Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elifim akraba değil bisi degil hiç canını sıkma görüşmeyi kes bence canım
yok canım ya bireylerle ugrasinca benim yemek aklıma gelmiyor akşamda yemicektim ama şimdi eşim boş durmaz bi dünya şey yer bende dayanamam yerim diye yedim ki karnim tok olsun irademe sahip cikayim
Anladim canim iyi yapmışsın
saol canım. evet ya havalar soğuk valla
evet abla
Afiyet olsun canım menü güzel

atlatmissin valla canım afiyet olsun bu arada yazılımciymissin eşimde yazılımcı bi bankada

Spor neden yapmıyosun? Ben yıllardır bu kılolara ınmedım eğer ben direnç göstermeden inebiliyosam sende yaparsın 3. Takımdayken bende 82-85 arası çok gittim geldim sonra bi yerden yemek siparişi vermiştim onlar sayesinde indim ama gerek yokmuş o kadar pahalı seylere menüler bariz belli aslında. Yapabilirsin canm bozma moralını ama spor ekle hemen kırılacak direnc

Öp fıtık varsa zor canm. Ben tüm hayatım boyunca aşk yaşadım eliptikle
Bende çok sevdim eliptik i ama işte maceralara atilamadik beraber :))

vuu çok iyi menü.

Güzel canm ananas yağ yakar mis. Sabahtan sonrada Canınjn sıkıntısından giyememişsin sağlık olsun
bayılıyorum kokusuna tadına :)

Menu güzel canım akşam erken olsa bide mandalina bi tane olsa daha iyi olurmus afiyet olsun

Cok güzel cnm tam ideal menü olmus ne aç ne tok tebrik ederim

Ayy bende sorma o yüzden tartılasım gelmiyor ama yarın tartılıcam bakalım havlu mu Atcam son gayret mı yapıcam

Son düzenleme:
Kızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
cok üzülürüm bende böyle kayıplara ama Rabbim den geliyorsa vardır bir hayir emin ol üzülme

çok şükür kızlar bugün eksi çıktım
heyyyyyt be iste boyle rakip harika ol

Kızlar telaş yapmak istemiyorum ama reglim gecikti 22 23 gibi olmam lazımdı hala olmadım. bi hafta gecti. test yapsammi diyorum ama korkuyorum karar veremedim bi türlü
Yoktur ya kasma kendini stresten olur öyle
al bendende okadar nasıl oturtacam bilmiyorum kavirinca durek kaçıyor yakalayamiyrm ipin ucunu

Amin kızlar bu dort oldu 1. Edward sendromu vardı 4.5 aylikti ikiside 9.haftalikti buda 14.haftasinda
dualarimjz onunla ins kavusur en kisa zamanda tekrar bi bebeğe

Menüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
Kiz cok yipratiyon kendini seeeeen
Günaydın herkese sınav sonuna kalan misafirler nedeniyle sporda yapamıyorum,motivasyonum azaldı moralim bozuk bu yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün dahiliyeye gidicem diyetisyene yönlendirmesi için.
git kiz iyi olur

Çok mesudum eksiye devam
Yaaaa kızıyorum artik yeter ydnemeyrcrn beniii
Bence hem izni hemde evlatlık işini sağlıklı kafayla tekrar düşün
Selam demek istemistim baharin konusuyla daldim yine
Neyse kendinize iyi bakin kizlar
selam ablam nasılsın

kiz bu kadar nefret ettigin insanla nefen hala görüşüyon kopary at ya uzdurme kendini gülüm

aman elifim dikkat eeken teshisin onemini anlatmayalim biliyosundir ina bisey yoktur ama yinede tedbir cok onemli

Bugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
o hatsyi bende yaptim devletmi allah korusun daha ugramam aman biz burda olduk zaten bi diyetisyen bosver gitme

Bikmak yyyoooooook yilmak yooooook bak ben iki senedir 72 zirhini kiramadim gitmiyo ama yapacak bisey yok elbet bi yerde pes edecek ama sen etmeyecen biraksan burayi herseyi nolcak yine seksen doksan yine aynalara kuselim onumu istiyorsun haa suanki rehavet bendede oluyo baxen aynada kendimizi begenmeye basladik ondan ama dikkatli bak daha begwnilecek gibi degiliz sarsil kendine gel bidaha hamile kalirdan bu kiloyla dusnebiliyomusun butun emekler cop ama bi altmisla kalirsan bir sıfır onde basliycN arti bi bucuk ayda en kotu versen uc kilo verirsin sıksan o bile cok farkeder hadi hadi birak bakayim bu lafları daaaaaa tut o bogazini geliyorum bak sopaynan
elofim dr idi kesi bak takimca takipteyiz bi de su lüzumsuz kimse agzinin payini ver yolla yaaaa ben bile sinir oldum

Halloooooo babyler

Yarın 1 Aralık
yılbaşına 1 ay 31 gün var

Bu 1 ayı en iyi şekilde değerlendirmek için
Sıfır kaçamaklı günlere beraberce merhaba demeye VARMISINIZ!!!!

Bu 1 ay bir lokma bile kaçamak olmıcak
Bunlar bütün tatlılar hamurişileri simit
Pilav makarna kızartmalar bitter dahil çukolar vs.
Katılmak isteyenler kendini eklesin listeye
Kaçamak yapanlar listeden çıkarılacaktır

Grubun adı

YILBAŞI ÇITIRLARI

__Mefkurem

eliya elifim sen akıllı kadınsın
Seni bu kadar huzursuz eden biriyle daha niye görüşüyon anlamadım
Tlf edersede açma güzelim

Diğer konuda hiç bilgim yok
Tabiki en doğrusu bi dr gitmen

@nanekekik baharcım düşündüğün çok güzel ama çok bğyük bi sorumluluk
Hali hazırda zaten küçük çocuğun var ve oldukça yoruluyosun uykusuzsun
Bence böyle bişeyi illa istiyorsan bile çocuğunun bşraz kendini kurtarmasını beklemelisin
Benim kendi adıma tekrar bi çocuğun sorumluluğunu alacak güçte
bi psikolojim yok

Kaçırdığım başka şeyler varsa kusura bakmayın
ara ara baktım

Canim esim bugun gec cikiyo kurs veriyor hslk egitimde yalniz yemeyi de hic sevmiyor bende salara yogurtla minimize etmeye çalıştım
o zaman mecburi olmuş canım sorun yok
Ayy bende sorma o yüzden tartılasım gelmiyor ama yarın tartılıcam bakalım havlu mu Atcam son gayret mı yapıcam
ben cumaya beklicem valla canim surpriz olsun:)
gözümden uyku akıyor yine. BN yatayım kızlar . Rakibem nerelerdesin sabit misin hala gidiyor mu çok merak ettim
iyi geceler canım
Inş canım
Işte budur ya abla dönüşün bile süper bize siz lazimsiniz hoşgeldin ablamm
Ve tabiki varım abla ekliyorum listeye kendimi

__Mefkurem
Curukelma

Abla hoşgeldin bir geldin pir geldin maşallah iyiki geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…