Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gidicem canım dr araştırıyorum iskillendim baya birsey yoktur inşallah. Ahh işte kestirip atamiyorum huyum kurusun.

heralde yani varım tabisi. böyle bi enerji bekliyordum mefkusum kacirirmiyim.

Günaydın kozlar her yerim agrıyor bu soğuklar nar etti Rabbim dışarda yaşayanlara yardım etsin.
Amin. Dikkat et sende yürüme bu soğukta.

unutmadan menümü yazayım

kahvaltı
1 kutu süt, 1 küçük muz

öğle
1 tabak patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt

ara
türkkahvesi

akşam
az tavuk sote, salata

ara
çeyrek nar

1,5 lit su
Guzel afiyet olsun. Suyunu arttırman gerek.

Gunaydin kizlar,buraya yilin ilk kari dustu

Allah kabul etsin cano. İyi atlatmışsın 1 tulumbayla.

heralde yani varım tabisi. böyle bi enerji bekliyordum mefkusum kacirirmiyi
Çok sevindim tatlım
Ancak böyle bi kural bizi tekrar terbiye ederdi heralde

Ayyy kendi adıma Çok heyecanlandım
Bakalım kim ilk önce elenecek grubtan ve iradesiz hakaretini alacak

Diğer kızlar hadi sizide bekliyom

Bu 2 haftalık süreçte çok düzensiz bi beslenme geçirdim
Kimi zaman akşama kadar bişey yemeyip geç vakit hastaneden eve gelince bişeyler yedim
Ve hiç yemek yapmadım genelde dışardan yedik
Benim gibi 2 haftada 10 kilo alma rekoru olan biri için yinede fazla almamışım
Bugün ilk defa tartıldım +2.5 civarıyla paçayı kurtarmışım
Tabiki bu ay çöpe gitti yerimde saymış oldum
Ama çok takmıyorum yeterki Allah sağlık versin
Eğer bu ayı elenmeden tamamlarsam bol bol telafi ederim

ablam süper 1haftada atarsın sen onu

Allah razı olsun canım dikkat etmemenin en büyük sebebi yarın 1.olsun istiyorum takımım

mefkurem girseydim ilk elenen ben olurdum :) haftaya çocuk görme var ondan sonraki hafta günüm var ama eğer kaçamağı sporla telafi etmek kuralı olsa girerim

inşallah ablam güvenini boşa çıkarmıyorum Allahın izniyle

harikasin ablam gelusin muhtesem oldu gerçekten ozlemisiz seni tabiki varım ins 6 lari görürüm artik bu duzene uyarsam

Of of niye cok attki xaten bak senin rakip seni napiyo yarına
maşallah ne güzel yarına dahada güzel bir rakam gelir ben dün güzel bir eksiydim ama bugün artı çıktım
Yok be odemdir bugun dikkat et yarına eksilersin
evet abla en onemlisi saglik gerisi bi sekilde halloliyor ins Rabbim bidaja gostermesin evlatla imtihan hic biseye benzemezmis dimi yadamak cok farkli oluyo kilo isini sen halledersin guvenimiz tam

Buhun oglen biraz kacamak oldu ama bu kuraldan sonra aksam yemeginden itibaren tam gaz devam sabaj okusaydim yapmazdim ama yeni gördüm ins aksam telafi ogunu olacak bu ay süper olcak hadiiii

ablam süper 1haftada atarsın sen onu
inş.tatlım bende öyle ümit ediyorum

Allah razı olsun canım dikkat etmemenin en büyük sebebi yarın 1.olsun istiyorum takımım
bu hafta bazı takımlarda çok iddalı hayırlısı bakalım

mefkurem girseydim ilk elenen ben olurdum :) haftaya çocuk görme var ondan sonraki hafta günüm var ama eğer kaçamağı sporla telafi etmek kuralı olsa girerim
nayırrr nolamazzzz güzelim
Bi taviz verirsek sonu gelmez
O yüzden tertemiz Bi ay geçirelim
Benim çocuklarında doğum günü var
Hastane işi olunca ertelemiştik bu pazar yapıcaz
Bide salı yeni dünürlere gidecez
Tabiki ben cıss yemicem

harikasin ablam gelusin muhtesem oldu gerçekten ozlemisiz seni tabiki varım ins 6 lari görürüm artik bu duzene uyarsam
1 ocak Bize bol eksilerle gelecek inş.

evet abla en onemlisi saglik gerisi bi sekilde halloliyor ins Rabbim bidaja gostermesin evlatla imtihan hic biseye benzemezmis dimi yadamak cok farkli oluyo kilo isini sen halledersin g
Aynen öyle cnm
Hastaneden şükür çıktı ama yinede tam iyileşmedi rengi falan iyi değil haif ağrısı var durgun yorgun görünüyor aklım onda huzursuzum bu yüzden
Buhun oglen biraz kacamak oldu ama bu kuraldan sonra aksam yemeginden itibaren tam gaz devam sabaj okusaydim yapmazdim ama yeni gördüm ins aksam telafi ogunu olacak bu ay süper olcak hadiiii
görmediğin için affedildin
Ama bundan sonra en ufak kaçamakta kapı dışarı edilecek herkes ona göre

3 saattir dolasmisiz sonunda evimdeyim. Binleri tek tek dolaştım chia kalmamış kinoa,kepekli pirinç, siyah fasulye ve maş fasulyesi aldım aslında her birinden alasim vardıda şimdilik bunlarla yetindim
A 101 de de tartı varmış ihtiyacı olanlara

kız baştan çok güzel güneş ısıtıyordu sonradan soğudu benim kiz da arabada uyudu kaldı uyandırmamak adına dolandimda dolandim uyandida eve gelebildim sukur
ayy burasıda buz oldu eksiye düştü havalar

kemiklerim hala ısınmadi yapmıştım petege akşam market alışverişine gitmeyi dusunuyordum kızımı babasına bırakıp ama gözüm korkmadi değil hani yyag kas olcerli gelmiş ben geçen hafta mutfak tartısini kacirdim bu haftada dolap ici düzenleyici aldım 2 tane bi tane krep tavası aldim

Kendime güvenemiyorum tam yapmak istediğim şey ama

abla hemen vermiyorlar prosedürü uzun zaten oğlum konuşmayı kendini ifadeyi tam soktuğunda dusunuyorum şimdilik askıda kaldı Zaten

Ohh iyi olmuş güle güle kullan cnm
Kendime güvenemiyorum tam yapmak istediğim şey ama
Sen kendine güvenmezsen zaten olmaz cnm
Bişeyi gerçekten istiyosak niye yapamıyalımki
Bikaç tatlıya yada hamurişinemi yenilecez
Şimdiye kadar yeterince yedik ve hepsinin tadını biliyoruz
Eminim tartıda eksi görmek kadar bizi mutlu etmiyor onları yemek

Kızlar a101in tartı yorumlarını okudum cok çabuk bozuluyor muş ve doğru tartmiyormus bu gelen bilginiz olsun daha önce bozulabilir bende 101den almıştım malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…