Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzun yıllardır dusunuyorum abla kuzey digmadan önce hatta 4sene sonra oldu çocuğum ben evlatlık edin
Selam demek istemistim baharin konusuyla daldim yine
Neyse kendinize iyi bakin kizlar

yapamıyorum işte kahretsin.

Çok şükür sevindim ya. Sağlık ocağı uzakmi hilal git bi kan ver ya 2 dk.
Evet elifim bizim saglik ocağı çekmecede buradakiler iyi değil diye kaydimi aldirmadik taşınırken doktorumuz çok iyi çünkü
Hiç bilmiyorum ki elifim ben ya

Canm anlattığın o kişiyi bence çok önemsiyorsun yoksa bu kadar etkilenmezdin. tın yani boşver konuşmak istemiyorsan açma teli

Menüm
Saat 8
1 bardak süt
1 kk peynir
1 dilim ananas

Saat 17
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık etli taze fasulye
1 kase yoğurt.

Su 2 litre
Spor yk.
Çok ara varmış canm nasıl dayandın.sporda olsa menü çok daha iyi olurmuş. bu arada ağrıyı ihmal etme canım.

Canim eskiden bende senin gibiydim kirilsam uzulsem bile sesimi cikaramazdim ama degistim,eger yakin akraban degilse numarasini silerek baslayabilirsin,bukadar uzulecegine gorusme daha hayirli olur senin icin.

kardeşimin nişanına tam 1.5 ay kaldı spor yapmıyorum.1 aydır sadece yemeye dikkatt ederek 75.76 arası gidip geliyorum motivem çok düştü ya diyetisyene bir heyecanla gittim tavrını görmeliydiniz ne olacak benim bu halim.9.takımda bıktı bnden 1 senedir

canim ins vesile olursunuz izne kesin ayrılacak misin

Iyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldum burnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
Geçmiş olsun canim

Bugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
bende burnu tepelerde gördüğüm doktorlara sasiyorum ozeldeki de doktori ondan insan tercih ediyor insanca muamele ve hastada rahat böylelikle canım Neyse de motive olmak senin elinde herkes ne söylesede uygulayacak biziz eğer böyle kendini beğeniyorsun sorun yok eğer beğenmiyorsan sorun u çözmek için biraz yaz belki etkili olur

Bakalım canım daha yeni bakmaya basladim
Hayırdir canım bu kadar takma kafana önemseme degmiuor
Kızlar az önce test yaptım negatif çıktı. ama genede emin olamıyorum ilk hamileligimdede ilk test negattifti 2 3 gün sonrakinde çıkmıştı. bekliyorum olmazsam tekrar yapicam
hayırlı haberler inşallah canım

Menüm
Saat 8
1 bardak süt
1 kk peynir
1 dilim ananas

Saat 17
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt.

Su 2 litre
Spor yk.
Afiyet olsun canım
Iyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldum burnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
Geçmiş olsun canm
Bugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
Devlet hep aynı canım bi ihtimal özel farklı olabilir diyorum ama
kız bu ne umutsuzluk böyle kimse kimseden bikmadi salma kendini

Menüm
Saat 8
1 bardak süt
1 kk peynir
1 dilim ananas

Saat 17
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt.

Su 2 litre
Spor yk.
pilav olmasa çok güzelmiş elifim afiyet olsun
geçmiş olsun canim
ponicim devlet hastaneleri maalesef öyle burdakininde bi farkı yok hamileyken gitmiştim adamın konuşmayı görünce bidaha gitmedim
Canım Benim herşey senin elinde ya kendini salar birakirsin yada bu gidişata dur dersin
Bugün misafirlikteydim arkadaşa ev görmesine gittim diyet menümü ayarlatarak birazdan paylaşacağım
menü ayarlatmak nedir canım
Inş mervem

Bugün ki menüm
Sabah 9 -11
peynir marul 8 kuru erik 3 ceviz 2 bardak kahve

Akşam 3-4

1 kepçe çorba 1 tabak ıspanak yemeği salata yoğurtlu patlıcan 2 sarma
Bitkisel çay
2lt su spor ada hiç isteğim yok bakalim

Dedim Bir Sebze Yemeği Bir Salata Yoğurt Yiyebilir Yoksa Başka ne yapsan yemem boşuna zahmet edersin oda sağolsun yapmış

Anladim canim ne guzel düşünceli arkadasmis
sağolsun onun da diyet geçmişi olduğundan tecrubeli

Menum
Sabah 13
Ancak totomu kaldırdım
Chia puding
Öğle 15:30
1 dilim tb ekmeğini ikiye boldum peynir le minik tost yaptim
Sütlü kahve
Akşam 19
Bir kase haşlanmış nohut
Su 1.5 litre
Spor yok
canım bu hafta kaç gr gitti tartildin mi geç yeme metoyu etkilemiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…