- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.461
gidicem canım dr araştırıyorum iskillendim baya birsey yoktur inşallah. Ahh işte kestirip atamiyorum huyum kurusun.cok üzülürüm bende böyle kayıplara ama Rabbim den geliyorsa vardır bir hayir emin ol üzülme
heyyyyyt be iste boyle rakip harika ol
Yoktur ya kasma kendini stresten olur öyle
al bendende okadar nasıl oturtacam bilmiyorum kavirinca durek kaçıyor yakalayamiyrm ipin ucunu
dualarimjz onunla ins kavusur en kisa zamanda tekrar bi bebeğe
Kiz cok yipratiyon kendini seeeeen
git kiz iyi olur
Yaaaa kızıyorum artik yeter ydnemeyrcrn beniii
Bence hem izni hemde evlatlık işini sağlıklı kafayla tekrar düşün
selam ablam nasılsın
kiz bu kadar nefret ettigin insanla nefen hala görüşüyon kopary at ya uzdurme kendini gülüm
aman elifim dikkat eeken teshisin onemini anlatmayalim biliyosundir ina bisey yoktur ama yinede tedbir cok onemli
o hatsyi bende yaptim devletmi allah korusun daha ugramam aman biz burda olduk zaten bi diyetisyen bosver gitme
Bikmak yyyoooooook yilmak yooooook bak ben iki senedir 72 zirhini kiramadim gitmiyo ama yapacak bisey yok elbet bi yerde pes edecek ama sen etmeyecen biraksan burayi herseyi nolcak yine seksen doksan yine aynalara kuselim onumu istiyorsun haa suanki rehavet bendede oluyo baxen aynada kendimizi begenmeye basladik ondan ama dikkatli bak daha begwnilecek gibi degiliz sarsil kendine gel bidaha hamile kalirdan bu kiloyla dusnebiliyomusun butun emekler cop ama bi altmisla kalirsan bir sıfır onde basliycN arti bi bucuk ayda en kotu versen uc kilo verirsin sıksan o bile cok farkeder hadi hadi birak bakayim bu lafları daaaaaa tut o bogazini geliyorum bak sopaynan
elofim dr idi kesi bak takimca takipteyiz bi de su lüzumsuz kimse agzinin payini ver yolla yaaaa ben bile sinir oldum
heralde yani varım tabisi. böyle bi enerji bekliyordum mefkusum kacirirmiyim.Halloooooo babyler
Yarın 1 Aralık
yılbaşına 1 ay 31 gün var
Bu 1 ayı en iyi şekilde değerlendirmek için
Sıfır kaçamaklı günlere beraberce merhaba demeye VARMISINIZ!!!!
Bu 1 ay bir lokma bile kaçamak olmıcak
Bunlar bütün tatlılar hamurişileri simit
Pilav makarna kızartmalar bitter dahil çukolar vs.
Katılmak isteyenler kendini eklesin listeye
Kaçamak yapanlar listeden çıkarılacaktır
Grubun adı
YILBAŞI ÇITIRLARI
__Mefkurem
Amin. Dikkat et sende yürüme bu soğukta.Günaydın kozlar her yerim agrıyor bu soğuklar nar etti Rabbim dışarda yaşayanlara yardım etsin.
Guzel afiyet olsun. Suyunu arttırman gerek.unutmadan menümü yazayım
kahvaltı
1 kutu süt, 1 küçük muz
öğle
1 tabak patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
ara
türkkahvesi
akşam
az tavuk sote, salata
ara
çeyrek nar
1,5 lit su
Gunaydin kizlar,buraya yilin ilk kari dustu
Allah kabul etsin cano. İyi atlatmışsın 1 tulumbayla.selam kızlar dün ugrayamadim Mevlüt telaşından akşamda misafirim vardı pertim çıktı ama çok şükür onuda atlattım
bugün dışarda işlerim var ama çok soğuk ankara bugün
diyete gelince dün tek kaçamağım 1 tulumba tatlısı oldu ama öğlende akşamda salata tavukla geçirdim
bugün çok dikkat edicem hedef 3 ama zor görünüyor 2 olsa yeter sanki