Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol elifim bitirdiğim zaman resim atarım şimdi bi avizeyle abajur buldum onu yapsammi diyorum cocuk odasina olur mu diye :)
Menüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin

Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin

Saat 17:30
4 köfte
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Bol salata

Su 2 litre
Spor yok
Menun güzel elifim afiyet olsun

istikrar1986 4 ü bir arada kahveyi buldum nette. nerden alıyorsun? marketlerde görmedim hiç. bir de tadı nasıl güzel mi?
marketlerde satılmıyor canım üye oluyorsun tadı bildigimiz kahve gibi çok farklı değil guzel

ben gece içince tartıya yansıdığından içmiyorum

Anca gitti ve odadan yeni çıktım bende kahvaltı da bu saate kaldı iyice sinir olmaya başladım

Cuma = 89,1 kg
Pazartesi = 88,6
Fark = -500 gram
tebrikler

canım gece su içince sabah tartı etkilendiği için biraz cesaret edemiyorum

kızlar yazmıyım dedim ama, sonra düşündüm motive olur hepimize diye yazayım dedim
cuma 70.4
pazartesi 68.8
giden 1.6
geriye kalan 1.4
tek kelimeyle harika

Genel olarsk bo artı furyası var ama halledilie ins cumaya dagyolu askrhpoxitif ayyulduz tebrik ederim sizi hele1,6 nedir arkadaş detoksmu yapıyon sen maşallah nickleri galiba yanlis yazdım ama alıntı gitti yine
teşekkür ederim canım

Ben baklıyat yemeden yaşayamam çok seviyorum nohut barbunya fasulye mercımek mutlaka olmazsa olmazım ama siskinlik yapıyor mu beni hiç rahatsız etmiyor ama belkide ödem tutunuyordur
bende çok severim ama mercimek sisiriyor ödem de tutuyordur ne zamandir barbunya pakette bozulmadiysa yapayım bakalım sonuç nasıl olcak

Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun kizlar menüler güzel

bende odaya armut koltuk almayı düşünüyordum seninkiler çok iyi fikir oldu

bozma canım moralini problem o hatunda

Menüm

Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)

Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik

SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
canım su az olmuş

Menüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin

Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin

4 köfte
Bol salata

Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun

Bende yapmıştım benimki hiç normal kısır gibi olmamıştı. Sen nasıl yaptın dilek? Bende hafta sonu yemek için karnıbahar alayım bari pizza yada kısır yaparım

Koltuk mu yaptın? Çok merak ettim maşallah ben daha üstüme kıyafet yapamıyorum sen koltuk yapıyosun. Bende burada diye bir dergi buldum dikiş dergisi onu aldım kendi kıyafetlerimi kendim dikicem artık inş yapabilirim

Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Bu çok çöm az cankm metobolizöanı çökertirsin alıştırma kendini bazen benimde istemiyor canm varsa yoksa kahve içip yaşarım ama zorlasa olsa yiyorum ben

Sen iç lahanaları at ödemleri. Bu lahana çorbasını nasıl yapıyosun lahanayı haşlayıp mıkserden mı geçiriyorsun

İyide takta ile mi çaktın ne kullandın ? Bu Arada çok güzel olmuş bi kaplayınca müthiş olur

Sen egeli misin ? Pancar sapı kavurması turp otu salatası

Helal olsun ne kadar yaratıcı düşünmüşsün süpersin eline sağlık valla

Neden olmasın kız gemi falan demişsin abajura yada avizeye de uygulanabilir bence
ya onun için abajur şapkası filan almam lazim elifim bulduğum avize ve abajurda su sisesiyle plastik kaşık kullanılıyor çok çok ucuza gelecek yani dur resmini bulup ekleyim buraya sizde fikrinizi söyleyin olurmu diye
Armut koltuk daha kolay yapması canım
Canım resim ekledim çocuk koltuğu yaptım küçük sepetle damacana kullandım. Bende dikisten hiç anlamam bakalım kılıfı nasıl dikicem
Bu çok çöm az cankm metobolizöanı çökertirsin alıştırma kendini bazen benimde istemiyor canm varsa yoksa kahve içip yaşarım ama zorlasa olsa yiyorum ben
Canım sonra yerim dedim sabah canim istemeyince. sonrada koltuğa dalmisim bi baktım aksam oldu
İyide takta ile mi çaktın ne kullandın ? Bu Arada çok güzel olmuş bi kaplayınca müthiş olur
Yok canım çamaşır sepetiyle damacana kullandım

Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Aman tatlım koru kilolari
Proteinler birlikte ekmek tüketme fulyacim farkı göreceksin doymuyorsan köfteyi artir
Bazi insanların kapama düğmesi olmalı bence mesela bana niye çocuk yapmiyorsunuz diyenlere çok uğraşıyor olmuyo var mı formülü diyordum susup kalıyorlardı onlar bana acimakla patavatsizliklarina yanma arasinda uğraşıp duruyordu
Canim takılma bmi normalken benim tüp bebek dru kilo verde gel diye artistlik yapmıştı ki bende de sisme mont vardı
Bebek konusunda zaten tedavi vs ugrasiyorsundur ama tek drla kalma bana olmaz tup bebek dedi Atatürk araştırma hastanesi. Çokta gelişmiş olmayan bir tip merkezinde esas durumu buldum cozecegiz dedi ve çözdü Rabbim ol derse olur gerisi vesile
Hakkında hayırlısı olsun canım ama emin değilsen biraz ayrı vakit geçirip dusunun
Çok sevdiğim biri bigun geldi bahar hanim hakim bizi boşadı dedi hayırdır barış bey dedim bosamaz sanmistim tek celsede boşandık oysa biz birbirimizi seviyoruz tek sorun inatti dedi sonrada tekrar evlendiler
Bazen küçük şeyler büyük geliyor kaybedince fark ediyoruz
afiyet olsun canım güzel menü

Menüm

Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)

Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik

SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Suyu artır tatlım birde su eşimle konuş eşinin borcunu hic alakası olmayan akraba bile olmayan sen neden evinde huzursuz odeyesin ki borcunu baska şekilde odesin ben olsam lohusalikta kovardim lohusalikta atardim suçu
Yoğun bi haftasonu geçti canm sınavlar iyi geçti sonra yemeğe misafirlerim vardı. sonracıma kızım çok yoruyor ya 2 yaş sendromuna girdi tam girdi

Bnm kız da tutturmalara başladı daha 1.5 yaşında kolayca atlatırız inşaallahhhh
Yok tatlım henüz girmemiş bildiğin gözü aciliyir yavaştan o sendrom çok cok farklı bizimki bile tam girmedi inan içlerine çaki kaçıyor
Denedim tatlim zamani var daha demekki takmamaya calisiyorum ama iste dengesiz insanlar hatirlatiyorlar.

Senin velide bosbogazmis,patavatsiz insanlar iste
Psikolojide cok onemli inan ağızlarının ortasına lafı çarpmak kadar relax birsey yok takma kafana benim rahim filminin ertelediğim ay oldu
Dugunumuz vardi bu ay kalsın hocam şu dugun işleri bitsin halledelim dedim düğün arefesi regl oldum sandım meğer kanamam varmış nolur nolmaz diye ovulasyon testi yaptim kkda okumuştum regle yakın kırmızı çıkıyorsa hamilesin diye gerçekten hamileymisim ve o kadar harekete rağmen tutundu oysa ilkinde yaptığım yerde dusmustu
Menüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin

Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin

4 köfte
Bol salata

Su 2 litre
Spor yok
güzel menü elifin

Ben nohut barbunya fırınlarım cokta güzel olur. Çekirdek yerine bunu yer dururdum aklıma gelmişken yapayım bari yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…