Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vavv hayran kaldım rakibem

Senin bitki çayları su 10 numara olmuş bende az daha su içebilseydim iyiydi

Tarif versene hiç duymadım.
canım normalde çiğ karnabahar ama benim hafif haşlanmışım vardı onla yaptım. rendeden geçirdim tavada bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile kavurdum sonra salça koydum biraz daha kavurdum leğene alıp yeşillikleri doğradım bol acılı ekşili ben çok beğendim aynı kısır tadı

menu güzel hilalciğim chia ne oldu yemedinmi

Nasıl yapıyorsun
Haşladıktan sonra biraz fırınlıyorum en üste koyup fanlı şekilde sonra alıyor az zeytinyağı ve istediğin baharatlar ile baharatlandırop tekrar fırına ben kekik bana pul biber sarımsak tozu koyuyorum ama sebze Çesnisi var ya belki onlarda güzel olur denemek lazım

Ben böyle yapınca baharatlar yandı

Afiyet olsun canım
Kızlar telaş yapmak istemiyorum ama reglim gecikti 22 23 gibi olmam lazımdı hala olmadım. bi hafta gecti. test yapsammi diyorum ama korkuyorum karar veremedim bi türlü
Bi yap kafan rahatlar en azindan
Canım 3 çok erken degilmi akşam hiç bisey yememissin
Amin kızlar bu dort oldu 1. Edward sendromu vardı 4.5 aylikti ikiside 9.haftalikti buda 14.haftasinda
Oyy Allah yardımcısı olsjn ya rabbim anneliği nasip etsin bende akşam haberlerinde halepi gösteriyorlardı bi kadin oğluna olurken Şehadet getirmeye falan çalışıyor kızım gibi bi çocuk enkazdan çıkartılıyor bütün dengem alt ust oldu
Eki Görüntüle 1919060 sizinlede paylaşmak istedim belkide birilerinin çocuğunu bir kere daha opebilmesi için vesile oluruz
rabbim kimseyi evladıyla sinamasin düşüncesi bile cildirtiyor beni

Bi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum

Biz de başlamadan yaparız bi gece önceden islayip sonra bi kapta harmanlayıp 1 tk yağda kavurururz
Sağol dileğim yok ya sütü daha yeni çekti sabah yerim artık

Sahibindene baktin mi canım
baktım canım bi tane gözüme kestirdim ama çokta emin olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…