Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar
günaydın dilekcim
ihmal etme. Kız çocuğu evde tek bırakma sakin kafanı Kırarım senin ona göre.

günaydın. Bol enerji diliyorum bugün sana
Kız sabah uyurken gidecektim ama benden önce kalktı :)
günaydın elifim
günaydınnnnn çok şükür uyudum kendime geldim
koşturmacaya hiç gelemiyorum ben evden işe işten eve fazlası çok yoruyor
Günaydın canım
menü güzel canım afiyet olsun
Günaydın herkese sınav sonuna kalan misafirler nedeniyle sporda yapamıyorum,motivasyonum azaldı moralim bozuk bu yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün dahiliyeye gidicem diyetisyene yönlendirmesi için.
Gunaydin ponicim iyi fikir diyetisyene gitmek bu ara toparlayamadin kendini
Günaydın. Kızlar bugün hiç dinlenmiş hissetmiyrum kendimi
Günaydın mervecim valla bende ya
Nerdenbu millet yahu. Ben bgn baya baya enerjik haldeyim gelinde az çene çalalım. İş güçte yok.
ben hala yatakta cikmayida düşünmüyorum
Ben gidip bi tartilayip bakalım bugün sonuc nasıl sonrada keten tohumu yogurdumu hazirlayayim
Afiyet olsun canım
Çok mesudum eksiye devam
maşallah abla
Psikolojik nedenli olabilir canım
Inş öyledir ponim ya
Bende geç yat sabahlar olmasın diyorum ama soğuk havalar çok etkiliyor beni. sabahları yataktan çıkamıyorum ya
Sağol canım kız yapayım ama burdan oraya kargo parasina değmez dikisler felaket cunku

Kızlar ben izne ayrılıyorum cuma günü beni izne ayirirmisiniz kendimi hazır hisedene kadar ertelemenin anlamı yok iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum toparlamaya çalıştıkça tersi oluyor
Koruyucu aile konusunda eşimle anlaşmazlıklar çıktı prosedüre boşluklar var sonunda uzulursun diyor
Koruyucu aile olmak öyle haftada bi iki gun sende kalmasi değil okul vs tum ihtiyaçlarıni karsiliyorsun ve sende kalıyor aile oluyorsun ama resmi olmadığı için evlatlık verilebiliyor bu surectede hem çocuk hem aile icin yikim bir kuş bir kedi kopek bile evinden ayrılınca depresyona giriyor bi cocuk cok üzülür sen coj uzulursun diyor bu konuda haklı
Yuva 4dk uzağımızda her hafta gidelim ziyaret edelim diyor
Ben yanımda olsun istiyorum bi çocuğa kol kanat verebilmek ayrı sarılmak saçlarıyla oynamak rüyasında korktuğunda bile burdayım dediğinde güvende hissetmesi
Yarın eşim izinli diyetisyene gideceğiz (kilomu bildiririm ) sonrada yuvaya mudurden ayrıntılı bilgi alacağız dua edin bi kalbe dokunabileyim

Canım malumun hiçbir insan sahipsiz değil anne baba evladın dünyaya gönderilmesi için bir perde ebeveynin evlat üzerinde bir hissesi varsa yüzde doksan dokuzu Halıkina mahsustur yeterki onu hakiki manada bulabilse ve bunun için gereken eğitim verilse
yoksa aile içinde nice sevgisiz büyümüş güven duygusu zedelenmiş korkuyla dünyaya bakan insanlar var.
yetim başına oksamamiz bize tavsiye edilir bunu yapana ne ala
ama kulun kalbindeki iman şefkat hissinde ki acıyı teskin eder
Cenabı hak kulunu ihmal etmez imtihan eder mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Rakibem gitmek yok bu hafta sözün var beraberiz

Canım üzüldüm bnde. imtehanı zormuş gerçekten. rahim ağzına dikiş attılar bi arkadaşımın düşük olmasın diye
Dr immünglobin tedavisine başlayalım iki yilda korunun demiş
Kızlar günaydın ustumde nasıl bi ağırlık var yataktan çıkamıyorum. muhammed e kahvaltısını hazırladım yedi ben geti yatağa gectim
Kız çocuk evde yanlız sen yatakta düşüyor mu ben korkarım vallahi uyurum filan kendine birsey yapar
bu hafta için yarın tartil cam canım
İste biz vesileyiz ve vesile olmak istiyorum

Canım bu konuda ne yorum yapacağımı bilemedim benim hassas noktam çünkü hayırlısıyla ins olur canim. ama esininde hakli olduğu noktalar var iyice arastirin canım ins bi yol bulursunuz
Yok uyumuyorum canım sadece yataktan cikasim yok

Bu konuda seninde bir uzmanla konusmani tavsiye ederim
Hazir oldugunu sanmakla hazir olmak baska bir Sey
Yasadiklarimi az Cok biliyorsun suan diplerdeyim
Gerci bizim hikayemiz ayri
Hem nefesi digdugunda aldigim halde pekte kolay degil böyle bir sorumluluk
Konusmak istersen ara Beni

canım benim rabbim gönlüne göre versin eşinin dediği gibi her şeyi dusun o çocuk evlatlık verildiğinde sendemi üzüntünün belki bin mislisi ondada olacak herşeyi yüreğinde ölç tart ona gore bir karar ver

Eliptiki kaç dk yapabiliyosn canm ben 5 dkda kesiliyorum 10 dk pilim bitiyo
Ben yarım saat rahat yapıyorum 30 dk - 310 cal. Hızım ortalama 8.3 oluyor en hafif modunda yapıyorum bacaklarım kas yapmasın diye. Direndikçe süre artıyor eskiden 45 dk yapardım bana mısın demezdi

Nasıl ya öyle seyler mi oluyor çok zor böyle seyler ile imtihan etmesin kimseyi
Bebeğin eşi rahim ağzına yakınsa vs gibi durumlarda yapılıyor canım dusugu önlemek adina
Ben yarım saat rahat yapıyorum 30 dk - 310 cal. Hızım ortalama 8.3 oluyor en hafif modunda yapıyorum bacaklarım kas yapmasın diye. Direndikçe süre artıyor eskiden 45 dk yapardım bana mısın demezdi
helal valla ben 5 dk yapamıyorum

BENDE SAHADA calisiyorsun gibi dusundum İşin güzelmis. Sen yine de bu soğukta fazla yürüme bence hastalik kol geziyor.

canım 200 dsha koy sıfır al bence. Sonuçta kullanılmış benimde vardı sattım tabiki yıpranmış ti baya baya. Ikinci el Almadan önce özelliklerini kullan yürü dene ses geliyormuş bal zeminini kontrol et kollarda ki nabız ölçüm yerleri çalışıyormu kontrol et.

seni izne ayıramayiz canım boşuna. Başka bir cana kol kanat germe fikri bizim de hep aklımızda istiyoruz ama düşünülmesi gereken çok şey var. Birde geçen gün tesadüfen annem izlerken denk geldim bu yavrular büyüdüğünde ne yazikki namahrem oluyor dedi mustafa karataş anlatıyordu. Yoksa bir cana sıcak yuva vermek gibisi varmı. İyice düşün canım.

Selam demek istemistim baharin konusuyla daldim yine
Neyse kendinize iyi bakin kizlar
özledik beril im nefesimiz nasıl oldu kızlar nasıllar sen nasılsın? Hersey güzel olacak diptesin ama çok daha kuvvetli çıkıcak sin yeşericeksin dallanip budaklanip çiçek acicaksin beril im. Yeterki umudunu enerjini yitirmë.

20 dk da pert oluyordum ki zaten eliptik le aşkımız 1 hafta sürdü fitik larim olduğu için yürüyemiycek duruma geldim.

Bugün 12 buçuk gibi bir telefon görüşmesi yaptım hayatımda varlığından nefret ettiğim hergün Allah a beni bu insanla muhatap etmesin diye 5 vakit dua ettiğim biri bu. Yine konuşurken birsey söyledi yemin olsun ki nefesim kesildi ruhum ağzımdan uçtu gitti sanki sinirlerim alt üst canım sıkkın lokma yemedim boğazıma kadar Tokum. Bu insanı Rabbim e havale ediyorum.

Bitkisel hayata girip bir daha cikmayasim var. Bir insan sevmediği bir insandan nasıl kurtulur kızlar bileniniz varmı. Dualar ediyorum ama yüzüne de diyemiyorum birsey insanlığımdan. Neyse işte Rabbim neylerse güzel eyler.

Elifim sen çok iyi niyetlisin bence açıkça söyle ne varsa aklında emin ol böyle yapınca daha kıymetli oluyorsun sana da bir daha bisi diyemezler. ben gorumcelerime öyle yaptım şimdi haftada bi arıyor biseyede karismiyor. en güzeli açık olacaksın tavrını koyacaksın sonrada keyfine bakicaksin millet üzülmesin diye kendini yıpratma

Kızlar az önce test yaptım negatif çıktı. ama genede emin olamıyorum ilk hamileligimdede ilk test negattifti 2 3 gün sonrakinde çıkmıştı. bekliyorum olmazsam tekrar yapicam

yapamıyorum işte kahretsin.

Kızlar az önce test yaptım negatif çıktı. ama genede emin olamıyorum ilk hamileligimdede ilk test negattifti 2 3 gün sonrakinde çıkmıştı. bekliyorum olmazsam tekrar yapicam
Çok şükür sevindim ya. Sağlık ocağı uzakmi hilal git bi kan ver ya 2 dk.

Son düzenleme:
Kizlar sağ göğsümde 1 aydır bir sızı var kitle yok ele gelen birsey yok ama mesela kollarımi otururken bagladigimda bir yere yaslandığım da baya bi ağrı hissediyorum. Çevrenizde duymussunuzdur belki böyle bir durum ne yapmalıyım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…