Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın millet once menüyü yazam sonra geçmişe cvp
Sabah10:30
1dilim ekmek 1tk tereyağı 2yk tulum peyniri

Aksam 18:30
1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt

Su 3lt
Spor 15dkcardio 30 dk jillian
Sporda var daha ne olsun

canım ikramı olacakta ben ev sahibi olduğumdan yemek zorunda değilim Allahtan :)

leslie pek az olmuş

Yuh yani
Dis filan olabilir mi benimkide ishal dişten dolayı parmaklar ağızdan cikmiyo biri patlamış biri cok sis ikisi orta halli sis
Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar bugünkü programınız ney?
Fırsat bulunca uyumak
Kvmin yeğeni var 44yasinda menopoza girmek üzere ilaç kullanıyor iki taraflı problem var evlatlık istemiyorum bakamam ne olduğu belirsiz cocuga dedi herkesin ortasında kv de önce zuhreye sonra bahara versin Allah dedi anne niye öyle diyorsun ben 30olmadim daha öncesi sobrasi yok düzgün dua et zuhreyi mi bekliycem ben dedim ayrıca olmuyorsada evlat edinirim hiçte saklamak gocunmam bi yurege anne olurum (susnda koruyucu aile olmak istiyorum oglum konusmayi tam soksun başvuracağız o kadar çok çocuk bir gülümseme hasret) dedim ben lafımi sakinmam sahsen susturuyorfum ama sen kırılgan birisin galiba

1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt

Su 3lt
Bi hafta Süpersin
Maşallah canım Allah kabul etsin
Kosturmacali birgün hava cok siguk usue canım
afiyet olsun canım rakibem

Isin zor canim ya
Erken kalkıyorum canm saat 7 de uyanmam lazım en geç.
O zaman pek bilmiyorum canım ya
Günaydın herkese
Nasılsınız kızlar bugünkü programınız ney?
günaydın ponim valla şimdilik bi olan yok arastirmalara devam :)
Gunaydin hanimlar
günaydın canım

1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt

Su 3lt
Afiyet olsun canım
Kız sabah sabah supersin valla
Allah kabul etsin dilegim
Sağol canım bende ilk defa yaptım. bakalım girdim bi ise ins becerrbilirim
Günaydın canım :)
evet onuda gördüm canım oda hoşuma gitmişti bakalım biraz daha arastirayim başka modeller bulmaya calisicam yoksa bunu yapicam bende. seninde eline saglik ipten olanda cok guzeldi
Afiyet olsun canım güzel menü

perşembe erken bırakıyoruz su içmeyi diğer günlerde tartıya yansıması sorun değil bence. Bahsettigin Kahve gano nun kahvesi mi?

Menüm

Sabah,öğle,akşam : 1 er tane küçük haşlama patates

Sıvı : 1.5 lt su
Spor:1 saat spor salonunda spor
Afiyet olsun canım detoks yapmışsın ama 1 saat spor yapmissin suyun çok az geldi bana. Ne kadar su o kadar toksin atımi.

Ben bu geceleri canım hiç mi hiç uyumak istemiyor sanki uykuda vakit öldürüyomusum gibi hisediyorum nasıl çözecek ben bunu acaba?
uykudan önemli vücudun dinlenmesi lazım. Bende toplasam 5 veya 6 saat uyurum geç yatıp erken kalkıyorum.

Eki Görüntüle 1918494
Kizlar avize bu sizce çocuk odasına uyarmi aynısının abajurunuda yapmayı düşünüyorum. beyaz yada mavi. yada bi sıra beyaz bi sıra mavi ne dersiniz
güzelmiş beğendim renkli yaparsan çocuk odasına daha uygun olur.

ben bu konuyu kaçırmışim neden sizde kalıyor ki saat 2 ye kadar odadan çıkamamak nedir ya inanamıyorum.

1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt

Su 3lt
Afiyet olsun güzel menü güzel su güzel spor.

ohh ne güzel yürüyüste yapılmış. Allah kabul etsin güzel düşünmüşsun
Kız Dilo niye taşındın sen yeni evmi aldın.

Afiyet olsun canım.

İkinci kez günaydın kızlar benim cadı hala uyuyor maşallah
hoşgeldin mervem :)
Sağol elifim biraz daha arastirayim olmazsa bunu yapicam :)​

1tabak ıspanak yemeği
Yarım kase m corba
Salata yoğurt

Su 3lt
afiyet olsun canim

Allah kabul etsin canım rabbim yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

bayan olsa da erkek olsa da dert canım ya dün açık açık konuştum artık bakalım ne ile sonuçlanacak esimde bende bıktık artık uzun bi sure yatılı misafir istemiyorum artık

Hayırlı haberlerle inşallah canım
afiyet olsun canm

Hepsi patladi diye biliyorum canım tam ağzına baktirmiyorda geçen 4 ü bir patladi şimdi dişler büyüyor ama , ne güzel bi dusunce canm rabbim herkesin gönlüne göre versin
çocuk büyütmek zor canım ya

Hem zor hem güzel canım kızdırıyor mesela sonra bi bakıyor sinir filan kalmıyor insanda :)

Kısaca anlatmaya çalıştım canım benim esim orta okuldayken 2 sene bunlarin yanında kalmış biz evlendikten sonrada ben 1 sene okula gittim başka şehre arasira (ben evde olmadigim her fırsatta)bu gelip kalıyordu sonra evini. Birden bosaltti ve bizde kalmaya başladı emir vaki yaptı yani çocuk bu arada burda üni okuyor bu sene 3 . Senesi devam zorunluluğu yok unisinde sınavları daha ocakta 1 aydır burda işin seysi. Bir aydır eve cikicam diyor abisi de diyor buraya kira vermem diyorsun başkasıyla kiraya çıkıyorsun diye kiziyor bnde kiziyorm suan çalışmaya başladı eve hiç bir faydası yok aksine zararı var aman kafamda deli sorunlar işte canım eşim çok sukur yanımda
hoşgeldin mervem :)

Sağol elifim biraz daha arastirayim olmazsa bunu yapicam :)​
Hoşbuldum hilalim
Hem zor hem güzel canım kızdırıyor mesela sonra bi bakıyor sinir filan kalmıyor insanda :)
çok haklisin canım iyi ki varlar

Ayy aman bırak gitsin ne işi var senin evinde nasıl oderse ödesin kirasını eve bir faydası olmasın bence yoksa yerleşik hayata geçer buda senin için iyi olmaz. O evden çıkıcak sen odadan çıkıcak sin hapis gibi B7 neyin kafası ayol nerde kalırsa kalsın. Esin kalmış olabilir hem yaşı küçük mus hemde eminim kaldığı ev kalabalıktir o zamanlar, şimdi sen ve çocuk yalniz hiçbir şekilde gideri yok bu işin. Diyelim ki yanında kayinvalien falan olsa tamam belki olur ana bu şekilde çok yanlış. Üzüldüm senin adına

Kızlar bu arada bugün yine tartildim ay bu hafta bomba gibi gelicem inşallah
Hadi bakalım merakla bekliyoruz.

Teşekkür ederim canım benim sen her gün tartılmiyordun demi
canım araştırdık ca farklı şeyler cikiyor insanin karsisina sunumu bunumu yapsam derken çok zamanım gitti sonunda dedim yeter bu işin sınırı yok kapıyı kapattım ama yine alttan Altan durtuler geliyor

gece su içme durumunu biraz araştırayım aklımda sorular var canım dediğin markayı duymadım

sağol canım

Trambolin le. Kilo verdnzmi

ay yok zaten bu yararı dokunmasinda bizi enayi yerine koyması sinirimi bozuyor canım ya işte küçücük çocukla eşek kadar kendini ozlestiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…