Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese sınav sonuna kalan misafirler nedeniyle sporda yapamıyorum,motivasyonum azaldı moralim bozuk bu yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün dahiliyeye gidicem diyetisyene yönlendirmesi için.

Yok canm hiç acıkmadım. Gecede kür içiyorum ya o da doyuruyor beni. Ben yazılımcıyım akşam yazılan bi kodu insanların kullanımına açtık.insanlar akşam çalışmadığı için bu tarz işler nöbet usulü gece yapılıyor. Kimdeyse nöbet o gündüz ya işe gitmiyor yada gece iş çok uzadıysa ertesi gün gündüz gitmiyor. Bende giderken az yürüyeyim dedim spor niyetine hava çok soğukmuş o yüzden dondum

Menüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
Canım ya sen herkesin derdiyle detleniyosun bu hem çok güzel hem de çok acı verici. İnş en yakın sürede hayırlısıyla ile bebiş kucaklamayı nasip etsin arkadaşına. Ama her işte vardır bi hayır bizim görmediğimiz belki sağlık sorunu olcaktı belki hayırlı evlat olmayacaktı bilemeyiz ki. Biz sadece kalbimizin istediğini bilip üzülüyoruz ama Rabbimden geldiyse vardır elbet bi hayrı.

Sen eliptik istemiyor muydun canım?
Yok canım başkasiydi sanırım
Canım koşu bandı ni tavsiye etmiyorum. Eliptik bisiklet çok daha iyi.

Niyeki canım hasta mısın
eliptik var canım evde onu pek yapamıyorum bekarken koşu bandim vardı şimdi doğal olarak orda kaldı tekrar yuruyuslere baslamak istiyorum bütün kasları çalıştırıyor yuruyus
Hasta değilim aslında dün akşam moralim bozuktu hala daha öyle bide yatakta pek dinlenememisim sanırım vücudum tutulmuş

yeşil mercimeği çok seviyorum ama beni sisiriyor afiyet olsun güzel menü

Canım hep gecc yatıyorum genelde 2 gibi filan

Afiyet olsun mervem

Tamam canım dinlen yarın yazarsin
ben erken yatıp erken kalkan mantığındayim meto hizli calusmasi için gerekli

Dünkü menü
Sabah8:30
1 parça ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğle
5 yk Ispanak kavurması
6 yk yoğurt
Akşam20:00
Yarım mandalina
Suyu seli şaşırdım.

Bugün menü
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Çay
Öğle
4 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
4 köfte
Çeyrek atom marul
menüler çok güzel afiyet olsun

Elifim ya gemiye isim yapamıyorum kac tane harf denedim yamuk yumuk oluyorlar sinir oldum bıraktım buda geminin bitmiş haliEki Görüntüle 1919014
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende istiyorum
Çok güzel afiyet olsun

az yemişsin tebrikler

teşekkür ederim canım sağolasin bende yapınca yazarım artık

Bende koruma döneminde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum birde kilo verme süreci gibi 6 ay koruma donemi var bunu da yapınca artık hayat boyu ins yeme şeklimiz oturur
Demek yalancı kısır dur deniyecem
Kızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
Kızlar da söylemiş letgo ya da bak

Menüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
Rabbim gönlünü teskin etsin

Afiyet olsun

Dilek bacım sen hala sabit misin bu gün eğer öyle isen Cuma'ya nasıl kaybedeceğini düşünsen iyi edersin
süper ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…