- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.421
elifim akraba değil bisi degil hiç canını sıkma görüşmeyi kes bence canımen k8sa zamanda gideyim bari dr a. Hiç istahim yoktu hiç açlık hissetmedim salak salak dolandım ortalıkta.
Geçmiş olsun. Bende uçuk kremi var sürüyorum sabaha birsey kalmıyor.
devlet öyle hayatım fazlasını bekleyin ce hayal kırıklığı olmuş. Bide kendine dert etme burda 2 yılda da olsa zayıfla hep destek tam destek bikan kimse yok yani
Yok canım ya akraba değil arkadaşım ama nefret ediyorum igreniyorum tiksiniyorum açana kadar arar böyle pislik yüzsüz edepsiz ve şuursuzbi insandan bu kadar nefret ettiğim için kendime inanamıyorum.
Afiyet olsun canım beğendim.
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş menün.
eliptik fıtığı varsa zorluyor rahatsız ediyor bilgin olsun canım. Dr a gidicem kararımi verdim. Benim vücudum malesef tümör üretiyor korktum aslında da kondurmuyorum kendime birsey yoktur inşallah.
Anladim canim iyi yapmışsınyok canım ya bireylerle ugrasinca benim yemek aklıma gelmiyor akşamda yemicektim ama şimdi eşim boş durmaz bi dünya şey yer bende dayanamam yerim diye yedim ki karnim tok olsun irademe sahip cikayim
evet ablasaol canım. evet ya havalar soğuk valla
Afiyet olsun canım menü güzelKızlar menümü yazayım bugünü kacamaksız atlattım bence ben
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
1 bardak kahve
Öğle 11.30
2 sıkım çığ köfte
Akşam
1 kase tavuklu peynirli salata
Sıvı 2.5 lt su 2 bardak yeşil çay
Spor yarım saat yürüyüş
atlatmissin valla canım afiyet olsun bu arada yazılımciymissin eşimde yazılımcı bi bankadaKızlar menümü yazayım bugünü kacamaksız atlattım bence ben
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
1 bardak kahve
Öğle 11.30
2 sıkım çığ köfte
Akşam
Spor yarım saat yürüyüş
Spor neden yapmıyosun? Ben yıllardır bu kılolara ınmedım eğer ben direnç göstermeden inebiliyosam sende yaparsın 3. Takımdayken bende 82-85 arası çok gittim geldim sonra bi yerden yemek siparişi vermiştim onlar sayesinde indim ama gerek yokmuş o kadar pahalı seylere menüler bariz belli aslında. Yapabilirsin canm bozma moralını ama spor ekle hemen kırılacak direnckardeşimin nişanına tam 1.5 ay kaldı spor yapmıyorum.1 aydır sadece yemeye dikkatt ederek 75.76 arası gidip geliyorum motivem çok düştü ya diyetisyene bir heyecanla gittim tavrını görmeliydiniz ne olacak benim bu halim.9.takımda bıktı bnden 1 senedir
Iyi geceler mervecimBuralar pek sessiz kızlar bende yatayim bari iyi geceler
Bende çok sevdim eliptik i ama işte maceralara atilamadik beraber :))Öp fıtık varsa zor canm. Ben tüm hayatım boyunca aşk yaşadım eliptikle
vuu çok iyi menü.Kızlar menümü yazayım bugünü kacamaksız atlattım bence ben
Sabah 8.00
2 yumurta
1 dilim peynir
1 bardak kahve
Öğle 11.30
2 sıkım çığ köfte
Akşam
Spor yarım saat yürüyüş
bayılıyorum kokusuna tadına :)Güzel canm ananas yağ yakar mis. Sabahtan sonrada Canınjn sıkıntısından giyememişsin sağlık olsun
İyi geceler can can.Buralar pek sessiz kızlar bende yatayim bari iyi geceler
Menu güzel canım akşam erken olsa bide mandalina bi tane olsa daha iyi olurmus afiyet olsunIyi akşamlar kizlar once menumu yazıp sonra geçmişe gideyim baya birikmiş
Sabah 10:00
2dilim ekmek
1yagda yumurta
2yk tulum peynir
Öğle 14:30
5yk h.et
2yk pilav
Salata yogurt
Ara
2mandalina
Aksam 20:00
Salata 2yk yogurt
Su 2,5 lt
Spor esim evdeydi ne yazikki yapamadım
Canim esim bugun gec cikiyo kurs veriyor hslk egitimde yalniz yemeyi de hic sevmiyor bende salara yogurtla minimize etmeye çalıştımMenu güzel canım akşam erken olsa bide mandalina bi tane olsa daha iyi olurmus afiyet olsun
Cok güzel cnm tam ideal menü olmus ne aç ne tok tebrik ederimsabah 08.40
peynir, yumurta, domates, 4 badem
öğlen 13.30
tavuklu brokolili yağsız salata
akşam 19.00
4 yk şevketi bostan yemeği, 1 kepçe yoğurt çorbası, taze soğan
2,5 lt su, öğlen 45 dk akşamüzeri 40 dk olmak üzere toplam 85 dk tempolu yürüyüş
4 kupa yeşilçay içtim.
Ayy bende sorma o yüzden tartılasım gelmiyor ama yarın tartılıcam bakalım havlu mu Atcam son gayret mı yapıcamaksama kadar acikmadinmi canım
benden fazla gitmiyor canım ondan hergün tartilio moralimi bozmak istemiyorum. hem tartilirken usuyorum oda var
sagol canım
2 yi gecti bile abla
Afiyet olsun canım güzel menü sporda çok guzel
cok üzülürüm bende böyle kayıplara ama Rabbim den geliyorsa vardır bir hayir emin ol üzülmeKızlar moralim bozuk bakamadığı msjlar olabilir kardeşim kadar sevgidigim arkadaşım bebeğini dusurdu 14haftalikti cinsiyeti bile belliydi risk bitti derken başından beri yatıyordu bugün aniden dustu
heyyyyyt be iste boyle rakip harika olçok şükür kızlar bugün eksi çıktım
Yoktur ya kasma kendini stresten olur öyleKızlar telaş yapmak istemiyorum ama reglim gecikti22 23 gibi olmam lazımdı hala olmadım. bi hafta gecti. test yapsammi diyorum ama korkuyorum karar veremedim bi türlü
al bendende okadar nasıl oturtacam bilmiyorum kavirinca durek kaçıyor yakalayamiyrm ipin ucunukanayan yaram kilo vermek kolay bana bir motive olmaya bakıyor lakin koruyamıyorum bi kere çıkınca diyet pisikolejisindwn pis boğazım geri geliyor hayır yani okadar diyete mide küçülmezmi yaama busefer niyetim günlük açıp orda korumayı sağlamak olacak
dualarimjz onunla ins kavusur en kisa zamanda tekrar bi bebeğeAmin kızlar bu dort oldu1. Edward sendromu vardı 4.5 aylikti ikiside 9.haftalikti buda 14.haftasinda
Kiz cok yipratiyon kendini seeeeenMenüm normal menü kızlar çiş yok halimde yok yazmaya yarın yazarım kalbim aciyo
git kiz iyi olurGünaydın herkese sınav sonuna kalan misafirler nedeniyle sporda yapamıyorum,motivasyonum azaldı moralim bozuk bu yüzden kendimi toparlamaya çalışıyorum bugün dahiliyeye gidicem diyetisyene yönlendirmesi için.
Yaaaa kızıyorum artik yeter ydnemeyrcrn beniiiÇok mesudumeksiye devam
Bence hem izni hemde evlatlık işini sağlıklı kafayla tekrar düşünKızlar ben izne ayrılıyorum cuma günü beni izne ayirirmisinizkendimi hazır hisedene kadar ertelemenin anlamı yok iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum toparlamaya çalıştıkça tersi oluyor
Koruyucu aile konusunda eşimle anlaşmazlıklar çıktı prosedüre boşluklar var sonunda uzulursun diyor
Koruyucu aile olmak öyle haftada bi iki gun sende kalmasi değil okul vs tum ihtiyaçlarıni karsiliyorsun ve sende kalıyor aile oluyorsun ama resmi olmadığı için evlatlık verilebiliyorbu surectede hem çocuk hem aile icin yikim bir kuş bir kedi kopek bile evinden ayrılınca depresyona giriyor bi cocuk cok üzülür sen coj uzulursun diyor bu konuda haklı
Yuva 4dk uzağımızda her hafta gidelim ziyaret edelim diyor
Ben yanımda olsun istiyorum bi çocuğa kol kanat verebilmek ayrı sarılmak saçlarıyla oynamak rüyasında korktuğunda bile burdayım dediğinde güvende hissetmesi
Yarın eşim izinli diyetisyene gideceğiz (kilomu bildiririm ) sonrada yuvaya mudurden ayrıntılı bilgi alacağız dua edin bi kalbe dokunabileyim
selam ablam nasılsınSelam demek istemistim baharin konusuyla daldim yine
Neyse kendinize iyi bakin kizlar
kiz bu kadar nefret ettigin insanla nefen hala görüşüyon kopary at ya uzdurme kendini gülümBugün 12 buçuk gibi bir telefon görüşmesi yaptım hayatımda varlığından nefret ettiğim hergün Allah a beni bu insanla muhatap etmesin diye 5 vakit dua ettiğim biri bu. Yine konuşurken birsey söyledi yemin olsun ki nefesim kesildi ruhum ağzımdan uçtu gitti sanki sinirlerim alt üst canım sıkkın lokma yemedim boğazıma kadar Tokum. Bu insanı Rabbim e havale ediyorum.
aman elifim dikkat eeken teshisin onemini anlatmayalim biliyosundir ina bisey yoktur ama yinede tedbir cok onemliKizlar sağ göğsümde 1 aydır bir sızı var kitle yok ele gelen birsey yok ama mesela kollarımi otururken bagladigimda bir yere yaslandığım da baya bi ağrı hissediyorum. Çevrenizde duymussunuzdur belki böyle bir durum ne yapmalıyım sizce.
o hatsyi bende yaptim devletmi allah korusun daha ugramam aman biz burda olduk zaten bi diyetisyen bosver gitmeBugün diyetisyene gittim devlet hastanesinde insanın yüzüne dahi bakmayan bi doktor tipiydi. Qkitapçıkla 1700 kalorilik bi diyet verdi 1 ay sonra gel dedi bn gitmeyi düşünmüyorum.
Bikmak yyyoooooook yilmak yooooook bak ben iki senedir 72 zirhini kiramadim gitmiyo ama yapacak bisey yok elbet bi yerde pes edecek ama sen etmeyecen biraksan burayi herseyi nolcak yine seksen doksan yine aynalara kuselim onumu istiyorsun haa suanki rehavet bendede oluyo baxen aynada kendimizi begenmeye basladik ondan ama dikkatli bak daha begwnilecek gibi degiliz sarsil kendine gel bidaha hamile kalirdan bu kiloyla dusnebiliyomusun butun emekler cop ama bi altmisla kalirsan bir sıfır onde basliycN arti bi bucuk ayda en kotu versen uc kilo verirsin sıksan o bile cok farkeder hadi hadi birak bakayim bu lafları daaaaaa tut o bogazini geliyorum bak sopaynankardeşimin nişanına tam 1.5 ay kaldı spor yapmıyorum.1 aydır sadece yemeye dikkatt ederek 75.76 arası gidip geliyorum motivem çok düştü ya diyetisyene bir heyecanla gittim tavrını görmeliydiniz ne olacak benim bu halim.9.takımda bıktı bnden 1 senedir
elofim dr idi kesi bak takimca takipteyiz bi de su lüzumsuz kimse agzinin payini ver yolla yaaaa ben bile sinir oldumen k8sa zamanda gideyim bari dr a. Hiç istahim yoktu hiç açlık hissetmedim salak salak dolandım ortalıkta.
Geçmiş olsun. Bende uçuk kremi var sürüyorum sabaha birsey kalmıyor.
devlet öyle hayatım fazlasını bekleyin ce hayal kırıklığı olmuş. Bide kendine dert etme burda 2 yılda da olsa zayıfla hep destek tam destek bikan kimse yok yani
Yok canım ya akraba değil arkadaşım ama nefret ediyorum igreniyorum tiksiniyorum açana kadar arar böyle pislik yüzsüz edepsiz ve şuursuzbi insandan bu kadar nefret ettiğim için kendime inanamıyorum.
Afiyet olsun canım beğendim.
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş menün.
eliptik fıtığı varsa zorluyor rahatsız ediyor bilgin olsun canım. Dr a gidicem kararımi verdim. Benim vücudum malesef tümör üretiyor korktum aslında da kondurmuyorum kendime birsey yoktur inşallah.
o zaman mecburi olmuş canım sorun yokCanim esim bugun gec cikiyo kurs veriyor hslk egitimde yalniz yemeyi de hic sevmiyor bende salara yogurtla minimize etmeye çalıştım
ben cumaya beklicem valla canim surpriz olsun:)Ayy bende sorma o yüzden tartılasım gelmiyor ama yarın tartılıcam bakalım havlu mu Atcam son gayret mı yapıcam
iyi geceler canımgözümden uyku akıyor yine. BN yatayım kızlar . Rakibem nerelerdesin sabit misin hala gidiyor mu çok merak ettim
Inş canımcok üzülürüm bende böyle kayıplara ama Rabbim den geliyorsa vardır bir hayir emin ol üzülme
heyyyyyt be iste boyle rakip harika ol
Yoktur ya kasma kendini stresten olur öyle
al bendende okadar nasıl oturtacam bilmiyorum kavirinca durek kaçıyor yakalayamiyrm ipin ucunu
dualarimjz onunla ins kavusur en kisa zamanda tekrar bi bebeğe
Kiz cok yipratiyon kendini seeeeen
git kiz iyi olur
Yaaaa kızıyorum artik yeter ydnemeyrcrn beniii
Bence hem izni hemde evlatlık işini sağlıklı kafayla tekrar düşün
selam ablam nasılsın
kiz bu kadar nefret ettigin insanla nefen hala görüşüyon kopary at ya uzdurme kendini gülüm
aman elifim dikkat eeken teshisin onemini anlatmayalim biliyosundir ina bisey yoktur ama yinede tedbir cok onemli
o hatsyi bende yaptim devletmi allah korusun daha ugramam aman biz burda olduk zaten bi diyetisyen bosver gitme
Bikmak yyyoooooook yilmak yooooook bak ben iki senedir 72 zirhini kiramadim gitmiyo ama yapacak bisey yok elbet bi yerde pes edecek ama sen etmeyecen biraksan burayi herseyi nolcak yine seksen doksan yine aynalara kuselim onumu istiyorsun haa suanki rehavet bendede oluyo baxen aynada kendimizi begenmeye basladik ondan ama dikkatli bak daha begwnilecek gibi degiliz sarsil kendine gel bidaha hamile kalirdan bu kiloyla dusnebiliyomusun butun emekler cop ama bi altmisla kalirsan bir sıfır onde basliycN arti bi bucuk ayda en kotu versen uc kilo verirsin sıksan o bile cok farkeder hadi hadi birak bakayim bu lafları daaaaaa tut o bogazini geliyorum bak sopaynan
elofim dr idi kesi bak takimca takipteyiz bi de su lüzumsuz kimse agzinin payini ver yolla yaaaa ben bile sinir oldum
Işte budur ya abla dönüşün bile süperHalloooooo babyler
Yarın 1 Aralık
yılbaşına 1 ay 31 gün var
Bu 1 ayı en iyi şekilde değerlendirmek için
Sıfır kaçamaklı günlere beraberce merhaba demeye VARMISINIZ!!!!
Bu 1 ay bir lokma bile kaçamak olmıcak
Bunlar bütün tatlılar hamurişileri simit
Pilav makarna kızartmalar bitter dahil çukolar vs.
Katılmak isteyenler kendini eklesin listeye
Kaçamak yapanlar listeden çıkarılacaktır
Grubun adı
YILBAŞI ÇITIRLARI
__Mefkurem
Abla hoşgeldin bir geldin pir geldin maşallah iyiki geldinHalloooooo babyler
Yarın 1 Aralık
yılbaşına 1 ay 31 gün var
Bu 1 ayı en iyi şekilde değerlendirmek için
Sıfır kaçamaklı günlere beraberce merhaba demeye VARMISINIZ!!!!
Bu 1 ay bir lokma bile kaçamak olmıcak
Bunlar bütün tatlılar hamurişileri simit
Pilav makarna kızartmalar bitter dahil çukolar vs.
Katılmak isteyenler kendini eklesin listeye
Kaçamak yapanlar listeden çıkarılacaktır
Grubun adı
YILBAŞI ÇITIRLARI
__Mefkurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?