mu diye :)vavvvv süpersin Dilo.
bu ekside supermis.
mefkusum bi ara vermişti tarifi kaybettim sanırım nasıl yaptığını yazarmisın?
Guzel canim afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok aç kalmissin ama.
maşallah hem spora hem suya hem menüye
Afiyet olsun canım.
İyiz poni sen nasılsın bakim.
Afiyet olsun acikmadiysan sorun yok canım.
hayırdır canım tahlil falan okudum da özel değilse rahatsızlıgın neydi?
varyaaaaa baa yıll dımmm. Kız ne marifetlisin sen maşallah. Son halini merakla bekliyorum tüm eşyaların. Ellerine sağlık.
verirsin baby si
Tebrikler canım. Ama mefkusumun dediği gibi su başlığı değiştir.
Afiyet olsun canım güzel menü.
gözleri bozuk bence o kadının. Sıkma canını salla gitsin.
hayırdır ya Ayşem bu durumlardan haberimiz yoktu hakkında hayırlısı çürümesin ama için yeni günler güzel günler çıkarsın rabbim karşına.
Afiyet olsun canımcım.
saat 2 ye kadar acmiydin tatlım ya olmaz ki meton çalışmaz ama.
Çok çok geçmiş olsun.
Menun güzel elifim afiyet olsunMenüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin
Saat 17:30
4 köfte
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Neden olmasın kız gemi falan demişsin abajura yada avizeye de uygulanabilir benceSağol elifim bitirdiğim zaman resim atarım şimdi bi avizeyle abajur buldum onu yapsammi diyorum cocuk odasina olur mu diye :)
Menun güzel elifim afiyet olsun
Maşallah Gülşah maşallahMenüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
marketlerde satılmıyor canım üye oluyorsun tadı bildigimiz kahve gibi çok farklı değil guzelistikrar1986 4 ü bir arada kahveyi buldum nette. nerden alıyorsun? marketlerde görmedim hiç. bir de tadı nasıl güzel mi?
ben gece içince tartıya yansıdığından içmiyorumgece uyandigimda bende içiyorum her zaman hatta cuma tartı gününden önce tartıya yansır diye icmiyorum ölüyorum susuzluktan. İçilebilir en zararsız şey şu.
dikkat ederim canım. Ayça kaya nin diyetine uymaya çalışıyorum onda serbest ama dikkat ederim
hallolur cumaya
tebriklerAnca gitti ve odadan yeni çıktım bende kahvaltı da bu saate kaldı iyice sinir olmaya başladım
Cuma = 89,1 kg
Pazartesi = 88,6
Fark = -500 gram
canım gece su içince sabah tartı etkilendiği için biraz cesaret edemiyorumuykunun ödem yapmadığını biliyorum uykusuzluk ödem yapıyor daha çok. Özellikle gece 2 ve 5 arası leptin hormonunun en fazla salgıladığı zaman o saatlerde uykuda olmak ve yeterince uyumak şart ama tabiki fazla uyku iyi değil işte o zaman şişiyor insan.
bendensin.
günaydın mefkusumoğluşun nasıl daha iyimi?
ahh ya geçer inşallah hemen ilaçları ihmal etme tatlım.
inşallah eminim gelicek.
tek kelimeyle harikakızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
teşekkür ederim canımGenel olarsk bo artı furyası var ama halledilie ins cumaya dagyolu askrhpoxitif ayyulduz tebrik ederim sizi hele1,6 nedir arkadaş detoksmu yapıyon sen maşallah nickleri galiba yanlis yazdım ama alıntı gitti yine
bende çok severim ama mercimek sisiriyor ödem de tutuyordur ne zamandir barbunya pakette bozulmadiysa yapayım bakalım sonuç nasıl olcakBen baklıyat yemeden yaşayamam çok seviyorum nohut barbunya fasulye mercımek mutlaka olmazsa olmazım ama siskinlik yapıyor mu beni hiç rahatsız etmiyor ama belkide ödem tutunuyordur
Menüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Menü
Sabah (9:30)
1/2dlm ekmek
1yumurta
(Oğlum yedirmedi )
Öğle(12:30)
2dlm ekmek
1dlm peynir
1tatli kaşığı acuka
3zeytin
(Kahvaltı devamı gibi pldu )
Ara(16:00)
1avuc leblebi üzüm karışımı
Akşam(18:30)
1kase şehriye çorbası
Salata
5yk taze fasulye
1kase yogurt
Su:2lt
Tekrar :)
Afiyet olsun kizlar menüler güzelsabah 08.40
peynir, 15 badem, domates, salatalık
öğlen 12.30
5 yk pancar sapı kavurması, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 5 badem
akşam 18.30
4 ızgara köfte, 2 dilim ekmek, turpotu salatası, 100 mlt kefir
2 lt su, 30 dk yürüyüş
bende odaya armut koltuk almayı düşünüyordum seninkiler çok iyi fikir oldusağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)
Abla kare olanı eski çamaşır sepetim yuvarlak olanda damacana. içlerine yün doldurdum eski bi döşek vardı çöpe gitmeyi bekliyordu onun yunlerini kullandım. ustune de eski battaniyeyle kaplama yaptım disi da yumus yumus olsun diye :)
bozma canım moralini problem o hatundaAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
canım su az olmuşMenüm
Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)
Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik
SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Afiyet olsunMenüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin
4 köfte
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Bende yapmıştım benimki hiç normal kısır gibi olmamıştı. Sen nasıl yaptın dilek? Bende hafta sonu yemek için karnıbahar alayım bari pizza yada kısır yaparımkızlar karnabahar kısır yaptım yok böyle bir lezzet aynı normal kısır bayıldım koca tabak yedim bana karnabahar lahana gibi şeyler şişlik yapmadığı için hedefe ulaşana kadar menum de sık sık görürsünüz artık:)
Gelcem kız yuvarlana yuvarlanmada olsa geliyorumayçam eksidesin hadi bekliyorum yetiş bana
Koltuk mu yaptın? Çok merak ettim maşallah ben daha üstüme kıyafet yapamıyorum sen koltuk yapıyosun. Bende burada diye bir dergi buldum dikiş dergisi onu aldım kendi kıyafetlerimi kendim dikicem artık inş yapabilirimsen verirsin dileğim su lahana corbasini arastirayim bende bi
Ya çocuğun odasına küçük koltuk alacaktım pahalı geldi. Bende kendim yaptımhizimi alamadım 2. yi de yaptım. ama kumaş lazim kaplamak için
Inş kiricam mervem ya
Aman iyi olsun abla güzel haberlerle gel hep :)
tebrikler canım
canım sık gelmiyosun ki buraya neler yediginide bilmiyoruz
Görüşürüz canım
Denemek lazim dileğim :)
Bu çok çöm az cankm metobolizöanı çökertirsin alıştırma kendini bazen benimde istemiyor canm varsa yoksa kahve içip yaşarım ama zorlasa olsa yiyorum benMenum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Sen iç lahanaları at ödemleri. Bu lahana çorbasını nasıl yapıyosun lahanayı haşlayıp mıkserden mı geçiriyorsun8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
İyide takta ile mi çaktın ne kullandın ? Bu Arada çok güzel olmuş bi kaplayınca müthiş olurKizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldımEki Görüntüle 1918344 suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.
Sen egeli misin ? Pancar sapı kavurması turp otu salatasısabah 08.40
öğlen 12.30
ara 5 badem
akşam 18.30
2 lt su, 30 dk yürüyüş
Helal olsun ne kadar yaratıcı düşünmüşsün süpersin eline sağlık vallasağolun valla sevindim ya oglumda çok sevdi :)
Abla kare olanı eski çamaşır sepetim yuvarlak olanda damacana. içlerine yün doldurdum eski bi döşek vardı çöpe gitmeyi bekliyordu onun yunlerini kullandım. ustune de eski battaniyeyle kaplama yaptım disi da yumus yumus olsun diye :)
ya onun için abajur şapkası filan almam lazim elifim bulduğum avize ve abajurda su sisesiyle plastik kaşık kullanılıyor çok çok ucuza gelecek yaniNeden olmasın kız gemi falan demişsin abajura yada avizeye de uygulanabilir bence
Armut koltuk daha kolay yapması canımmarketlerde satılmıyor canım üye oluyorsun tadı bildigimiz kahve gibi çok farklı değil guzel
ben gece içince tartıya yansıdığından içmiyorum
tebrikler
canım gece su içince sabah tartı etkilendiği için biraz cesaret edemiyorum
tek kelimeyle harika
teşekkür ederim canım
bende çok severim ama mercimek sisiriyor ödem de tutuyordur ne zamandir barbunya pakette bozulmadiysa yapayım bakalım sonuç nasıl olcak
Afiyet olsun kizlar menüler güzel
bende odaya armut koltuk almayı düşünüyordum seninkiler çok iyi fikir oldu
bozma canım moralini problem o hatunda
canım su az olmuş
Afiyet olsun
Canım resim ekledim çocuk koltuğu yaptım küçük sepetle damacana kullandım. Bende dikisten hiç anlamam bakalım kılıfı nasıl dikicemKoltuk mu yaptın? Çok merak ettim maşallah ben daha üstüme kıyafet yapamıyorum sen koltuk yapıyosun. Bende burada diye bir dergi buldum dikiş dergisi onu aldım kendi kıyafetlerimi kendim dikicem artık inş yapabilirim
Canım sonra yerim dedim sabah canim istemeyince. sonrada koltuğa dalmisim bi baktım aksam olduBu çok çöm az cankm metobolizöanı çökertirsin alıştırma kendini bazen benimde istemiyor canm varsa yoksa kahve içip yaşarım ama zorlasa olsa yiyorum ben
Yok canım çamaşır sepetiyle damacana kullandımİyide takta ile mi çaktın ne kullandın ? Bu Arada çok güzel olmuş bi kaplayınca müthiş olur
Sağol canım teşekkür ederimHelal olsun ne kadar yaratıcı düşünmüşsün süpersin eline sağlık valla
Aman tatlım koru kilolariIyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Proteinler birlikte ekmek tüketme fulyacim farkı göreceksin doymuyorsan köfteyi artirsabah 08.40
öğlen 12.30
ara 5 badem
akşam 18.30
2 lt su, 30 dk yürüyüş
Bazi insanların kapama düğmesi olmalı bence mesela bana niye çocuk yapmiyorsunuz diyenlere çok uğraşıyor olmuyo var mı formülü diyordum susup kalıyorlardı onlar bana acimakla patavatsizliklarina yanma arasinda uğraşıp duruyorduAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
Hakkında hayırlısı olsun canım ama emin değilsen biraz ayrı vakit geçirip dusununTekrar listeye girmek gibi bi niyetim yoktu.son msjimda kaptana bırakmıştım.mezun olabilecegim aklıma gelmedi işin açığı. teşekkür ederim.moral oldu adima mezun kupası görmek.+3 kg ile bile olsa
Ne okuyorsan öyleyim abla. avukatla görüşme aşamasındayim.kendime yeni bi yol çizmek için cabalamadayimprofildeki yazı sadece özet. ...
Onun dışında 73.2 idim bu sabah.çok değişken hala kilom.bi 70 bi 72 bi 71 bi 73 öyle.
Sen nasılsın?
afiyet olsun canım güzel menüMenumu yazayim
Sabah:08.00 uc ceviz,1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi ve roka.
15.30 bir cennet hirmasi.
Aksam:17.30 uc kasik bulgur pilavi,bir kucuk tabak kurutulmus biber kavurmasi ve ayran.
2 litre su spor yok
Suyu artır tatlım birde su eşimle konuş eşinin borcunu hic alakası olmayan akraba bile olmayan sen neden evinde huzursuz odeyesin ki borcunu baska şekilde odesin ben olsam lohusalikta kovardim lohusalikta atardim suçuMenüm
Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)
Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik
SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Yoğun bi haftasonu geçti canm sınavlar iyi geçti sonra yemeğe misafirlerim vardı. sonracıma kızım çok yoruyor ya 2 yaş sendromuna girdi tam girdi
Yok tatlım henüz girmemiş bildiğin gözü aciliyir yavaştan o sendrom çok cok farklı bizimki bile tam girmedi inan içlerine çaki kaçıyorBnm kız da tutturmalara başladı daha 1.5 yaşında kolayca atlatırız inşaallahhhh
Psikolojide cok onemli inan ağızlarının ortasına lafı çarpmak kadar relax birsey yok takma kafana benim rahim filminin ertelediğim ay olduDenedim tatlim zamani var daha demekki takmamaya calisiyorum ama iste dengesiz insanlar hatirlatiyorlar.
Senin velide bosbogazmis,patavatsiz insanlar iste
güzel menü elifinMenüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin
4 köfte
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Ben nohut barbunya fırınlarım cokta güzel olur. Çekirdek yerine bunu yer dururdum aklıma gelmişken yapayım bari yinemarketlerde satılmıyor canım üye oluyorsun tadı bildigimiz kahve gibi çok farklı değil guzel
ben gece içince tartıya yansıdığından içmiyorum
tebrikler
canım gece su içince sabah tartı etkilendiği için biraz cesaret edemiyorum
tek kelimeyle harika
teşekkür ederim canım
bende çok severim ama mercimek sisiriyor ödem de tutuyordur ne zamandir barbunya pakette bozulmadiysa yapayım bakalım sonuç nasıl olcak
Afiyet olsun kizlar menüler güzel
bende odaya armut koltuk almayı düşünüyordum seninkiler çok iyi fikir oldu
bozma canım moralini problem o hatunda
canım su az olmuş
Afiyet olsun
Iyi geceler canimGeçmiş bitti yatiyorum :
Eksik menulerde sabah yazar artık takipteyim ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?