- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.321
bacım spor süper akşamıda hafif geçirmişsin sabahda güzel su ve bitki çayıda bol bol içmen lazım bana yetişmek içinHakket mi kız. Bu menüm güzel mi hep böyle yapayım o zaman
Orda bitek nakliye sıkıntı canım. getirtenilecegin araba varmıBiz de başlamadan yaparız bi gece önceden islayip sonra bi kapta harmanlayıp 1 tk yağda kavurururz
baktım canım bi tane gözüme kestirdim ama çokta emin olamadim
var tatlım o sıkıntı değilde bozuk falan çıkar korkusu varOrda bitek nakliye sıkıntı canım. getirtenilecegin araba varmı
Kesin bir korunma yöntemi uygulamiyorsaniz yap kağan rahat olsun beklemek boşa işkenceBi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum
Erken canm ama acıkmıyorum ben alıştım sanırım bide kür yapıyorum ya o yüzden ona güveniyorumAfiyet olsun canım
Bi yap kafan rahatlar en azindan
Canım 3 çok erken degilmi akşam hiç bisey yememissin
Oyy Allah yardımcısı olsjn ya rabbim anneliği nasip etsin bende akşam haberlerinde halepi gösteriyorlardı bi kadin oğluna olurken Şehadet getirmeye falan çalışıyor kızım gibi bi çocuk enkazdan çıkartılıyor bütün dengem alt ust oldu
rabbim kimseyi evladıyla sinamasin düşüncesi bile cildirtiyor beni
Evet ya bi o eksik kalmışbacım spor süper akşamıda hafif geçirmişsin sabahda güzel su ve bitki çayıda bol bol içmen lazım bana yetişmek için
iyi geceler canım bende eşim gelsin yatıcam yarın yorucu bir gün olackDışarsı çok soğuk. Bugün gece çalışmam vardı dondum resmen bide belim ağrımıs gidimde yatayım
gidip bakarsın canım almadan önce yoksa neye güvenerek alacaksın zatenvar tatlım o sıkıntı değilde bozuk falan çıkar korkusu var
Korunuyorduk canım ama bi kere arada kaciverdiKesin bir korunma yöntemi uygulamiyorsaniz yap kağan rahat olsun beklemek boşa işkence
iyi geceler canımDışarsı çok soğuk. Bugün gece çalışmam vardı dondum resmen bide belim ağrımıs gidimde yatayım
Tamam baharimMenüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
canım baharım üzme kendini desem boş sen koca yürekli bir kadınsın başkalarının sevdiklerinin acısın en derinden yaşıyorsun, inşallah en kısa hayırlı zamanda arkadaşın tekrar bir evlat sahibi olurMenüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
hakkında hayırlısı canım ya çok zor gerçekten böyle bir durum.Ay iyi dayanmissin canım senin kalbin en azından ortalıkta dolanmiyormus bu tam aksine ev sanki ona ait gayet rahat takılıyor geçen banyoya parfum rolon vs koymuş bende aldım çantasını koyduğu odaya goturdum koydum kıyafetleri heryerde cildircam yani tamam ütü vs yaptığım odada ama yinede dağıtmak mi gerekiyor daha böyle bi sürü şey anlatabilirim ya
Ay inşallah cumayada aynı olur canım sen yaparsın ben inanıyorum bugün bende zayıflamaya yardımcı besinleri araştırıp not alıyorum sonra kendime bir liste yapicam
Ya işte canım onu anlayacak kadar mantık yok yada işine gelmiyor annesi babası da çalışıyor hadi durumları olmaz bi nevi göz yumarsinda ger türlü icimdeki ofkeyi sogutamiyorum
rabbim yardımcısi olsun canm en yakın zamanda bir daha nasıp etsin inşallah
ben İstanbul dayım canım oda izmirden geliyor valla canım malesef böyle anlayıssizlar var
Afiyet olsun menun güzel canım.Bugünki menüm
Sabah melemen peynir yeşillik 3 kayısı 4 badem 2 ceviz
Akşam 16 -17
1 tabak pazi yemeği (1 kaşık bulgur la yaptim) yoğurt yeşillik
Gün içinde 1 kahve 2 bardak bitkisel çay
2 lt su oldu sporda yaparsam yazacagim
Afiyet olsun dolu dolu güzel amabugün karışıkmı oldu nedir:)
8:00 bir fincan türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
bol yeşillik
5 zeytin
1.tk tahin pekmez
1yumurta
1.30 bir bardak süt, 5,6kuru siyah üzüm, yarım mandalina
5 bir fincan kahve 10 fındık
6,1elma
7:30 salata ayran tavuk göğsü
3 lt su 45 dk sabah 45dk akşam yürüyüş
bol bitki çayları
yumurta detoksu mu yaptın :)))) afiyet olsun.Sabah 11
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Bir rafadan yumurta
Kk biraz fazla peynir
Bir zeytin
Sütlü kahve
Akşam üstü 5 te
Yarım haşlanmış yumurta
(Chia aldım yapayım dedim beklerken yumurta attim ağzıma ama hala sütü çekmedi)
19 da
Bir bardak ayran
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Su 2 ye yakın
Spor yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun güzel menüMenum
SABAH KALKINCA(12:00)
1 yk keten tohumu ile 4 yk yoğurt
KAHVALTI(14:00)
2 kayısı kıvamında yumurta
1 salatalık
1 domates
1 parça peynir
AKŞAM (19:30)
1 kase yeşil mercimek çorbası
Havuc-turp salatası
SIVI : 2 lt su ,1 kupa yeşilcay ,1 maden suyu
Afiyet olsun güzel olmuş.Dünkü menü
Sabah8:30
1 parça ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğle
5 yk Ispanak kavurması
6 yk yoğurt
Akşam20:00
Yarım mandalina
Suyu seli şaşırdım.
Afiyet olsun canım gayet güzel.Bugün menü
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Çay
Öğle
4 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
4 köfte
Çeyrek atom marul
Ay bilmiyorum ya oturduğu yerde sırılsıklam oluyor dr normal dedi ama sana sorayım dedim.Enfeksiyon kaynaklı da olabilir Can'ım bir kan tahlili yaptırmakta fayda var bence.
bayildim çok marifetlisin. Harfleri kumaştan mi kesiyorsun içlerini doldurmadsn yapmayı denesen. Keçeden yapsan yamuk olmaz aslında ama oda pahali biraz.Elifim ya gemiye isim yapamıyorum kac tane harf denedim yamuk yumuk oluyorlarsinir oldum bıraktım buda geminin bitmiş haliEki Görüntüle 1919014
Yok yok kötü örnek olur bugün olmazizmirde yaşıyorum canım
evet canım haklısın ama nedense çok açtım. köfteleri de az yapmışız. açıkçası ekmekle takviye ettim.
şu nohut fırınlama olayını ben de yapacağım.
canım az olmuş.
yok atmadım :))
bugün daha iyiyim canım. parol içiyorum. kaşıntım da azaldı.
paylaş paylaş
Afiyet olsun canım menun güzel.sabah 08.50
peynir, yumurta, domates, 3 lokma yulaf kepeği ek., 4 badem
öğlen 12.40
80 gr yağsız ton balığı, 2 dilim avakado, domates, turpotu salatası
akşam 19.10
avuç içi kadar ızgara tavuk, az keçipeyniri, salata
2 lt su, 40 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay içtim.
Hiloş bu kötü olmuş ama strese bağlı olabilir yaşadıkların kolay değil. Bence test yap bu şüphelenilen kurtul hatta sağlık ocağına git kan ver derim daha kesin sonuç.Kızlar telaş yapmak istemiyorum ama reglim gecikti22 23 gibi olmam lazımdı hala olmadım. bi hafta gecti. test yapsammi diyorum ama korkuyorum karar veremedim bi türlü
anam bişey yememişsin ya acikmadin mi can can.Menümü yazıp geçmiş yapayım bende em iyisi
Sabah 8.30
1 bardak kahve
5 badem
Sabah 11.00
1 bardak kahve
2 yumurta haşlama
1 dilim beyaz penir
Kuru Domates
Öğlen 15.00
1 sıkım çiğ köfte
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
Gece:
Yoğurt kürü
Spor:1.20 dk spor salonu bisiklet yürüyüş ekiptik
Sıvı :1.5 lt su
ahh yaAmin kızlar bu dort oldu1. Edward sendromu vardı 4.5 aylikti ikiside 9.haftalikti buda 14.haftasinda
hep ihmal çok basit birsey ken yapmıyoruz.Eki Görüntüle 1919060 sizinlede paylaşmak istedim belkide birilerinin çocuğunu bir kere daha opebilmesi için vesile oluruz
Ne işle mesguldun tatlım dondum soğuktan demişsin.Dışarsı çok soğuk. Bugün gece çalışmam vardı dondum resmen bide belim ağrımıs gidimde yatayım
yok kız detoks yapmadım yumurta kolayima geldihakkında hayırlısı canım ya çok zor gerçekten böyle bir durum.
Afiyet olsun menun güzel canım.
Afiyet olsun dolu dolu güzel ama
yumurta detoksu mu yaptın :)))) afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun canım gayet güzel.
Ay bilmiyorum ya oturduğu yerde sırılsıklam oluyor dr normal dedi ama sana sorayım dedim.
bayildim çok marifetlisin. Harfleri kumaştan mi kesiyorsun içlerini doldurmadsn yapmayı denesen. Keçeden yapsan yamuk olmaz aslında ama oda pahali biraz.
Yok yok kötü örnek olur bugün olmaz
Afiyet olsun canım menun güzel.
Hiloş bu kötü olmuş ama strese bağlı olabilir yaşadıkların kolay değil. Bence test yap bu şüphelenilen kurtul hatta sağlık ocağına git kan ver derim daha kesin sonuç.
anam bişey yememişsin ya acikmadin mi can can.
ahh yaçok üzüldüm. Rabbim inşallah sevindirir.
hep ihmal çok basit birsey ken yapmıyoruz.
Ne işle mesguldun tatlım dondum soğuktan demişsin.
Iyi geceler elifimİyi geceler canlar yatayim bari.
ihmal etme. Kız çocuğu evde tek bırakma sakin kafanı Kırarım senin ona göre.yok kız detoks yapmadım yumurta kolayima geldi
Evet elifim eski tisortlerden yaptim içlerine yine yün koydum. ya keceden düşündüm ama gidip almak icin bile cekmeceye inmem lazim hemde para lazim
Ya yarın da olmazsam yapicam test. Sabah da alabilirim aslında eczane bi üst sokakta çocuğu çıkarmamış olurum
Iyi geceler elifim
günaydın. Bol enerji diliyorum bugün sanagünaydın kızlar
Kızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?