- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.221
Sporda var daha ne olsunGünaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
Sabah10:30
1dilim ekmek 1tk tereyağı 2yk tulum peyniri
Aksam 18:30
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt
Su 3lt
Spor 15dkcardio 30 dk jillian
canım ikramı olacakta ben ev sahibi olduğumdan yemek zorunda değilim Allahtan :)nohutu tavada kavrulmasini yemişim de haşlamadan firinliyirsun degilmi
detoks olmuş şimdi kaç gr gitti siz süper ikili demezsiniz
Çok güzel mis canım bende oğlanın odasıyla iki aya yakın uğraştım çok şükür bitti balonun etrafını tutkalli ip sararak kafes yaptım bunu abajur da yapıyorlar
bende bu çorbayı yapcam ins buzlukta lahana var da bugün baska menü ayarkamistim belkide değiştiririm
Afiyet olsun canim
yürüyüş süper Allah kabul etsin kolaylık versin mevlut ikramlimi
leslie pek az olmuşDünki menü
Sabah 1 kaşık zeytinyağla yapılmış 2 yumurtadan omlet cıvıl peynir yeşillik çok az salata 12 gr badem 3 kayısı
Akşam 17-18
1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
Gün içinde 2 bardak kahve 1 bardak bitkisel çay 1 maden suyu
3.5 lt su 1 mil leslie
yapınca da en azından tadına bakma olayı varcanım ikramı olacakta ben ev sahibi olduğumdan yemek zorunda değilim Allahtan :)
evet en az 2 mil olsa çok iyi olurdu gece yapınca günün yorgunluğu na yenik düştüm ins bugün gündüz yaparımleslie pek az olmuş
Yuh yaniEşimde rahatsız artık ya adamın sürekli dilinde ne zaman gideceksin ben seni beslemek zorunda değilim gibi şeyler söylüyor ama kuzeni yuzsuzce burda devam ediyor dün yine konuştum sen üzülme ben halledicem dedi ya dün sinirden catladim o saate kadar evde çamaşır atmış makinaya sözde onları beklemiş ama makina bitirmeden çıkmış ki bir gündur camasirlari makinadaydi hiç ellemedim neyse çıktı gitti bu sonra 5 dk sonra zil çaldı cüzdanını unutmus banada diyor ki makinayı bekledim bekledim bitirmek bilmedi ben gdiyorum dedi iyi dedim bende 1 saat falan kaldı sanıyorum bi baktım 15 dk ay o an olduresim geldi artık sabrimin kalmadigini eğer eşimin güzellikle gndermezse bende yuzsuzluge vurup gitmesini soylicemi soyledim
Dis filan olabilir mi benimkide ishal dişten dolayı parmaklar ağızdan cikmiyo biri patlamış biri cok sis ikisi orta halli sisKızlar size günaydın bana iyi geceler zombi gibiyim benimki yeni uyumusken bende uyuyayimbi sorunumu var anlamadım son zamanlar 4-5-6 gibi uyanıp tekrar devam etmiyor uykusuna gözünden uyku akmasina rağmen 8-9 gibi anca uyumak istiyor
Fırsat bulunca uyumakGünaydın herkese
Nasılsınız kızlar bugünkü programınız ney?
Kvmin yeğeni var 44yasinda menopoza girmek üzere ilaç kullanıyor iki taraflı problem var evlatlık istemiyorum bakamam ne olduğu belirsiz cocuga dedi herkesin ortasında kv de önce zuhreye sonra bahara versin Allah dedi anne niye öyle diyorsun ben 30olmadim daha öncesi sobrasi yok düzgün dua et zuhreyi mi bekliycem ben dedim ayrıca olmuyorsada evlat edinirim hiçte saklamak gocunmam bi yurege anne olurum (susnda koruyucu aile olmak istiyorum oglum konusmayi tam soksun başvuracağız o kadar çok çocuk bir gülümseme hasret) dedim ben lafımi sakinmam sahsen susturuyorfum ama sen kırılgan birisin galibaCanim benim cevremdekiler gercekten cok patavatsizlar onlara ugrasiyoruz olmuyo desem susturmaktan ziyade daha cok agizlarini acmis olurum bu defa da neyin var sorun sende mi kocan da mi,doktora gidiyorsun mu sacma sapan seyler sorup daha cok moral bozarlar.
Masallah canim sende saglikla buyut bebegini,sabretmek gerekiyir vardir hayirli bir zamani
Bi hafta SüpersinGünaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt
Su 3lt
Maşallah canım Allah kabul etsingünaydın kızlar 40dk yürüyüşümü yaptım yoğun bir güne bomba gibi hazırım
yarın Mevlütüm var, hazır ev temizken bir kuran okutuyum dedim :) kahvaltımı hazırlıyım görüşürüz bacılar
Kosturmacali birgün hava cok siguk usue canımgünaydınlarrr hanımlarr
gün içinde uğrayamayabilirim öğlenden sonra kan vermeye gidicem hastaneye ordanda abimlere yiğenlerimi sevmeye
akşam görüşrüz inşallah
kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olsun
afiyet olsun canım rakibemDünki menü
Sabah 1 kaşık zeytinyağla yapılmış 2 yumurtadan omlet cıvıl peynir yeşillik çok az salata 12 gr badem 3 kayısı
Akşam 17-18
3.5 lt su 1 mil leslie
Isin zor canim yaKızlar size günaydın bana iyi geceler zombi gibiyim benimki yeni uyumusken bende uyuyayimbi sorunumu var anlamadım son zamanlar 4-5-6 gibi uyanıp tekrar devam etmiyor uykusuna gözünden uyku akmasina rağmen 8-9 gibi anca uyumak istiyor
O zaman pek bilmiyorum canım yaErken kalkıyorum canm saat 7 de uyanmam lazım en geç.
günaydın ponim valla şimdilik bi olan yok arastirmalara devam :)Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar bugünkü programınız ney?
günaydın canımGunaydin hanimlar
Afiyet olsun canımGünaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt
Su 3lt
Kız sabah sabah supersin vallagünaydın kızlar 40dk yürüyüşümü yaptım yoğun bir güne bomba gibi hazırım
yarın Mevlütüm var, hazır ev temizken bir kuran okutuyum dedim :) kahvaltımı hazırlıyım görüşürüz bacılar
Sağol canım bende ilk defa yaptım. bakalım girdim bi ise ins becerrbilirimGüzel canim
Az ve güzel
lahanaci seniiii baya yaradı heralde ise dimi
afiyet olsun
Cok dengeli olmamis canım
ay sen ne becerikli hatunsun ben severim de elim yakismayakışmaz
heyyyyy rakip havlu atmadin umarım
Darısı basimiza ah ah be kac yılda mezun ölürüm ki acebeeee
him bizim bburalardansin sen otcul
Ay noylelerinin agzina iki tane yapitirasim geliyo sallama gülüm onları sen
Afiyet olsun pilav aksaw olmasaydı keşke
Afiyet olsun mervis
Geçmiş olsun rakibem ya olmuyo boyle toplan biraz yaaaaa
afiyet olsun elifim
Detoks haaaa
Of of keskr bende uyumaua vakit bulabilsem
gizel kız boylede bence şık duruyo
Oglsni bi emmeden keseyom deniyorum
ay ne dert beee anlayissiz insanlarlada ugrasmak ayri dery benim esim asla erkek akrabalstinin eve ben yanlizken gelmesine ixin vermez ama katdeslerinin kizlari falan cok uxin uzun kalırlar bayan olinca sıkıntı olmuyoda erkek cok sıkıntı
valla okadar sıkıldım ki evden hic bi program yok. ev yemek temixlik bi jillian yapacam tek programım o artik
Günaydın gülüm
Günaydın canım :)günaydınlarrr hanımlarr
gün içinde uğrayamayabilirim öğlenden sonra kan vermeye gidicem hastaneye ordanda abimlere yiğenlerimi sevmeye
akşam görüşrüz inşallah
evet onuda gördüm canım oda hoşuma gitmişti bakalım biraz daha arastirayim başka modeller bulmaya calisicam yoksa bunu yapicam bende. seninde eline saglik ipten olanda cok guzeldinohutu tavada kavrulmasini yemişim de haşlamadan firinliyirsun degilmi
detoks olmuş şimdi kaç gr gitti siz süper ikili demezsiniz
Çok güzel mis canım bende oğlanın odasıyla iki aya yakın uğraştım çok şükür bitti balonun etrafını tutkalli ip sararak kafes yaptım bunu abajur da yapıyorlar
bende bu çorbayı yapcam ins buzlukta lahana var da bugün baska menü ayarkamistim belkide değiştiririm
Afiyet olsun canim
yürüyüş süper Allah kabul etsin kolaylık versin mevlut ikramlimi
Afiyet olsun canım güzel menüDünki menü
Akşam 17-18
3.5 lt su 1 mil leslie
perşembe erken bırakıyoruz su içmeyi diğer günlerde tartıya yansıması sorun değil bence. Bahsettigin Kahve gano nun kahvesi mi?marketlerde satılmıyor canım üye oluyorsun tadı bildigimiz kahve gibi çok farklı değil guzel
ben gece içince tartıya yansıdığından içmiyorum
tebrikler
canım gece su içince sabah tartı etkilendiği için biraz cesaret edemiyorum
tek kelimeyle harika
teşekkür ederim canım
bende çok severim ama mercimek sisiriyor ödem de tutuyordur ne zamandir barbunya pakette bozulmadiysa yapayım bakalım sonuç nasıl olcak
Afiyet olsun kizlar menüler güzel
bende odaya armut koltuk almayı düşünüyordum seninkiler çok iyi fikir oldu
bozma canım moralini problem o hatunda
canım su az olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım detoks yapmışsın ama 1 saat spor yapmissin suyun çok az geldi bana. Ne kadar su o kadar toksin atımi.Menüm
Sabah,öğle,akşam : 1 er tane küçük haşlama patates
Sıvı : 1.5 lt su
Spor:1 saat spor salonunda spor
uykudan önemli vücudun dinlenmesi lazım. Bende toplasam 5 veya 6 saat uyurum geç yatıp erken kalkıyorum.Ben bu geceleri canım hiç mi hiç uyumak istemiyor sanki uykuda vakit öldürüyomusum gibi hisediyorum nasıl çözecek ben bunu acaba?
güzelmiş beğendim renkli yaparsan çocuk odasına daha uygun olur.Eki Görüntüle 1918494
Kizlar avize bu sizce çocuk odasına uyarmi aynısının abajurunuda yapmayı düşünüyorum. beyaz yada mavi. yada bi sıra beyaz bi sıra mavi ne dersiniz
ben bu konuyu kaçırmışim neden sizde kalıyor ki saat 2 ye kadar odadan çıkamamak nedir ya inanamıyorum.Eşimde rahatsız artık ya adamın sürekli dilinde ne zaman gideceksin ben seni beslemek zorunda değilim gibi şeyler söylüyor ama kuzeni yuzsuzce burda devam ediyor dün yine konuştum sen üzülme ben halledicem dedi ya dün sinirden catladim o saate kadar evde çamaşır atmış makinaya sözde onları beklemiş ama makina bitirmeden çıkmış ki bir gündur camasirlari makinadaydi hiç ellemedim neyse çıktı gitti bu sonra 5 dk sonra zil çaldı cüzdanını unutmus banada diyor ki makinayı bekledim bekledim bitirmek bilmedi ben gdiyorum dedi iyi dedim bende 1 saat falan kaldı sanıyorum bi baktım 15 dk ay o an olduresim geldi artık sabrimin kalmadigini eğer eşimin güzellikle gndermezse bende yuzsuzluge vurup gitmesini soylicemi soyledim
Afiyet olsun güzel menü güzel su güzel spor.Günaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt
Su 3lt
ohh ne güzel yürüyüste yapılmış. Allah kabul etsin güzel düşünmüşsungünaydın kızlar 40dk yürüyüşümü yaptım yoğun bir güne bomba gibi hazırım
Afiyet olsun canım.Dünki menü
Akşam 17-18
3.5 lt su 1 mil leslie
hoşgeldin mervem :)İkinci kez günaydın kızlar benim cadı hala uyuyor maşallah
Sağol elifim biraz daha arastirayim olmazsa bunu yapicam :)perşembe erken bırakıyoruz su içmeyi diğer günlerde tartıya yansıması sorun değil bence. Bahsettigin Kahve gano nun kahvesi mi?
Afiyet olsun canım detoks yapmışsın ama 1 saat spor yapmissin suyun çok az geldi bana. Ne kadar su o kadar toksin atımi.
uykudan önemli vücudun dinlenmesi lazım. Bende toplasam 5 veya 6 saat uyurum geç yatıp erken kalkıyorum.
güzelmiş beğendim renkli yaparsan çocuk odasına daha uygun olur.
ben bu konuyu kaçırmışim neden sizde kalıyor ki saat 2 ye kadar odadan çıkamamak nedir ya inanamıyorum.
Afiyet olsun güzel menü güzel su güzel spor.
ohh ne güzel yürüyüste yapılmış. Allah kabul etsin güzel düşünmüşsun
Kız Dilo niye taşındın sen yeni evmi aldın.
Afiyet olsun canım.
afiyet olsun canimGünaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt
Su 3lt
Allah kabul etsin canım rabbim yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsingünaydın kızlar 40dk yürüyüşümü yaptım yoğun bir güne bomba gibi hazırım
bayan olsa da erkek olsa da dert canım ya dün açık açık konuştum artık bakalım ne ile sonuçlanacak esimde bende bıktık artık uzun bi sure yatılı misafir istemiyorum artıkGüzel canim
Az ve güzel
lahanaci seniiii baya yaradı heralde ise dimi
afiyet olsun
Cok dengeli olmamis canım
ay sen ne becerikli hatunsun ben severim de elim yakismayakışmaz
heyyyyy rakip havlu atmadin umarım
Darısı basimiza ah ah be kac yılda mezun ölürüm ki acebeeee
him bizim bburalardansin sen otcul
Ay noylelerinin agzina iki tane yapitirasim geliyo sallama gülüm onları sen
Afiyet olsun pilav aksaw olmasaydı keşke
Afiyet olsun mervis
Geçmiş olsun rakibem ya olmuyo boyle toplan biraz yaaaaa
afiyet olsun elifim
Detoks haaaa
Of of keskr bende uyumaua vakit bulabilsem
gizel kız boylede bence şık duruyo
Oglsni bi emmeden keseyom deniyorum
ay ne dert beee anlayissiz insanlarlada ugrasmak ayri dery benim esim asla erkek akrabalstinin eve ben yanlizken gelmesine ixin vermez ama katdeslerinin kizlari falan cok uxin uzun kalırlar bayan olinca sıkıntı olmuyoda erkek cok sıkıntı
valla okadar sıkıldım ki evden hic bi program yok. ev yemek temixlik bi jillian yapacam tek programım o artik
Günaydın gülüm
Hayırlı haberlerle inşallah canımgünaydınlarrr hanımlarr
akşam görüşrüz inşallah
afiyet olsun canmDünki menü
Akşam 17-18
3.5 lt su 1 mil leslie
Hepsi patladi diye biliyorum canım tam ağzına baktirmiyorda geçen 4 ü bir patladi şimdi dişler büyüyor ama , ne güzel bi dusunce canm rabbim herkesin gönlüne göre versinYuh yani
Dis filan olabilir mi benimkide ishal dişten dolayı parmaklar ağızdan cikmiyo biri patlamış biri cok sis ikisi orta halli sis
Fırsat bulunca uyumak
Kvmin yeğeni var 44yasinda menopoza girmek üzere ilaç kullanıyor iki taraflı problem var evlatlık istemiyorum bakamam ne olduğu belirsiz cocuga dedi herkesin ortasında kv de önce zuhreye sonra bahara versin Allah dedi anne niye öyle diyorsun ben 30olmadim daha öncesi sobrasi yok düzgün dua et zuhreyi mi bekliycem ben dedim ayrıca olmuyorsada evlat edinirim hiçte saklamak gocunmam bi yurege anne olurum (susnda koruyucu aile olmak istiyorum oglum konusmayi tam soksun başvuracağız o kadar çok çocuk bir gülümseme hasret) dedim ben lafımi sakinmam sahsen susturuyorfum ama sen kırılgan birisin galiba
Bi hafta Süpersin
Maşallah canım Allah kabul etsin
Kosturmacali birgün hava cok siguk usue canım
afiyet olsun canım rakibem
çocuk büyütmek zor canım yaIsin zor canim ya
O zaman pek bilmiyorum canım ya
günaydın ponim valla şimdilik bi olan yok arastirmalara devam :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
Kız sabah sabah supersin valla
Allah kabul etsin dilegim
Sağol canım bende ilk defa yaptım. bakalım girdim bi ise ins becerrbilirim
Günaydın canım :)
evet onuda gördüm canım oda hoşuma gitmişti bakalım biraz daha arastirayim başka modeller bulmaya calisicam yoksa bunu yapicam bende. seninde eline saglik ipten olanda cok guzeldi
Afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canim
Allah kabul etsin canım rabbim yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bayan olsa da erkek olsa da dert canım ya dün açık açık konuştum artık bakalım ne ile sonuçlanacak esimde bende bıktık artık uzun bi sure yatılı misafir istemiyorum artık
Hayırlı haberlerle inşallah canım
afiyet olsun canm
Hepsi patladi diye biliyorum canım tam ağzına baktirmiyorda geçen 4 ü bir patladi şimdi dişler büyüyor ama , ne güzel bi dusunce canm rabbim herkesin gönlüne göre versin
çocuk büyütmek zor canım ya
Kısaca anlatmaya çalıştım canım benim esim orta okuldayken 2 sene bunlarin yanında kalmış biz evlendikten sonrada ben 1 sene okula gittim başka şehre arasira (ben evde olmadigim her fırsatta)bu gelip kalıyordu sonra evini. Birden bosaltti ve bizde kalmaya başladı emir vaki yaptı yani çocuk bu arada burda üni okuyor bu sene 3 . Senesi devam zorunluluğu yok unisinde sınavları daha ocakta 1 aydır burda işin seysi. Bir aydır eve cikicam diyor abisi de diyor buraya kira vermem diyorsun başkasıyla kiraya çıkıyorsun diye kiziyor bnde kiziyorm suan çalışmaya başladı eve hiç bir faydası yok aksine zararı var aman kafamda deli sorunlar işte canım eşim çok sukur yanımdaperşembe erken bırakıyoruz su içmeyi diğer günlerde tartıya yansıması sorun değil bence. Bahsettigin Kahve gano nun kahvesi mi?
Afiyet olsun canım detoks yapmışsın ama 1 saat spor yapmissin suyun çok az geldi bana. Ne kadar su o kadar toksin atımi.
uykudan önemli vücudun dinlenmesi lazım. Bende toplasam 5 veya 6 saat uyurum geç yatıp erken kalkıyorum.
ben bu konuyu kaçırmışim neden sizde kalıyor ki saat 2 ye kadar odadan çıkamamak nedir ya inanamıyorum.
Afiyet olsun canım.
Hoşbuldum hilalimhoşgeldin mervem :)
Sağol elifim biraz daha arastirayim olmazsa bunu yapicam :)
çok haklisin canım iyi ki varlarHem zor hem güzel canım kızdırıyor mesela sonra bi bakıyor sinir filan kalmıyor insanda :)
Ayy aman bırak gitsin ne işi var senin evinde nasıl oderse ödesin kirasını eve bir faydası olmasın bence yoksa yerleşik hayata geçer buda senin için iyi olmaz. O evden çıkıcak sen odadan çıkıcak sin hapis gibi B7 neyin kafası ayol nerde kalırsa kalsın. Esin kalmış olabilir hem yaşı küçük mus hemde eminim kaldığı ev kalabalıktir o zamanlar, şimdi sen ve çocuk yalniz hiçbir şekilde gideri yok bu işin. Diyelim ki yanında kayinvalien falan olsa tamam belki olur ana bu şekilde çok yanlış. Üzüldüm senin adınaKısaca anlatmaya çalıştım canım benim esim orta okuldayken 2 sene bunlarin yanında kalmış biz evlendikten sonrada ben 1 sene okula gittim başka şehre arasira (ben evde olmadigim her fırsatta)bu gelip kalıyordu sonra evini. Birden bosaltti ve bizde kalmaya başladı emir vaki yaptı yani çocuk bu arada burda üni okuyor bu sene 3 . Senesi devam zorunluluğu yok unisinde sınavları daha ocakta 1 aydır burda işin seysi. Bir aydır eve cikicam diyor abisi de diyor buraya kira vermem diyorsun başkasıyla kiraya çıkıyorsun diye kiziyor bnde kiziyorm suan çalışmaya başladı eve hiç bir faydası yok aksine zararı var aman kafamda deli sorunlar işte canım eşim çok sukur yanımda
Hoşbuldum hilalim
çok haklisin canım iyi ki varlar
Hadi bakalım merakla bekliyoruz.Kızlar bu arada bugün yine tartildim ay bu hafta bomba gibi gelicem inşallah
Kız bende arastirayim bak merak ettim şimdi. Hiloş senin oglus hangi takımı tutuyor kız.hoşgeldin mervem :)
Sağol elifim biraz daha arastirayim olmazsa bunu yapicam :)
Teşekkür ederim canım benim sen her gün tartılmiyordun demiYuh yani
Dis filan olabilir mi benimkide ishal dişten dolayı parmaklar ağızdan cikmiyo biri patlamış biri cok sis ikisi orta halli sis
Fırsat bulunca uyumak
Kvmin yeğeni var 44yasinda menopoza girmek üzere ilaç kullanıyor iki taraflı problem var evlatlık istemiyorum bakamam ne olduğu belirsiz cocuga dedi herkesin ortasında kv de önce zuhreye sonra bahara versin Allah dedi anne niye öyle diyorsun ben 30olmadim daha öncesi sobrasi yok düzgün dua et zuhreyi mi bekliycem ben dedim ayrıca olmuyorsada evlat edinirim hiçte saklamak gocunmam bi yurege anne olurum (susnda koruyucu aile olmak istiyorum oglum konusmayi tam soksun başvuracağız o kadar çok çocuk bir gülümseme hasret) dedim ben lafımi sakinmam sahsen susturuyorfum ama sen kırılgan birisin galiba
Bi hafta Süpersin
Maşallah canım Allah kabul etsin
Kosturmacali birgün hava cok siguk usue canım
afiyet olsun canım rakibem
canım araştırdık ca farklı şeyler cikiyor insanin karsisina sunumu bunumu yapsam derken çok zamanım gitti sonunda dedim yeter bu işin sınırı yok kapıyı kapattım ama yine alttan Altan durtuler geliyorIsin zor canim ya
O zaman pek bilmiyorum canım ya
günaydın ponim valla şimdilik bi olan yok arastirmalara devam :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
Kız sabah sabah supersin valla
Allah kabul etsin dilegim
Sağol canım bende ilk defa yaptım. bakalım girdim bi ise ins becerrbilirim
Günaydın canım :)
evet onuda gördüm canım oda hoşuma gitmişti bakalım biraz daha arastirayim başka modeller bulmaya calisicam yoksa bunu yapicam bende. seninde eline saglik ipten olanda cok guzeldi
Afiyet olsun canım güzel menü
gece su içme durumunu biraz araştırayım aklımda sorular var canım dediğin markayı duymadımperşembe erken bırakıyoruz su içmeyi diğer günlerde tartıya yansıması sorun değil bence. Bahsettigin Kahve gano nun kahvesi mi?
Afiyet olsun canım.
sağol canımafiyet olsun canim
Allah kabul etsin canım rabbim yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bayan olsa da erkek olsa da dert canım ya dün açık açık konuştum artık bakalım ne ile sonuçlanacak esimde bende bıktık artık uzun bi sure yatılı misafir istemiyorum artık
Hayırlı haberlerle inşallah canım
afiyet olsun canm
Hepsi patladi diye biliyorum canım tam ağzına baktirmiyorda geçen 4 ü bir patladi şimdi dişler büyüyor ama , ne güzel bi dusunce canm rabbim herkesin gönlüne göre versin
çocuk büyütmek zor canım ya
Trambolin le. Kilo verdnzmiMenümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Roka, maydanoz ve soğanlı yumurta salatası, az peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 2 ince dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 dlm ananas
Akşam 15:30
5 kaşık hindi sote, salata, 3 yk bulgur pilavı (ekmek yerine)
Ara 18:30
4 tane fındık
2 lit su
40 dk yuruyus
5 dk trambolin
ay yok zaten bu yararı dokunmasinda bizi enayi yerine koyması sinirimi bozuyor canım ya işte küçücük çocukla eşek kadar kendini ozlestiriyorAyy aman bırak gitsin ne işi var senin evinde nasıl oderse ödesin kirasını eve bir faydası olmasın bence yoksa yerleşik hayata geçer buda senin için iyi olmaz. O evden çıkıcak sen odadan çıkıcak sin hapis gibi B7 neyin kafası ayol nerde kalırsa kalsın. Esin kalmış olabilir hem yaşı küçük mus hemde eminim kaldığı ev kalabalıktir o zamanlar, şimdi sen ve çocuk yalniz hiçbir şekilde gideri yok bu işin. Diyelim ki yanında kayinvalien falan olsa tamam belki olur ana bu şekilde çok yanlış. Üzüldüm senin adına
Hadi bakalım merakla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?