- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.241
Allah razı olsun canımafiyet olsun canim
Allah kabul etsin canım rabbim yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bayan olsa da erkek olsa da dert canım ya dün açık açık konuştum artık bakalım ne ile sonuçlanacak esimde bende bıktık artık uzun bi sure yatılı misafir istemiyorum artık
Hayırlı haberlerle inşallah canım
afiyet olsun canm
Hepsi patladi diye biliyorum canım tam ağzına baktirmiyorda geçen 4 ü bir patladi şimdi dişler büyüyor ama , ne güzel bi dusunce canm rabbim herkesin gönlüne göre versin
çocuk büyütmek zor canım ya
Mervem kaçırdım ben kim kalan sizde niye kalıyo ne zamana kadar kalacak neden kalıyor :)ay yok zaten bu yararı dokunmasinda bizi enayi yerine koyması sinirimi bozuyor canım ya işte küçücük çocukla eşek kadar kendini ozlestiriyor
hadi bakalım bekliyoruz iyi bir rakamKızlar bu arada bugün yine tartildim ay bu hafta bomba gibi gelicem inşallah
Eşimin amcasinin oğlu kalıyor canım evlendigimizden beri bu sene 3 . Senesi parasına kiyipta ev yada yurt ayarlamadigi icin ee bizde enayi ve keriziz ya tepe tepe kullanıyor canım temennim artık evden gitmesi bu durum çok sinirimi bozuyor cunkuMervem kaçırdım ben kim kalan sizde niye kalıyo ne zamana kadar kalacak neden kalıyor :)
şöyle söyleyeyim bu haftaki hedefimo tutturdum gidiyorumhadi bakalım bekliyoruz iyi bir rakam
canım benim Rabbim bir an önce rahata etmeyi nasip etsin, seni çok iyi anlıyorum ben evlendim kaynım 26 yaşındaydı bir iki seneye evlenir nasıl olsa diyerek beraber oturmayı kabul ettim tam 8sene beraber yaşadık ne kadar iyi insan olsada tahammülün kalmıyor bi zamandan sonra bırak yemeği çamaşırı varlığı bile rahatsız ediyor akşam oldumu odasına çekilirdi ama gene rahat rahat hareket edemezdim. şimdi diyorum nasıl yaşamışım okadar sene helal olsun bana :)Eşimin amcasinin oğlu kalıyor canım evlendigimizden beri bu sene 3 . Senesi parasına kiyipta ev yada yurt ayarlamadigi icin ee bizde enayi ve keriziz ya tepe tepe kullanıyor canım temennim artık evden gitmesi bu durum çok sinirimi bozuyor cunku
şöyle söyleyeyim bu haftaki hedefimo tutturdum gidiyorum
süpersin ben bugün sabit çıktım dünle 69altı hep zorlanmışdır beni ama yeniliycem yapışan kiloları er ya da geç kopup gidecekler bedenimdenEşimin amcasinin oğlu kalıyor canım evlendigimizden beri bu sene 3 . Senesi parasına kiyipta ev yada yurt ayarlamadigi icin ee bizde enayi ve keriziz ya tepe tepe kullanıyor canım temennim artık evden gitmesi bu durum çok sinirimi bozuyor cunku
şöyle söyleyeyim bu haftaki hedefimo tutturdum gidiyorum
Valla esin kucukmus bu kardeşime degil idimin didisi gencecik kadinsin ne bu canım avikca de ben senden rahatsız oluyorum essek kadar adam cik evinden bak işine deKısaca anlatmaya çalıştım canım benim esim orta okuldayken 2 sene bunlarin yanında kalmış biz evlendikten sonrada ben 1 sene okula gittim başka şehre arasira (ben evde olmadigim her fırsatta)bu gelip kalıyordu sonra evini. Birden bosaltti ve bizde kalmaya başladı emir vaki yaptı yani çocuk bu arada burda üni okuyor bu sene 3 . Senesi devam zorunluluğu yok unisinde sınavları daha ocakta 1 aydır burda işin seysi. Bir aydır eve cikicam diyor abisi de diyor buraya kira vermem diyorsun başkasıyla kiraya çıkıyorsun diye kiziyor bnde kiziyorm suan çalışmaya başladı eve hiç bir faydası yok aksine zararı var aman kafamda deli sorunlar işte canım eşim çok sukur yanımda
Hoşbuldum hilalim
çok haklisin canım iyi ki varlar
Hayır canim tartilmiyorumTeşekkür ederim canım benim sen her gün tartılmiyordun demi
canım araştırdık ca farklı şeyler cikiyor insanin karsisina sunumu bunumu yapsam derken çok zamanım gitti sonunda dedim yeter bu işin sınırı yok kapıyı kapattım ama yine alttan Altan durtuler geliyor
gece su içme durumunu biraz araştırayım aklımda sorular var canım dediğin markayı duymadım
sağol canım
valla 8 sene evli kalmıyor millet dilegim bırak kaynıyla yaşamayıcanım benim Rabbim bir an önce rahata etmeyi nasip etsin, seni çok iyi anlıyorum ben evlendim kaynım 26 yaşındaydı bir iki seneye evlenir nasıl olsa diyerek beraber oturmayı kabul ettim tam 8sene beraber yaşadık ne kadar iyi insan olsada tahammülün kalmıyor bi zamandan sonra bırak yemeği çamaşırı varlığı bile rahatsız ediyor akşam oldumu odasına çekilirdi ama gene rahat rahat hareket edemezdim. şimdi diyorum nasıl yaşamışım okadar sene helal olsun bana :)
akıllı geçinen saflardanım ben baharım kocanın da ikna gücü kuvvetli olunca 8seneyi devirdik :)Valla esin kucukmus bu kardeşime degil idimin didisi gencecik kadinsin ne bu canım avikca de ben senden rahatsız oluyorum essek kadar adam cik evinden bak işine de
Hayır canim tartilmiyorum
valla 8 sene evli kalmıyor millet dilegim bırak kaynıyla yaşamayı
tüh ya Rabbim sabrını versin ne zordur kimbilirKızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
neyi araştırıyorsunuz bendw merak ettim şimdi :)Kız bende arastirayim bak merak ettim şimdi. Hiloş senin oglus hangi takımı tutuyor kız.
Allah razı olsun canım, iki gündür eşim erken gidiyor bendw fırsattan istifade ediyim dedim yürüdüm koşu bandı yatakodamda normal de o varken yürüyemem sabahlarıIsin zor canim ya
O zaman pek bilmiyorum canım ya
günaydın ponim valla şimdilik bi olan yok arastirmalara devam :)
günaydın canım
Afiyet olsun canım
Kız sabah sabah supersin valla
Allah kabul etsin dilegim
Sağol canım bende ilk defa yaptım. bakalım girdim bi ise ins becerrbilirim
Günaydın canım :)
evet onuda gördüm canım oda hoşuma gitmişti bakalım biraz daha arastirayim başka modeller bulmaya calisicam yoksa bunu yapicam bende. seninde eline saglik ipten olanda cok guzeldi
Afiyet olsun canım güzel menü
İlginç ya ne bilim eski devir olsa tmm yurt yok ev yok şimdi öyle değilki her yer ev yurt nerelisin bu çocuk nerden geliyor sen nerdesin?ay yok zaten bu yararı dokunmasinda bizi enayi yerine koyması sinirimi bozuyor canım ya işte küçücük çocukla eşek kadar kendini ozlestiriyor
heyy maşallah böyle bir durumu en son annem yaşamış sanıyordumcanım benim Rabbim bir an önce rahata etmeyi nasip etsin, seni çok iyi anlıyorum ben evlendim kaynım 26 yaşındaydı bir iki seneye evlenir nasıl olsa diyerek beraber oturmayı kabul ettim tam 8sene beraber yaşadık ne kadar iyi insan olsada tahammülün kalmıyor bi zamandan sonra bırak yemeği çamaşırı varlığı bile rahatsız ediyor akşam oldumu odasına çekilirdi ama gene rahat rahat hareket edemezdim. şimdi diyorum nasıl yaşamışım okadar sene helal olsun bana :)
ahh çok üzüldümKızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
çocuk odasına el yapımı maliyeti düşük abajurneyi araştırıyorsunuz bendw merak ettim şimdi :)
evet canım :)Kısaca anlatmaya çalıştım canım benim esim orta okuldayken 2 sene bunlarin yanında kalmış biz evlendikten sonrada ben 1 sene okula gittim başka şehre arasira (ben evde olmadigim her fırsatta)bu gelip kalıyordu sonra evini. Birden bosaltti ve bizde kalmaya başladı emir vaki yaptı yani çocuk bu arada burda üni okuyor bu sene 3 . Senesi devam zorunluluğu yok unisinde sınavları daha ocakta 1 aydır burda işin seysi. Bir aydır eve cikicam diyor abisi de diyor buraya kira vermem diyorsun başkasıyla kiraya çıkıyorsun diye kiziyor bnde kiziyorm suan çalışmaya başladı eve hiç bir faydası yok aksine zararı var aman kafamda deli sorunlar işte canım eşim çok sukur yanımda
Hoşbuldum hilalim
çok haklisin canım iyi ki varlar
Ay maşallah mervem böyle devam insKızlar bu arada bugün yine tartildim ay bu hafta bomba gibi gelicem inşallah
Canım ben trambolin kullanmıyorum. ama kullanan arkadaşlar var ama zayıflamak için sadece o yeterli olmaz benceVarmı trambolin le Kilo veren
Ay sagol elifim. galatasaraylı canım ama odaya uymazkiKız bende arastirayim bak merak ettim şimdi. Hiloş senin oglus hangi takımı tutuyor kız.
vala öyle canım Bi sürü model var yapılabilecek. düz abajur yada lamba yapımı bulabilirsem oda olur benim için üstüne spreyle gemi yaparim diye düşünüyorumTeşekkür ederim canım benim sen her gün tartılmiyordun demi
canım araştırdık ca farklı şeyler cikiyor insanin karsisina sunumu bunumu yapsam derken çok zamanım gitti sonunda dedim yeter bu işin sınırı yok kapıyı kapattım ama yine alttan Altan durtuler geliyor
gece su içme durumunu biraz araştırayım aklımda sorular var canım dediğin markayı duymadım
sağol canım
çok üzüldüm baharim ya kız nehaldedir kimbilirKızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
benim ufakligin odası için ucuz evde yapabilecegim lamba avajur vs canımneyi araştırıyorsunuz bendw merak ettim şimdi :)
Iyi yapıyorsun valla dileğim havalar güzel olsa bende cikicam sporu da aksattim bu araAllah razı olsun canım, iki gündür eşim erken gidiyor bendw fırsattan istifade ediyim dedim yürüdüm koşu bandı yatakodamda normal de o varken yürüyemem sabahları
merakla bekliyorumevet canım :)
Ay maşallah mervem böyle devam ins
Canım ben trambolin kullanmıyorum. ama kullanan arkadaşlar var ama zayıflamak için sadece o yeterli olmaz bence
Ay sagol elifim. galatasaraylı canım ama odaya uymazkişimdide kapı susune basladim gemi şeklinde bakalım bitince nasıl olacak
vala öyle canım Bi sürü model var yapılabilecek. düz abajur yada lamba yapımı bulabilirsem oda olur benim için üstüne spreyle gemi yaparim diye düşünüyorum
çok üzüldüm baharim ya kız nehaldedir kimbilir
benim ufakligin odası için ucuz evde yapabilecegim lamba avajur vs canım
Iyi yapıyorsun valla dileğim havalar güzel olsa bende cikicam sporu da aksattim bu ara
Ay iyi dayanmissin canım senin kalbin en azından ortalıkta dolanmiyormus bu tam aksine ev sanki ona ait gayet rahat takılıyor geçen banyoya parfum rolon vs koymuş bende aldım çantasını koyduğu odaya goturdum koydum kıyafetleri heryerde cildircam yani tamam ütü vs yaptığım odada ama yinede dağıtmak mi gerekiyor daha böyle bi sürü şey anlatabilirim yacanım benim Rabbim bir an önce rahata etmeyi nasip etsin, seni çok iyi anlıyorum ben evlendim kaynım 26 yaşındaydı bir iki seneye evlenir nasıl olsa diyerek beraber oturmayı kabul ettim tam 8sene beraber yaşadık ne kadar iyi insan olsada tahammülün kalmıyor bi zamandan sonra bırak yemeği çamaşırı varlığı bile rahatsız ediyor akşam oldumu odasına çekilirdi ama gene rahat rahat hareket edemezdim. şimdi diyorum nasıl yaşamışım okadar sene helal olsun bana :)
Ay inşallah cumayada aynı olur canım sen yaparsın ben inanıyorum bugün bende zayıflamaya yardımcı besinleri araştırıp not alıyorum sonra kendime bir liste yapicamsüpersin ben bugün sabit çıktım dünle 69altı hep zorlanmışdır beni ama yeniliycem yapışan kiloları er ya da geç kopup gidecekler bedenimden
Ya işte canım onu anlayacak kadar mantık yok yada işine gelmiyor annesi babası da çalışıyor hadi durumları olmaz bi nevi göz yumarsinda ger türlü icimdeki ofkeyi sogutamiyorumValla esin kucukmus bu kardeşime degil idimin didisi gencecik kadinsin ne bu canım avikca de ben senden rahatsız oluyorum essek kadar adam cik evinden bak işine de
Hayır canim tartilmiyorum
valla 8 sene evli kalmıyor millet dilegim bırak kaynıyla yaşamayı
rabbim yardımcısi olsun canm en yakın zamanda bir daha nasıp etsin inşallahKızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
ben İstanbul dayım canım oda izmirden geliyor valla canım malesef böyle anlayıssizlar varİlginç ya ne bilim eski devir olsa tmm yurt yok ev yok şimdi öyle değilki her yer ev yurt nerelisin bu çocuk nerden geliyor sen nerdesin?
heyy maşallah böyle bir durumu en son annem yaşamış sanıyordumTebrikler dilom.
ahh çok üzüldümRabbim sabır versin. Vardır Rabbim in bir bildiği. İnşallah hayırlısıyla yine çocuk sahibi olur. Kolay atlatır umarım
çocuk odasına el yapımı maliyeti düşük abajur
bugün bende bu aksamı atlatabilirsem süper olacak eşim be zamandir mantı istiyordu buzluktan bugün onu çıkardımMenüm çok kötü paylasmiycam kızlarbugün iyi değilim hep açım.
bu hafta iyi bi rakam yakalamışken benim bildiğim merve değil mantı çikolata şelaleri olsa bile iradesini konuştururbugün bende bu aksamı atlatabilirsem süper olacak eşim be zamandir mantı istiyordu buzluktan bugün onu çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?