Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah razı olsun canım

ay yok zaten bu yararı dokunmasinda bizi enayi yerine koyması sinirimi bozuyor canım ya işte küçücük çocukla eşek kadar kendini ozlestiriyor
Mervem kaçırdım ben kim kalan sizde niye kalıyo ne zamana kadar kalacak neden kalıyor :)

Mervem kaçırdım ben kim kalan sizde niye kalıyo ne zamana kadar kalacak neden kalıyor :)
Eşimin amcasinin oğlu kalıyor canım evlendigimizden beri bu sene 3 . Senesi parasına kiyipta ev yada yurt ayarlamadigi icin ee bizde enayi ve keriziz ya tepe tepe kullanıyor canım temennim artık evden gitmesi bu durum çok sinirimi bozuyor cunku
hadi bakalım bekliyoruz iyi bir rakam
şöyle söyleyeyim bu haftaki hedefimo tutturdum gidiyorum

canım benim Rabbim bir an önce rahata etmeyi nasip etsin, seni çok iyi anlıyorum ben evlendim kaynım 26 yaşındaydı bir iki seneye evlenir nasıl olsa diyerek beraber oturmayı kabul ettim tam 8sene beraber yaşadık ne kadar iyi insan olsada tahammülün kalmıyor bi zamandan sonra bırak yemeği çamaşırı varlığı bile rahatsız ediyor akşam oldumu odasına çekilirdi ama gene rahat rahat hareket edemezdim. şimdi diyorum nasıl yaşamışım okadar sene helal olsun bana :)

süpersin ben bugün sabit çıktım dünle 69altı hep zorlanmışdır beni ama yeniliycem yapışan kiloları er ya da geç kopup gidecekler bedenimden

Valla esin kucukmus bu kardeşime degil idimin didisi gencecik kadinsin ne bu canım avikca de ben senden rahatsız oluyorum essek kadar adam cik evinden bak işine de
Hayır canim tartilmiyorum
valla 8 sene evli kalmıyor millet dilegim bırak kaynıyla yaşamayı

Kızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu

akıllı geçinen saflardanım ben baharım kocanın da ikna gücü kuvvetli olunca 8seneyi devirdik :)

Kızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
tüh ya Rabbim sabrını versin ne zordur kimbilir

Allah razı olsun canım, iki gündür eşim erken gidiyor bendw fırsattan istifade ediyim dedim yürüdüm koşu bandı yatakodamda normal de o varken yürüyemem sabahları

ay yok zaten bu yararı dokunmasinda bizi enayi yerine koyması sinirimi bozuyor canım ya işte küçücük çocukla eşek kadar kendini ozlestiriyor
İlginç ya ne bilim eski devir olsa tmm yurt yok ev yok şimdi öyle değilki her yer ev yurt nerelisin bu çocuk nerden geliyor sen nerdesin?

heyy maşallah böyle bir durumu en son annem yaşamış sanıyordum Tebrikler dilom.

ahh çok üzüldüm Rabbim sabır versin. Vardır Rabbim in bir bildiği. İnşallah hayırlısıyla yine çocuk sahibi olur. Kolay atlatır umarım

neyi araştırıyorsunuz bendw merak ettim şimdi :)
çocuk odasına el yapımı maliyeti düşük abajur

evet canım :)
Kızlar bu arada bugün yine tartildim ay bu hafta bomba gibi gelicem inşallah
Ay maşallah mervem böyle devam ins
Varmı trambolin le Kilo veren
Canım ben trambolin kullanmıyorum. ama kullanan arkadaşlar var ama zayıflamak için sadece o yeterli olmaz bence
Kız bende arastirayim bak merak ettim şimdi. Hiloş senin oglus hangi takımı tutuyor kız.
Ay sagol elifim. galatasaraylı canım ama odaya uymazki şimdide kapı susune basladim gemi şeklinde bakalım bitince nasıl olacak
vala öyle canım Bi sürü model var yapılabilecek. düz abajur yada lamba yapımı bulabilirsem oda olur benim için üstüne spreyle gemi yaparim diye düşünüyorum
çok üzüldüm baharim ya kız nehaldedir kimbilir
neyi araştırıyorsunuz bendw merak ettim şimdi :)
benim ufakligin odası için ucuz evde yapabilecegim lamba avajur vs canım
Allah razı olsun canım, iki gündür eşim erken gidiyor bendw fırsattan istifade ediyim dedim yürüdüm koşu bandı yatakodamda normal de o varken yürüyemem sabahları
Iyi yapıyorsun valla dileğim havalar güzel olsa bende cikicam sporu da aksattim bu ara

merakla bekliyorum

Ay iyi dayanmissin canım senin kalbin en azından ortalıkta dolanmiyormus bu tam aksine ev sanki ona ait gayet rahat takılıyor geçen banyoya parfum rolon vs koymuş bende aldım çantasını koyduğu odaya goturdum koydum kıyafetleri heryerde cildircam yani tamam ütü vs yaptığım odada ama yinede dağıtmak mi gerekiyor daha böyle bi sürü şey anlatabilirim ya
süpersin ben bugün sabit çıktım dünle 69altı hep zorlanmışdır beni ama yeniliycem yapışan kiloları er ya da geç kopup gidecekler bedenimden
Ay inşallah cumayada aynı olur canım sen yaparsın ben inanıyorum bugün bende zayıflamaya yardımcı besinleri araştırıp not alıyorum sonra kendime bir liste yapicam
Ya işte canım onu anlayacak kadar mantık yok yada işine gelmiyor annesi babası da çalışıyor hadi durumları olmaz bi nevi göz yumarsinda ger türlü icimdeki ofkeyi sogutamiyorum
rabbim yardımcısi olsun canm en yakın zamanda bir daha nasıp etsin inşallah

ben İstanbul dayım canım oda izmirden geliyor valla canım malesef böyle anlayıssizlar var

Bugünki menüm

Sabah melemen peynir yeşillik 3 kayısı 4 badem 2 ceviz

Akşam 16 -17
1 tabak pazi yemeği (1 kaşık bulgur la yaptim) yoğurt yeşillik

Gün içinde 1 kahve 2 bardak bitkisel çay
2 lt su oldu sporda yaparsam yazacagim

bugün bende bu aksamı atlatabilirsem süper olacak eşim be zamandir mantı istiyordu buzluktan bugün onu çıkardım
bu hafta iyi bi rakam yakalamışken benim bildiğim merve değil mantı çikolata şelaleri olsa bile iradesini konuşturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…