- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.341
Yok canm hiç acıkmadım. Gecede kür içiyorum ya o da doyuruyor beni. Ben yazılımcıyım akşam yazılan bi kodu insanların kullanımına açtık.insanlar akşam çalışmadığı için bu tarz işler nöbet usulü gece yapılıyor. Kimdeyse nöbet o gündüz ya işe gitmiyor yada gece iş çok uzadıysa ertesi gün gündüz gitmiyor. Bende giderken az yürüyeyim dedim spor niyetine hava çok soğukmuş o yüzden dondumhakkında hayırlısı canım ya çok zor gerçekten böyle bir durum.
Afiyet olsun menun güzel canım.
Afiyet olsun dolu dolu güzel ama
yumurta detoksu mu yaptın :)))) afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun canım gayet güzel.
Ay bilmiyorum ya oturduğu yerde sırılsıklam oluyor dr normal dedi ama sana sorayım dedim.
bayildim çok marifetlisin. Harfleri kumaştan mi kesiyorsun içlerini doldurmadsn yapmayı denesen. Keçeden yapsan yamuk olmaz aslında ama oda pahali biraz.
Yok yok kötü örnek olur bugün olmaz
Afiyet olsun canım menun güzel.
Hiloş bu kötü olmuş ama strese bağlı olabilir yaşadıkların kolay değil. Bence test yap bu şüphelenilen kurtul hatta sağlık ocağına git kan ver derim daha kesin sonuç.
anam bişey yememişsin ya acikmadin mi can can.
ahh yaçok üzüldüm. Rabbim inşallah sevindirir.
hep ihmal çok basit birsey ken yapmıyoruz.
Ne işle mesguldun tatlım dondum soğuktan demişsin.
Canım ya sen herkesin derdiyle detleniyosun bu hem çok güzel hem de çok acı verici. İnş en yakın sürede hayırlısıyla ile bebiş kucaklamayı nasip etsin arkadaşına. Ama her işte vardır bi hayır bizim görmediğimiz belki sağlık sorunu olcaktı belki hayırlı evlat olmayacaktı bilemeyiz ki. Biz sadece kalbimizin istediğini bilip üzülüyoruz ama Rabbimden geldiyse vardır elbet bi hayrı.Menüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
Dilek bacım sen hala sabit misin bu gün eğer öyle isen Cuma'ya nasıl kaybedeceğini düşünsen iyi edersingünaydın kızlar
Sen eliptik istemiyor muydun canım?Kızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
Canım koşu bandı ni tavsiye etmiyorum. Eliptik bisiklet çok daha iyi.Kızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
Niyeki canım hasta mısınGünaydın. Kızlar bugün hiç dinlenmiş hissetmiyrum kendimi
Yok canım başkasiydi sanırımSen eliptik istemiyor muydun canım?
eliptik var canım evde onu pek yapamıyorum bekarken koşu bandim vardı şimdi doğal olarak orda kaldı tekrar yuruyuslere baslamak istiyorum bütün kasları çalıştırıyor yuruyusCanım koşu bandı ni tavsiye etmiyorum. Eliptik bisiklet çok daha iyi.
Niyeki canım hasta mısın
bende bi tane 400 tl ye buldum Kadıköy de ama alırken besine dikkat etmem lazım yıllar önce babam almıştı ama o sıfır almıştı ve kendi araştırmıştır sıfırlarına bâktim 10 yıl öncesiyle aynı fiyatlarCnm ben letgodan aldım
350 tl ye bi bak istersen
Ben sahibindenden aldım canım 2.el olduğum şehirden.başka şehirdn kargo ücreti çok oluyor.Kızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
Psikolojik nedenli olabilir canımBi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum
Garantisi bitmemiş al canımvar tatlım o sıkıntı değilde bozuk falan çıkar korkusu var
Onu ben de yapicamBen gidip bi tartilayip bakalım bugün sonuc nasıl sonrada keten tohumu yogurdumu hazirlayayim
Canım üzüldüm bnde. imtehanı zormuş gerçekten. rahim ağzına dikiş attılar bi arkadaşımın düşük olmasın diyeMenüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
Maşallah canm sana. enerjinden bana da versene birazNerdenbu millet yahu. Ben bgn baya baya enerjik haldeyim gelinde az çene çalalım. İş güçte yok.
Eliptiki kaç dk yapabiliyosn canm ben 5 dkda kesiliyorum 10 dk pilim bitiyoCanım koşu bandı ni tavsiye etmiyorum. Eliptik bisiklet çok daha iyi.
Niyeki canım hasta mısın
yeşil mercimeği çok seviyorum ama beni sisiriyor afiyet olsun güzel menüMenum
SABAH KALKINCA(12:00)
1 yk keten tohumu ile 4 yk yoğurt
KAHVALTI(14:00)
2 kayısı kıvamında yumurta
1 salatalık
1 domates
1 parça peynir
AKŞAM (19:30)
1 kase yeşil mercimek çorbası
Havuc-turp salatası
SIVI : 2 lt su ,1 kupa yeşilcay ,1 maden suyu
ben erken yatıp erken kalkan mantığındayim meto hizli calusmasi için gerekliCanım hep gecc yatıyorum genelde 2 gibi filan
Afiyet olsun mervem
Tamam canım dinlen yarın yazarsin
Dünkü menü
Sabah8:30
1 parça ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğle
5 yk Ispanak kavurması
6 yk yoğurt
Akşam20:00
Yarım mandalina
Suyu seli şaşırdım.
menüler çok güzel afiyet olsunBugün menü
Sabah 8:30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Çay
Öğle
4 yk Ispanak kavurması
5 yk yoğurt
Akşam 17:00
4 köfte
Çeyrek atom marul
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende istiyorumElifim ya gemiye isim yapamıyorum kac tane harf denedim yamuk yumuk oluyorlarsinir oldum bıraktım buda geminin bitmiş haliEki Görüntüle 1919014
Çok güzel afiyet olsunsabah 08.50
peynir, yumurta, domates, 3 lokma yulaf kepeği ek., 4 badem
öğlen 12.40
80 gr yağsız ton balığı, 2 dilim avakado, domates, turpotu salatası
akşam 19.10
avuç içi kadar ızgara tavuk, az keçipeyniri, salata
2 lt su, 40 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay içtim.
az yemişsin tebriklerMenümü yazıp geçmiş yapayım bende em iyisi
Sabah 8.30
1 bardak kahve
5 badem
Sabah 11.00
1 bardak kahve
2 yumurta haşlama
1 dilim beyaz penir
Kuru Domates
Öğlen 15.00
1 sıkım çiğ köfte
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
Gece:
Yoğurt kürü
Spor:1.20 dk spor salonu bisiklet yürüyüş ekiptik
Sıvı :1.5 lt su
teşekkür ederim canım sağolasin bende yapınca yazarım artıkHaşladım canım sonra fırına attım az kurudu en son üstüne baharatlarını koyup tekrar fırına attım yoksa ilk başta baharatlarsan baharatları yanıyor ama o da güzel oluyor çok çok az konuyor. Tartılmadım ki cuma banada sürpriz olsun istiyorum
Bende koruma döneminde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum birde kilo verme süreci gibi 6 ay koruma donemi var bunu da yapınca artık hayat boyu ins yeme şeklimiz otururkanayan yaram kilo vermek kolay bana bir motive olmaya bakıyor lakin koruyamıyorum bi kere çıkınca diyet pisikolejisindwn pis boğazım geri geliyor hayır yani okadar diyete mide küçülmezmi yaama busefer niyetim günlük açıp orda korumayı sağlamak olacak
Demek yalancı kısır dur deniyecemcanım normalde çiğ karnabahar ama benim hafif haşlanmışım vardı onla yaptım. rendeden geçirdim tavada bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile kavurdum sonra salça koydum biraz daha kavurdum leğene alıp yeşillikleri doğradım bol acılı ekşili ben çok beğendim aynı kısır tadı
Kızlar da söylemiş letgo ya da bakKızlar uygun fiyata koşu bandı nerden alabilirim bilen var mı
Rabbim gönlünü teskin etsinMenüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
Afiyet olsundünki menüm
kahvaltı
1 haş yumurta, domates, salatalık
1 dlm tb ekmek
öğle
4 tane köfte,salata,1 bardak ayran
akşam
1 kase şehriyeli tavuk çorba
yarım tabak ıspanak yemeği
ara
herkes patlamış mısır yedi
ben 5,6 tane fındık
1,5 lt su
spor yok
süper yaDilek bacım sen hala sabit misin bu gün eğer öyle isen Cuma'ya nasıl kaybedeceğini düşünsen iyi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?