- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.361
günaydın dilekcimgünaydın kızlar
Kız sabah uyurken gidecektim ama benden önce kalktı :)ihmal etme. Kız çocuğu evde tek bırakma sakin kafanı Kırarım senin ona göre.
günaydın. Bol enerji diliyorum bugün sana
günaydın elifimGünaydınlar
Günaydın canımgünaydınnnnn çok şükür uyudum kendime geldim
koşturmacaya hiç gelemiyorum ben evden işe işten eve fazlası çok yoruyor
menü güzel canım afiyet olsundünki menüm
kahvaltı
1 haş yumurta, domates, salatalık
1 dlm tb ekmek
öğle
4 tane köfte,salata,1 bardak ayran
akşam
1 kase şehriyeli tavuk çorba
yarım tabak ıspanak yemeği
ara
herkes patlamış mısır yedi
ben 5,6 tane fındık
1,5 lt su
spor yok
Gunaydin ponicim iyi fikir diyetisyene gitmek bu ara toparlayamadin kendiniGünaydın herkese sınav sonuna kalan misafirler nedeniyle sporda yapamıyorum,motivasyonum azaldı moralim bozuk bu yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün dahiliyeye gidicem diyetisyene yönlendirmesi için.
Günaydın mervecim valla bende yaGünaydın. Kızlar bugün hiç dinlenmiş hissetmiyrum kendimi
ben hala yataktaNerdenbu millet yahu. Ben bgn baya baya enerjik haldeyim gelinde az çene çalalım. İş güçte yok.
Afiyet olsun canımBen gidip bi tartilayip bakalım bugün sonuc nasıl sonrada keten tohumu yogurdumu hazirlayayim
maşallah ablaÇok mesudumeksiye devam
Inş öyledir ponim yaPsikolojik nedenli olabilir canım
Bende geç yat sabahlar olmasın diyorum ama soğuk havalar çok etkiliyor beni. sabahları yataktan çıkamıyorum yayeşil mercimeği çok seviyorum ama beni sisiriyor afiyet olsun güzel menü
ben erken yatıp erken kalkan mantığındayim meto hizli calusmasi için gerekli
menüler çok güzel afiyet olsun
Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık bende istiyorum
Çok güzel afiyet olsun
az yemişsin tebrikler
teşekkür ederim canım sağolasin bende yapınca yazarım artık
Bende koruma döneminde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum birde kilo verme süreci gibi 6 ay koruma donemi var bunu da yapınca artık hayat boyu ins yeme şeklimiz oturur
Demek yalancı kısır dur deniyecem
Kızlar da söylemiş letgo ya da bak
Rabbim gönlünü teskin etsin
Afiyet olsun
süper ya
Sağol canım kız yapayım ama burdan oraya kargo parasina değmez dikisler felaket cunku