Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eliptiki kaç dk yapabiliyosn canm ben 5 dkda kesiliyorum 10 dk pilim bitiyo
ponicim ben de eliptik yok maalesef. almayı çok istiyorum ama evde yer yok. ama aklımdan hiç çıkmıyor.
nette çok görüyorum ve kullananların çok mennun olduğunu görüyorum o yüzden merveye tavsiye ettim. ahh keşke yer ayarlayabilsem de alabilsem. evde her yer dolu
canım koruyucu aile konusu çok önemli. eşin doğru söylemiş. çocuk elden alınabiliyor. iki taraf için de hüsran olur. bunu ciddi şekilde göze almak gerekir. hakkınızda hayırlısı olsun

canım doktora git. bak bir arkadaşımın iki göğsünde de bir sürü kist var. prolaktin çok yükseldiği zaman ağrıdan ölüyor. eline gelmeyebilir. sen mutlaka kontrole git.

Iyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldum burnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
geçmiş olsun canım. benim de boğazlar kıpırdıyor.

Bugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
hastane diyetisyenlerinin 1 aylık kontrolleri hiç motive etmiyor. haftalık kontroller işe yarıyor.

Pazartesiden Beri tartilmadim canım
ben hergün tartılıyorum yoksa merak tan duramam

Çok güzel nerdeyse detoks tebrikler

Bugün ki menüm
Sabah 9 -11
peynir marul 8 kuru erik 3 ceviz 2 bardak kahve

Akşam 3-4

1 kepçe çorba 1 tabak ıspanak yemeği salata yoğurtlu patlıcan 2 sarma
Bitkisel çay
2lt su spor ada hiç isteğim yok bakalim
Afiyet olsun tatlım
Menum
Sabah 13
Ancak totomu kaldırdım
Chia puding
Öğle 15:30
1 dilim tb ekmeğini ikiye boldum peynir le minik tost yaptim
Sütlü kahve
Akşam 19
Bir kase haşlanmış nohut
Su 1.5 litre
Spor yok
afiyet olsun canım

Bugün ki menüm
Sabah 9 -11

Akşam 3-4

Bitkisel çay
canım yatana kadar acıkırsın bence.

Menum
Sabah 13
Ancak totomu kaldırdım
Chia puding
Sütlü kahve
Akşam 19
Bir kase haşlanmış nohut
Su 1.5 litre
Spor yok
afiyet olsun hilalcim. suyu arttır bence. 2 ye tamamla.

çok güzel mervecim.

sabah 08.40
peynir, yumurta, domates, 4 badem

öğlen 13.30
tavuklu brokolili yağsız salata

akşam 19.00
4 yk şevketi bostan yemeği, 1 kepçe yoğurt çorbası, taze soğan

2,5 lt su, öğlen 45 dk akşamüzeri 40 dk olmak üzere toplam 85 dk tempolu yürüyüş

4 kupa yeşilçay içtim.

bugün menün herşeyi ile süper olmus maşallah

aksama kadar acikmadinmi canım
ben hergün tartılıyorum yoksa merak tan duramam

Çok güzel nerdeyse detoks tebrikler
benden fazla gitmiyor canım ondan hergün tartilio moralimi bozmak istemiyorum. hem tartilirken usuyorum oda var
Afiyet olsun tatlım
afiyet olsun canım
sagol canım
canım yatana kadar acıkırsın bence.

afiyet olsun hilalcim. suyu arttır bence. 2 ye tamamla.

çok güzel mervecim.
2 yi gecti bile abla
Afiyet olsun canım güzel menü sporda çok guzel

Çok ara varmış canm nasıl dayandın.sporda olsa menü çok daha iyi olurmuş. bu arada ağrıyı ihmal etme canım.
en k8sa zamanda gideyim bari dr a. Hiç istahim yoktu hiç açlık hissetmedim salak salak dolandım ortalıkta.

Iyi aksamlar kizlar havalar cok soguk grip oldum burnumda da ucuk gibi bir sey cikmis cok kotu gorunuyor
Geçmiş olsun. Bende uçuk kremi var sürüyorum sabaha birsey kalmıyor.

Bugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
devlet öyle hayatım fazlasını bekleyin ce hayal kırıklığı olmuş. Bide kendine dert etme burda 2 yılda da olsa zayıfla hep destek tam destek bikan kimse yok yani

Canim eskiden bende senin gibiydim kirilsam uzulsem bile sesimi cikaramazdim ama degistim,eger yakin akraban degilse numarasini silerek baslayabilirsin,bukadar uzulecegine gorusme daha hayirli olur senin icin.
Yok canım ya akraba değil arkadaşım ama nefret ediyorum igreniyorum tiksiniyorum açana kadar arar böyle pislik yüzsüz edepsiz ve şuursuz bi insandan bu kadar nefret ettiğim için kendime inanamıyorum.

Bugün ki menüm
Sabah 9 -11

Akşam 3-4

Bitkisel çay
Afiyet olsun canım beğendim.

Menum
Sabah 13
Ancak totomu kaldırdım
Chia puding
Sütlü kahve
Akşam 19
Bir kase haşlanmış nohut
Su 1.5 litre
Spor yok
Afiyet olsun

Afiyet olsun güzel olmuş menün.

eliptik fıtığı varsa zorluyor rahatsız ediyor bilgin olsun canım. Dr a gidicem kararımi verdim. Benim vücudum malesef tümör üretiyor korktum aslında da kondurmuyorum kendime birsey yoktur inşallah.

harika olmuş afiyet olsun.

bugün menün herşeyi ile süper olmus maşallah
saol tatlım. eksileri görünce gaza geldim çok fena

eliptik fıtığı varsa zorluyor rahatsız ediyor bilgin olsun canım. Dr a gidicem kararımi verdim. Benim vücudum malesef tümör üretiyor korktum aslında da kondurmuyorum kendime birsey yoktur inşallah.
en doğru karar. kötü düşünme ama mutlaka da git. için rahat eder.

yok canım ya bireylerle ugrasinca benim yemek aklıma gelmiyor akşamda yemicektim ama şimdi eşim boş durmaz bi dünya şey yer bende dayanamam yerim diye yedim ki karnim tok olsun irademe sahip cikayim

Öp fıtık varsa zor canm. Ben tüm hayatım boyunca aşk yaşadım eliptikle

Kızlar menümü yazayım bugünü kacamaksız atlattım bence ben

Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
1 bardak kahve

Öğle 11.30
2 sıkım çığ köfte

Akşam
1 kase tavuklu peynirli salata

Sıvı 2.5 lt su 2 bardak yeşil çay
Spor yarım saat yürüyüş

Benimde var böyle insanlar hayatımda Rabbim yüz göz etmesin sizi çok can sıkıcı. Geçmiş olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…