- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.281
Dünkü menü
Sabah8:30
1 parça ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğle
5 yk Ispanak kavurması
6 yk yoğurt
Akşam20:00
Yarım mandalina
Suyu seli şaşırdım.
Afiyet olsun menüler güzel. hayırdır hasta misin dünde gelmedinBugün menü
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Çay
Öğle
4 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
4 köfte
Çeyrek atom marul
izmirde yaşıyorum canımSen egeli misin ? Pancar sapı kavurması turp otu salatası
evet canım haklısın ama nedense çok açtım. köfteleri de az yapmışız. açıkçası ekmekle takviye ettim.Proteinler birlikte ekmek tüketme fulyacim farkı göreceksin doymuyorsan köfteyi artir
şu nohut fırınlama olayını ben de yapacağım.Ben nohut barbunya fırınlarım cokta güzel olur. Çekirdek yerine bunu yer dururdum aklıma gelmişken yapayım bari yine
canım az olmuş.Menüm
Sabah,öğle,akşam : 1 er tane küçük haşlama patates
Sıvı : 1.5 lt su
Spor:1 saat spor salonunda spor
yok atmadım :))heyyyyy rakip havlu atmadin umarım
Geçmiş olsun rakibem ya olmuyo boyle toplan biraz yaaaaa
paylaş paylaşMenüm çok kötü paylasmiycam kızlarbugün iyi değilim hep açım.
Hastayım canım. Bugün daha iyiyim ama.Afiyet olsun menüler güzel. hayırdır hasta misin dünde gelmedin
Nasıl yapıyorsunBen nohut barbunya fırınlarım cokta güzel olur. Çekirdek yerine bunu yer dururdum aklıma gelmişken yapayım bari yine
aman dikkat et canım bu mevsimde hastalık çekilmiyor maalesefHastayım canım. Bugün daha iyiyim ama.
Çok iyi ablaçok şükür kızlar bugün eksi çıktım
Afiyet olsun abla menü güzel olmuşsabah 08.50
peynir, yumurta, domates, 3 lokma yulaf kepeği ek., 4 badem
öğlen 12.40
80 gr yağsız ton balığı, 2 dilim avakado, domates, turpotu salatası
akşam 19.10
avuç içi kadar ızgara tavuk, az keçipeyniri, salata
2 lt su, 40 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay içtim.
canım ben netten şöyle gördüm. nohutu haşlıyorlar. süzünce üzerine biraz zeytinyağı, tuz, karabiber, istediğin diğer baharatlarla harmanlayıp fırında karıştıra karıştıra pişiriyorlar. görüntüsü çok güzeldi. deneyeceğim. bence lezzetli olur.Nasıl yapıyorsun
saol canım. ekmek yemeyince midem hafifliyor.Afiyet olsun abla menü güzel olmuş
En iyisi ekmeği az yemek zaten abla :)saol canım. ekmek yemeyince midem hafifliyor.
Benimki mecburi detoks oldu canım midem kötüydü ya en iyisi patates hayaliyim dedim. Bugünde sporumu yaptım ama yemeğim biraz dengesiz oldu geneGüzel canim
Az ve güzel
lahanaci seniiii baya yaradı heralde ise dimi
afiyet olsun
Cok dengeli olmamis canım
ay sen ne becerikli hatunsun ben severim de elim yakismayakışmaz
heyyyyy rakip havlu atmadin umarım
Darısı basimiza ah ah be kac yılda mezun ölürüm ki acebeeee
him bizim bburalardansin sen otcul
Ay noylelerinin agzina iki tane yapitirasim geliyo sallama gülüm onları sen
Afiyet olsun pilav aksaw olmasaydı keşke
Afiyet olsun mervis
Geçmiş olsun rakibem ya olmuyo boyle toplan biraz yaaaaa
afiyet olsun elifim
Detoks haaaa
Of of keskr bende uyumaua vakit bulabilsem
gizel kız boylede bence şık duruyo
Oglsni bi emmeden keseyom deniyorum
ay ne dert beee anlayissiz insanlarlada ugrasmak ayri dery benim esim asla erkek akrabalstinin eve ben yanlizken gelmesine ixin vermez ama katdeslerinin kizlari falan cok uxin uzun kalırlar bayan olinca sıkıntı olmuyoda erkek cok sıkıntı
valla okadar sıkıldım ki evden hic bi program yok. ev yemek temixlik bi jillian yapacam tek programım o artik
Günaydın gülüm
Haşladım canım sonra fırına attım az kurudu en son üstüne baharatlarını koyup tekrar fırına attım yoksa ilk başta baharatlarsan baharatları yanıyor ama o da güzel oluyor çok çok az konuyor. Tartılmadım ki cuma banada sürpriz olsun istiyorumnohutu tavada kavrulmasini yemişim de haşlamadan firinliyirsun degilmi
detoks olmuş şimdi kaç gr gitti siz süper ikili demezsiniz
Çok güzel mis canım bende oğlanın odasıyla iki aya yakın uğraştım çok şükür bitti balonun etrafını tutkalli ip sararak kafes yaptım bunu abajur da yapıyorlar
bende bu çorbayı yapcam ins buzlukta lahana var da bugün baska menü ayarkamistim belkide değiştiririm
Afiyet olsun canim
yürüyüş süper Allah kabul etsin kolaylık versin mevlut ikramlimi
kanayan yaram kilo vermek kolay bana bir motive olmaya bakıyor lakin koruyamıyorum bi kere çıkınca diyet pisikolejisindwn pis boğazım geri geliyor hayır yani okadar diyete mide küçülmezmi yaÇabuk veriyorsun Maşallah aman geri alma artık.
Menümü yazıp geçmiş yapayım bende em iyisi
Sabah 8.30
1 bardak kahve
5 badem
Sabah 11.00
1 bardak kahve
2 yumurta haşlama
1 dilim beyaz penir
Kuru Domates
Öğlen 15.00
1 sıkım çiğ köfte
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
Gece:
Yoğurt kürü
Spor:1.20 dk spor salonu bisiklet yürüyüş ekiptik
Sıvı :1.5 lt su
tüh ya Rabbim sabrını versin ne zordur kimbilir
İlginç ya ne bilim eski devir olsa tmm yurt yok ev yok şimdi öyle değilki her yer ev yurt nerelisin bu çocuk nerden geliyor sen nerdesin?
heyy maşallah böyle bir durumu en son annem yaşamış sanıyordumTebrikler dilom.
ahh çok üzüldümRabbim sabır versin. Vardır Rabbim in bir bildiği. İnşallah hayırlısıyla yine çocuk sahibi olur. Kolay atlatır umarım
çocuk odasına el yapımı maliyeti düşük abajur
Amin kızlar bu dort olduevet canım :)
Ay maşallah mervem böyle devam ins
Canım ben trambolin kullanmıyorum. ama kullanan arkadaşlar var ama zayıflamak için sadece o yeterli olmaz bence
Ay sagol elifim. galatasaraylı canım ama odaya uymazkişimdide kapı susune basladim gemi şeklinde bakalım bitince nasıl olacak
vala öyle canım Bi sürü model var yapılabilecek. düz abajur yada lamba yapımı bulabilirsem oda olur benim için üstüne spreyle gemi yaparim diye düşünüyorum
çok üzüldüm baharim ya kız nehaldedir kimbilir
benim ufakligin odası için ucuz evde yapabilecegim lamba avajur vs canım
Iyi yapıyorsun valla dileğim havalar güzel olsa bende cikicam sporu da aksattim bu ara
Evet canm su çok az oldu. İş te çok zorlanıyorum su olayındaperşembe erken bırakıyoruz su içmeyi diğer günlerde tartıya yansıması sorun değil bence. Bahsettigin Kahve gano nun kahvesi mi?
Afiyet olsun canım detoks yapmışsın ama 1 saat spor yapmissin suyun çok az geldi bana. Ne kadar su o kadar toksin atımi.
uykudan önemli vücudun dinlenmesi lazım. Bende toplasam 5 veya 6 saat uyurum geç yatıp erken kalkıyorum.
güzelmiş beğendim renkli yaparsan çocuk odasına daha uygun olur.
ben bu konuyu kaçırmışim neden sizde kalıyor ki saat 2 ye kadar odadan çıkamamak nedir ya inanamıyorum.
Afiyet olsun güzel menü güzel su güzel spor.
ohh ne güzel yürüyüste yapılmış. Allah kabul etsin güzel düşünmüşsun
Kız Dilo niye taşındın sen yeni evmi aldın.
Afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?