Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yapmıştım benimki hiç normal kısır gibi olmamıştı. Sen nasıl yaptın dilek? Bende hafta sonu yemek için karnıbahar alayım bari pizza yada kısır yaparım
bacım sırrı herhalde kokusu çıkana kadar kavurmak benim dolapta haşlanmış vardı hafif haşlanmış reddeden geçirdim bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile kavurdum sonra salça koydum biraz daha kavurdum leğene alıp yeşillikleri doğradım bol acılı ekşili ben çok beğendim

Sen iç lahanaları at ödemleri. Bu lahana çorbasını nasıl yapıyosun lahanayı haşlayıp mıkserden mı geçiriyorsun
bugün şiştim sanki yarın tavuk haşlayıp yiyecem
nasıl yaptım, düdüklüye 2kurusoğan lahananın yarısı maydanoz sarımsak pul biberi biraz Salça kırmızı mercimek azcık bolda su koyup pişirdim sonra mikserden geçirdim lahanayı sevdiğim için herhalde çok lezzetli geldi bana

Eşimde rahatsız artık ya adamın sürekli dilinde ne zaman gideceksin ben seni beslemek zorunda değilim gibi şeyler söylüyor ama kuzeni yuzsuzce burda devam ediyor dün yine konuştum sen üzülme ben halledicem dedi ya dün sinirden catladim o saate kadar evde çamaşır atmış makinaya sözde onları beklemiş ama makina bitirmeden çıkmış ki bir gündur camasirlari makinadaydi hiç ellemedim neyse çıktı gitti bu sonra 5 dk sonra zil çaldı cüzdanını unutmus banada diyor ki makinayı bekledim bekledim bitirmek bilmedi ben gdiyorum dedi iyi dedim bende 1 saat falan kaldı sanıyorum bi baktım 15 dk ay o an olduresim geldi artık sabrimin kalmadigini eğer eşimin güzellikle gndermezse bende yuzsuzluge vurup gitmesini soylicemi soyledim

Canim benim cevremdekiler gercekten cok patavatsizlar onlara ugrasiyoruz olmuyo desem susturmaktan ziyade daha cok agizlarini acmis olurum bu defa da neyin var sorun sende mi kocan da mi,doktora gidiyorsun mu sacma sapan seyler sorup daha cok moral bozarlar.

Masallah canim sende saglikla buyut bebegini,sabretmek gerekiyir vardir hayirli bir zamani

Güzel canim
Menum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Az ve güzel
lahanaci seniiii baya yaradı heralde ise dimi

afiyet olsun

Cok dengeli olmamis canım
ay sen ne becerikli hatunsun ben severim de elim yakismayakışmaz

sabah giremedim foruma. çok yoğundum.

cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
heyyyyy rakip havlu atmadin umarım

Iyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
Darısı basimiza ah ah be kac yılda mezun ölürüm ki acebeeee
him bizim bburalardansin sen otcul

Ay noylelerinin agzina iki tane yapitirasim geliyo sallama gülüm onları sen
Afiyet olsun pilav aksaw olmasaydı keşke
Menüm

Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)

Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik

SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Afiyet olsun mervis
Geçmiş olsun rakibem ya olmuyo boyle toplan biraz yaaaaa
Menüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin

Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin

Saat 17:30
4 köfte
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Bol salata

Su 2 litre
Spor yok
afiyet olsun elifim

Menüm

Sabah,öğle,akşam : 1 er tane küçük haşlama patates

Sıvı : 1.5 lt su
Spor:1 saat spor salonunda spor
Detoks haaaa
Ben bu geceleri canım hiç mi hiç uyumak istemiyor sanki uykuda vakit öldürüyomusum gibi hisediyorum nasıl çözecek ben bunu acaba?
Of of keskr bende uyumaua vakit bulabilsem
Eki Görüntüle 1918494
Kizlar avize bu sizce çocuk odasına uyarmi aynısının abajurunuda yapmayı düşünüyorum. beyaz yada mavi. yada bi sıra beyaz bi sıra mavi ne dersiniz
gizel kız boylede bence şık duruyo

Oglsni bi emmeden keseyom deniyorum
ay ne dert beee anlayissiz insanlarlada ugrasmak ayri dery benim esim asla erkek akrabalstinin eve ben yanlizken gelmesine ixin vermez ama katdeslerinin kizlari falan cok uxin uzun kalırlar bayan olinca sıkıntı olmuyoda erkek cok sıkıntı

Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar bugünkü programınız ney?
valla okadar sıkıldım ki evden hic bi program yok. ev yemek temixlik bi jillian yapacam tek programım o artik

Gunaydin hanimlar
Günaydın gülüm

Ben nohut barbunya fırınlarım cokta güzel olur. Çekirdek yerine bunu yer dururdum aklıma gelmişken yapayım bari yine
nohutu tavada kavrulmasini yemişim de haşlamadan firinliyirsun degilmi

Menüm

Sabah,öğle,akşam : 1 er tane küçük haşlama patates

Sıvı : 1.5 lt su
Spor:1 saat spor salonunda spor
detoks olmuş şimdi kaç gr gitti siz süper ikili demezsiniz

Eki Görüntüle 1918494
Kizlar avize bu sizce çocuk odasına uyarmi aynısının abajurunuda yapmayı düşünüyorum. beyaz yada mavi. yada bi sıra beyaz bi sıra mavi ne dersiniz
Çok güzel mis canım bende oğlanın odasıyla iki aya yakın uğraştım çok şükür bitti balonun etrafını tutkalli ip sararak kafes yaptım bunu abajur da yapıyorlar

bende bu çorbayı yapcam ins buzlukta lahana var da bugün baska menü ayarkamistim belkide değiştiririm

Günaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
Sabah10:30
1dilim ekmek 1tk tereyağı 2yk tulum peyniri

Aksam 18:30
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt

Su 3lt
Spor 15dkcardio 30 dk jillian
Afiyet olsun canim

yürüyüş süper Allah kabul etsin kolaylık versin mevlut ikramlimi

Dünki menü

Sabah 1 kaşık zeytinyağla yapılmış 2 yumurtadan omlet cıvıl peynir yeşillik çok az salata 12 gr badem 3 kayısı

Akşam 17-18

1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt

Gün içinde 2 bardak kahve 1 bardak bitkisel çay 1 maden suyu

3.5 lt su 1 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…