- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.301
vavv hayran kaldım rakibemMenümü yazıp geçmiş yapayım bende em iyisi
Sabah 8.30
1 bardak kahve
5 badem
Sabah 11.00
1 bardak kahve
2 yumurta haşlama
1 dilim beyaz penir
Kuru Domates
Öğlen 15.00
1 sıkım çiğ köfte
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
Gece:
Yoğurt kürü
Spor:1.20 dk spor salonu bisiklet yürüyüş ekiptik
Sıvı :1.5 lt su
Amin kızlar bu dort oldu1. Edward sendromu vardı 4.5 aylikti ikiside 9.haftalikti buda 14.haftasinda
Ben yetişeyim diye torpil geçiyor bünyen banasüpersin ben bugün sabit çıktım dünle 69altı hep zorlanmışdır beni ama yeniliycem yapışan kiloları er ya da geç kopup gidecekler bedenimden
Senin bitki çayları su 10 numara olmuş bende az daha su içebilseydim iyiydibugün karışıkmı oldu nedir:)
8:00 bir fincan türk kahvesi 2ceviz
10,30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
bol yeşillik
5 zeytin
1.tk tahin pekmez
1yumurta
1.30 bir bardak süt, 5,6kuru siyah üzüm, yarım mandalina
5 bir fincan kahve 10 fındık
6,1elma
7:30 salata ayran tavuk göğsü
3 lt su 45 dk sabah 45dk akşam yürüyüş
bol bitki çayları
canım normalde çiğ karnabahar ama benim hafif haşlanmışım vardı onla yaptım. rendeden geçirdim tavada bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile kavurdum sonra salça koydum biraz daha kavurdum leğene alıp yeşillikleri doğradım bol acılı ekşili ben çok beğendim aynı kısır tadıTarif versene hiç duymadım.
Eki Görüntüle 1919060 sizinlede paylaşmak istedim belkide birilerinin çocuğunu bir kere daha opebilmesi için vesile oluruz
sever seni bilirsin :)Ben yetişeyim diye torpil geçiyor bünyen bana
geçmiş olsun canımAynı durum bende de var. Terim yataklara kadar çıktı. Ama bugün daha iyiyim çok şükür.
menu güzel hilalciğim chia ne oldu yemedinmiSabah 11
2 dilim kızarmış tb ekmeği
Bir rafadan yumurta
Kk biraz fazla peynir
Bir zeytin
Sütlü kahve
Akşam üstü 5 te
Yarım haşlanmış yumurta
(Chia aldım yapayım dedim beklerken yumurta attim ağzıma ama hala sütü çekmedi)
19 da
Bir bardak ayran
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Su 2 ye yakın
Spor yarım saat yürüyüş
Haşladıktan sonra biraz fırınlıyorum en üste koyup fanlı şekilde sonra alıyor az zeytinyağı ve istediğin baharatlar ile baharatlandırop tekrar fırına ben kekik bana pul biber sarımsak tozu koyuyorum ama sebze Çesnisi var ya belki onlarda güzel olur denemek lazımNasıl yapıyorsun
Ben böyle yapınca baharatlar yandıcanım ben netten şöyle gördüm. nohutu haşlıyorlar. süzünce üzerine biraz zeytinyağı, tuz, karabiber, istediğin diğer baharatlarla harmanlayıp fırında karıştıra karıştıra pişiriyorlar. görüntüsü çok güzeldi. deneyeceğim. bence lezzetli olur.
akşam neden yemedin acıkmadınmıDünkü menü
Sabah8:30
1 parça ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğle
5 yk Ispanak kavurması
6 yk yoğurt
Akşam20:00
Yarım mandalina
Suyu seli şaşırdım.
Sağol dileğim yok ya sütü daha yeni çekti sabah yerim artıkmenu güzel hilalciğim chia ne oldu yemedinmi
Sahibindene baktin mi canımKızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
Afiyet olsun canımsabah 08.50
peynir, yumurta, domates, 3 lokma yulaf kepeği ek., 4 badem
öğlen 12.40
80 gr yağsız ton balığı, 2 dilim avakado, domates, turpotu salatası
akşam 19.10
avuç içi kadar ızgara tavuk, az keçipeyniri, salata
2 lt su, 40 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay içtim.
Bi yap kafan rahatlar en azindanKızlar telaş yapmak istemiyorum ama reglim gecikti22 23 gibi olmam lazımdı hala olmadım. bi hafta gecti. test yapsammi diyorum ama korkuyorum karar veremedim bi türlü
Canım 3 çok erken degilmi akşam hiç bisey yememissinMenümü yazıp geçmiş yapayım bende em iyisi
Sabah 8.30
1 bardak kahve
5 badem
Sabah 11.00
1 bardak kahve
2 yumurta haşlama
1 dilim beyaz penir
Kuru Domates
Öğlen 15.00
1 sıkım çiğ köfte
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
Gece:
Yoğurt kürü
Spor:1.20 dk spor salonu bisiklet yürüyüş ekiptik
Sıvı :1.5 lt su
Oyy Allah yardımcısı olsjn ya rabbim anneliği nasip etsin bende akşam haberlerinde halepi gösteriyorlardı bi kadin oğluna olurken Şehadet getirmeye falan çalışıyor kızım gibi bi çocuk enkazdan çıkartılıyor bütün dengem alt ust olduAmin kızlar bu dort oldu1. Edward sendromu vardı 4.5 aylikti ikiside 9.haftalikti buda 14.haftasinda
rabbim kimseyi evladıyla sinamasin düşüncesi bile cildirtiyor beniEki Görüntüle 1919060 sizinlede paylaşmak istedim belkide birilerinin çocuğunu bir kere daha opebilmesi için vesile oluruz
Hakket mi kız. Bu menüm güzel mi hep böyle yapayım o zamanvavv hayran kaldım rakibem
Bi iki gün daha beklemeyi düşünüyorumAfiyet olsun canım
Bi yap kafan rahatlar en azindan
Canım 3 çok erken degilmi akşam hiç bisey yememissin
Oyy Allah yardımcısı olsjn ya rabbim anneliği nasip etsin bende akşam haberlerinde halepi gösteriyorlardı bi kadin oğluna olurken Şehadet getirmeye falan çalışıyor kızım gibi bi çocuk enkazdan çıkartılıyor bütün dengem alt ust oldu
rabbim kimseyi evladıyla sinamasin düşüncesi bile cildirtiyor beni
sabaha iyce dinlenmiş olarak gel bebişimSelam kızlar kusura bakmayın gelemedim
Ancak eve girdik
Kaçamak yok sabah yazarım menümü çok yorgunum yatmam lazımm
Biz de başlamadan yaparız bi gece önceden islayip sonra bi kapta harmanlayıp 1 tk yağda kavurururzHaşladıktan sonra biraz fırınlıyorum en üste koyup fanlı şekilde sonra alıyor az zeytinyağı ve istediğin baharatlar ile baharatlandırop tekrar fırına ben kekik bana pul biber sarımsak tozu koyuyorum ama sebze Çesnisi var ya belki onlarda güzel olur denemek lazım
baktım canım bi tane gözüme kestirdim ama çokta emin olamadimSağol dileğim yok ya sütü daha yeni çekti sabah yerim artık
Sahibindene baktin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?