- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.201
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah,öğle,akşam : 1 er tane küçük haşlama patates
Sıvı : 1.5 lt su
Spor:1 saat spor salonunda spor
Sabah kaçta kalkiyordun canım geç kalkiyosan ondandir dicem ama erken kalkiyordun sanırımBen bu geceleri canım hiç mi hiç uyumak istemiyor sanki uykuda vakit öldürüyomusum gibi hisediyorum nasıl çözecek ben bunu acaba?
bacım sırrı herhalde kokusu çıkana kadar kavurmak benim dolapta haşlanmış vardı hafif haşlanmış reddeden geçirdim bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile kavurdum sonra salça koydum biraz daha kavurdum leğene alıp yeşillikleri doğradım bol acılı ekşili ben çok beğendimBende yapmıştım benimki hiç normal kısır gibi olmamıştı. Sen nasıl yaptın dilek? Bende hafta sonu yemek için karnıbahar alayım bari pizza yada kısır yaparım
değişik miş güzel olur mavi beyazEki Görüntüle 1918494
Kizlar avize bu sizce çocuk odasına uyarmi aynısının abajurunuda yapmayı düşünüyorum. beyaz yada mavi. yada bi sıra beyaz bi sıra mavi ne dersiniz
bugün şiştim sanki yarın tavuk haşlayıp yiyecemSen iç lahanaları at ödemleri. Bu lahana çorbasını nasıl yapıyosun lahanayı haşlayıp mıkserden mı geçiriyorsun
gayet iyi benceMenüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin
Saat 17:30
4 köfte
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Bende oyle düşündüm dileğim yada en üst kısmını mavi yapabilirim daha tam karar veremedim başka modelde bulmaya çalışıyorumdeğişik miş güzel olur mavi beyaz
Eşimde rahatsız artık ya adamın sürekli dilinde ne zaman gideceksin ben seni beslemek zorunda değilim gibi şeyler söylüyor ama kuzeni yuzsuzce burda devam ediyor dün yine konuştum sen üzülme ben halledicem dedi ya dün sinirden catladim o saate kadar evde çamaşır atmış makinaya sözde onları beklemiş ama makina bitirmeden çıkmış ki bir gündur camasirlari makinadaydi hiç ellemedim neyse çıktı gitti bu sonra 5 dk sonra zil çaldı cüzdanını unutmus banada diyor ki makinayı bekledim bekledim bitirmek bilmedi ben gdiyorum dedi iyi dedim bende 1 saat falan kaldı sanıyorum bi baktım 15 dk ay o an olduresim geldi artık sabrimin kalmadigini eğer eşimin güzellikle gndermezse bende yuzsuzluge vurup gitmesini soylicemi soyledimAman tatlım koru kilolari
Proteinler birlikte ekmek tüketme fulyacim farkı göreceksin doymuyorsan köfteyi artir
Bazi insanların kapama düğmesi olmalı bence mesela bana niye çocuk yapmiyorsunuz diyenlere çok uğraşıyor olmuyo var mı formülü diyordum susup kalıyorlardı onlar bana acimakla patavatsizliklarina yanma arasinda uğraşıp duruyordu
Canim takılma bmi normalken benim tüp bebek dru kilo verde gel diye artistlik yapmıştı ki bende de sisme mont vardı
Bebek konusunda zaten tedavi vs ugrasiyorsundur ama tek drla kalma bana olmaz tup bebek dedi Atatürk araştırma hastanesi. Çokta gelişmiş olmayan bir tip merkezinde esas durumu buldum cozecegiz dedi ve çözdü Rabbim ol derse olur gerisi vesile
Hakkında hayırlısı olsun canım ama emin değilsen biraz ayrı vakit geçirip dusunun
Çok sevdiğim biri bigun geldi bahar hanim hakim bizi boşadı dedi hayırdır barış bey dedim bosamaz sanmistim tek celsede boşandık oysa biz birbirimizi seviyoruz tek sorun inatti dedi sonrada tekrar evlendiler
Bazen küçük şeyler büyük geliyor kaybedince fark ediyoruz
afiyet olsun canım güzel menü
Suyu artır tatlım birde su eşimle konuş eşinin borcunu hic alakası olmayan akraba bile olmayan sen neden evinde huzursuz odeyesin ki borcunu baska şekilde odesin ben olsam lohusalikta kovardim lohusalikta atardim suçu
Yok tatlım henüz girmemiş bildiğin gözü aciliyir yavaştan o sendrom çok cok farklı bizimki bile tam girmedi inan içlerine çaki kaçıyor
Psikolojide cok onemli inan ağızlarının ortasına lafı çarpmak kadar relax birsey yok takma kafana benim rahim filminin ertelediğim ay oldu
Dugunumuz vardi bu ay kalsın hocam şu dugun işleri bitsin halledelim dedim düğün arefesi regl oldum sandım meğer kanamam varmış nolur nolmaz diye ovulasyon testi yaptim kkda okumuştum regle yakın kırmızı çıkıyorsa hamilesin diye gerçekten hamileymisim ve o kadar harekete rağmen tutundu oysa ilkinde yaptığım yerde dusmustu
güzel menü elifin
Erken kalkıyorum canm saat 7 de uyanmam lazım en geç.Sabah kaçta kalkiyordun canım geç kalkiyosan ondandir dicem ama erken kalkiyordun sanırım
Canim benim cevremdekiler gercekten cok patavatsizlar onlara ugrasiyoruz olmuyo desem susturmaktan ziyade daha cok agizlarini acmis olurum bu defa da neyin var sorun sende mi kocan da mi,doktora gidiyorsun mu sacma sapan seyler sorup daha cok moral bozarlar.Aman tatlım koru kilolari
Proteinler birlikte ekmek tüketme fulyacim farkı göreceksin doymuyorsan köfteyi artir
Bazi insanların kapama düğmesi olmalı bence mesela bana niye çocuk yapmiyorsunuz diyenlere çok uğraşıyor olmuyo var mı formülü diyordum susup kalıyorlardı onlar bana acimakla patavatsizliklarina yanma arasinda uğraşıp duruyordu
Canim takılma bmi normalken benim tüp bebek dru kilo verde gel diye artistlik yapmıştı ki bende de sisme mont vardı
Bebek konusunda zaten tedavi vs ugrasiyorsundur ama tek drla kalma bana olmaz tup bebek dedi Atatürk araştırma hastanesi. Çokta gelişmiş olmayan bir tip merkezinde esas durumu buldum cozecegiz dedi ve çözdü Rabbim ol derse olur gerisi vesile
Hakkında hayırlısı olsun canım ama emin değilsen biraz ayrı vakit geçirip dusunun
Çok sevdiğim biri bigun geldi bahar hanim hakim bizi boşadı dedi hayırdır barış bey dedim bosamaz sanmistim tek celsede boşandık oysa biz birbirimizi seviyoruz tek sorun inatti dedi sonrada tekrar evlendiler
Bazen küçük şeyler büyük geliyor kaybedince fark ediyoruz
afiyet olsun canım güzel menü
Suyu artır tatlım birde su eşimle konuş eşinin borcunu hic alakası olmayan akraba bile olmayan sen neden evinde huzursuz odeyesin ki borcunu baska şekilde odesin ben olsam lohusalikta kovardim lohusalikta atardim suçu
Yok tatlım henüz girmemiş bildiğin gözü aciliyir yavaştan o sendrom çok cok farklı bizimki bile tam girmedi inan içlerine çaki kaçıyor
Psikolojide cok onemli inan ağızlarının ortasına lafı çarpmak kadar relax birsey yok takma kafana benim rahim filminin ertelediğim ay oldu
Dugunumuz vardi bu ay kalsın hocam şu dugun işleri bitsin halledelim dedim düğün arefesi regl oldum sandım meğer kanamam varmış nolur nolmaz diye ovulasyon testi yaptim kkda okumuştum regle yakın kırmızı çıkıyorsa hamilesin diye gerçekten hamileymisim ve o kadar harekete rağmen tutundu oysa ilkinde yaptığım yerde dusmustu
güzel menü elifin
Güzel canimMenüm
Kahvaltı 9:30
1 domates, 1 salatalık, az tulum peynir
1 dlm ince tb ekmek
Ara 11:00
Türkkahvesi
Öğle 13:30
1 tabak yayla çorbası, salata
Akşam 18:00
1 tabak pırasa, 1 bardak ayran
Az salata
2 lit su
Spor henüz yok yapıcam inşş
Az ve güzelMenum
Sabah 12
Sütlü kahve
Canım bisi istemedi yiyemedim sonrada bi baktım aksam olmuş :)
Akşam 18
4 köfte
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş
lahanaci seniiii baya yaradı heralde ise dimi8:00 türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam
Biraz peynir
domates
bol maydonoz
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1:30,1tabak lahana çorbası
4:30, kocaman tabak bol acılı yeşillikli karnabahar kısır
6:00 bir elma
7:30 bir tabak lahana çorbası
3 lt su 45 dk sabah 20 dk öğlen 60 dk akşam yürüyüş, 4bardak kiraz saplı yeşil çay
afiyet olsunMenü
Sabah (9:30)
1/2dlm ekmek
1yumurta
(Oğlum yedirmedi )
Öğle(12:30)
2dlm ekmek
1dlm peynir
1tatli kaşığı acuka
3zeytin
(Kahvaltı devamı gibi pldu )
Ara(16:00)
1avuc leblebi üzüm karışımı
Akşam(18:30)
1kase şehriye çorbası
Salata
5yk taze fasulye
1kase yogurt
Su:2lt
Cok dengeli olmamis canımMenüm
08.30
1 mandalina
1 neskafe
15.00
1 d ekmek
3 halka sucuklu yumurta(2 tane)
4 zeytin
1 kk peynir
Domatws salatalık tere
Su 1.5
Spor henüz yok
Kızlar okul saatm biraz ileri alındı sabah bişy yiyemiyorum pek okuldan gelip bakıcımızı gönderp bişeyler yiyene kadar saat baya geçiyor bugün öğlen çok yedim sanırm açlık hisstmedm bi tane mandalina yerim.
ay sen ne becerikli hatunsun ben severim de elim yakismayakışmazKizlar sanirim icime derya baykal kaçtı. Ufakligin odasi icin arastirmalara girdim. önceden kp bizde olduğu için muhammed in odası yoktu. kp gidincede oda yapamadık maddi durumlardan. Bende şimdi arastirmalara girdim neler yapabilirim diye. bayadir çocuk koltuğu istiyordum bugün iki tane yaptım. ama kaplama yapmam gerekecek. muhammed bu haliyle de sevdi ama ben koyu mavi düşünüyorum. odasida ins beyaz mavili olacak. haftaya gardirobu beyaza boyicam ustunede sprey boyayla mavi gemiler yapicam. bu ara dellendim gene yani neler yapsam diye düşünüp duruyorum. sizin de önerileriniz varmı benim yapabileceğim. tabi fazla masraf yapmamaliyim durumları biliyorsunuz.
Bu arada koltuklar bunlar bana maliyeti 5 tl oldu oda koli bantı aldımEki Görüntüle 1918344 suan dıştan kötü duruyorlar ama eski battaniyeyi kesip kapladim ondan böyle.
heyyyyy rakip havlu atmadin umarımsabah giremedim foruma. çok yoğundum.
cuma 86.4
pazartesi 87.00
fark +600
Darısı basimiza ah ah be kac yılda mezun ölürüm ki acebeeeeIyi akşamlar
Hepiniz hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz inşallah mezun olmuşum. emeğiniz çok bende. teşekkür ederim hepinize.
him bizim bburalardansin sen otculsabah 08.40
peynir, 15 badem, domates, salatalık
öğlen 12.30
5 yk pancar sapı kavurması, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 5 badem
akşam 18.30
4 ızgara köfte, 2 dilim ekmek, turpotu salatası, 100 mlt kefir
2 lt su, 30 dk yürüyüş
Ay noylelerinin agzina iki tane yapitirasim geliyo sallama gülüm onları senAyy kizlar bugun moralimi bozan bir sey oldu sizinlede paylasayim,
Benim okul ybo oldugu icin veliler pek gelmez nitekim uc yildir okuttugum ogrencimin annesi geldi ilk defa tanismaya,merhabalastiktan sonra kadin bana "hamile misin" dediya bebek isteyipte olmamasina mi uzuleyim yoksa kilolu gorundugume mi?
Yok dedim "ha sende benim gibi kilolusun hamilesin sandimsinirlerim alt ust oldu ya
Afiyet olsun pilav aksaw olmasaydı keşkeMenumu yazayim
Sabah:08.00 uc ceviz,1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kk peynir,roka ve yesil cay.
Ogle:12.00 bir kase mercimek corbasi ve roka.
15.30 bir cennet hirmasi.
Aksam:17.30 uc kasik bulgur pilavi,bir kucuk tabak kurutulmus biber kavurmasi ve ayran.
2 litre su spor yok
Afiyet olsun mervisMenüm
Öğlen(14:00)
2 yer elması(küçüktü)
Akşam(19:00)
5 yk karnabahar yemeği
salata (1 domates,1 salatalık,1 taze soğan) eşimle ortak yedik
SIVI:1,5 lt su ,1 maden suyy
Geçmiş olsun rakibem ya olmuyo boyle toplan biraz yaaaaabugün hastalığım iyice ortaya çıktı. boğazda ve burunda akıntı, başağrısı, halsizlik. ben de üst solunum yolları başlayınca alerjide atağa geçiyor. sabah birde yine midem nüksetti tam oldu. iyice huzursuz oldum. doktora uğradım. hepsi için ilaç yazdı. midem için sabahtan yine nexium a başlayacağım.
afiyet olsun elifimMenüm
Saat 9
1 kk peynir
2 zeytin
Saat 12
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Domates
3 zeytin
Saat 17:30
4 köfte
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Detoks haaaaMenüm
Of of keskr bende uyumaua vakit bulabilsemBen bu geceleri canım hiç mi hiç uyumak istemiyor sanki uykuda vakit öldürüyomusum gibi hisediyorum nasıl çözecek ben bunu acaba?
gizel kız boylede bence şık duruyoEki Görüntüle 1918494
Kizlar avize bu sizce çocuk odasına uyarmi aynısının abajurunuda yapmayı düşünüyorum. beyaz yada mavi. yada bi sıra beyaz bi sıra mavi ne dersiniz
Oglsni bi emmeden keseyom deniyorumbugün şiştim sanki yarın tavuk haşlayıp yiyecem
nasıl yaptım, düdüklüye 2kurusoğan lahananın yarısı maydanoz sarımsak pul biberi biraz Salça kırmızı mercimek azcık bolda su koyup pişirdim sonra mikserden geçirdim lahanayı sevdiğim için herhalde çok lezzetli geldi bana
ay ne dert beee anlayissiz insanlarlada ugrasmak ayri dery benim esim asla erkek akrabalstinin eve ben yanlizken gelmesine ixin vermez ama katdeslerinin kizlari falan cok uxin uzun kalırlar bayan olinca sıkıntı olmuyoda erkek cok sıkıntıEşimde rahatsız artık ya adamın sürekli dilinde ne zaman gideceksin ben seni beslemek zorunda değilim gibi şeyler söylüyor ama kuzeni yuzsuzce burda devam ediyor dün yine konuştum sen üzülme ben halledicem dedi ya dün sinirden catladim o saate kadar evde çamaşır atmış makinaya sözde onları beklemiş ama makina bitirmeden çıkmış ki bir gündur camasirlari makinadaydi hiç ellemedim neyse çıktı gitti bu sonra 5 dk sonra zil çaldı cüzdanını unutmus banada diyor ki makinayı bekledim bekledim bitirmek bilmedi ben gdiyorum dedi iyi dedim bende 1 saat falan kaldı sanıyorum bi baktım 15 dk ay o an olduresim geldi artık sabrimin kalmadigini eğer eşimin güzellikle gndermezse bende yuzsuzluge vurup gitmesini soylicemi soyledim
valla okadar sıkıldım ki evden hic bi program yok. ev yemek temixlik bi jillian yapacam tek programım o artikGünaydın herkese
Nasılsınız kızlar bugünkü programınız ney?
Günaydın gülümGunaydin hanimlar
nohutu tavada kavrulmasini yemişim de haşlamadan firinliyirsun degilmiBen nohut barbunya fırınlarım cokta güzel olur. Çekirdek yerine bunu yer dururdum aklıma gelmişken yapayım bari yine
detoks olmuş şimdi kaç gr gitti siz süper ikili demezsinizMenüm
Çok güzel mis canım bende oğlanın odasıyla iki aya yakın uğraştım çok şükür bitti balonun etrafını tutkalli ip sararak kafes yaptım bunu abajur da yapıyorlarEki Görüntüle 1918494
bende bu çorbayı yapcam ins buzlukta lahana var da bugün baska menü ayarkamistim belkide değiştiririmbugün şiştim sanki yarın tavuk haşlayıp yiyecem
nasıl yaptım, düdüklüye 2kurusoğan lahananın yarısı maydanoz sarımsak pul biberi biraz Salça kırmızı mercimek azcık bolda su koyup pişirdim sonra mikserden geçirdim lahanayı sevdiğim için herhalde çok lezzetli geldi bana
Afiyet olsun canimGünaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
Sabah10:30
1dilim ekmek 1tk tereyağı 2yk tulum peyniri
Aksam 18:30
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt
Su 3lt
Spor 15dkcardio 30 dk jillian
yürüyüş süper Allah kabul etsin kolaylık versin mevlut ikramlimigünaydın kızlar 40dk yürüyüşümü yaptım yoğun bir güne bomba gibi hazırım
yarın Mevlütüm var, hazır ev temizken bir kuran okutuyum dedim :) kahvaltımı hazırlıyım görüşürüz bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?