- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.381
Uzun yıllardır dusunuyorum abla kuzey digmadan önce hatta 4sene sonra oldu çocuğum ben evlatlık edinBu konuda seninde bir uzmanla konusmani tavsiye ederim
Hazir oldugunu sanmakla hazir olmak baska bir Sey
Yasadiklarimi az Cok biliyorsun suan diplerdeyim
Gerci bizim hikayemiz ayri
Hem nefesi digdugunda aldigim halde pekte kolay degil böyle bir sorumluluk
Konusmak istersen ara Beni
Selam demek istemistim baharin konusuyla daldim yine
Neyse kendinize iyi bakin kizlar
Evet elifim bizim saglik ocağı çekmecede buradakiler iyi değil diye kaydimi aldirmadik taşınırken doktorumuz çok iyi çünküyapamıyorum işte kahretsin.
Çok şükür sevindim ya. Sağlık ocağı uzakmi hilal git bi kan ver ya 2 dk.
Hiç bilmiyorum ki elifim ben yaKizlar sağ göğsümde 1 aydır bir sızı var kitle yok ele gelen birsey yok ama mesela kollarımi otururken bagladigimda bir yere yaslandığım da baya bi ağrı hissediyorum. Çevrenizde duymussunuzdur belki böyle bir durum ne yapmalıyım sizce.
Canm anlattığın o kişiyi bence çok önemsiyorsun yoksa bu kadar etkilenmezdin. tın yani boşver konuşmak istemiyorsan açma teliBugün 12 buçuk gibi bir telefon görüşmesi yaptım hayatımda varlığından nefret ettiğim hergün Allah a beni bu insanla muhatap etmesin diye 5 vakit dua ettiğim biri bu. Yine konuşurken birsey söyledi yemin olsun ki nefesim kesildi ruhum ağzımdan uçtu gitti sanki sinirlerim alt üst canım sıkkın lokma yemedim boğazıma kadar Tokum. Bu insanı Rabbim e havale ediyorum.
Çok ara varmış canm nasıl dayandın.sporda olsa menü çok daha iyi olurmuş. bu arada ağrıyı ihmal etme canım.Menüm
Saat 8
1 bardak süt
1 kk peynir
1 dilim ananas
Saat 17
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav
4 kaşık etli taze fasulye
1 kase yoğurt.
Su 2 litre
Spor yk.
Canim eskiden bende senin gibiydim kirilsam uzulsem bile sesimi cikaramazdim ama degistim,eger yakin akraban degilse numarasini silerek baslayabilirsin,bukadar uzulecegine gorusme daha hayirli olur senin icin.Bitkisel hayata girip bir daha cikmayasim var. Bir insan sevmediği bir insandan nasıl kurtulur kızlar bileniniz varmı. Dualar ediyorum ama yüzüne de diyemiyorum birsey insanlığımdan. Neyse işte Rabbim neylerse güzel eyler.
canim ins vesile olursunuz izne kesin ayrılacak misinDr immünglobin tedavisine başlayalım iki yilda korunun demiş
Kız çocuk evde yanlız sen yatakta düşüyor mu ben korkarım vallahi uyurum filan kendine birsey yapar
bu hafta için yarın tartil cam canım
İste biz vesileyiz ve vesile olmak istiyorum
Geçmiş olsun canimIyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldumburnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
bende burnu tepelerde gördüğüm doktorlara sasiyorum ozeldeki de doktori ondan insan tercih ediyor insanca muamele ve hastada rahat böylelikle canım Neyse de motive olmak senin elinde herkes ne söylesede uygulayacak biziz eğer böyle kendini beğeniyorsun sorun yok eğer beğenmiyorsan sorun u çözmek için biraz yaz belki etkili olurBugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
Bakalım canım daha yeni bakmaya basladimBENDE SAHADA calisiyorsun gibi dusundum İşin güzelmis. Sen yine de bu soğukta fazla yürüme bence hastalik kol geziyor.
canım 200 dsha koy sıfır al bence. Sonuçta kullanılmış benimde vardı sattım tabiki yıpranmış ti baya baya. Ikinci el Almadan önce özelliklerini kullan yürü dene ses geliyormuş bal zeminini kontrol et kollarda ki nabız ölçüm yerleri çalışıyormu kontrol et.
seni izne ayıramayiz canım boşuna. Başka bir cana kol kanat germe fikri bizim de hep aklımızda istiyoruz ama düşünülmesi gereken çok şey var. Birde geçen gün tesadüfen annem izlerken denk geldim bu yavrular büyüdüğünde ne yazikki namahrem oluyor dedi mustafa karataş anlatıyordu. Yoksa bir cana sıcak yuva vermek gibisi varmı. İyice düşün canım.
özledik beril im nefesimiz nasıl oldu kızlar nasıllar sen nasılsın? Hersey güzel olacak diptesin ama çok daha kuvvetli çıkıcak sin yeşericeksin dallanip budaklanip çiçek acicaksin beril im. Yeterki umudunu enerjini yitirmë.
20 dk da pert oluyordum ki zaten eliptik le aşkımız 1 hafta sürdü fitik larim olduğu için yürüyemiycek duruma geldim.
Hayırdir canım bu kadar takma kafana önemseme degmiuorBugün 12 buçuk gibi bir telefon görüşmesi yaptım hayatımda varlığından nefret ettiğim hergün Allah a beni bu insanla muhatap etmesin diye 5 vakit dua ettiğim biri bu. Yine konuşurken birsey söyledi yemin olsun ki nefesim kesildi ruhum ağzımdan uçtu gitti sanki sinirlerim alt üst canım sıkkın lokma yemedim boğazıma kadar Tokum. Bu insanı Rabbim e havale ediyorum.
hayırlı haberler inşallah canımKızlar az önce test yaptım negatif çıktı. ama genede emin olamıyorum ilk hamileligimdede ilk test negattifti 2 3 gün sonrakinde çıkmıştı. bekliyorum olmazsam tekrar yapicam
Afiyet olsun canımMenüm
Saat 8
1 bardak süt
1 kk peynir
1 dilim ananas
Saat 17
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt.
Su 2 litre
Spor yk.
Geçmiş olsun canmIyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldumburnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
Devlet hep aynı canım bi ihtimal özel farklı olabilir diyorum amaBugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
kız bu ne umutsuzluk böyle kimse kimseden bikmadi salma kendinikardeşimin nişanına tam 1.5 ay kaldı spor yapmıyorum.1 aydır sadece yemeye dikkatt ederek 75.76 arası gidip geliyorum motivem çok düştü ya diyetisyene bir heyecanla gittim tavrını görmeliydiniz ne olacak benim bu halim.9.takımda bıktı bnden 1 senedir
pilav olmasa çok güzelmiş elifim afiyet olsunMenüm
Saat 8
1 bardak süt
1 kk peynir
1 dilim ananas
Saat 17
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt.
Su 2 litre
Spor yk.
geçmiş olsun canimIyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldumburnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
ponicim devlet hastaneleri maalesef öyle burdakininde bi farkı yok hamileyken gitmiştim adamın konuşmayı görünce bidaha gitmedimBugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
Canım Benim herşey senin elinde ya kendini salar birakirsin yada bu gidişata dur dersinkardeşimin nişanına tam 1.5 ay kaldı spor yapmıyorum.1 aydır sadece yemeye dikkatt ederek 75.76 arası gidip geliyorum motivem çok düştü ya diyetisyene bir heyecanla gittim tavrını görmeliydiniz ne olacak benim bu halim.9.takımda bıktı bnden 1 senedir
menü ayarlatmak nedir canımBugün misafirlikteydim arkadaşa ev görmesine gittim diyet menümü ayarlatarak birazdan paylaşacağım
Inş mervemBakalım canım daha yeni bakmaya basladim
Hayırdir canım bu kadar takma kafana önemseme degmiuor
hayırlı haberler inşallah canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canm
Devlet hep aynı canım bi ihtimal özel farklı olabilir diyorum ama
kız bu ne umutsuzluk böyle kimse kimseden bikmadi salma kendini
Dedim Bir Sebze Yemeği Bir Salata Yoğurt Yiyebilir Yoksa Başka ne yapsan yemem boşuna zahmet edersin oda sağolsun yapmışpilav olmasa çok güzelmiş elifim afiyet olsun
geçmiş olsun canim
ponicim devlet hastaneleri maalesef öyle burdakininde bi farkı yok hamileyken gitmiştim adamın konuşmayı görünce bidaha gitmedim
Canım Benim herşey senin elinde ya kendini salar birakirsin yada bu gidişata dur dersin
menü ayarlatmak nedir canım
Inş mervem
Anladim canim ne guzel düşünceli arkadasmisDedim Bir Sebze Yemeği Bir Salata Yoğurt Yiyebilir Yoksa Başka ne yapsan yemem boşuna zahmet edersin oda sağolsun yapmış
sağolsun onun da diyet geçmişi olduğundan tecrubeliAnladim canim ne guzel düşünceli arkadasmis
canım bu hafta kaç gr gitti tartildin mi geç yeme metoyu etkilemiyor muMenum
Sabah 13
Ancak totomu kaldırdım
Chia puding
Öğle 15:30
1 dilim tb ekmeğini ikiye boldum peynir le minik tost yaptim
Sütlü kahve
Akşam 19
Bir kase haşlanmış nohut
Su 1.5 litre
Spor yok
Pazartesiden Beri tartilmadim canımsağolsun onun da diyet geçmişi olduğundan tecrubeli
canım bu hafta kaç gr gitti tartildin mi geç yeme metoyu etkilemiyor mu
Pazartesiden Beri tartilmadim canımsağolsun onun da diyet geçmişi olduğundan tecrubeli
canım bu hafta kaç gr gitti tartildin mi geç yeme metoyu etkilemiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?